ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ;;

11 Απριλίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:433
Μοίρασέ το

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ IOANNISKOMNINOS. BLOGSPOT!!!

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ…. ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, ΤΗ…

 

Τρομακτική αποκάλυψη και αξίζει συγχαρητηρίων η ΟΜΑΔΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ, που φέρνει στη δημοσιότητα τέτοια σημαντικά θέματα, που αποκαλύπτουν πως η κυπριακή κυβέρνηση συναγωνίζεται την ελληνική στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Υπέπεσε στην αντίληψη μας το κάτωθεν άκρως προπαγανδιστικό και  γεμάτο Ανακρίβειες άρθρο της λεγόμενης “Κυπριακής Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας” αναφορικά με τα τεκτενόμενα μεταξύ της Ρωσίας και του Καθεστώτος Ζελένσκιhttps://cyprus.representation.ec.europa.eu/news/twelve-myths-about-russias-war-ukraine-exposed-2023-03-08_el.Το άρθρο περιέργως;; είναι γραμμένο σε τύπο” mythbusters” (μοτίβο “Μύθος-Απόρριψη) όπως μας έχουν συνηθίσει οι γνωστοί Hoaxes… 

Εμείς σαν Φυσικό Επακόλουθο ερευνήσαμε και Ψάξαμε να Βρούμε ποιός είναι ο Υπεύθυνος Τύπου και ο Υπεύθυνος για το Πολιτικό Ρεπορτάζ της λεγόμενης “Κυπριακής Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας “……ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ;; https://cyprus.representation.ec.europa.eu/about-us/our-team_el

Σαν υπεύθυνοι τύπου και πολιτικοί αναλυτές αναφέρονται κάποιος “Αθανάσιος Αθανασίου” για τον οποίο δε καταφέραμε να βρούμε κανένα στοιχείο καθότι δεν υπάρχει φωτογραφία του!!! και το ονοματεπώνυμο είναι κοινότυπο ( το ίδιο συνέβη και για κάποια άλλα ονόματα που αναγράφονται ως υπεύθυνοι σε άλλα πόστα της Κυπριακής Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας (όπως τη κυρία Λιζάννα Σεργίδου, το κύριο Χαράλαμπο Γρηγορίου, το κύριο Λεύκο Χατζηγιαννακού και κάποιους άλλους για τους οποίους όσο και αν Ψάξαμε διαδυκτιακά δε καταφέραμε να βρούμε κανένα στοιχείο).

Ενώ αντίθετα για κάποια άλλα μέλη της Αντιπροσωπείας (όπως τη κυρία Άννα Δάντη και το κύριο Νικόλαο Ίσαρη) καταφέραμε να βρούμε αρκετά στοιχεία. 

Όπως επίσης και για την επί κεφαλής της Αντιπροσωπείας Μυρτώ Ζαμπάρτα:

Βρήκαμε όμως και για τον έταιρο Υπεύθυνο Τύπου και Πολιτικού Ρεπορτάζ (αφού για τον Αθανάσιο Αθανασίου όπως αναφέραμε δεν βρήκαμε κάτι).

 

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΎΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΤΎΠΟΥ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΤΗΣ…. ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, ΤΗ ΚΥΡΊΑ  ΚΕΖΒΑΝ ΑΚΑΝSOY!!!!!… που πήγαινε στο… Τurk Maarif Koleji, σπούδασε στο…. Instanbul Universitesi, έχει δεύτερο πτυχείο στο Marmara Universitesi και είναι Υπεύθυνη Τύπου και Πολιτική Αναλύτρια για Άρθρα (όπως το άνωθεν τύπου mythbusters άρθρο ) τα οποία Δίνουν το Πρόσωπο και την Εικόνα προς τα Έξω της Κυπριακής Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας και συνεπώς και της ΚΥΠΡΙΑΚΉΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΕΙ!!!! 

Φαίνεται όμως ότι αυτό δε κλονίζει  καθόλου την Εμπιστοσύνη της Κυπριακής Κυβέρνησης στο πρόσωπο της κυρίας Kezban Akansoy. Ίσως σε αυτό συνέτεινε το γεγονός ότι κατά καιρούς η  κυρία Akansoy έπλεξε το εγκώμιο Κυπρίων Πολιτικών όπως του πρώην Υπουργού Υγείας της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, Κωνσταντίνου Ιωάννου (που σήμερα είναι Υπουργός Εσσωτερικών στη Κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλιδη), και της Επιτρόπου Υγείας της Ε. Ε Στέλλας Κυριακίδου. 

Τί και αν κατά την εποχή των συμβάσεων της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ε. Ε για τα Γενετικά mrna Σκευάσματα βρέθηκαν στον λογαριασμό του… συζύγου της κυρίας Στέλλας Κυριακίδου άνω των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ που είχαν πιστωθεί από το… ΠΟΥΘΕΝΆ!!   

Γιατί όπως γράφει και η υπεύθυνη Σύνταξης Τύπου και Πολιτικής Ανάλυσης της Κυπριακής Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας Kezban Akansoy : EUROPEAN UNION IS A UNION THAT STRIVES FOR MORE.  

 

 

AB’ den KIBRIS TURK TOPLOMUNA  λοιπόν mister Nikos Xristodoulidis!!!!

Γραφείο Τύπου και Πολιτικού Ρεπορτάζ…. 

Ομάδος

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 433


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα