«Αποκάλυψη της καταστροφής και βίαιης αναταραχής»: η προφητεία του μοναχού Rigor για την έκλειψη ηλίου στις 8 Απριλίου 2024.

«Αποκάλυψη της καταστροφής και βίαιης αναταραχής»: η προφητεία του μοναχού Rigor για την έκλειψη ηλίου στις 8 Απριλίου 2024.

8 Απριλίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,094
Μοίρασέ το

 

 

«Η καταστροφή είναι αναπόφευκτη, αλλά αυτός ο άνθρωπος θα σώσει τους πάντες» – ένας Κινέζος μοναχός αποκάλυψε την αλήθεια για το μέλλον.

 Οι ιστορικοί συνδέουν πολλές αρχαίες προφητείες με την έκλειψη στις 8 Απριλίου 2024. Οι Codebreakers είναι βέβαιοι: ήταν για αυτήν την ημέρα που έγραψε στα γραπτά του ο Γάλλος χρονικογράφος Rigor (ή Rigord, όπως μεταφράζεται επίσης το όνομά του), που έζησε στις αρχές του 12ου και 13ου αιώνα.

«Αποκάλυψη της καταστροφής και βίαιης αναταραχής»: η προφητεία του μοναχού Rigor για την έκλειψη ηλίου στις 8 Απριλίου 2024
φωτογραφίαΜεσοταξίδι

 

«Θα υπάρξει μια έκλειψη του Ήλιου, σαν το χρώμα της φωτιάς, μέχρι να κρυφτεί ο Ήλιος. Και κατά τη διάρκεια της έκλειψης θα υπάρχει τέτοιο σκοτάδι στη Γη όπως τα μεσάνυχτα, όταν δεν υπάρχει φως του φεγγαριού…» έγραψε. Γιατί όμως οι επιστήμονες τείνουν να πιστεύουν ότι αυτές οι λέξεις αναφέρονται συγκεκριμένα στην εποχή μας; Οι ηλιακές εκλείψεις συμβαίνουν, φυσικά, όχι κάθε χρόνο, αλλά ακόμα περισσότερες από μία φορά κάθε χιλιετία. 

Το γεγονός είναι ότι τα λόγια για το σκοτάδι είναι μόνο μέρος αυτής της προφητείας του Rigor. Ο χρονικογράφος και μοναχός μίλησαν για πολλά σημεία που πρέπει να πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο και να αλλάξουν τελικά τον ρου της ιστορίας.

Ακόμη και πριν από την έκλειψη, πρέπει να ξεσπάσει καταιγίδα, ακολουθούμενη από σεισμό. «Εκείνη την ώρα θα σηκωθεί ένας πολύ δυνατός άνεμος, που θα προκαλέσει φόβο στις καρδιές των ανθρώπων. Η καταιγίδα θα σηκώσει άμμο και σκόνη από την επιφάνεια της γης μέχρι να σκεπάσει τα δέντρα και τους πύργους… Και θα ακουστούν βροντές και φωνές και τρέμουλο της γης στον αέρα, που θα τρομοκρατήσουν τις καρδιές των ανθρώπων». Έγραψε η αυστηρότητα.

Πώς μπορεί κανείς να μην θυμηθεί την πρόσφατη καταιγίδα σκόνης στην Κίνα και τη Μογγολία, η οποία έφτασε ακόμη και στη Ρωσία; Και μετά από αυτό, ένας σεισμός συνέβη στην Ταϊβάν.

Μετά από αυτό, πολλές προφητείες θα πραγματοποιηθούν η μία μετά την άλλη, ισχυρίστηκε ο μάντης. Ένα από αυτά είναι μια ολική έκλειψη Ηλίου. Το δεύτερο αφορά τον κομήτη. Και, παραδόξως, υπάρχει επίσης μια 100% σύμπτωση εδώ. Ο «κερασοφόρος» κομήτης Pons-Brooks περνάει δίπλα από τη Γη μία φορά κάθε 71 χρόνια. Και είναι στις 8 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της έκλειψης, που θα είναι καλύτερα ορατή από τον πλανήτη μας, πλησιάζοντας σε ελάχιστη απόσταση.

Είναι αλήθεια ότι, σύμφωνα με τον χρονικογράφο, μια τέτοια σύμπτωση δεν θα φέρει τίποτα καλό. «Ο κομήτης θα είναι ορατός στον ουρανό με τη μορφή ενός αστεριού, δηλαδή με ουρά ή ίχνος. Και αυτό θα σημαίνει μια Αποκάλυψη καταστροφής, αναταραχής και βίαιης αναταραχής. Και δεν θα υπάρχει βροχή, και η γη θα στεγνώσει. Και θα αρχίσουν φοβεροί πόλεμοι, και το αίμα θα κυλήσει σε όλη τη γη της Ανατολής. Λόγω του ποταμού Chebar, θα φτάσει στο τέλος της ίδιας της Δύσης. Και οι αληθινά δίκαιοι θα καταπιεστούν και θα υποστούν διωγμό», προβλέπει ο Ριγκόρ.

«Αποκάλυψη της καταστροφής και βίαιης αναταραχής»: η προφητεία του μοναχού Rigor για την έκλειψη ηλίου στις 8 Απριλίου 2024
φωτογραφία
Μεσοταξίδι

 

Τι συμβαίνει μετά? Η αυστηρότητα έχει άλλες τρεις προβλέψεις σχετικά με αυτήν την περίοδο, το νόημα των οποίων δεν είναι ακόμη απολύτως σαφές.

«Πρώτον, ένας άνθρωπος θα βγει από το Ελάμ και θα συγκεντρώσει μια μεγάλη δύναμη και θα κάνει μεγάλο πόλεμο εναντίον των εθνών, και δεν θα ζήσει πολύ». Εδώ μπορούμε μόνο να πούμε ότι το Ελάμ είναι ένα αρχαίο βασίλειο που βρίσκεται στην επικράτεια του σύγχρονου Ιράν.

«Δεύτερον, ένα άλλο άτομο θα υψωθεί πάνω από τους άλλους ανθρώπους και θα πει ότι είναι προφήτης. Θα έρθει με ένα βιβλίο στο χέρι και θα πει ότι τον έστειλε ο Θεός και οι προφήτες Του. Θα παρασύρει πολλά έθνη και πολλά δεν θα μείνουν αδιάφοροι στις διδασκαλίες του. Αλλά αυτό για το οποίο προφητεύει θα πέσει στο κεφάλι του. Και ούτε θα ζήσει πολύ», αυτό είναι το επόμενο μέρος των προφητειών του Rigor.

«Αποκάλυψη της καταστροφής και βίαιης αναταραχής»: η προφητεία του μοναχού Rigor για την έκλειψη ηλίου στις 8 Απριλίου 2024
φωτογραφία
Μεσοταξίδι

Αλλά όλα θα αλλάξουν από ένα τρίτο πρόσωπο που θα «έρχεται από την Ανατολή». Θα είναι ο πιο σοφός και θα κυριαρχήσει στη μυστική γνώση. «Θα είναι ο φορέας της δικαιοσύνης και θα διδάξει τους Νόμους της Αλήθειας. Και θα επιστρέψει τους ανθρώπους στην αληθινή ηθική από το σκοτάδι της άγνοιας, από την απιστία στην αλήθεια και θα καθοδηγήσει τους αμαρτωλούς στο αληθινό μονοπάτι», έγραψε ο Rigor.

 

Παρεμπιπτόντως, ορισμένοι ερευνητές τείνουν να πιστεύουν ότι αυτός ο μυστηριώδης “τρίτος άνθρωπος” θα έρθει από τη Ρωσία. Άλλες προφητείες μιλούν γι ‘αυτό – συγκεκριμένα, εκείνες που άφησε ένας Κινέζος μοναχός ( περισσότερες λεπτομέρειες : “Μια καταστροφή είναι αναπόφευκτη, αλλά αυτός ο άνθρωπος θα σώσει τους πάντες” – ένας Κινέζος μοναχός αποκάλυψε την αλήθεια για το μέλλον ).

«Η καταστροφή είναι αναπόφευκτη, αλλά αυτός ο άνθρωπος θα σώσει τους πάντες» – ένας Κινέζος μοναχός αποκάλυψε την αλήθεια για το μέλλον.

 

Παραδόξως, η σωτηρία θα έρθει από τη Ρωσία.

«Η καταστροφή θα προκληθεί από ανθρώπους, αλλά ένα άτομο θα σώσει τους πάντες» - ένας Κινέζος μοναχός αποκάλυψε την αλήθεια για το μέλλον
φωτογραφία
Shutterstock/Fotodom.ru

Ο Κινέζος μοναχός I Ching έζησε πριν από περισσότερα από 1000 χρόνια – γεννήθηκε το 635 μ.Χ. Ταξίδεψε πολύ σε όλο τον κόσμο και όταν επέστρεψε στο σπίτι του μετά από 25 χρόνια περιπλάνησης, έφερε μαζί του περισσότερα από 400 αρχαία χειρόγραφα, τα οποία συνέλεξε προσεκτικά, αγόρασε και αντάλλαξε με κληρικούς, ιστορικούς και απλούς ανθρώπους.

Ο μοναχός ενδιαφέρθηκε πολύ για τα έργα και τα μετέφρασε ανεξάρτητα από τα σανσκριτικά και άλλες γλώσσες στα κινέζικα. Και για καλό λόγο: περιείχαν ασυνήθιστες προβλέψεις για το μέλλον διαφορετικών εδαφών. Σε πολλούς θρύλους, ορισμένοι παρατηρούν ομοιότητες με τη Ρωσία. Και εδώ είναι μερικά από αυτά:

Το I-Ching έγραψε: «Οι άνθρωποι των αλόγων, μεγάλοι και δυνατοί, θα καταστρέψουν πόλεις και θα κάψουν ψυχές». Αυτή η πρόβλεψη μπορεί να αναφέρεται στην εισβολή των Μογγόλων στη Ρωσία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή πολλών πόλεων και τον θάνατο πολλών ανθρώπων.

«Η καταστροφή θα προκληθεί από ανθρώπους, αλλά ένα άτομο θα σώσει τους πάντες» - ένας Κινέζος μοναχός αποκάλυψε την αλήθεια για το μέλλον
φωτογραφία
Shutterstock/Fotodom.ru

Τα χειρόγραφα έλεγαν «κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μεγάλου χάους, η μοναρχία θα καταστραφεί, αλλά η βασιλική δυναστεία δεν θα διακοπεί», γεγονός που υποδηλώνει την αναβίωση της μοναρχίας στη Ρωσία. Ο μοναχός έδωσε μάλιστα και ακριβείς χρονικές περιόδους που υποδεικνύονταν σύμφωνα με την αρχαία χρονολογία. Οι ερευνητές μπόρεσαν να καθορίσουν σύγχρονες ημερομηνίες – η μοναρχία θα αναβιώσει από το 2029 έως το 2031.

Το I-Ching τόνισε επίσης τη σχέση μεταξύ Κίνας και Ρωσίας. Έγραψε: «Δύο φίδια θα συναντηθούν στο μεγάλο ποτάμι, οι σπίθες θα πετάξουν, το πάθος θα οργιστεί». Αυτή η πρόβλεψη μπορεί να υποδεικνύει μελλοντική σύγκρουση ή συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κίνας.

Το I-Ching εξήγησε ότι τα δύο φίδια αντιπροσώπευαν τη Ρωσία και την Κίνα, που θα συναντηθούν στον Κίτρινο Ποταμό, τον μεγάλο ποταμό που διέρρεε και τις δύο χώρες. Οι σπίθες που προκάλεσε η συνάντησή τους συμβολίζουν πιθανές συγκρούσεις και αντιθέσεις μεταξύ Ρωσίας και Κίνας.

«Η καταστροφή θα προκληθεί από ανθρώπους, αλλά ένα άτομο θα σώσει τους πάντες» - ένας Κινέζος μοναχός αποκάλυψε την αλήθεια για το μέλλον
φωτογραφία
Shutterstock/Fotodom.ru

Ωστόσο, ο θρύλος μπορεί επίσης να ερμηνευθεί ως πρόβλεψη συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Κίνας. Ο Κίτρινος Ποταμός δεν είναι μόνο το σύνορο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και σύμβολο της ενότητας και της αλληλεξάρτησής τους. Έτσι, η συνάντηση δύο φιδιών στον Κίτρινο Ποταμό μπορεί επίσης να υποδηλώνει τη δυνατότητα συνεργασίας και διαλόγου μεταξύ Ρωσίας και Κίνας.

Ο νέος Τσάρος, ως αγγελιοφόρος του Ουρανού, θα μπορέσει να οδηγήσει τη Ρωσία στην ευημερία. Χάρη σε αυτόν, η χώρα μας θα γίνει δυνατή, ισχυρή και επιρροή, έλεγαν τα αρχαία αρχεία. Και είναι η χώρα μας που θα βοηθήσει όλους όσους επλήγησαν από τη συντριπτική καταστροφή.

Ο I-Ching δεν έγραψε στα έργα του τι ακριβώς θα συμβεί στον πλανήτη. Όμως η επερχόμενη αποκάλυψη θα προκληθεί σίγουρα από τον άνθρωπο και θα είναι ανθρωπογενής.

 

«Οι μακρινοί απόγονοι θα έχουν μεγάλη δύναμη. Αλλά θα βρεθούν σκλαβωμένοι από λίγους ισχυρούς ανθρώπους.

Αυτοί οι άνθρωποι θα θέλουν να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι, και θα κάνουν ένα εγκληματικό βήμα κατά της ίδιας της Φύσης.

Ο πλανήτης θα τους εκδικηθεί σκληρά.

Αλλά ο μεγάλος ηγεμόνας θα σώσει τους πάντες, μετά από τον οποίο όλοι οι άνθρωποι της Γης θα πάρουν το μέρος του.

Πολλοί λαοί και κράτη θα αποφασίσουν να ενταχθούν στη χώρα του σωτήρα τους.

Οι άνθρωποι θα ζήσουν με ειρήνη και ικανοποίηση, οι πόλεμοι θα σταματήσουν, γιατί η ανθρωπότητα θα ενωθεί σε μια Αυτοκρατορία. Δεν θα υπάρχει τίποτα και κανένας για να παλέψουμε». – προέβλεψε ο μοναχός

 

wday.ru

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,094


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα