Αυτό που γίνεται στην Ολλανδία, θα έρθει και στην Ελλάδα... και θ’ αποτελειώσει και την Ελληνική Κτηνοτροφία...

Αυτό που γίνεται στην Ολλανδία, θα έρθει και στην Ελλάδα... και θ’ αποτελειώσει και την Ελληνική Κτηνοτροφία...

4 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:500
Μοίρασέ το

 

 

Οι Ολλανδοί αγρότες διαμαρτύρονται για τις εντολές για το κλίμα που θα μειώσουν το ζωικό κεφάλαιο κατά 30%
Το έθνος είναι ο 5ος μεγαλύτερος εξαγωγέας τροφίμων στον κόσμο.

 

 

 

 

Με ανόητο πρόσχημα την “Κλιματική Αλλαγή”, οι σατανικοί παγκοσμιοποιητές, είναι αποφασισμένοι να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ παγκοσμίως την ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ.

Στην Ολλανδία, ήδη ξεκίνησαν οι αντιδράσεις των κτηνοτρόφων…

Στην Ελλάδα, τι περιμένουν για να ξεσηκωθούν με τα μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί από τα πιστά πιόνια των παγκόσμιων σιωνιστών, η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση…;

ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ;;;

Τους αγρότες, τους τέλειωσαν και δεν άνοιξε μύτη…

Θα τελειώσουν και τους πτηνοτρόφους – κτηνοτρόφους και θα πούμε το ψωμί ψωμάκι και το κρέας – κρεατάκι…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Tractors drive by Dutch police officers standing guard as dutch police close access to Apeldoorn on the A1 highway to stop potential farmers demonstrating against the Dutch government's plans to cut nitrogen greenhouse gas emissions, on 29 June 2022. (Jeroen Jumelet/ANP/AFP via Getty Images)

Μετάφραση blümlifee

 

(φωτό: Τρακτέρ οδηγούνται από Ολλανδούς αστυνομικούς που στέκονται ως φρουροί, καθώς η ολλανδική αστυνομία κλείνει την πρόσβαση προς Apeldoorn στον αυτοκινητόδρομο Α1 για να σταματήσει τους αγρότες που πιθανώς θα διαδηλώσουν ενάντια στα σχέδια της ολλανδικής κυβέρνησης να μειώσει τις εκπομπές αζώτου, στις 29 Ιουνίου 2022. (Jeroen Jumelet/ANP/AFP μέσω Getty Images)

του Nathan Worcester

(το άρθρο σε ηχητικό, διάρκεια 04:43)

Οι Ολλανδοί αγρότες συνεχίζουν τις διαδηλώσεις τους ενάντια σε μια κυβερνητική πολιτική για το κλίμα που οι αξιωματούχοι αναμένουν να τερματίσει τα μέσα διαβίωσης πολλών αγροτών, με τους διοργανωτές στο Telegram να σχεδιάζουν διαδηλώσεις για τις 4 Ιουλίου που λένε ότι θα “ισοπεδώσουν” ολόκληρη την Ολλανδία.

Το μήνυμα καλεί τους ενδιαφερόμενους αγρότες και τους πολίτες να οργανώσουν τις δικές τους περιφερειακές δράσεις με στόχο να κλείσουν όλα τα “κέντρα διανομής για προμήθειες τροφίμων και όλους τους μεγάλους ρυπαντές” έως ότου “η κυβέρνηση αλλάξει τα σχέδιά της”.

Μια έκκληση για διαμαρτυρία στις 4 Ιουλίου που έγινε viral προήλθε από μια μεγάλη ομάδα φορτηγατζήδων στο Telegram, υποδηλώνοντας ότι ορισμένοι οδηγοί φορτηγών στην Ολλανδία μπορεί να σταθούν αλληλέγγυοι με τους αγρότες του έθνους.

Οι αγρότες, οι οποίοι σχεδιάζουν να διαμαρτυρηθούν σε πολλά από τα αεροδρόμια της χώρας, ανέφεραν συγκεκριμένα τα αεροδρόμια του Schiphol και του Eindhoven. Οι NLTimes.nl ανέφεραν ότι οι εκπρόσωποι και των δύο αεροδρομίων λένε ότι παρακολουθούν την κατάσταση, αλλά έχουν λίγες πληροφορίες προς το παρόν.

Οι Epoch Times επικοινώνησαν και με τα δύο αεροδρόμια για σχόλια, αλλά δεν έλαβαν απάντηση μέχρι στιγμής από τα γραφεία Τύπου.

Epoch Times Photo

(φωτό: Aεροσκάφος της KLM που προσγειώθηκε από το Johannesburg της Νοτίου Αφρικής, σταθμεύει στην πύλη E19 του Αεροδρομίου του Schiphol, Ολλανδία, 27 Νοεμβρίου 2021. (Sem Van Der Wal/ANP/AFP via Getty Images)

Το 2021, η κυβέρνηση συνασπισμού της Ολλανδίας πρότεινε τη μείωση του αριθμού των ζώων στη χώρα κατά 30% για την επίτευξη των στόχων εκπομπών αζώτου.

Η χώρα έχει ήδη εφαρμόσει αυστηρούς περιορισμούς στις νέες κατασκευές με στόχο τον περιορισμό των εκπομπών αζώτου.

Η Rabobank υποστήριξε ότι αυτά τα νέα εμπόδια έχουν επιβραδύνει την κατασκευή κατοικιών στην Ολλανδία, εντείνοντας την έλλειψη στέγασης στο πυκνοκατοικημένο παράκτιο έθνος.

Στις 10 Ιουνίου, η κυβέρνηση εξέδωσε ένα εθνικό και ειδικό για την περιοχή σχέδιο για τον περιορισμό των εκπομπών αζώτου. Οι εκπομπές αυτές οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην αμμωνία της ζωικής κοπριάς.

Ορισμένα μέρη της χώρας θα πρέπει να μειώσουν αυτές τις εκπομπές κατά 70% ή ακόμα και 95% .

Epoch Times Photo

(φωτό: Ολλανδός αστυνομικός στέκεται φρουρός καθώς η Ολλανδική Αστυνομία έχει κλείσει την πρόσβαση προς Apeldoorn στο αυτοκινητόδρομο A1 για να εμποδίσει τους αγρότες να διαδηλώσουν ενάντια στα σχέδια της Ολλανδικής κυβέρνησης να περικόψει τις εκπομπές αζώτου, 29 Ιουνίου 2022. (Jeroen Jumelet/ANP/AFP via Getty Images)

Η κυβέρνηση αναγνώρισε ανοιχτά ότι “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ [ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ] ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ [ΑΥΤΗΣ] ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ”, όπως ανέφερε η Υπηρεσία Εξωτερικής Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ.

“Ο υπουργός Φύσης και Πολιτικής Αζώτου αναμένει ότι περίπου το 1/3 των 50.000 ολλανδικών αγροκτημάτων θα ‘εξαφανιστούν’ έως το 2030”, ανέφερε το Υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου της Νέας Ζηλανδίας σε μια έκθεση της 23ης Ιουνίου.

Οι Κάτω Χώρες είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος εξαγωγέας τροφίμων στον κόσμο, ξεπερνώντας μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κίνα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Η ολλανδική κυβέρνηση προσφέρει μια συμφωνία εξαγοράς πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για τους αγρότες.

Η Christianne van der Wal, υπουργός πολιτικής για τη φύση και το άζωτο, άφησε ανοιχτό το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ, όπως αναφέρει το NOS Nieuws.

Οι προτάσεις και οι διαμαρτυρίες που προκύπτουν έρχονται εν μέσω παγκόσμιων ελλείψεων λιπασμάτων και τροφίμων.

Epoch Times Photo

(φωτό: Αγρότες φεύγουν από την πόλη του Bathmen στην Ολλανδία, καθ’ οδόν προς την διαμαρτυρία των αγροτών στο Stroe. Δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες αναμένονται στην διαμαρτυρία ενάντια στην πολιτική για το άζωτο, στις 22 Ιουνίου 2022. (Bart Maat/ANP/AFP via Getty Images) )

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Antonio Guterres προειδοποίησε στις 24 Ιουνίου ότι “υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να κηρυχθούν πολλαπλοί λιμοί το 2022”, (καριόληδες!!!!!!!!) προσθέτοντας ότι “το 2023 θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερο”.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του “Facts Matter” στο EpochTV, ο Αμερικανός αγρότης John Boyd, Jr. προειδοποίησε για πιθανές ελλείψεις τροφίμων ως αποτέλεσμα του απότομα αυξανόμενου κόστους εισροών.

Είπε ότι τα έξοδα λειτουργίας της δικής του επιχείρησης έχουν τριπλασιαστεί, σε μεγάλο βαθμό λόγω του σημαντικά αυξημένου κόστους των λιπασμάτων.

Στη Σρι Λάνκα, η απαγόρευση των χημικών λιπασμάτων συνέβαλε σε μια οικονομική κρίση που αποσταθεροποίησε την κυβέρνηση.

Η χώρα ανακοίνωσε πρόσφατα μια προσωρινή απαγόρευση των πωλήσεων καυσίμων σε ιδιωτικά οχήματα, από τις 27 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου.

Ο τελευταίος γύρος διαδηλώσεων από Ολλανδούς αγρότες έρχεται μετά από ένα κύμα παρόμοιων διαμαρτυριών το 2019, αφού ο νομοθέτης Tjeerd de Groot ζήτησε να μειωθεί ο αριθμός των ζώων στην Ολλανδία κατά 50% .

Οι διαδηλωτές έχουν κάψει δέματα σανού κατά μήκος αυτοκινητοδρόμων, έχουν αποκλείσει δρόμους με τρακτέρ και έχουν απλώσει κοπριά για να κάνουν γνωστό τον θυμό τους.

Τις τελευταίες ημέρες, ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ( 😉 ) συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Mark Rutte και της Υπουργού Αζώτου van der Wal.

Πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποτίθεται ότι δείχνουν διαδηλωτές να ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Ο Rutte επέκρινε τους διαδηλωτές, λέγοντας: “Μπορείτε να διαδηλώσετε, αλλά με πολιτισμένο τρόπο”, όπως αναφέρει το Associated Press.

Το AP αναφέρει επίσης ότι η ολλανδική αστυνομία λέει ότι συνέλαβε 10 άτομα στις 28 Ιουνίου σε σχέση με τις διαδηλώσεις.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 500


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα