Ας ετοιμαστούν για δίκες στο εγγύς μέλλον, αυτοί που ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ

Ας ετοιμαστούν για δίκες στο εγγύς μέλλον, αυτοί που ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ

10 Δεκεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:125
Μοίρασέ το

Επειδή έχω τη γνώμη ότι οι “άμεσα ενδιαφερόμενοι” ως ευφυείς Άνθρωποι που είναι αλλά μη γνώστες της Νομικής Επιστήμης θα τούς βοηθήσω εγώ να αντιληφθούν τι ακριβώς σημαίνουν τα περιλαμβανόμενα στή Διάταξη αυτή.

Αν και θα συμφωνήσω με τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (ΣΟΡΟΣ κλπ), ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ… ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

Θα έρθει σύντομα η μέρα που όλα αυτά τα ερπετά, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ, θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Αλλά ακόμα κι αν η  ποινή τους είναι σε θάνατο, τα εκατομμύρια και ο εκατόμβες  νεκρών, κατεστραμμένων οικονομικά και ψυχολογικά, που θα έχουν σπείρει με τα εμβόλια και τις καραντίνες τους, δεν αναπληρώνονται με καμιά ποινή, όσο βαριά κι αν είναι αυτή.

Η ανθρωπότητα, ζει την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ … ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ” (στό εγγύς μέλλον”). Νίκος-Αγαμέμνων ΚΑΡΑΒΕΛΟΣ.-
Ο καλός μου Φίλος Νίκος-Αγαμέμνων και Δικηγόρος που τιμά την Επιστήμη έγραψε άρθρο με τόν πιό πάνω τίτλο που παραπέμπει στό Άρθρο 7 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης και ευφυώς αναφέρει το Άρθρο 7 του εν λίγω Καταστατικού, πολύ χρήσιμο να το γνωρίζουν κάποιοι στίς ημέρες που ζούμε.
Επειδή έχω τη γνώμη ότι οι “άμεσα ενδιαφερόμενοι” ως ευφυείς Άνθρωποι που είναι αλλά μη γνώστες της Νομικής Επιστήμης θα τούς βοηθήσω εγώ να αντιληφθούν τι ακριβώς σημαίνουν τα περιλαμβανόμενα στή Διάταξη αυτή.
ΛΟΙΠΟΝ: Η Δίωξη προβλέπεται κατά των προσώπων που είναι υπεύθυνοι γιά: ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ- ΦΥΛΑΚΙΣΗ- η άλλη ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ, κατά παράβαση των Κανόνων του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!
Να θυμήσω μερικές μόνον από αυτές τις Διεθνείς Συμβάσεις;;
ΛΟΙΠΟΝ:
ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ (ΕΣΔΑ/1950) 2.-
ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΤΗΣ UNESCO/1950, 3.-
ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΗΘΙΚΉ ΤΟΥ OVIEDO/1998, ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ.
Σταματώ εδώ σεβόμενος τον χρόνο σας και εύχομαι ΚΑΛΗ ή ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ στούς ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ!
ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΘΕΤΩ
Διεθνής έκθεση της Αμνηστίας για τα βασανιστήρια

 

Προβολές : 125


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα