“Αυτό είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστικό”. Αμερικανοί Γιατροί Πρώτης Γραμμής σχετικά με την έγκριση του αποτυχημένου φαρμάκου για τον Έμπολα Remdesivir από τον FDA για τη “Θεραπεία” του Covid-19 σε μωρά

“Αυτό είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστικό”. Αμερικανοί Γιατροί Πρώτης Γραμμής σχετικά με την έγκριση του αποτυχημένου φαρμάκου για τον Έμπολα Remdesivir από τον FDA για τη “Θεραπεία” του Covid-19 σε μωρά

7 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:601
Μοίρασέ το

 

Αυτή είναι μια από τις χειρότερες αποφάσεις του διεφθαρμένου FDA.

Το Remdesivir εμφανίστηκε στις αρχές του 2020 ως απάντηση στην επίφοβη πανδημία COVID-19.

Σύντομα μάθαμε περισσότερα για το φάρμακο. Τον Μάιο του 2020 συνδέσαμε αυτό το φάρμακο με την Κίνα και τον Δρ Fauci.

Ένα χρόνο αργότερα το φάρμακο REMDESIVIR χαρακτηρίστηκε από ορισμένους στην ιατρική κοινότητα ως ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ.

 

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα ΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.

Αν αυτή η τρομακτική είδηση, δεν είναι απόδειξη ότι τα ερπετικά κτήνη του FDA με επικεφαλής τον Φάουτσι, στοχεύουν στην μείωση του πληθυσμού, τότε τι είναι;

Σας παραπέμπω στην ανάρτηση που σε λίγες μέρες ξεπέρασε τις 25.000 επισκέψεις και αναφέρεται και στο REMDESIVIR. 

Διαβάστε την εδώ και παρακαλώ, διαδώστε την σε όσους φίλους και γνωστούς έχετε…

Πρέπει να σώσουμε όσους ανθρώπους περισσότερους μπορούμε  από τις ΜΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, καθώς εκεί χρησιμοποιείται το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, αλλά και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και στους φίλους σας που ζουν στην Αμερική.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

Οι Αμερικανοί Γιατροί Πρωτης Γραμμής (America’s Frontline doctors) μιλούν ανοιχτά για την έγκριση του Remdesivir από τον FDA για τη θεραπεία του COVID-19 στα μωρά και δηλώνουν πέρα ​​για πέρα ​​σοκαρισμένοι.

Ο FDA ανέφερε πρόσφατα ότι είχε εγκρίνει το Remdesivir για τη “θεραπεία” του COVID-19 σε μωρά.

Οι Αμερικανοί γιατροί πρώτης γραμμής δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που βλέπουν.

Στις 25 Απριλίου 2022, το αποτυχημένο φάρμακο για τον Έμπολα Remdesivir εγκρίθηκε από τον FDA για την “θεραπεία” του Covid-19 σε βρέφη ηλικίας μόλις 28 ημερών και βάρους 3+ κιλών!

Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς φάρμακο που έχει προκαλέσει σφαγή σε όλα τα νοσοκομεία από τότε που ο Fauci και ο FDA ενέκριναν το άκαμπτο νοσοκομειακό πρωτόκολλο CARES Act, μαζί με πληρωμές μπόνους για τη θεραπεία του Covid-19 με Remdesivir.

Αυτό είναι πέρα ​​για πέρα σοκαριστικό. Επανειλημμένα, το Remdesivir έχει αποδειχθεί εντελώς αναποτελεσματικό στη θεραπεία του Covid-19 σε ενήλικες (ακόμη και μελέτες του ΠΟΥ το δείχνουν αυτό) και ότι προκαλεί ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, όπως ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (MODS), ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΣΗΠΤΙΚΟ ΣΟΚ και έχει οδηγήσει σε ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ.

Και ενώ οι μελέτες φθηνών και οικείων φαρμάκων πρώιμης θεραπείας συνεχίζουν να αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για το Remdesivir.

Αυτό που κάνει την όλη κατάσταση ακόμη πιο απειλητική, είναι ότι αυτό το αποτυχημένο φάρμακο έχει λάβει έγκριση ακόμη και για μωρά και παιδιά που εμφανίζουν μόνο ήπια συμπτώματα του Covid-19!

Όπως έχουμε ανακοινώσει εμείς οι γιατροί της AFLDS για περισσότερα από δύο χρόνια, τα παιδιά και τα βρέφη διατρέχουν στατιστικά μηδενικό κίνδυνο θανάτου από τον Covid-19, και ωστόσο, τώρα υπάρχει το πλαίσιο να αντιμετωπίζονται με κάτι που είναι ουσιαστικά δηλητήριο.

Αυτή είναι μια από τις χειρότερες αποφάσεις του διεφθαρμένου FDA.

Το Remdesivir εμφανίστηκε στις αρχές του 2020 ως απάντηση στην επίφοβη πανδημία COVID-19.

Σύντομα μάθαμε περισσότερα για το φάρμακο. Τον Μάιο του 2020 συνδέσαμε αυτό το φάρμακο με την Κίνα και τον Δρ Fauci.

Ένα χρόνο αργότερα το φάρμακο REMDESIVIR χαρακτηρίστηκε από ορισμένους στην ιατρική κοινότητα ως ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ.

Τώρα ο FDA εγκρίνει το φάρμακο για βρέφη με βάρος μόλις 3+ κιλών, παρόλο που ο κίνδυνος θανάτου από COVID-19 είναι βασικά μηδενικός χωρίς το φάρμακο.

Αυτό αποτελεί αιτία συναγερμού.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΪΖΙΑΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΜΒΛΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ

 

“ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ” και “ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ”.

Μετάφραση blümlifee

Μια Επιτροπή Πιστώσεων της Βουλής στη Λουιζιάνα ενέκρινε νομοσχέδιο την Τετάρτη με ψήφους 7-2 για να χαρακτηρίσει τις αμβλώσεις ως έγκλημα ανθρωποκτονίας στην πολιτεία.

Το ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ που ονομάζεται νόμος κατάργησης της άμβλωσης στη Λουιζιάνα, του 2022, που χρηματοδοτείται από τον πολιτειακό βουλευτή Danny McCormick, “ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ” και “ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ”.

Σύμφωνα με αυτό το νομοσχέδιο, μια έγκυος γυναίκα που τερματίζει την εγκυμοσύνη της καθώς και τα άτομα που βοηθούν θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για φόνο. Το νομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της αιμομιξίας.

Το νομοσχέδιο προσπαθεί επίσης να παρακάμψει πιθανές αγωγές δηλώνοντας ότι ένας δικαστής πρέπει να παραπεμφθεί ή να απομακρυνθεί εάν εμποδίσει το κράτος να επιβάλει οποιοδήποτε μέρος του νόμου, ανέφερε το Life News.

Το νομοσχέδιο πηγαίνει τώρα στην Ολομέλεια της Βουλής της Πολιτείας για συζήτηση.

Το Fox News ανέφερε:

Η επιτροπή ποινικής δικαιοσύνης του Σώματος της Λουιζιάνα ενέκρινε το νομοσχέδιο με ψήφους 7-2 την Τετάρτη. Ο Ρεπουμπλικανός εκπρόσωπος της πολιτείας Danny McCormick εισήγαγε το νομοσχέδιο στη Βουλή νωρίτερα αυτό το έτος και ψηφίστηκε μόλις λίγες μέρες μετά τη διαρροή του προσχέδιου απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου που πρότεινε ότι το ανώτατο δικαστήριο της χώρας θα ανατρέψει τον Roe εναντίον του Wade.

“Εάν περισσότερες από 15 πολιτείες μπορούν να αψηφήσουν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τη μαριχουάνα, και εμείς μπορούμε να το κάνουμε για να σώσουμε τις ζωές αθώων μωρών”, είπε ο McCormick στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το νομοσχέδιο.

Η Λουιζιάνα έχει ήδη έναν “νόμο ενεργοποίησης” που ποινικοποιεί την άμβλωση εάν ανατραπεί ο Roe v. Wade, ο οποίος θα επιβάλει σε ιατρούς ή άλλους που κάνουν εκτρώσεις σε φυλάκιση έως και 10 ετών.

Ο νόμος, ωστόσο, δεν απαιτεί δίωξη της εγκύου.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 601


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα