Αυτή την ανάρτηση, ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ!!! Wood, Mercola: “Είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι αντιμετωπίζουμε. Ο “ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ”

17 Ιουνίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Ένα σύνθημα που θα πρέπει να υιοθετήσουμε θα ήταν “ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ”.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΡΟΟΠΤΟ.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ.

ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, κυλιόμενες ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ και ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Εάν η σκέψη όλων αυτών σας τρομάζει, θυμηθείτε ότι η ανάληψη δράσης είναι η καλύτερη λύση.

Γνωρίζοντας ότι είστε προετοιμασμένοι θα απαλύνετε πολλά άγχη.

 

Αυτή την ανάρτηση, μην την προσπεράσετε… αποκαλύπτονται όλα τα σατανικά σχέδια των σατανιστών αλλά κυρίως οι τρόποι που θα αντισταθούμε…

Σε ότι μας αφορά ως λαό…

Θα παραθέσω τα λόγια του Νικόλαου Πλαστήρα:

“Όποιος βλέπει την Πατρίδα ου να καταστρέφεται και κάθεται αδρανής, είναι το ίδιο σαν να την καταστρέφει ο ίδιος”!!!

Ας έχουμε Πίστη στον Θεό, αλλά … και μια σφαίρα στη θαλάμη…

ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η συνέντευξή μου με τον Δρ. Joseph Mercola είναι η πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με την Τεχνοκρατία, τον Μετανθρωπισμό και τον Επιστημονισμό.

Αν θέλετε να ανεβάσετε ταχύτητα σε λίγες ώρες, ακούστε και τα δύο βίντεο, διαβάστε το άρθρο και κατεβάστε την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης με τον Mercola.

Η συνέντευξη βίντεο με τον Δρ. Mercola καταγράφηκε πριν από τη στιγμή που η Δρ. Judy Mikovits, ο Dr. Reiner Fuellmich και εγώ παραιτηθήκαμε από την περιοδεία Crimes Against Humanity στις ΗΠΑ.

Δημοσίευσα την ειδοποίηση απόσυρσής μας στις 4 Ιουνίου, δηλώνοντας (βλ. ΕΔΩ: https://www.technocracy.news/patrick-wood-withdraws-from-the-crimes-against-humanity-tour-usa-as-of-june-1-2022/ ) ότι είχαμε αποχωρίσει επίσημα την 1η Ιουνίου, μετά από αρκετές ανεπιτυχείς συζητήσεις με τον τουριστικό πράκτορα που τυγχάνει να είναι από τη Νότια Αφρική.

Ωστόσο, οι τρεις μας δεσμευτήκαμε να παραμείνουμε μαζί ως Ομάδα Εργασίας για τα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και να μιλήσουμε ως ομάδα όποτε παρουσιάστηκε η ευκαιρία.

Το πρώτο μας επερχόμενο συνέδριο είναι στην Τάμπα της Φλόριντα το Σάββατο 18 Ιουνίου και ονομάζεται συνέδριο “Path to Truth”. Ο Δρ. Mike Yeadon θα είναι μαζί μας επίσης.

Η φράση “Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας” προήλθε από δημόσια χρήση με τον Reiner Fuellmich και την Ερευνητική Επιτροπή για τον Κορωνοϊό (Stiftung Corona Ausschuss) στη Γερμανία, η οποία έχει πάρει συνέντευξη από τουλάχιστον 378 ειδικούς από όλο τον κόσμο. Αυτό ήταν ένα μνημειώδες έργο που δεν έμοιαζε με κανένα άλλο των τελευταίων δύο και πλέον ετών . – ο Συντάκτης του TN

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 

> Είναι απολύτως κρίσιμο να κατανοήσουμε τι αντιμετωπίζουμε, σε παγκόσμιο επίπεδο, και ποιός είναι υπεύθυνος για τον αυξανόμενο ολοκληρωτισμό και την τελική πρόθεσή τους

> Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ του COVID ήταν ένα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από την τεχνοκρατική ομάδα που βρίσκεται πίσω από την παγκόσμια ατζέντα εξαγορών, που αναφέρεται ως The Great Reset (Μεγάλη Επαναφορά)

> Η Μεγάλη Επαναφορά εισήχθη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο με τα Ηνωμένα Έθνη και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η ατζέντα τους είναι να εφαρμόσουν έναν παγκόσμιο τύπο ολοκληρωτισμού που βασίζεται σε τεχνοκρατικές και υπερανθρωπιστικές ιδεολογίες. Μέρος αυτού του σχεδίου περιλαμβάνει επίσης τον ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ και τον ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΖΩΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ενώ η εξωτερική έκφραση της τεχνοκρατίας θα εμφανίζεται ως ολοκληρωτισμός, το κέντρο ελέγχου δεν είναι ένα άτομο. Αντί να κυβερνά ένα μόνο πρόσωπο με το διάταγμα, η τεχνοκρατία βασίζεται στον ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διαφορά. Εν ολίγοις, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ή ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ.

Ο “ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ

Η τεχνοκρατία είναι μια επινοημένη και αφύσικη μορφή οικονομίας που εκφράζεται ως ολοκληρωτισμός και απαιτεί κοινωνική μηχανική για να λειτουργήσει.

Οι τεχνοκράτες στο παρελθόν όριζαν την ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ ως την ΕΠΙΣΤΗΜΗ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ είναι ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο Patrick Wood, ένας τακτικός προσκεκλημένος, έχει περάσει δεκαετίες μελετώντας την τεχνοκρατία – ένα εφεύρημα ενός οικονομικού συστήματος που η παγκόσμια κουλτούρα προσπαθεί επί του παρόντος να εφαρμόσει παγκοσμίως. Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στον Defender, το ενημερωτικό δελτίο του Children’s Health Defense.

Θα βρείτε τη συνέντευξη παρακάτω. Πραγματικά, θα σας παρότρυνα να παρακολουθήσετε αυτό πρώτα, γιατί παρέχει ένα πολύ καλό υπόβαθρο του Wood και της δουλειάς του.

Αυτή η συνομιλία συνδέεται επίσης με μια συνέντευξη που έκανα πρόσφατα με τον καθηγητή Mattias Desmet, συγγραφέα του “The Psychology of Totalitarianism”, η οποία θα προβληθεί σε λίγες εβδομάδες, οπότε φροντίστε να την παρακολουθήσετε.

Ενώ η τεχνοκρατία και ο ολοκληρωτισμός έχουν πολλές ομοιότητες, υπάρχουν κάποιες διαφορές στην προοπτική, τις οποίες θα ξεδιαλύνουμε εδώ.

“Μακάρι να υπήρχε κάτι άλλο για να μιλήσουμε, αλλά έτσι είναι”, λέει ο Wood. “Αυτό είναι το θέμα της ημέρας. Αυτό πρέπει να γνωρίζουν και να κατανοούν οι άνθρωποι.

Εάν πρόκειται να αντεπιτεθούμε εναντίον αυτού του εχθρού, ο οποίος προηγουμένως ήταν λίγο πολύ αόρατος, πρέπει να αναγνωρίσουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε. Τελεία και παύλα. Δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία άμυνα ή επίθεση για να το απωθήσουμε αν δεν ξέρουμε ποιός είναι πραγματικά ο εχθρός και τί σκέφτονται, τί έχουν στο μυαλό τους”.

 

(ακολουθεί η συνέντευξη, διάρκεια 1:01:27)

Δείτε το βίντεο πατώντας στην ξενόγλωσση πηγή

 

Ο COVID ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Ενώ η κρίση του COVID έφερε τους περισσότερους σε κατάσταση σύγχυσης, ο Wood δεν εξεπλάγη από την αλυσίδα των γεγονότων που τελικά έλαβαν χώρα.

Ακολουθούσε τον συναγερμό για την κλιματική αλλαγή και την ατζέντα της βιώσιμης ανάπτυξης για μεγάλο χρονικό διάστημα, και μόλις οι ίδιοι άνθρωποι που προωθούσαν τον κλιματικό συναγερμό πήδηξαν στο τρένο του COVID, ήξερε ότι αυτά τα γεγονότα συνδέονταν και ότι ο COVID επρόκειτο να εργαλειοποιηθεί για την προώθηση της τεχνοκρατικής ατζέντας.

Τα ίδια ελαττωματικά μοντέλα υπολογιστών που χρησιμοποιήθηκαν για να μας πείσουν ότι η κλιματική αλλαγή θα μας σκοτώσει όλους χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να υποκινήσουν τον πανικό σχετικά με τη φονικότητα του COVID.

Αυτά τα μοντέλα υπολογιστών είναι βασικά στημένα για να λένε ό,τι θέλουν να πουν.

Σύμφωνα με τους συναγερμούς για την κλιματική αλλαγή, η ανθρωπότητα θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης πριν από 10 χρόνια.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Τα μοντέλα COVID επίσης απέτυχαν, χάνοντας μακράν τον στόχο.

“Εκείνη την εποχή [στις αρχές του 2020], είπα ότι αυτό είναι το πραξικόπημα της τεχνοκρατίας. Επιτέλους κάνουν τη μεγάλη παγκόσμια κίνησή τους για να κάνουν αυτό που έλεγαν ότι επρόκειτο να κάνουν για πολύ καιρό. Τώρα, στην πραγματικότητα το υλοποιούν, οπότε το ονόμασα πραξικόπημα από νωρίς”, λέει ο Wood.

Δυστυχώς, για να αναφέρω τον συν-συγγραφέα των προηγούμενων βιβλίων του Wood, Anthony Sutton, μόνο το 2% των ανθρώπων έχουν δεξιότητες κριτικής σκέψης, το 8% των ανθρώπων πιστεύουν ότι μπορούν να σκεφτούν και το 90% ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ. Αυτή η εσκεμμένη άγνοια εξηγεί γιατί μόνο το 10% ενός δεδομένου πληθυσμού, κατά μέσο όρο, δεν ενέδωσε στην ύπνωση μαζικού σχηματισμού.

Ο Wood, μαζί με τρεις άλλους ομιλητές — την Δρ. Judy Mikovits, τον Dr. Reiner Fuellmich, διεθνή δικηγόρο που συνίδρυσε τη γερμανική επιτροπή Corona Investigative, και ο Dr. Richard Fleming, επιστήμονας, γιατρός και δικηγόρος — κάνουν επί του παρόντος μια περιοδεία με τίτλο “Crimes Against Humanity Tour USA”, κατά την οποία το κοινό μετατρέπεται σε μεγάλη κριτική επιτροπή της κοινής γνώμης.

“Πιστεύουμε ότι υπάρχει μεγάλη υπόθεση ότι, πράγματι, έχουν διαπραχθεί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μέσα στο ίδιο πλαίσιο και την έννοια που ανακαλύφθηκαν στις δίκες της Νυρεμβέργης που παρήγαγαν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, ο οποίος είναι πλέον ενσωματωμένος στο νομικό σύστημα στο κάθε έθνος στη γη, [συμπεριλαμβανομένης] της χώρας μας και κάθε κράτους επίσης.

Ο ιατρικός πειραματισμός είναι επίμονος, τελεία και παύλα, και παρόλα αυτά συνέβη ούτως ή άλλως, χωρίς ενημερωμένη συγκατάθεση στην πορεία.

Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν – πρόκειται ακριβώς για το ίδιο πράγμα. Τι πήγε στραβά;

Παρουσιάζουμε αυτή την υπόθεση στο αμερικανικό κοινό αυτοπροσώπως, και θα πω ότι η δυναμική του να μιλάω σε ζωντανό κοινό σήμερα είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για μένα, προσωπικά. Νομίζω ότι όλοι οι άλλοι θα έλεγαν το ίδιο πράγμα”.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ

 

Ενώ πολλοί αντιστέκονται σε αυτή τη στάση, εγώ και ο Wood συμφωνούμε ότι Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΟΧΙ. ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. Επειδή Η ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

Μπορούμε ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ αναμένουμε πλήρως ότι το μερικώς αποτυχημένο ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Μ-VOLIAΣΜΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (CBDC). Οι περισσότερες κεντρικές τράπεζες στον κόσμο θα αναπτύξουν CBDC μέσα στα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ τα CBDC είναι ένας ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ για εμάς, όπως ένα εμπορευματικό τρένο και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεφύγουμε από τις βλάβες. Τα δύο τελευταία χρόνια θα φαίνονται σαν πικνίκ σε σύγκριση με αυτό που έρχεται.

“Εάν η υπόθεσή μου είναι αληθινή, ο Ιανουάριος του 2020 ήταν το πραξικόπημα που ξεκίνησε σοβαρά αυτόν τον πόλεμο, ο καυτός πόλεμος, αν θέλετε, έναντι αυτού που προηγήθηκε.

Πολλά άσχημα πράγματα συνέβησαν από την 11η Σεπτεμβρίου έως το 2020, στα οποία θα μπορούσαμε να δείξουμε και να πούμε, ότι φαίνεται ότι κάποιος το ενορχηστρώνει, αλλά οδηγήθηκε σε έναν πόλεμο τεραστίων διαστάσεων, κυριολεκτικά, σε παγκόσμιο επίπεδο, τον Ιανουάριο του 2020.

Οι επαναστάσεις δεν σταματούν ποτέ με μια επίθεση. Αυτό είναι προφανές. Είμαι σίγουρος ότι είναι αυτονόητο”.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ

 

Λοιπόν, ποιός υποκίνησε αυτήν την παγκόσμια επανάσταση; Ποιός κινείτα νήματα; Ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. Δεν είναι καν ένα συγκεκριμένο έθνος.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ σε όλο τον κόσμο. Αλλά ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΤΖΕΝΤΑ.

Ο Wood εξηγεί:

“Αυτό που συμβαίνει ονομάζεται Μεγάλη Επαναφορά του πλανήτη. Η Μεγάλη Επαναφορά έχει γίνει συνθηματική φράση. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει ακόμα, αλλά προωθείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο και σε συνδυασμό με τα Ηνωμένα Έθνη.

Αυτή η ελίτ ομάδα ανθρώπων ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ σε μείγμα όλους τους ανθρώπους που ήταν αρχικά στην ΤΡΙΜΕΡΗΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ τη δεκαετία του 1970.

Είναι τα ίδια είδη ανθρώπων, η ίδια ατζέντα για να μεταμορφώσουν τον κόσμο στο όραμά τους, όπως πιστεύουν ότι πρέπει να είναι τα πράγματα.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν ενορχηστρώσει όλο αυτό το πράγμα και είναι αυτοί που το πιέζουν αυτή τη στιγμή.

Είναι εύκολο να αναγνωρίσετε τα περισσότερα από τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτό.

Μπορείτε να δείτε τους Klaus Schwab και τους Bill Gates [του κόσμου] και τις χιλιάδες εταιρείες που ανήκουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Όλοι έχουν διευθύνοντες συμβούλους, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, κ.λπ., που αποτελούν μέρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Είναι πολύ εύκολο να τους αναγνωρίσεις σήμερα.

Η ιδέα της Μεγάλης Επαναφοράς είναι η πλήρης μεταμόρφωση της κοινωνίας και των ατόμων που ζουν σε αυτήν την κοινωνία.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μιλά με τόλμη και για τα δύο.

Μιλούν για αυτήν την τεχνοκρατική εξαγορά από τη μια, για να μεταρρυθμίσουν την κοινωνία, δηλαδή τις δομές της κοινωνίας, τους θεσμούς, αλλά μιλούν και για την αναδιάρθρωση της ίδιας της ανθρωπότητας.

Δηλαδή, η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, HUMANITY 2.0, H+ είναι άλλος όρος που χρησιμοποιείται.

Αυτά είναι πράγματα για τρελούς επιστήμονες. Ο μέσος τύπος στο δρόμο δεν έχει εκτεθεί ποτέ σε αυτό και δεν το αντιλαμβάνεται.

Είναι δύσκολο να καταλάβεις πόσο κακό είναι όλο αυτό το πράγμα, και είναι όλα απρόσκλητα.

Κανείς δεν το ζήτησε, απλώς το έκαναν.

Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε: Αυτό δεν προέκυψε απλώς ξαφνικά ή έπεσε από τον ουρανό από το διάστημα. Αυτό βρισκόταν στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό”.

 

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΕΘΕΣΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ

Το 1992 δημιουργήθηκε η Ατζέντα 21. Αυτή ήταν η γένεση της βιώσιμης ανάπτυξης. Εκεί περιγράφηκε ανοιχτά αυτό το δόγμα. Η Ατζέντα 21 και η Σύμβαση για τη Βιοποικιλότητα που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα ήταν η ατζέντα του 21ου αιώνα.

Όπως εξήγησε ο Wood, η Agenda 21 ήταν θεμελιώδης με την έννοια ότι περιέγραφε όλα τα γεγονότα που αναπτύχθηκαν και τις αλλαγές που εφαρμόζονταν σήμερα.

Απλώς κανείς δεν έδινε πραγματικά σημασία στο πού πήγαιναν τα πράγματα, τις τελικές συνέπειες όλων αυτών.

Φυσικά, όσοι είδαν τη γραφή στον τοίχο απαξιώθηκαν ως “τρελλοί θεωρητικοί συνωμοσίας”.

“Υπήρξε ένα υπέροχο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1994 με τίτλο “The Earth Brokers”. Οι δύο συγγραφείς ήταν μελετητές.

Ήταν επίσης το αρχικό περιβαλλοντικό πλήθος.

Δεν ήταν απαραιτήτως με το μέρος μας, αλλά πήγαν στη διάσκεψη της Ατζέντας 21 καλή τη πίστει, πιστεύοντας ότι επρόκειτο να γίνει κάποια διαπραγμάτευση για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη που μπέρδευε τον Τρίτο Κόσμο και να προσπαθήσουν να επαναφέρουν τον πλανήτη μαζί.

Έφυγαν ελπίζοντας να αλλάξουν κάποια πράγματα και έφυγαν από τη διάσκεψη της Ατζέντας 21 εντελώς απογοητευμένοι…

Σε αυτό το βιβλίο, επέκριναν τη διαδικασία της Ατζέντας 21.

Ξεκίνησαν λέγοντας κάπως έτσι: “Υποστηρίζουμε ότι η USAID —η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την οικονομική ανάπτυξη— έχει ενισχύσει ακριβώς το είδος της βιομηχανικής ανάπτυξης που είναι καταστροφικό για το περιβάλλον, τον πλανήτη και τους κατοίκους του.

Βλέπουμε πώς, ως αποτέλεσμα της USAID, οι πλούσιοι θα γίνονταν πλουσιότεροι, οι φτωχοί φτωχότεροι, ενώ όλο και περισσότερο μέρος του πλανήτη θα καταστρέφεται στη διαδικασία”. Τί μπορούμε να πούμε, από το ότι έχουν δίκιο. Και εδώ είμαστε σήμερα. Αυτό ακριβώς συνέβη”.

 

ΤO ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΖΩΗΣ

 

Οι συγγραφείς του βιβλίου “The Earth Brokers” εξέτασαν επίσης όσα έμαθαν από τη Σύμβαση για τη Βιοποικιλότητα, η οποία διεξήχθη παράλληλα με τη διάσκεψη Agenda 21.

Είχε τους ίδιους συμμετέχοντες, μόνο δύο διαφορετικά κομμάτια σκέψης που συγκεντρώθηκαν στο ίδιο συνέδριο.

“Έγραψαν για τη σύμβαση για τη βιοποικιλότητα, η οποία έχει γίνει απίστευτα σημαντική σήμερα για τα Ηνωμένα Έθνη.

Είπαν ότι η σύμβαση εξισώνει σιωπηρά την ποικιλομορφία της ζωής, δηλαδή των ζώων και των φυτών, με την ποικιλομορφία των γενετικών κωδίκων.

Με αυτόν τον τρόπο, η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ γίνεται ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ.

Προωθεί τη ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για τη διατήρηση και την αειφόρο χρήση της βιοποικιλότητας.

Επαναπροσδιόρισαν τον όρο βιοποικιλότητα, αλλά είπαν επίσης ότι το κύριο διακύβευμα που εγείρεται από τη σύμβαση για τη βιοποικιλότητα είναι το ΖΗΤΗΜΑ της ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ και του ΕΛΕΓΧΟΥ της ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ. (!!!!!!!!!!) Το ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ήταν η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ και της ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Αυτή ήταν η εκτίμησή τους.

Στο οποίο, σήμερα, μπορούμε να πούμε, “Bingo!”

Αυτό ακριβώς συνέβη τότε, και αυτή ακριβώς είναι η έκφραση που βλέπουμε σήμερα για τη ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ στον πλανήτη γη. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΖΩΑ”.

Σήμερα, οι τεχνοκράτες κινούνται επίσης στον ανθρώπινο γενετικό κώδικα.

Ο επικεφαλής ιατρός της Moderna, Tal Zaks, για παράδειγμα, δήλωσε ότι η Moderna, μια εταιρεία ανάπτυξης του m-volίου mRNA COVID, “ΧΑΚΑΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”.

Περιέγραψε τον ανθρώπινο γενετικό κώδικα ως λειτουργικό σύστημα και αν μπορείτε να αλλάξετε αυτό το λειτουργικό σύστημα εισάγοντας μια νέα γραμμή κώδικα ή αλλάζοντας μια γραμμή κώδικα, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο λειτουργίας του λειτουργικού συστήματος.

Από το 1992, έχει δημιουργηθεί νομοθεσία για την προστασία της Big Pharma. Θα μπορούσατε να πείτε ότι η Ατζέντα 21 του 1992 ήταν ένα προ-πραξικόπημα.

Έβαλαν τις βάσεις τότε για να προστατεύσουν τις φαρμακευτικές και τις αναδυόμενες βιομηχανίες βιοτεχνολογίας που ήξεραν ότι θα έρθουν.

Και, σήμερα, η ίδια η γενετική σύνθεση της ανθρωπότητας είναι προς όφελος.

 

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Ωστόσο, η τεχνοκρατία χρονολογείται πιο πίσω από τη δεκαετία του ’90. Χειρόγραφες επιστολές που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1930 αποκαλύπτουν ότι ορισμένοι από τους εμπνευστές του τεχνοκρατικού κινήματος είχαν τσακωθεί με την αυτοκρατορία των εφημερίδων Hearst και εξαιτίας αυτού, απαγόρευαν στους δημοσιογράφους να συζητήσουν αυτές ή την τεχνοκρατική ιδεολογία. Ως εκ τούτου, η τεχνοκρατία πέρασε υπόγεια και θάφτηκε για μερικές δεκαετίες.

Ο Wood εξηγεί:

“Αυτό που συνέβη ήταν ότι ο Howard Scott, ένας από τους συνιδρυτές της Technocracy Inc., ήταν επίσης ο ηγέτης της ομάδας στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια όταν στεγαζόταν εκεί το 1932. Είχε προβληθεί ως πιστοποιημένος μηχανικός και ως ένας από τους διανοούμενους που θα ταίριαζε στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια. Δεν ήταν από το Κολούμπια, αλλά ηγούταν του [τεχνοκρατικού] κινήματος εκεί.

Διαπιστώθηκε, ενώ βρισκόταν εκεί, ότι ήταν σκέτη απάτη. Δεν είχε καθόλου πτυχίο μηχανικού. Ήταν απλώς ένας σκληροτράχηλος τύπος. Ήταν ένας χρηματοδότης – βασικά ένας απατεώνας – και ο Nicholas Murray Butler, ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου Κολούμπια … εξοργίστηκε και έδιωξε τον Scott ​​από το πανεπιστήμιο …

Με την ίδια λογική, ο Howard Scott ​​εργάστηκε στα ΜΜΕ σαν τρελός και στην αυτοκρατορία του Hearst δημοσιεύοντας άρθρα σχετικά με την τεχνοκρατία σε όλη τη χώρα.

Όταν ο Randolph Hearst ανακάλυψε, όπως ο Butler, ότι τον ξεγέλασε και ότι η αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης του είχε χειραγωγηθεί, τρόμαξε και έστειλε ένα σημείωμα τύπου τηλεγραφήματος σε κάθε εφημερίδα στη χώρα, λέγοντας: “Αν κάποιος ποτέ αναφέρει ξανά την τεχνοκρατία, απολύεται”.

Λοιπόν, τακτοποιήθηκε και αυτό.

Τα βιβλία ιστορίας έχουν συνήθως 25 χρόνια καθυστέρηση.

Οι ιστορικοί δεν πηγαίνουν πίσω και αναλύουν πράγματα από πέρυσι για να γράψουν σε βιβλία ιστορίας.

Γυρίζουν 25 χρόνια πίσω και κοιτάζουν τριγύρω και διαβάζουν τα άρθρα των εφημερίδων και ο,τιδήποτε άλλο, και προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη. Έτσι γράφουν ιστορία.

Υπάρχει, συνεπώς, αυτή η τεράστια τρύπα στο κίνημα της τεχνοκρατίας επειδή είχε εγκαταλειφθεί η συζήτηση. Ξαφνικά, δεν υπήρχαν άρθρα εφημερίδων. Είναι σαν να εξαφανίστηκαν στον αέρα. Ο μεγάλος και αναγνωρισμένος επιστήμονας και οι μηχανικοί στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια που μιλούσαν για τεχνοκρατία τον προηγούμενο χρόνο, τώρα, ξαφνικά, δεν τολμούσαν καν να αναφέρουν τη λέξη”.

Ο Wood ανακάλυψε τελικά ένα μεγάλο πανεπιστημιακό αρχείο στο Πανεπιστήμιο του Έντμοντον στην Αλμπέρτα, όπου όλοι οι ηγέτες του καναδικού κινήματος τεχνοκρατίας είχαν συνδυάσει τα χαρτιά τους τη δεκαετία του ’90.

Τα έγγραφα τοποθετήθηκαν σε μια αποθήκη όπου κάθονταν για χρόνια, ώσπου τελικά ένας κατάλογός τους δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Ήταν ένα πραγματικό τζάκποτ.

Ο Wood και η γυναίκα του επισκέφθηκαν το Έντμοντον και πέρασαν μια εβδομάδα μελετώντας και αντιγράφοντας υλικό. Μετά από αυτό, δεν ήταν πολύ δύσκολο να αναλύσουμε πώς η τεχνοκρατική ατζέντα είχε προχωρήσει και υλοποιούνταν.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Ενώ η εξωτερική έκφραση της τεχνοκρατίας θα εμφανίζεται ως ολοκληρωτισμός, το κέντρο ελέγχου δεν είναι ένας δικτάτορας. Αντί να κυβερνά ένα μόνο πρόσωπο με διάταγμα, η τεχνοκρατία βασίζεται στον έλεγχο μέσω της τεχνολογίας και του αλγορίθμου. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διαφορά. Με λίγα λόγια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ή ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ.

Ο “ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ.

Ειδικότερα, κοιτάζοντας την GOOGLE τα τελευταία δύο χρόνια, μπορούμε να το δούμε στην πράξη. Μπορούμε επίσης να το δούμε στη λογοκρισία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στο σύστημα κοινωνικής πίστωσης στην Κίνα.

“Η λεγόμενη έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης έχει δημιουργήσει τη δυνατότητα ελέγχου των ανθρώπων με αλγόριθμο και όχι με πολιτική επιταγή”, λέει ο Wood.

“Υπήρξε μια μάχη μεταξύ τεχνοκρατών και κυβερνήσεων από τότε που ξεκίνησε η τεχνοκρατία. Εκείνη την εποχή, μισούσαν την κυβέρνηση. Ήθελαν να απαλλαγούν από την κυβέρνηση. Υπάρχει ακόμα αυτή η τάση σήμερα.

Το βλέπετε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το βλέπετε στα Ηνωμένα Έθνη.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Ιστορικά, ο φασισμός και ο κομμουνισμός έχουν θεσμοθετηθεί από τις εθνικές κυβερνήσεις.

Αυτές οι οντότητες βρίσκονται στη λίστα επιτυχιών για την τεχνοκρατία.

Το είδαμε, παρεμπιπτόντως, μόλις πρόσφατα. Υπήρχε μια διάσκεψη στο Ντουμπάι, που ονομάστηκε Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής της Κυβέρνησης 1 [29-30 Μαρτίου 2022].

Το έβαλαν εν μέρει τα Ηνωμένα Έθνη και υπήρχαν πολλά οικονομικά λάθη εκεί. Υπήρχε μια συγκεκριμένα, η Pippa Malmgren —είναι από την Αμερική, αλλά είναι στη Μεγάλη Βρετανία— και ασχολείται μευπηρεσίες διαχείρισης οικονομικών περιουσιακών στοιχείων για τους εξαιρετικά πλούσιους.

Μίλησε για την καταστροφή του νομισματικού συστήματος fiat, και είπε, όταν συμβεί, απλώς θα υπάρξει μια αλλαγή. Όλα τα νομίσματα fiat πρόκειται να φύγουν και θα υπάρξει μια εφαρμογή του ψηφιακού νομίσματος. Αλλά επεσήμανε επίσης ότι οι δομές των εθνικών κρατών του κόσμου μειώνονται ραγδαία τώρα. Είδε, υποθέτω, ότι τα εθνικά κράτη είναι στόχος καταστροφής. Πρέπει να εξαλειφθούν”.

Αυτό βρισκόταν στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό.

Δείτε την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ενώ η Ευρώπη έχει σύνορα χωρών, τα ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ της ΕΕ δεν έχουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ να κάνουν τίποτα πλέον.

Υποτάσσονται στις επιθυμίες της ΕΕ.

“Γι’ αυτό πολλοί άνθρωποι στην Ευρώπη αποκαλούν την ΕΕ τεχνοκρατία, είναι ένα σωρό ελίτ τεχνοκρατών — είναι μη εκλεγμένοι, έχουν το ακαταλόγιστο”, λέει ο Wood.

Κανείς δεν μπορεί να τους φτάσει και παίρνουν αποφάσεις για όλους τους άλλους.

Έτσι, ενώ τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ εξακολουθούν να ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας βρίσκεται τώρα στη διαδικασία αφαίρεσης της κυριαρχίας των εθνών μέσω της λεγόμενης Συνθήκης Πανδημίας, η οποία θα δώσει στον ΠΟΥ άνευ προηγουμένου δύναμη και επιρροή να κυβερνά πίσω από το πέπλο της “παγκόσμιας βιοασφάλειας”.

Βλέπουμε επίσης τον κανόνα της τεχνοκρατίας σε εταιρείες όπως η GOOGLΕ, η οποία αναμειγνύεται στις υποθέσεις των εθνών, συχνά ασκώντας ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ στους ανθρώπους ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Επομένως, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Ο σημερινός εχθρός δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα που παρήγαγαν τα εθνικά κράτη στο παρελθόν, όπως ο φασισμός, ο κομμουνισμός ή ο σοσιαλισμός. Πρόκειται για μια εντελώς νέα οντότητα. Έτσι, ενώ η τεχνοκρατία μοιάζει με ολοκληρωτισμό, ο σημερινός ολοκληρωτισμός είναι απόρροια της τεχνοκρατίας και δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα προηγούμενο ολοκληρωτικό καθεστώς.

“Αν το δούμε στο πλαίσιο της εξαγοράς γενετικού υλικού στη γη, αυτό είναι το επικίνδυνο ωφέλιμο φορτίο που αντιμετωπίζουμε.

Δεν είναι μόνο το κομμάτι της διακυβέρνησης.

Δεν είναι μόνο το κομμάτι της επιστημονικής δικτατορίας, όπου οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ τώρα μπορούν να ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΟΥΝ για ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Μιλάμε για την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ.

Αυτό είναι ένα απίστευτο πράγμα, γιατί αυτό σημαίνει, ενδεχομένως, ότι το γονιδίωμα της ανθρωπότητας θα μπορούσε να αλλάξει”, προειδοποιεί ο Wood.

 

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

 

Τώρα, είναι πολύ πιθανό, και μάλιστα δυνατόν, οι ενορχηστρωτές αυτής της τεχνοκρατικής εξαγοράς να καταλήξουν να αυτοκαταστραφούν από την ίδια τους την έπαρση.

Παίζουν ένα παιχνίδι που δεν έχει παιχτεί ποτέ πριν, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ποιες ανεπιθύμητες συνέπειες μπορεί να προκληθούν.

Μια τέτοια ακούσια συνέπεια θα μπορούσε να είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος, και αν συμβεί αυτό, η γονιδιακή επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδιώματος θα καταστεί άσχετη, επειδή το βιοτικό επίπεδο όλου του κόσμου θα πάει εκατοντάδες χρόνια πίσω.

Σχόλια του Wood:

“Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό – ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ή ένας παγκόσμιος πόλεμος πρόκειται να πυροδοτηθεί.

Δεν είναι προς το συμφέρον, για παράδειγμα, για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να έχει παγκόσμιο πόλεμο.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί.

Μέχρι στιγμής, νομίζω ότι ο ΠΟΛΕΜΟΣ της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ είναι αρκετά ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟΣ και ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ με πολλούς τρόπους ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε η κατάστσση να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Αν συμβεί αυτό, δεν ξέρω που θα τοποθετούσα χρονικά την καταστροφή.

Δεν είμαι πραγματικά σίγουρος, αλλά είναι σίγουρα ένα πιθανό αποτέλεσμα.

Αν συμβεί, θα χαλάσει τα πάντα για όλους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως λέει η Βίβλος, θα χρειαστούν επτά χρόνια για να περάσουμε στην ύπαιθρο και να θάψουμε όλα τα ραδιενεργά οστά. Θα ήταν πολύ άσχημο.

Μπορεί να μην είναι [πυρηνικός πόλεμος]. Αλλά θα μπορούσε να είναι. Έχουν την τεχνολογία.

Θέλω να πω, απλά κοιτάξτε τι μπορούν να κάνουν με την εκτόξευση αυτών των πανδημιών και αυτών των βιολογικών όπλων…

Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να συμβεί — και πάλι, μιλάμε για κύματα επιθέσεων, πράγματα που θα μπορούσαν να μας ρίξουν και να επιφέρουν αυτή τη Μεγάλη Επαναφορά — είναι μερικά είδη κυβερνοεπίθεσης.

Αυτό κυκλοφορεί πολύ στις ειδήσεις τον τελευταίο καιρό.

Μια επίθεση στον κυβερνοχώρο θα μπορούσε να είναι μια επιχείρηση ψευδούς σημαίας, αλλά δεν έχει σημασία τι είναι, αν είναι ή δεν είναι [ψευδής σημαία], αλλά κάτι μεγάλο, όπως η κατάργηση του ηλεκτρικού δικτύου ή η κατάργηση της JPMorgan Chase και κανείς δεν θα μπορεί να βγάλει τα χρήματά του για μια περίοδο μιας εβδομάδας.

Κάτι τέτοιο θα έφερνε πάλι τον φόβο του Θεού σε όλους. Αλλά και θα επιστρέψουμε στον φόβο και τον πανικό. Θα κάνουμε ό,τι μας πείτε για να έχουμε ασφάλεια, κ.λπ.

Θα διαιωνίσει την εξαγορά, το πραξικόπημα που εξετάζουμε.

Αυτές είναι δύο πιθανότητες, βραχυπρόθεσμες, που είναι πολύ πραγματικές.

Έχουμε διαφορετικά σενάρια αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρουμε πού πηγαίνει αυτή η ομάδα τεχνοκρατών ηθοποιών.

Κατανοούμε τη νοοτροπία τους, τη φιλοσοφία τους, αν θέλετε.

Μισώ να το αποκαλώ έτσι, αλλά τι έχουν στο κεφάλι τους;

Δεν υπάρχει πάθος, δεν υπάρχει συμπόνια, δεν υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει έλεος, δεν υπάρχει χάρη, δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο.

Είναι μια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ”.

 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΣ

Το σύνθημα των Προσκόπων είναι “έσο έτοιμος”, και για αυτό είναι που θα παροτρύνω όλους να μοχθήσουν αυτή τη στιγμή.

Ένα άλλο σύνθημα που θα πρέπει να υιοθετήσουμε θα ήταν “ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ”.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΡΟΟΠΤΟ.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. Προετοιμαστείτε για την αποτυχία των αλυσίδων εφοδιασμού κάθε είδους και εφοδιαστείτε ανάλογα. Μετάβαση από το νόμισμα fiat, είτε ξοδεύοντάς το σε πράγματα που θα χρειαστείτε στο μέλλον είτε αγοράζοντας φυσικό χρυσό και ασήμι.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, κυλιόμενες ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ και ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Συμπεριλάβετε μη αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας χαμηλής τεχνολογίας στις προετοιμασίες σας.

Εάν η σκέψη όλων αυτών σας τρομάζει, θυμηθείτε ότι η ανάληψη δράσης είναι η καλύτερη λύση.

Γνωρίζοντας ότι είστε προετοιμασμένοι θα απαλύνετε πολλά άγχη.

 

 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΑΤΟΜΕΙΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

 

Η ελευθερία του λόγου είναι μια καθολική έννοια.

Όλοι οι άνθρωποι, απανταχού, έχουν μυαλό και θέλουν να εκφράζονται χωρίς να λογοκρίνονται ή να ακυρώνονται για τις απόψεις τους.

Η ελευθερία του λόγου δέχεται επίθεση τώρα παγκοσμίως και η πραγματικά μαζική επίθεση στην ελευθερία του λόγου ξεκίνησε την ίδια στιγμή που ξεκίνησε το πραξικόπημα.

Αυτό συμβαίνει επειδή ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΓΟΡΑ.

“Αυτοί οι τεχνοκράτες μετανθρωπιστές επαναστάτες πρέπει να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου την ίδια στιγμή που κυριεύουν τον κόσμο, γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ”, εξηγεί ο Wood.

“Οι επιθέσεις στην ελευθερία του λόγου αυτή τη στιγμή είναι απολύτως θρυλικές παντού στον πλανήτη.

Αν ο Mattias Desmet έχει δίκιο, και νιώθω απολύτως βέβαιος ότι έχει, γιατί μπορώ να διαβάσω ένα βιβλίο ιστορίας τόσο εύκολο όσο όλοι, ΟΤΑΝ ουσιαστικά ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.

ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχουν και άλλες ΟΜΑΔΕΣ που αναμειγνύονται, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ”.

Τελικά, το ολοκληρωτικό καθεστώς θα καταβροχθίσει τους δικούς του. Θα σκοτώσει τους ηγέτες του στο όνομα του μεγαλύτερου καλού. Αλλά στο μεταξύ, θα ξεκινήσει με τη σφαγή διαφόρων αποδιοπομπαίων τράγων, τη μία ομάδα μετά την άλλη.

“Η αρχική τεχνοκρατία από τη δεκαετία του 1930 ορίστηκε στο δικό της περιοδικό, το οποίο ονομαζόταν “The Technocrat Magazine”. Αυτοπροσδιορίστηκαν το 1938 ως “η επιστήμη της κοινωνικής μηχανικής”. Έτσι περιέγραφαν τον εαυτό τους.

Η τεχνοκρατία είναι η επιστήμη της κοινωνικής μηχανικής και μιλούσαν ασταμάτητα στη λογοτεχνία τους για τον PAVLOV και τον BF SKINNER και ΠΩΣ μπορούσαν ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ.

Τουλάχιστον από το 1938 έπρεπε να σκεφτούν πώς να αναπτύξουν την επιστήμη της κοινωνικής μηχανικής που θα χρησιμοποιηθεί ενάντια στην ανθρωπότητα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να το σκεφτούμε περαιτέρω.

Μπορούμε να το νιώσουμε σήμερα.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτό, κάθε μέρα. Χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνικές εναντίον των ανθρώπων του κόσμου για να τους χειραγωγήσουν, να τους υπνωτίσουν, να τους ωθήσουν σε ψύχωση μαζικού σχηματισμού. Κάποιος στην κορυφή ξέρει ακριβώς τι κάνουν με αυτό. Αυτό είναι το θέμα μου.”

Και, πάλι, εταιρείες τεχνολογίας όπως η Google και το Facebook διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια. Βλέπω το Google ως το Skynet της σειράς Terminator.

Είναι ίσως ο χειρότερος παραβάτης από όλες τις εταιρείες τεχνολογίας που το επιταχύνουν. Είναι οι πρωταθλητές της κοινωνικής μηχανικής.

Είναι κάτοχος της DeepMind, της πιο εξελιγμένης εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης στον πλανήτη, και σαφώς τη χρησιμοποιούν για κακόβουλους σκοπούς.

Τούτου λεχθέντος, σίγουρα δεν είναι μόνοι.

 

ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

 

Κλείνοντας, πρέπει να σκεφτούμε προσεκτικά πώς θα μπορούσαμε να επιβραδύνουμε, να εμποδίσουμε ή τουλάχιστον να περιορίσουμε την καταστροφή που έχει προγραμματιστεί για εμάς.

Στην κορυφή αυτής της λίστας, εκτός από την προετοιμασία του εαυτού σας και της οικογένειάς σας με τα απαραίτητα για τη ζωή, είναι ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ.

“Όποτε νιώθετε ότι ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ να παίξετε αυτόν τον ρόλο”, λέει ο Wood.

“Δεν με νοιάζει τι θα είναι αυτό, ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Αν πουν, “Πρέπει να φοράς μάσκα γιατί μπλα, μπλα, μπλα — μη φοράς μάσκα. ΑΠΛΩΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ”.

Το ξέρω, αλλά υπάρχουν πολλές προσωπικές επιλογές εδώ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

Προσωπικά δεν έχω φορέσει ακόμα μάσκα. Μου στοίχισε. Δεν έχω πετάξει με αεροπλάνο για πολύ καιρό. Δεν πήγα πολλά μέρη.

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ.

Αυτό ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ με όλες τις κοινωνικές αποστάσεις και τα lockdown και ο,τιδήποτε άλλο.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Πονάει, το συνειδητοποιώ, για πολλούς ανθρώπους, γιατί έχουν καεί οι σχέσεις μεταξύ παιδιών και γονέων και αδελφών και αδελφών.

ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ.

Πρέπει να ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ και να ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ με τους ανθρώπους, γιατί ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.

Απλά ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ.

Αν τους αγαπάτε, ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ασχετα πού βρίσκονται.

Αλλά είναι επίσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Οι άνδρες έχουν χάσει την ικανότητα να έχουν καλύτερους φίλους, σχεδόν παγκοσμίως σε όλη τη χώρα.

Οι γυναίκες είναι καλύτερες στο να έχουν τους καλύτερους φίλους, αλλά τους έχουν αρνηθεί τους καλύτερους φίλους επειδή όλα έχουν διαλυθεί.

Εγγραφείτε σε μια τοπική εκκλησία και ξεκινήστε να πηγαίνετε σε αυτές τις τοπικές συναναστροφές, ό,τι κι αν είναι, όπου οι άνθρωποι συναντώνται πρόσωπο με πρόσωπο και απλώς μιλάτε μαζί τους…

Έχουμε πολλές απαντήσεις και πολλά απτά πράγματα με τα οποία μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους.

Πρέπει να το κάνειτε, να είστε έτοιμοι να το κάνειτε.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. Τουλάχιστον, ΔΩΣΤΕ τους ΛΙΓΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Χρειάζεται να βοηθήσουμε τους ανθρώπους με όλη αυτή την ελπίδα και όχι να πουλήσουμε όπιο, όπως το αποκαλούν ορισμένοι, αλλά ΝΑ τους ΔΩΣΟΥΜΕ κάποια ΑΠΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ για το τι μπορούν να κάνουν αυτή τη στιγμή ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ …

Σήμερα, βρισκόμαστε εδώ ως ολόκληρος ο κόσμος — εμείς, από την πλευρά της ψύχωσης των μη μαζικών σχηματισμών, είμαστε όλοι μέσα. Είτε κάποιος άλλος το αναγνωρίζει αυτό ως άϋλο, αλλά είμαστε όλοι σε αυτό. Αυτό είναι ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Είναι πραγματικά τόσο σημαντικό. Δεν είναι κάτι που μπορούμε απλώς να πούμε, “Λοιπόν, είναι απλώς ένα ακόμη πρόβλημα”, κάπως στο στυλ, “Είχαμε προβλήματα με τον Τζίμι Κάρτερ”. Όχι, δεν είναι τέτοιο πρόβλημα. Αυτή είναι μια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΠΕΙΛΗ που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. Και δεν έχει τίποτε τελειώσει, μέχρι να τελειώσει. Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και πρέπει να προσπαθήσουμε. Απλώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ, απλά θα πάω σπίτι και θα μεθύσω.

Ο Klaus Schwab σας το είπε, με τα δικά του χείλη, ότι μέχρι το 2030 δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι. Προσπαθούν να το πραγματοποιήσουν. Όντως.

Ένας από τους λόγους, παρεμπιπτόντως, που το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συναντήθηκε με τα Ηνωμένα Έθνη για να ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ την ΑΤΖΕΝΤΑ, πιο κοντά σε αυτήν την πλευρά του 2030, είναι ΛΟΓΩ της ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στην ατζέντα σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι πεπεισμένος για αυτό. Το παρακολουθώ από την αρχή.

Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να έχουν 500.000 ανθρώπους στο δρόμο να διαμαρτύρονται για απλά ο,τιδήποτε, αυτό δεν συμβαίνει εδώ.

Απλώς δεν είναι αυτός ο πολιτισμός μας.

Αλλά όχι στην Ευρώπη, με την πτώση ενός καπέλου, θα βρείτε 100.000 ανθρώπους στο δρόμο, όλοι να ουρλιάζουν και να χτυπούν κατσαρόλες και τηγάνια και να ουρλιάζουν και να κουβαλούν πινακίδες.

Ξέρω ότι βλέπουν αυτές τις τεράστιες ορδές ανθρώπων που λένε, ουσιαστικά, “Να πάρει, όχι!…” Αυτό πρέπει να έχει αντίκτυπο πάνω τους. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας λόγος που προσπαθούν να επιταχύνουν το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή και να το κάνουν πιο γρήγορα.

Για μένα, αυτό είναι απλώς ένα μικρό σημάδι αντίστασης που λειτουργεί, και αυτό για μένα, αυτό θα έπρεπε να πει στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ — να διπλασιαστεί αυτή τη στιγμή σε ό,τι κι αν κάνετε. ΚΑΝΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ”.

Για να μάθετε περισσότερα, φροντίστε να δείτε την περιοδεία Crimes Against Humanity. Τον Ιούνιο του 2022, κάνουν παρουσιάσεις στο Ατλάντικ Σίτι, το Ντάλας και την Τάμπα.

Η τελική εκδήλωση στην Τάμπα θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά και θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,187


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα