Αρχίζουν να κινούνται τα γρανάζια του αρείου πάγου, μετά την γενική κατακραυγή κατά της εισαγγελέως Αδειλίνη.

Αρχίζουν να κινούνται τα γρανάζια του αρείου πάγου, μετά την γενική κατακραυγή κατά της εισαγγελέως Αδειλίνη.

18 Απριλίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:596
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και… απολαμβάνω την αλλαγή στάσης της αδειλίνη…

Μήπως άρχισε να παίρνει τα μηνύματα απέχθειας και απουσίας εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό της από την πλειοψηφία του λαού;;;

Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα Λάρισας που δεν διαβίβασε στη Βουλή μήνυση συγγενών θυμάτων για το μπάζωμα

Οι συγγενείς των θυμάτων είχαν προσφύγει κατά της εισαγγελικής διάταξης

Κι ό Άγιος, φοβέρα θέλει”, λέει ο λαός σε μια λαϊκή ρήση του, πολυ περισσότερο αυτοί που καβάλησαν καλάμι εξουσίας… λέω εγώ, κρίνοντας από την αλαζονική συνέντευξη που έδωσε η εισαγγελέας του αρείου πάγου γεωργία αδειλίνη, στην καθεστωτική δημοσιογράφα του sky…

Μια συνέντευξη που προκάλεσε την οργή, την απέχθεια και την αηδία στο πρόσωπο της εισαγγελέως όχι μόνον από μη καθεστωτιούς δημοσιογράφους, αλλά και από την πλειοψηφία του λαού, που εκφράστηκε με τους πλέον σκληρούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της αδειλίνη και της δημοσιογράφας…

Λέγεται, προσωπικά δεν το γνωρίζω, πως η δημοσιογράφα ανήκει στους περιούσιους… μήπως και η αδειλίνη;;;

Ακολούθησε το γκάλοπ εμπιστοσύνης, μεταξύ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ και αδειλίνης… όπου τα αποτελέσματα σε βάρος της εισαγγελέως ήταν τρομακτικά…

Μήπως λοιπόν η εισαγγελέας του αχρείου πάγου πήρε το μήνυμα ότι έχει ξευτιλιστεί και η ίδια και έχει εξευτελίσει την δικαιοσύνη με την στάση της και … αλλάζει πλευρό, δίνοντας εντολή για… “τυχόν πειθαρχική ευθύνη” σε βάρτος της εισαγγελέως Λάρισας;;;

Άκου… “τυχόν πειθαρχική ευθύνη”, όταν είναι σαφές εκ των νόμων πως ότνα ο εισαγγελέας πέφτει μπροστά σε πολιτικά πρόσωπα ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!

Κατι δεν έχουν καταλάβει κάποιοι στον χώρο της δικαιοσύνης…

Πως είμαστε σε μια εποχή που μια σταγόνα αρκεί για να  ξεσηκωθεί ο λαός και να πάρει παραμάζωμα όλα τα επίορκα λαμόγια στην πολιτική, στην δικαιοσύνη, στην δημοσιογραφία…

Και κάτι για να το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους…

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ…

Ας το έχουν υπόψη τους άπαντες…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Αν είχαν πειράξει τρίχα από την κεφαλή των παιδιών μου, θα τους είχα σφάξει στο γόνατο…

 

 

Πειθαρχική έρευνα παρήγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη για την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας η οποία έβαλε στο αρχείο και δεν διαβίβασε στην Βουλή την μήνυση που είχαν κάνει συγγενείς θυμάτων για τους καταγγελθέντες υπουργούς, Χρήστο Τριαντόπουλο και Ζωή Ράπτη σχετικά με το μπάζωμα στο χώρο της τραγωδίας των Τεμπών.

Η κ. Κεχαγιά, σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, έπρεπε να αποστείλει αμελλητί τον φάκελο στην Βουλή.

Η παραγγελία της κυρίας Αδειλίνη:

«Παρακαλούμε να διερευνήσετε κατά το άρθρο 117§1 περ. στα΄, 9 Ν. 4938/2022, τυχόν πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ε. Κ., η οποία εξέδωσε απορριπτική επί της ουσίας διάταξη για καταγγελθέντες Υπουργούς, ως εμπλεκομένους στην Υπόθεση των Τεμπών, κατά παράβαση του άρθρου 86 του Συντάγματος και του Νόμου 3126/2003, άρθρο 4 § 4 «περί ποινικής ευθύνης Υπουργών».

Χθες, οι συγγενείς των αδικοχαμένων επιβατών προχώρησαν σε προσφυγή κατά της εισαγγελικής διάταξης με την οποία παρακάμφθηκε η μηνυτήρια αναφορά τους σε βάρος του Χρήστου Τριαντόπουλου για την αλλοίωση των στοιχείων.

Η εισαγγελέας έβαλε στο αρχείο τη μήνυση των συγγενών επειδή όπως υποστήριξε «δεν δύναται να στοιχειοθετηθεί η αντικειμενική υπόσταση των ανωτέρων αδικημάτων σε βάρος των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη μόνο από την παρουσία τους στο χώρο χωρίς να προκύπτει η καθ’ οποιανδήποτε τρόπο συμμετοχή τους στη λήψη ή υλοποίηση απόφασης επέμβασης στον τόπο του ατυχήματος πρέπει η υπό κρίση έγκληση να απορριφθεί ως προς αυτούς ως προφανώς ουσία αβάσιμη».

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο εισαγγελέας θα εξετάσει την προσφυγή και θα εκδώσει απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι με συμπληρωματική μήνυση για το μπάζωμα του σημείου της σύγκρουσης, ο Παύλος Ασλανίδης και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, στράφηκαν κατά του τότε περιφερειάρχη Αγοραστού, του Χρήστου Τριαντόπουλου που συντόνιζε και της Ζωής Ράπτη που βρίσκονταν επίσης στο σημείο.

Σημειώνεται ότι σε παρέμβασή της η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων, Μαρία Καρυστιανού απευθυνόμενη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αδειλίνη ανέφερε: «Θα μας ενδιέφερε από την κ. Αδειλίνη, αντί να ακούσουμε τα σχόλια για αυτά που ειπώθηκαν που είναι πολύ εύκολο να αποδειχθούν, να ακούσουμε την άποψή της για την κίνηση της κ. Κεχαγιά, της πρώην εισαγγελέως Λάρισας, η οποία αρχειοθέτησε τη μήνυσή μας για τον κ. Τριαντόπουλο. Και εκεί είναι η ουσία του θέματος για εμάς. Δεν σκόνταψαν στο όνομα Τριαντόπουλος; Δεν έχουν δει το δημόσιο βίντεο όπου ο κ. Τριαντόπουλος ομολογεί ότι με εντολή πρωθυπουργού έκανε τις παρεμβάσεις στον χώρο; Δεν υπάρχει στο κατηγορητήριο για αλλοίωση του χώρου; Με ποια νομική λογική αυτό αρχειοθετήθηκε;»

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 596


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα