Από τον Δούρειο Ίππο, στην Κλυταιμνήστρα…

Από τον Δούρειο Ίππο, στην Κλυταιμνήστρα…

25 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:585
Μοίρασέ το

 

Σε ομηρικό έπος έχει αναβαθμιστεί η προεδρία Ανδρουλάκη

 

Δεν πιστεύω να μην γνωρίζετε τι εστί … Κλυταιμνήστρα;;;

Συγνώμη, Χριστοφιλοπούλου, ήθελα να γράψω, αλλά  μερικές φορές τα δάκτυλά μου είναι ανεξέλγκτα…

Για να μην τα ξαναγράφω και συγχίζομαι μέρα που είναι, κάντε μια περατζάδα από εδώ, διοτι η μανδάμ έχει ένα παρελθόν που δεν θέλει ν’ ακούγεται… (για τον χαρακτήρα της, δεν θα μιλήσω… γιατί θα κοκκινίσουν και τα κόκκινα αυγά της Λαμπρής, μια και ως βολευτή της Ανατολικής Αττικής, την γνώρισα λόγω της εφημερίδας μου, από κοντά… ύπαγε οπίσω μου σατανά…)

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ασκεναζί και το Αντρουλάτσι και το Μιζοτάκι, και η Εύη…

Τι έχουν να μοιράσουν, αφού και οι τρεις θέλουν τον αφανισμό μας;;;

Ο Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτήρισε την Εύα Καϊλή ως «Δούρειο Ίππο» του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος επιθυμεί διακαώς να αλώσει το κίνημα.

Άλλωστε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ταυτίσει την παρακολούθηση του με απόπειρα πολιτικού εκβιασμού προκειμένου ο ίδιος να συρθεί σε συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο.

Άλλο ένα πρόσωπο το οποίο έχει μπει εδώ και μήνες στο στόχαστρο του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, είναι η Εύη Χριστοφιλοπούλου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε εκφράσει την απέχθεια του σχεδόν ταυτόχρονα με την διαγραμμένη πλέον Εύα, αλλά και πάλι δεν είχε τολμήσει να την διαγράψει.

Η κυρία Χριστοφιλοπούλου πάντως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «δούρειος ίππος». Αντίθετα, η στάση της έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη παραπέμπει σε ποιο κραυγαλέους πρωταγωνιστές της Ιλιάδας. Η ίδια δεν κρύβει την αντιπάθεια της για τον νέο πρόεδρο, ενώ οι δημόσιες παρεμβάσεις της είναι απείρως προκλητικότερες ακόμα και από αυτές της Εύας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης όμως δεν έχει προβεί στην διαγραφή της.

Όπως δεν έχει προβεί στην διαγραφή του Ανδρέα Λοβέρδου παρά τις πιέσεις που δέχεται από στενούς του συνεργάτες.

Είναι τέτοιες οι πιέσεις που κάποιοι αρχίζουν να του υπενθυμίζουν ότι ο Αγαμέμνων μπορεί να επιβίωσε από την Τροία, την πάτησε όμως από τον Αίγισθο και την Κλυταιμνήστρα…

 

Πηγή

Προβολές : 585


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα