Αυτός Ο ΒΙΑΣΜΟΣ, μας αφορά ΟΛΟΥΣ!!!

16 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:991
Μοίρασέ το

 

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πρόταση της εισαγγελέως στον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα: “Νομίσατε ότι η υπόθεση κλείνει εδώ. Τώρα ανοίγει και σας υπόσχομαι ότι θα φρίξει όλη η Ελλαδα.”

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Την άποψη που έχω για την πλειοψηφία δικαστών και εισαγγελέων, την έχω εκφράσει χιλιάδες φορές.

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ – ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ – ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ – ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ και πολλά πολλά άλλα “κοσμητικά επίθετα”, που παραπέμπουν σε μια ΕΚΦΥΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ… ΓΟΥΝΑΚΙΑ…

Έχοντας στα χέρια μου καταγγελίες από πρόσωπο αμέμπτου ηθικής που βίωσε την διαφθορά και την διαστροφή της “δικαιοσύνης” εκ των έσω, μα την αλήθεια, έτσι και τα βγάλω στην δημοσιότητα, θα φρίξει όλη η Ελλάδα.

Και στο σημείο αυτό, μια παρένθεση: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ… “ΤΥΧΑΙΟ”, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ…

Κλείνει η παρένθεση…

Ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, δεν είναι και το καλλίτερο παιδί… όποτε όμως αποφασίζει να βγάλει ειδήσεις, το κάνει και με τον καλλίτερο τρόπο.

Ήταν αυτός που μέσω του συνεργάτη του Σωτήρη Σκουλούδη, έβγαλε το τεράστιο σκάνδαλο του ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ, τότε που άλλοι δημοσιογράφοι το έκαναν … γαργάρα…

Συνεργάστηκα μαζί του σ’ αυτό το σκάνδαλο, ενώ πολλές φορές με φιλοξένησε στα πάνελ των εκπομπών του.

Σε μια από αυτές τις εκπομπές, που και πάλι είχε θέμα την … μανδάμ “δικαιοσύνη” και τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, κλείνοντας ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος την εκπομπή του, ζήτησα τον λόγο και είπα:

“Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΖΕΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΘΩΩΝΟΤΑΝ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ… ακόμα και τους δικαστές και εισαγγελείς που ενώ γνωρίζουν ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ…!!!”

Κόκκαλο, ο Μάκης…

Ας έρθουμε τώρα και στην περίπτωση της πρότασης της εισαγγελέως Κλιάμπα, για την υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα…

Την άποψή μου, επίσης την κατέθεσα στην σχετική ανάρτηση που έκανα προχθές… (εδώ).

Κρίνοντας από τις αντιδράσεις του κόσμου στα διάφορα σχόλια, διαπίστωσα έναν τρομακτικό ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ, μια ακραία χυδαιότητα, κυρίως από την πλευρά του “αρσενικού” γένους σε βάρος της βιασθείσας Γεωργίας Μπίκα, αλλά και αρκετές εκφράσεις συμπάθειας προς το πρόσωπό της, πάλι από την αντρική πλευρά…(αν αναρτήσω τα σχόλια που μου έστειλε κάποιος εμμονικός ναζιστής, θα φρίξετε από την ακραία χυδαιότητά του και θα αναρωτηθείτε αν πρόκειται για έλληνα, έχοντα σώας τας φρένας, ή για κάποιον βαριά ψυχικά ασθενούντα…)

Από την πλευρά των γυναικών, η συμπαράσταση στη Γεωργία, σαφώς υπερτερούσε… κι όσες την κατέκριναν, περισσότερο κόμπλεξ και εμπάθεια έβγαζαν παρά σωστή κριτική σκέψη.

Δεν θα σταθώ σ’ αυτά, αν και χρήζουν ψυχολογικής ανάλυσης τα δυσμενή σχόλια προς την Γεωργία…

Έχει πολλά κόμπλεξ και απωθημένα τούτος ο λαός…ίδίως οι άντρες που έχουν ευνουχιστεί είτε από τη μητέρα ή γιαγιά τους, είτε και από τους ίδιους τους πατεράδες τους.

Αυτό όμως, είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση και δεν μπορεί να γίνει στο πλαίσιο μιας ανάρτησης…

Θα σταθώ στην πρόταση της εισαγγελέως… και τις αντιδράσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που από την πρώτη στιγμή, στάθηκε στο πλευρό της Γεωργίας Μπίκα και ήταν δεδομένη η αντίδρασή του στην εισαγγελική εισήγηση…

Γράφει στο τουίτερ του, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος:

Και συνεχίζει…

Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ!!!

Πάντα ήταν… και λίγοι την διέθεταν και την διαθέτουν…

Να υποθέσω πως εκτός τις… Τατιάνες, το καρφί του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, είναι και για την … εισαγγελέα;;;

Ακολουθούν κάποια σχόλια που νομίζω πως είναι ενδεικτικά της άποψης που έχει ο κόσμος, για την δικαιοσύνη και στην συγκεκριμένη περίπτωση για την πρόταση της εισαγγελέως, αλλά και για το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών…

Εξαιρετικά και τα δυο ανωτέρω σχόλια… χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής…

Θα σταθώ στο δεύτερο…

“ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ  ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…”

Απλά, σκεφθείτε πόσο αληθινό είναι…

Πόσες φορές αυτή στην πορεία της ιστορίας της, η πλουτοκρατία, δεν βίασε τον ελληνικό λαό…

Κι αυτό είναι το βαθύτερο νόημα όλης αυτής της υπόθεσης…

Στο πρόσωπο της Γεωργίας, βιάζεται ο καθένας από εμάς… απ΄ αυτή την διεστραμμένη πολιτικοοικονομική νομεκλατούρα…

Για καμαρώστε παρακάτω την φωτογραφία της … νομεκλατούρας που μας βιάζει…

Προσωπικά, έτσι νοιώθω…

Ότι όλη αυτή η νοσηρή πλέμπα της πολιτικοοικονομικής συμμορίας, βιάζει την λογική μου, την ψυχή μου και την Πατρίδα μου, δεκαετίες τώρα…

Γι αυτό και από την πρώτη στιγμή, πήρα το μέρος της Γεωργίας… ανεξάρτητα των λαθών της ως νέα κοπέλλα.

Να θυμίσω σε όλους μας, πως κι εμείς περάσαμε από την ηλικία της, κι εμείς κάναμε τα λάθη μας, τα όποια λάθη έχει κάνει ο καθένας μας,  πάθαμε και μάθαμε… όσοι μάθανε…

Γι αυτό και δεν θα την κρίνω για τα λάθη της… γι αυτά, ας την κρίνει ο Θεός, που γνωρίζει και τα εσώψυχά της όπως και τα εσώψυχα του καθενός μας…

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ δικαιοσύνης…

Και θα κλείσω με την τελευταία φωτογραφία της πολύ συντηριτικής εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, που έκανε πρωτοσέλιδο ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ.

Κι αυτό το πρωτοσέλιδο, το τρίβω στην μούρη της πλουτοκρατίας, της εισαγγελέως που η πρότασή της ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, αλλά και στα μούτρα ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΙΩΠΟΥΝ Ή ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΑΣΘΕΙΣΑ.

Η ΕΣΤΙΑ, πήρε θέση… καιρός να πάρουμε κι εμείς.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Πηγή twitter Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, εδώ

 

Βόμβα από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Για να δω που θα πάτε να κρυφτείτε»
Σε ανάρτηση του πριν λίγα λεπτά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρει:
Ε, λοιπόν θα κάνω τώρα μια συνέντευξη με την Γεωργια για να δω που θα πάτε να κρυφτείτε υπάνθρωποι των Αρχών και της κοινωνίας που νομίσατε ότι η υπόθεση κλείνει εδώ. Τώρα ανοίγει και σας υπόσχομαι ότι θα φρίξει όλη η Ελλαδα.Η χώρα μας δεν διαθέτει μόνο Τατιάνες!
Ευτυχώς…
Εισαγγελέας καλεί τη Γεωργία Μπίκα να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα – «Ψευδής η καταγγελία για βιασμό»
Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη και συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα εισηγήθηκε την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για βιασμό επισημαίνοντας ότι η 24χρονη «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές».
Μάλιστα σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η εισαγγελέας προτείνει να πληρώσει η Γεωργία Μπίκα και τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής σε βάρους του καταγγελόμενου 27χρονου καθώς κρίνει ότι θα πρέπει να γίνει δεκτή η απαλλαγή του για την ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος».
Ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει παλιότερο άρθρο του Zougla.gr με τίτλο: Η Εισαγγελία τα βλέπει όλα αυτά; Σε μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατασυκοφάντησης της Γεωργίας Μπίκα και απαξίωσης του πραγματικού ανακριτικού υλικού στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας επιδίδονται, συστηματικά, συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης.
Ιδιαίτερο ζήλο επιδεικνύουν η ιστοσελίδα TheToc καθώς και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha διά της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «T-live».
Κάποιος ιδιαίτερος λόγος θα πρέπει να υπάρχει, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η μεθοδική προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.
Να θυμίσουμε πως η οικογένεια Λεβέντη επιχείρησε εξαρχής να αλώσει τον ευρύτερο χώρο των θεσμικών παραγόντων που ενεπλάκησαν σε διάφορα επίπεδα στην υπόθεση του βιασμού.
Η «Ζούγκλα» πληροφορείται ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ανέλαβε να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή διαχείρισης των επαφών με τους τοπικούς παράγοντες στη Θεσσαλονίκη.
Μια αποστολή που απαιτούσε διακριτικότητα και «λεπτούς χειρισμούς».
Το πρόσωπο αυτό είναι ο γνωστός ως «Τσοπάνος της Αράχωβας», ο οποίος διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια στενούς δεσμούς με την οικογένεια Λεβέντη.
Είναι ο άνθρωπος που, σύμφωνα με πληροφορίες, αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει «ευαίσθητες υποθέσεις» που έχουν να κάνουν με την ισχυρή επιχειρηματική οικογένεια.
Όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόσωπο, θα επανέλθουμε.
Η «Ζούγκλα» έχει στη διάθεσή της ενδιαφέροντα στοιχεία για τις δραστηριότητές του.
Αυτός είναι ο Τσοπάνος της Αράχωβας, πρόσωπο εμπιστοσύνης της οικογένειας Λεβέντη
Ας επανέλθουμε, όμως, στην εκστρατεία κατασυκοφάντησης της Γεωργίας Μπίκα και υποβάθμισης της υπόθεσης βιασμού, με προφανή στόχο η Εισαγγελία να τη στείλει στο αρχείο.
Έχουμε και λέμε. Με τον τίτλο «Θεσσαλονίκη: Γιατί η ανακρίτρια έκρινε ότι η Γεωργία Μπίκα δεν έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Οι καταθέσεις που έπαιξαν ρόλο», η ιστοσελίδα TheToc, επικαλούμενη το ρεπορτάζ της Τατιάνας Στεφανίδου, χρησιμοποιεί ως δήθεν αποδεικτικά στοιχεία τις καταθέσεις δύο υπαλλήλων του ξενοδοχείου «MET»: ενός ρεσεψιονίστ και ενός σεκιουριτά.
Από τις καταθέσεις αυτές δεν προκύπτει πως δεν υπήρξε ομαδικός βιασμός, για τον απλούστατο λόγο ότι οι δύο μάρτυρες δεν βρέθηκαν ποτέ εντός του επίμαχου δωματίου.
Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών δήλωσε πως άκουσε ανδρικές φωνές και κάποιον να ρωτά τη Γεωργία Μπίκα «Γιατί δεν μπαίνεις μέσα;».
Αυτή η λεπτομέρεια επιβεβαιώνει την κατάθεση της 24χρονης κοπέλας, ότι δηλαδή αντελήφθη την παρουσία τριών ανδρών και ότι δεν ήθελε να μπει στο δωμάτιο.
Άλλωστε, για τον λόγο αυτόν διατυπώθηκε και το παραπάνω ερώτημα-προτροπή ενός εκ των τριών ανδρών που άκουσε και το καταθέτει στην ανακρίτρια ο σεκιουριτάς.
Επίσης, ο ένας εκ των δύο μαρτύρων αναφέρει στην κατάθεσή του πως αντελήφθη κάποια στιγμή τη Γεωργία Μπίκα να βρίσκεται στην είσοδο του ξενοδοχείου και έσπευσε να τη ρωτήσει αν είναι καλά και αν χρειάζεται τίποτε.
Αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η Γεωργία Μπίκα, όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο προκειμένου να ζητήσει δωμάτιο για να διανυκτερεύσει, ήταν πραγματικά σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Ότι η 24χρονη κοπέλα ήταν σε άσχημη κατάσταση, άλλωστε, επιβεβαιώνεται και από ένα ακόμη σημείο της κατάθεσης του ρεσεψιονίστ.
Ο τελευταίος αντελήφθη, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ξενοδοχείου, πως η Γεωργία δεν εισήλθε με τη μαγνητική της κάρτα (ηλεκτρονικό κλειδί) στο δωμάτιό της.
Έστειλε, λοιπόν, τον σεκιουριτά στον 5ο όροφο προκειμένου να βοηθήσει την κοπέλα να μπει στο δωμάτιό της.
Το μοναδικό video που δείχνει πως η Γεωργία Μπίκα βρισκόταν σε πραγματικά άσχημη κατάσταση λόγω των χημικών ουσιών που της είχαν χορηγήσει είναι εκείνο που ανήρτησε η «Ζούγκλα».
Επισημαίνεται πως η διεύθυνση του ξενοδοχείου δεν προσκόμισε στην ανακρίτρια το μαγνητοσκοπημένο υλικό από τις εσωτερικές κάμερες (του λόμπι και των διαδρόμων στους ορόφους), παρότι αυτό το υλικό ζητήθηκε.
Μάλιστα, η διεύθυνση του ξενοδοχείου υποστήριξε πως δεν υπήρξε καταγεγραμμένο υλικό από τις κάμερες.
Είναι προφανές πως κάτι δεν πάει καλά, μα καθόλου καλά, με αυτόν τον ισχυρισμό, που σημαίνει πως ειδικά εκείνη την ημέρα του ρεβεγιόν όλο το σύστημα ασφαλείας του «MET» κατέρρευσε!
Αυτά είναι τα ασφαλή συμπεράσματα στα οποία θα έπρεπε να καταλήξει ένα δημοσιογραφικό κείμενο για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας εάν ο συντάκτης του δεν βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική.
Η ιστοσελίδα TheToc υιοθετεί ανερυθρίαστα την άποψη της οικογένειας Λεβέντη, ενώ η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιείται αποτελεί copy-paste των αναφερθέντων στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Εδώ η δημοσιογραφία, βεβαίως, σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Η Δικαιοσύνη, ωστόσο, δεν έχει κανένα δικαίωμα να συναινέσει σε μια τόσο άγαρμπα στημένη πλεκτάνη ώστε να διασωθεί ο κανακάρης των ισχυρών επιχειρηματιών και η δυνατότητα που έχουν να διασφαλίζουν, με τον τρόπο που πολύ καλά γνωρίζουν, την απόλυτη ομερτά ώστε να αποσιωπούνται τα ανομήματά τους.
Πληροφορούμεθα εξωδίκως πως κάποιοι ισχυρίζονται και επιμένουν ότι «έχουν τακτοποιήσει» όλες τις εκκρεμότητες με τους εμπλεκόμενους παράγοντες και όχι μόνον στην υπόθεση του βιασμού.

Επειδή αντιλαμβανόμαστε τα υπονοούμενα (και σε τι αλλά και σε ποιους ακριβώς αναφέρονται), είναι προφανές πως αν κάποια στοιχεία, ονόματα ή καταστάσεις υποπέσουν στη δημοσιογραφική αντίληψή μας, τότε σίγουρα το ρεπορτάζ θα αποκτήσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Πηγή

Προβολές : 991


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα