Αυτός, έπιασε το νόημα με τα νέα κόμματα... καιρός να το αντιληφθούν όλοι!!!

Αυτός, έπιασε το νόημα με τα νέα κόμματα... καιρός να το αντιληφθούν όλοι!!!

26 Μαΐου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,437
Μοίρασέ το

 

 

Πρόσωπα που μέχρι εχθές δεν είχαν ασχοληθεί με την πολιτική, πρόσωπα με πλήρη άγνοια της πολιτικής και έγιναν γνωστοί μέσω της ιδιότητάς τους στο ευρύ κοινό, δημιουργούν πολιτικά κινήματα και κόμματα, που θα διχάσουν τον ελληνικό λαό, εκμεταλλευόμενα την ανάγκη του να ξεφύγει από το ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

 

 

 

Αυτός, έπιασε το νόημα με τα νέα κόμματα, σε μεγάλο βαθμό…

Και θα μου επιτρέψετε να τα γράψω και να τα ξαναγράψω…

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Πρόσωπα που μέχρι εχθές δεν είχαν ασχοληθεί με την πολιτική, πρόσωπα με πλήρη άγνοια της πολιτικής και έγιναν γνωστοί μέσω της ιδιότητάς τους στο ευρύ κοινό, δημιουργούν πολιτικά κινήματα και κόμματα, που θα διχάσουν τον ελληνικό λαό, εκμεταλλευόμενα την ανάγκη του να ξεφύγει από το ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Θυμάστε το άρθρο που είχα αναρτήσει πριν λίγες μέρες με τίτλο: “ΕΤΣΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΛΑΓΟΥΣ”;

Έκανε πάταγο με χιλιάδες θεάσεις…

Θα σας το θυμίσω εδώ…και θα σας προτρέψω να το ξαναδιαβάσετε, γιατί θα αντιληφθείτε πως ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, έχει τρόπους να εξαπατά τον λαό.

Κανείς τους δεν είναι ικανός να κυβερνήσει και να σώσει την Ελλάδα…

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!

Όσο την διακυβέρνηση της Ελλάδας, την έχει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στο ΚΙΝΑΙΔΟβούλιό του, θα μπαίνουν ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ.

ΑΧΡΗΣΤΗ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ.

Θυμηθείτε τα λόγια μου και εύχομαι να διαψευστώ.

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και να θυμάστε πως ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΒΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

 

Ανώνυμος είπε…

σχετικά με Κούβελα και Αρβανίτη, όποιος έχει ακούσει μερικά βίντεο και των δυο, καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται μιας και μιλάνε μόνο για δημοκρατία και δικαιώματα, δεν τους απασχολεί η ελληνικότητα, αυτό σημαίνει ότι θα είναι αντίθετοι σε εθνικό καθεστώς που θα θέτει περιορισμούς διότι δεν θα τους ενδιαφέρει η προστασία του έθνους αλλά οι “ελευθερίες”,

εντελώς “τυχαία” η διάλυση της Ελλάδος προήλθε από τις “ελευθερίες” με μπαμπούλα την 21η Απριλίου όπου η Ελλάς “δεινοπαθούσε” επειδή οι κομμουνιστές δεν μπορούσαν να κάνουν ομοφυλοφιλικούς γάμους….

είναι το ίδιο λίμπεραλ απολιτίκ που διέλυσε τις ΗΠΑ επειδή και καλά οι ΗΠΑ έγιναν υπερδύναμη επειδή έμπαινε όποιος γούσταρε στο μέλτιν ποτ και έκανε επενδύσεις,

όμοια με τις αντιλήψεις του Καζάκη, αυτές οι απλοποιημένες βλακειούλες είναι άμεσα αφομοιώσιμες από τις μάζες που θέλουν καλοπέραση και να τους λες ότι όλα θα πάνε καλά,

όπως γινόταν με τον εποικισμό μέχρι το 2015 που έλεγαν στους ραγιάδες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή όλοι αυτοί θέλουν να πάνε στην Γερμανία, όταν τέλειωσε το παραμύθι τους είπαν στα ίσια ότι θα μείνουν εδώ και θα λύσουν το δημογραφικό, οι μαζικές διευρυνμένες δημοκρατίες δουλεύουν με τα κατώτερα ένστικτα των χειρότερων,

αυτά που λέει το Κίνημα 21 είναι “πολύπλοκα”, “ακραία”, “συνωμοσιολογικά”, για παράδειγμα κάποιος που συνειδητοποιεί ότι έπαθε ζημιά από το σκεύασμα και του έπαιξαν απάτη με την πορδημία, προτιμάει να ακούσει μια συστημική εξήγηση παρά ότι εξηπατήθη, ρέπει αυτόματα προς το βολικό ψέμα….”οι μετανάστες θα φύγουν μόνοι τους”, “δεν είναι παρενέργεια, πάντα πέθαιναν 20χρονοι από ανακοπή και έμφραγμα”….κλπ, κλπ, κλπ

 

Πέμ Μαΐ 26, 02:55:00 μ.μ.

 

Πηγή σχολίου

 

Έχουμε και συνέχεια όμως… και η… αβροφροσύνη, από το ιστολόγιο του Σπύρου Χατζάρα…

 

Πηγή

Προβολές : 1,437


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα