Ασθενείς που είχαν αναρρώσει από καρκίνο, και στην συνέχεια m-volιάστηκαν για τον Covid, βλέπουν τώρα τον καρκίνο να επιστρέφει επιθετικά

Ασθενείς που είχαν αναρρώσει από καρκίνο, και στην συνέχεια m-volιάστηκαν για τον Covid, βλέπουν τώρα τον καρκίνο να επιστρέφει επιθετικά

18 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:402
Μοίρασέ το

 

 

ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ “M-VOLIA”;

 

 

 

Πολλοί… πάρα πολλοί … δεκάδες και εκατοντάδες εκατομμύρια…

Άλλωστε γι αυτό φτιάχτηκαν τα γραφενιομπόλια… αφενός μεν για να προκαλέσουν αποπληθυσμό και αφετέρου όσοι επιβιώσουν να έχουν ανάγκη τις ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Έτσι δεν το έφαγαν και το Φωφάκι;;; Η μόνη που βλέπει τα ραδίκια ανάποδα… ήταν και το Νικολάκι που έπρεπε να πάρει τη θέση της… και σκίζεται το Νικολάκι για μπολιαστούν ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…

Μακάρι να μπολιαστούν, να ξεβρωμίσει ο τόπος…

 

Μετάφραση blümlifee

 

Σε ολόκληρο το διαδίκτυο, εμφανίζονται αναφορές σχετικά με το πώς οι άνθρωποι που “m-volιάστηκαν πλήρως” για τον κοροναϊό της Γουχάν (Covid-19) είτε νοσούν από κάποια νέα μορφή καρκίνου είτε ενώ ο καρκίνος βρισκόταν σε ύφεση, επανέρχεται πιο επιθετικός.

Κάτι μέσα σε αυτά τα φιαλίδια χημικών φαίνεται να πυροδοτεί την ανάπτυξη νέων καρκινικών κυττάρων ή την επανεμφάνιση παλαιών, όπως υποδηλώνουν αυτές οι αναφορές. Γιατί αλλιώς τα μέλη της οικογένειας, οι φίλοι, οι γείτονες ή οι ίδιοι αντιμετωπίζουν μια ξαφνική εμφάνιση ασθένειας;

Τώρα γνωρίζουμε ότι από τότε που τα “m-volια” του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) εισήχθησαν για πρώτη φορά από τον Ντόναλντ Τραμπ στο πλαίσιο της Επιχείρησης Warp Speed, τα ποσοστά καρκίνου έχουν εκτοξευθεί περισσότερο από τρεις φορές.

“Αν μου έδιναν ένα δολάριο για κάθε άτομο που διηγήθηκε μια ιστορία για έναν φίλο του οποίου ο καρκίνος ήταν σε ύφεση πριν από τα m-volια για τον COVID, και λίγο μετά το τρύπημα εξελίχθηκε ανεξέλεγκτα, θα μπορούσα να βγω στην σύνταξη”, γράφει ο Steve Kirsch στο ιστολόγιό του στο Substack.

Ο Kirsch μίλησε με τον ειδικό σε θέματα υγείας Ryan Cole, για τον οποίο αναφέραμε προηγουμένως ότι έχει δει 20πλάσια αύξηση των καρκίνων από τότε που ξεκίνησαν οι m-volιασμοί κατά της γρίπης Fauci.

ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ “M-VOLIA”;

Στις 5 Φεβρουαρίου, ο Kirsch έλαβε δύο ξεχωριστά email που, όπως λέει, αντιπροσωπεύουν τους τύπους σχολίων που λαμβάνει συνεχώς στο ιστολόγιό του. Ένας από αυτούς ασχολήθηκε με πολυάριθμες περιπτωσιολογικές μελέτες για συγκεκριμένους ασθενείς που είχαν μαζική εξέλιξη στον καρκίνο τους μετά την ένεση.

Το άλλο ήταν από μια γυναίκα που μίλησε προσωπικά για το πώς δύο άτομα που γνωρίζει και που m-volιάστηκαν “τώρα έχουν καρκίνο που είναι αρκετά σοβαρός”.

“Μιλούσα με τον γιατρό μου εχθές και είπε ότι ένας από τους ασθενείς της διαγνώστηκε τη Δευτέρα και πέθανε την Πέμπτη την περασμένη εβδομάδα”, έγραψε η ίδια γυναίκα. “δεν είχε προηγούμενο καρκίνο”.

Μια άλλη γυναίκα με το όνομα Staci έγραψε ως απάντηση σε ένα άλλο άρθρο του Kirsch ότι γνωρίζει “τρεις ανθρώπους των οποίων ο καρκίνος βρισκόταν σε ύφεση, αφότου m-volιάστηκαν ο καρκίνος επέστρεψε εξαιρετικά επιθετικός”.

“Δύο τώρα έχουν πεθάνει και ο τρίτος υποβάλλεται σε συστηματική χημειοθεραπεία”, πρόσθεσε η Staci. “Φοβάμαι για τους άλλους φίλους μου με το γονίδιο BRCA”.

Πολλοί άλλοι στο Twitter είχαν παρόμοιες ιστορίες να μοιραστούν, συμπεριλαμβανομένης μιας άλλης γυναίκας που είπε ότι πολλά άτομα που γνωρίζει και τα οποία βρίσκονταν σε ύφεση πριν από το m-volιο ανέπτυξαν τώρα “μια άλλη μορφή καρκίνου” μετά το τρύπημα.

“Η φίλη της φίλης βρισκόταν σε ύφεση. Μετά τον m-volιασμό της εμφάνισε έναν ξαφνικό καρκίνο στην κόγχη του ματιού της που οι γιατροί είπαν ότι ήταν πολύ σπάνιος”, πρόσθεσε αυτό το άτομο. “Εξαπλώθηκε γρήγορα στα κόκαλα και στο αίμα”.

Μια άλλη έγραψε ότι ο αδερφός/η αδελφή της αναγκάστηκε να κάνει όλες τις υποχρεωτικές δόσεις του m-volίου για την δουλειά του/της και πρόσφατα του/της αφαιρέθηκε ένας “καλοήθης όγκος στον αυχένα”.

“Όχι καρκινικός όγκος, ωστόσο δεν είχε ιστορικό τέτοιων όγκων”, εξήγησε αυτό το άτομο. “Δεν θα ήταν καθόλου βιαστικό να πω ότι τα m-volια αυτά που απενεργοποιούν σημαντικά την κύρια επιδιόρθωση του DNA, είναι πιθανό να προκαλέσουν νέους καρκίνους, διαφορετικά δεν θα συνέβαινε”.

Ένα άλλο άτομο εξήγησε ότι η μαμά του εμφάνισε καρκίνο “εντελώς απροσδόκητα” μετά τον m-volιασμό της. Την στιγμή που ανακαλύφθηκε βρισκόταν ήδη στο 4ο στάδιο, και “σε συνδυασμό με έναν τεράστιο θρόμβο στον εγκέφαλο και εγκεφαλικό επεισόδιο”.

Ένας άλλος έγραψε ότι ο 85χρονος πατέρας του, που είχε από χρόνια νικήσει τον καρκίνο, m-volιάστηκε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, και έκτοτε ανέπτυξε έναν όγκο στην κοιλιά του, σε μέγεθος μπάλας του softball, τον οποίο έπρεπε να αφαιρέσει.

Μέχρι τον Δεκέμβριο, ο πατέρας είχε ήδη διαγνωστεί περαιτέρω με καρκίνο στο ήπαρ και τον πνεύμονα σταδίου 4 και πέθανε περίπου ένα μήνα αργότερα.

“Εάν m-volιαστήκατε πρόσφατα και ο καρκίνος που είχατε προηγουμένως υπό έλεγχο είναι πλέον εκτός ελέγχου, είναι πολύ πιθανό η αιτία να είναι αυτό το “ασφαλές και αποτελεσματικό” m-volιο που κάνατε”, λέει ο Kirsch.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με τα “m-volια” του κορωνοϊού της Wuhan (Covid-19) μπορείτε να βρείτε στο ChemicalViolence.com

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

SteveKirsch.substack.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 402


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα