Αρχιεπίσκοπος Viganò: Η Συνθήκη του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας συνιστά επίθεση στην εθνική κυριαρχία και αποτελεί μέρος ενός “παγκοσμίου πραξικοπήματος”

Αρχιεπίσκοπος Viganò: Η Συνθήκη του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας συνιστά επίθεση στην εθνική κυριαρχία και αποτελεί μέρος ενός “παγκοσμίου πραξικοπήματος”

27 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:505
Μοίρασέ το

 

 

 

Η παγκόσμια διακυβέρνηση της υγείας είναι ένα από τα θεμελιώδη στοιχεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και ως εκ τούτου πρέπει να συναντήσει αντίσταση και να απορριφθεί.

Η παρούσα συνωμοτική σιωπή του Βατικανού, μετά τις βιαστικές ανακοινώσεις που έκανε στην αρχή της πανδημίας και τις επαίσχυντες επιδοκιμασίες του για την Big Pharma, θα καταλογιστεί στην καταδίκη του Ρωμαϊκού Σανχεντρίν, το οποίο έχει γίνει ΣΥΝΕΡΓΟΣ σε ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ.

 

 

 

Από τις ελάχιστες καθολικές εκκλησιαστικές φωνές ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò, καλεί τους λαούς σε αντίσταση και τους κατέχοντες εξουσία στα κράτη, να ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ., που θα σηματοδοτήσει την πλήρη σκλαβοποίηση των λαών.

Εδώ, στο Ελλαδιστάν, ακούσατε κανέναν μητροπολίτη να αντιστέκεται;

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟΣ.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ… κι αν αδικώ κάποιον, παρακαλώ ενημερώστε με για να τον εξαιρέσω…

ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

Τις επόμενες ημέρες, τα έθνη που προσχωρούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) θα ψηφίσουν ψηφίσματα σχετικά με τη διαχείριση των πανδημιών από τον ΠΟΥ.

Αυτά τα ψηφίσματα θα μεταφέρουν την κυριαρχία σχετικά με την υγεία των πολιτών σε έναν υπερεθνικό φορέα που χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τη φαρμακοβιομηχανία και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Εάν αυτά τα ψηφίσματα εγκριθούν από την πλειοψηφία, ο ΠΟΥ θα έχει την αποκλειστική διεθνή αρμοδιότητα σε περίπτωση πανδημίας να επιβάλλει όλους τους κανόνες, που θα συμπεριλαμβάνουν καραντίνες, lockdown, υποχρεωτικούς m-volιασμούς και διαβατήρια m-volίων.

Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι αυτός ο οργανισμός (ΠΟΥ), ΧΑΙΡΕΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΕΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Οι μη εκλεγμένοι ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ θα έχουν παραδόξως ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ από αυτή που οι πολίτες εκχωρούν στους εκπροσώπους τους μέσω της δημοκρατικής ψήφου τους.

Δεδομένου ότι η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από τους νόμους κάθε έθνους, και ότι τα ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ τους οποίους εκπροσωπούν, πιστεύω ότι δεν θα διαφύγει από κανενός την αντίληψη, ότι αυτή η προσπάθεια του ΠΟΥ να οικειοποιηθεί μια εξουσία που ανήκει σε κάθε μεμονωμένο έθνος, έχει ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ “ΑΤΖΕΝΤΑ 2030”, η οποία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στοχεύει επίσης στην επίτευξη μιας δραστικής μείωσης των ιατρικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών, ιδιωτικοποίηση του κλάδου υγείας και πρόληψη ασθενειών μέσω m-volίων.

 

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ Π.Ο.Υ. ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΘΝΗ

 

Η ψυχοπανδημία έχει αποδείξει περίτρανα την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ των ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, των ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ολόκληρης της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ακόμη και της ίδιας της ΑΓΙΑΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Μόλις τώρα αναγνωρίζονται οι καταστροφικές δυσμενείς επιπτώσεις του πειραματικού ορού mRNA, ενώ υπάρχουν πολλοί που δικαίως αναμένουν ότι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

Ως εκ τούτου, ακούγεται παράλογο, τουλάχιστον, το ότι υπάρχει τώρα η επιθυμία να δοθεί δεσμευτική εξουσία λήψης αποφάσεων στον ΠΟΥ, όταν στη διαχείριση της πρόσφατης έκτακτης ανάγκης πανδημίας και της εκστρατείας m-volίων έγινε η μεγαλύτερη ζημιά όσον αφορά τον αριθμό των θανάτων και των ασθενών που έχουν υποστεί μόνιμες βλάβες στην υγεία τους.

Εκτός από την ατιμωρησία που απήλαυσε για τα εγκλήματα που διέπραξε ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΩΠΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ο ΠΟΥ έχει επίσης απόλυτη διακριτική ευχέρεια για το πώς να ανταποκριθεί στις επερχόμενες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που προφανώς σχεδιάζονται από το φαρμακευτικό λόμπυ.

Η ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ του ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ που προσφεύγει στον όρκο του Ιπποκράτη κινδυνεύει να γίνει ο ΚΑΝΟΝΑΣ για την ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ.

Από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό ότι τα έθνη που αντιτίθενται στη Νέα Παγκόσμια Τάξη –όπως η Ρωσία και η Βραζιλία– έχουν επίγνωση των πολύ σοβαρών συνεπειών που θα συνεπαγόταν η επικύρωση αυτών των ψηφισμάτων, και για το λόγο αυτό αντιτίθενται στην έγκρισή τους.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έστειλε επίσης ένα ξεκάθαρο μήνυμα σταματώντας τη χρηματοδότηση από το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών στον ΠΟΥ.

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους το βαθύ κράτος μπλόκαρε την επανεκλογή του το 2020, υποστηρίζοντας ένα συμβιβασμένο και διεφθαρμένο άτομο του οποίου ο γιος Hunter εμπλέκεται στη χρηματοδότηση αμερικανικών βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ενημέρωση: 65.000 άτομα έχουν ήδη υπογράψει την αίτηση του LifeSite για να σταματήσει η συνθήκη πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Σ.τ.Μ. παρακαλώ, μπείτε στο σύνδεσμο και υπογράψτε κι εσείς να σταματήσουμε τα σχέδιά τους https://lifepetitions.com/petition/stop-tedros-who-pandemic-treaty )

Ως εκ τούτου, εκφράζω την πλήρη υποστήριξή μου στους πολίτες –ιδιαίτερα επιστήμονες, γιατρούς και νομικούς εμπειρογνώμονες– που καταγγέλλουν αυτήν την απειλή για την εθνική κυριαρχία των προσχωρούντων εθνών και που ζητούν να χυθεί φως στα γεγονότα του παρελθόντος και στις συνέπειες που έχουν προκαλέσει στην υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού οι αποφάσεις του ΠΟΥ.

Προτρέπω τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που θα κληθούν να εκφράσουν τις απόψεις τους για την επικύρωση αυτών των ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ να τα ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ, καθώς είναι ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ Ο Ο ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ (WEF) ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ εδώ και χρόνια με τα ονόματα “Ατζέντα 2030” και “Μεγάλη Επαναφορά”.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση της υγείας είναι ένα από τα θεμελιώδη στοιχεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, όπως έχει γίνει σαφές από έγκυρους εμπειρογνώμονες που δεν έχουν συμβιβαστεί με το σύστημα, και ως εκ τούτου πρέπει να απορριφθεί και να συναντήσει αντίσταση.

Η λογική του ελέγχου, του κέρδους και της μαζικής παθολογίας πρέπει να αντικατασταθεί με μια πολιτική δημόσιας υγείας που έχει ως πρωταρχικό στόχο την υγεία των πολιτών και την προστασία των αναφαίρετων δικαιωμάτων τους.

 

Η ΑΓΙΑ ΕΔΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ

 

Η Αγία Έδρα – η οποία είναι Μόνιμος Παρατηρητής στα Ηνωμένα Έθνη και επίσης στον ΠΟΥ εδώ και ένα χρόνο – έχει καθήκον να επιβεβαιώσει το δικαίωμα των ατόμων να δέχονται ή να αρνούνται θεραπείες υγείας, ειδικά ενόψει του συγκεκριμένου κινδύνου δυσμενών επιπτώσεων, τα οποία είναι ακόμη εν μέρει άγνωστα, από αυτήν την πειραματική γενετική θεραπεία.

Και αν μέχρι τώρα ο Bergoglio και η καμπαλιστική ομάδα του ικανοποιούσαν τις αυταπάτες των Gates, Schwab και Soros, ήρθε η ώρα η Καθολική Εκκλησία να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ τους πιο ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ, τα ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ, τα ΠΑΙΔΙΑ και τους ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, καθώς και ΑΥΤΟΥΣ που ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ Μ-VOLΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΜΒΡΥΟΥ.

Η παρούσα συνωμοτική σιωπή του Βατικανού, μετά τις βιαστικές ανακοινώσεις που έκανε στην αρχή της πανδημίας και τις επαίσχυντες επιδοκιμασίες του για την Big Pharma, θα καταλογιστεί στην καταδίκη του Ρωμαϊκού Σανχεντρίν, το οποίο έχει γίνει ΣΥΝΕΡΓΟΣ σε ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Ας προσευχηθούμε κάποιοι Επίσκοποι να βρουν το θάρρος να αποστασιοποιηθούν από τη ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ του Bergoglio και να βρουν τα λόγια για να ανοίξουν τα μάτια εκείνων των καλών ανθρώπων που μέχρι τώρα έχουν εξαπατηθεί από την παγκοσμιοποιητική προπαγάνδα.

+ Carlo Maria Viganò, Αρχιεπίσκοπος

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 505


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα