Αφιέρωμα στον Δρ. Vladimir Zelenko ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΗΡΩΑΣ – Ο ΔΡ. ΒΛΑΤΝΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΚΟ ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ

1 Ιουλίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Ο αντίκτυπος που είχε αυτός ο ταπεινός οικογενειακός επαγγελματίας ιατρός που προερχόταν από μια εβραϊκή κοινότητα στη Νέα Υόρκη στον κόσμο μας είναι ανείπωτος. Ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης και το Μετάλλιο της Ελευθερίας, λόγω της τεράστιας σωτήριας επίδρασής του στην ανθρωπότητα.

Η πιο ισχυρή δημόσια μαρτυρία που έγινε ποτέ από τον Δρ Zelenko και οποιονδήποτε άλλο γιατρό:

Δρ Βλαντιμίρ Ζελένκο: “Ο μόνος λόγος που θα θέλατε να κάνετε ένεση στα παιδιά με αυτόν τον δηλητηριώδη θανάσιμο πυροβολισμό, είναι αν εμπλέκεστε σε θυσίες παιδιών”.

 

 

 

 

Η ανθρωπότητα έχασε ίσως τον μεγαλύτερο υπερασπιστή της εναντίον του θανατηφόρου εμβολίου…

Σ’ αυτή τη φάση, όλα δείχνουν πως κερδίζει ο σατανάς και τα σιωνιστικά του εκτρώματα, καθώς χάνονται τέτοιες τεράστιες τεράστιες προσωπικότητες όπως ο Ζελένκο…

Να εύχεστε να είμαστε ζωντανοί για να δούμε την ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

Σήμερα ο αγαπητός μας φίλος και αληθινός Ήρωας της Ανθρωπότητας Δρ Βλαντιμίρ Ζελένκο άφησας το επίγειο σώμα του και μεταφέρθηκε στα ένδοξα βασίλεια, από όπου θα συνεχίσει τον αγώνα του για ένα καλύτερο μέλλον της ανθρωπότητας.

Dear Freedom Warriors,

Πριν από δύο χρόνια κανείς στον κόσμο δεν είχε ακούσει για αυτόν τον ταπεινό οικογενειακό γιατρό από μια μικρή εβραϊκή κοινότητα στη Νέα Υόρκη, όπου οι ασθενείς του τον θεωρούσαν ως μέρος της οικογένειάς τους, λόγω της τρυφερότητας της φροντίδας του. Τώρα είναι ο πιο διάσημος γιατρός στον κόσμο. Τι συνέβη;

Μόλις ξέσπασε η πανδημία, ο Δρ Zelenko άκουσε για τον καθηγητή, Didier Raoult από την Γαλλία, τον επονομαζόμενο “ρόκσταρ της Επιστήμης”, ο οποίος είχε θεραπεύσει με επιτυχία 4.000 ασθενείς με Covid χρησιμοποιώντας συνδυασμό υδροξυχλωροκίνης + αζιτρομυκίνης. Από τους 4.000 ασθενείς με Covid πέθαναν μόνο λίγοι, οι οποίοι ήταν μεγάλης ηλικίας και είχαν αρκετές συννοσηρότητες.

Ο καθηγητής Raoult είναι ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο, κατευθύνοντας εκατοντάδες άλλους επιστήμονες, οι οποίοι δημοσιεύουν δεκάδες επιστημονικές εργασίες κάθε χρόνο. Θεωρείται η #1 αυθεντία παγκοσμίως για τις μολυσματικές ασθένειες (περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ: https://stopworldcontrol.com/cures/ ).

(φωτό του Δρ. Didier Raoult – Η θεραπεία για το COVID-19 από τον καθηγητή Didier Raoult αποδείχθηκε σχεδόν 100% αποτελεσματική.)

Ο Δρ. Zelenko άκουσε για την επιτυχημένη θεραπεία που βρήκε αυτή η επιστημονική παγκόσμια αναγνωρισμένη προσωπικότητα και αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει για τους δικούς του ασθενείς. Πρόσθεσε ψευδάργυρο στο μείγμα, για να ενισχύσει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα του πρωτοκόλλου.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αντιμετώπισε με επιτυχία πάνω από 500 ασθενείς με COVID-19, οι οποίοι ανάρρωσαν όλοι. Κανείς δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί ή να νοσηλευτεί και κανείς δεν είχε σοβαρές παρενέργειες.

Ενθουσιασμένος με αυτό το αποτέλεσμα, ο Δρ Zelenko έστειλε ένα προσωπικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα στον πρόεδρο Τραμπ. Τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία:

Ο πρόεδρος έγραψε στο Twitter για αυτά τα υπέροχα νέα στον κόσμο και σε ελάχιστο χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι άκουσαν για αυτήν τη φθηνή, ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για το COVID-19.

Χιλιάδες γιατροί σε όλο τον κόσμο άρχισαν να το χρησιμοποιούν, σώζοντας εκατομμύρια ζωές (περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ: https://stopworldcontrol.com/cures/ ).

(φωτό του Δρ. Zelenko:

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών η ομάδα του Δρ Zelenko βοήθησε 6.000 ασθενείς με COVID-19 να αναρρώσουν και ο ίδιος εκπαίδευσε χιλιάδες άλλους γιατρούς παγκοσμίως να χρησιμοποιούν αυτό το πρωτόκολλο. Εκατομμύρια πολύτιμοι άνθρωποι ανάρρωσαν από τον COVID-19, χάρη στο Πρωτόκολλο Zelenko.)

Η Ιταλία άρχισε να χρησιμοποιεί το πρωτόκολλό του την επομένη μιας συνέντευξης με τον Δρ Zelenko στη μεγαλύτερη εφημερίδα τους.

Στο Ισραήλ εφαρμόστηκε επίσης, μετά από συζητήσεις με τον υπουργό Υγείας, και η κυβέρνηση της Βραζιλίας ενσωμάτωσε επίσης τη θεραπεία του, με μεγάλη επιτυχία.

Ο πρόεδρος Μπολσενάρου από τη Βραζιλία, ο πρόεδρος Τραμπ από τις ΗΠΑ και ο υπουργός Υγείας από το Ισραήλ ζήτησαν όλοι από τον Δρ Zelenko να τους θεραπεύσει, όταν είχαν μολυνθεί με COVID-19, με αποτέλεσμα την πλήρη ανάρρωσή τους.

Ο αντίκτυπος που είχε αυτός ο ταπεινός οικογενειακός επαγγελματίας ιατρός που προερχόταν από μια εβραϊκή κοινότητα στη Νέα Υόρκη στον κόσμο μας είναι ανείπωτος. Ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης και το Μετάλλιο της Ελευθερίας, λόγω της τεράστιας σωτήριας επίδρασής του στην ανθρωπότητα.

ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
αυτά είναι τα καλά νέα.

Τα κακά νέα είναι ότι οι προσπάθειες του Δρ Vladimir Zelenko δεν έγιναν ευπρόσδεκτες από τα εγκληματικά φαρμακευτικά ιδρύματα.

Ο Δρ Zelenko ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ και λογοκρίθηκε στο Twitter, το Facebook και σχεδόν παντού όπου μπορούσαν να τον λογοκρίνουν.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΡΗΜΟΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, αποφάσισε ότι έπρεπε να σταματήσει αυτή τη λύση για την πανδημία.

Πρέπει να κατανοήσουμε τα εξής:

(εικόνα με το σήμα του ΠΟΥ: Κάθε φορά που ο ΠΟΥ δηλώνει ότι υπάρχει πανδημία, συσπειρώνονται κυριολεκτικά σε μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση.)

Οι νόμοι και τα συντάγματα όλων των εθνών ακυρώνονται και μόνο αυτά που λέει ο ΠΟΥ ισχύουν.

Αυτό επιβεβαιώνεται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες από τον ΠΟΥ και τα Ηνωμένα Έθνη, οι οποίοι εξηγούν ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ωστόσο, για να επιτύχουν αυτό ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, Ή απλά λ.χ. ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Μόλις βρεθεί μια λύση για μια παγκόσμια κρίση υγείας, η κυριαρχία τους έχει τελειώσει.

Επομένως, η είδηση ότι ένας άγνωστος οικογενειακός επαγγελματίας ιατρός μιλάει στον κόσμο για μια λύση, δεν ήταν αυτό που ήθελαν να ακούσουν.

Όπως μπορείτε να δείτε στο ντοκιμαντέρ THE PLAN (βλ. παρακάτω διάρκεια 31:06), ο ΠΟΥ έχει ένα σχέδιο για δέκα χρόνια μολυσματικών ασθενειών.

Η ιολόγος του ΠΟΥ Marion Koopmans, η οποία εργάστηκε επίσης στο εργαστήριο ιολογίας της Γουχάν, δήλωσε κυριολεκτικά στην ολλανδική εθνική τηλεόραση ότι για αρκετά χρόνια ο ΠΟΥ είχε ήδη ένα σχέδιο για συνεχιζόμενες πανδημίες από το 2020 έως το 2030.

Δείτε πώς ο ΠΟΥ έχει ένα 10ετές ΣΧΕΔΙΟ για τις ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ και πώς έχουν συσταθεί για να είναι μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση κατά τη διάρκεια πανδημιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ VIDEO (ΕΔΩ: https://stopworldcontrol.wetransfer.com/downloads/a04b907604809668fe37b9b037f8cd5520220505014257/3f4e72 )

Τι έκανε λοιπόν ο ΠΟΥ, προκειμένου να αποτρέψει το τέλος της πανδημίας;

Έκαναν μια δοκιμή με το κύριο φάρμακο που χρησιμοποιείται στο πρωτόκολλο Zelenko: υδροξυχλωροκίνη.

Περιέθαλψαν πάνω από 3.000 ασθενείς σε 400 νοσοκομεία, με φρικτά αποτελέσματα: το 30% από αυτούς πέθαναν!

Το πιο σεβαστό ιατρικό περιοδικό στον κόσμο, το The Lancet, έκανε το ίδιο, με παρόμοια καταστροφικά αποτελέσματα: μαζικούς θανάτους (περισσότερες πληροφορίες
ΕΔΩ: https://stopworldcontrol.com/full/ ).

(εικόνα με χάπια υδροξυχλωροκίνης: Ως αποτέλεσμα είπαν στον κόσμο να μην χρησιμοποιήσει αυτή τη θεραπεία και στη συνέχεια η HCQ (υδροξυχλωροκίνη) απαγορεύτηκε από σχεδόν κάθε έθνος παγκοσμίως.

Ο Δρ Zelenko κηλιδώθηκε σε όλο το διαδίκτυο ως ένας επικίνδυνος τσαρλατάνος, ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, με την αναπόδεικτη θεραπεία του. Καθαρή συκοφαντία.)

Στην Ολλανδία ο γιατρός Dr. Rob Elens είδε κάθε ασθενή με Covid να αναρρώνει σε 4 ημέρες, χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Zelenko.

Άρχισε να κερδίζει την προσοχή με την επιτυχία του και χιλιάδες άλλοι γιατροί άρχισαν να ενδιαφέρονται.

Ωστόσο, η ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΤΑΝ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑ, ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ZELENKO (περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ: https://stopworldcontrol.com/full/ ).

Ο Δρ Elens διατάχθηκε να στείλει όλους τους ασθενείς με c+Covid στο σπίτι χωρίς θεραπεία. Για ορισμένους ασθενείς αυτό σήμανε μια θανατική ποινή.

Μία γενναία ιατρός που ονομάζεται Δρ Meryl Nass απορούσε από τα φρικιαστικά αποτελέσματα των δοκιμών του ΠΟΥ και αποφάσισε να τα διερευνήσει.

Διαπίστωσε ότι ο ΠΟΥ χορηγούσε θανατηφόρες δόσεις υδροξυχλωροκίνης, αντί της συνταγογραφούμενης θεραπευτικής δόσης.

Οι δοκιμές ήταν μια ξεκάθαρη εγκληματική επιχείρηση, που δολοφονούσε χίλιους ανθρώπους, με σκοπό να απαξιώσει ένα φάρμακο, που αποβαίνει σωτήριο αν γίνουν σεβαστές οι θεραπευτικές δόσεις. Οι δοκιμές του ιατρικού περιοδικού Lancet αποκαλύφθηκαν επίσης ως καθαρή απάτη, που βασίζονταν σε ψευδή δεδομένα (περισσότερες πληροφορίες).

dr meryl nass

(φωτό της Δρ. Meryl Nass: Η Δρ Meryl Nass δήλωσε: “Ο ΠΟΥ και άλλοι οργανισμοί έχουν συνωμοτήσει για τη χορήγηση υπερβολικών δόσεων HCQ προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των θανάτων. Με αυτόν τον τρόπο στερούν από δισεκατομμύρια ανθρώπους ένα ασφαλές και φθηνό φάρμακο”.)

Ο Dr. Vladimir Zelenko συνέχισε να θεραπεύει ανθρώπους με 100% επιτυχία και ενέπνευσε χιλιάδες άλλους επαγγελματίες παγκοσμίως να κάνουν το ίδιο.

Ωστόσο, άρχισε να αντιμετωπίζει αυξανόμενες προσωπικές επιθέσεις.

Για κάποιον άγνωστο λόγο οι θρησκευτικοί ηγέτες της εβραϊκής του κοινότητας άρχισαν να του επιτίθενται και να τον συκοφαντούν, γεγονός που του ράγισε την καρδιά.

Δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει από την κοινότητα που υπηρετούσε τόσα χρόνια, με όλη του την αγάπη.

Καθώς ο Δρ Zelenko παρατήρησε πώς όλοι οι οργανισμοί υγείας και οι κυβερνήσεις παγκοσμίως έκαναν κάθε προσπάθεια να αποτρέψουν τον κόσμο από το να μάθει για αυτήν την εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία για το COVID-19, άρχισε να καταλαβαίνει ότι μια πολύ σκοτεινή ατζέντα παιζόταν κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

 

ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ “ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥ”

 

Ο Δρ. Zelenko κλήθηκε από το Ραββινικό Δικαστήριο στην Ιερουσαλήμ να καταθέσει εάν οι μη δοκιμασμένες, πειραματικές ενέσεις για το COVID-19 θα ήταν ασφαλείς για χρήση για παιδιά ή όχι.

Αυτή έγινε η πιο ισχυρή δημόσια μαρτυρία που έγινε ποτέ από τον Δρ Zelenko και οποιονδήποτε άλλο γιατρό για αυτό το θέμα, καθώς περιέγραψε λεπτομερώς όλα τα επιστημονικά δεδομένα που αποκάλυψαν πώς συνέβαινε μια πραγματική γενοκτονία παγκοσμίως, εξαιτίας αυτών των ενέσεων.

vladimir zelenko

(φωτό του Δρ. Zelenko:

Ο Δρ Zelenko χαρακτήρισε τις ενέσεις “δηλητηριώδεις βολές θανάτου” και απέδειξε με επίσημα κυβερνητικά στατιστικά στοιχεία πώς σημειώθηκε μια έκρηξη θανάτων στο Ισραήλ και σε άλλα έθνη, τη στιγμή που ξεκίνησαν οι ενέσεις.

Ο Δρ Zelenko είπε τότε τα ακόλουθα ιστορικά λόγια:

“Ο μόνος λόγος που θα θέλατε να κάνετε ένεση στα παιδιά με αυτόν τον δηλητηριώδη θανάσιμο πυροβολισμό, είναι αν εμπλέκεστε σε θυσίες παιδιών”.

Το αποτέλεσμα της κατάθεσής του ενώπιον του Ραββινικού Δικαστηρίου ήταν ότι αντιστάθηκαν σθεναρά στην ισραηλινή κυβέρνηση από το να επιβάλει τους m-volιασμούς για παιδιά. Και πάλι, μια σημαντική επιρροή σε κυβερνητικό επίπεδο από αυτόν τον ταπεινό οικογενειακό επαγγελματία ιατρό, ο οποίος στάθηκε ως αληθινός Δαβίδ ενάντια στους γίγαντες ενός βαθύτατα σκοτεινού κακού.

Παρακολουθήστε την ιστορική μαρτυρία του Δρ Βλαντιμίρ Zelenko, ενώπιον του Ραββινικού Δικαστηρίου, που είχε ως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ Μ-VOLΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΕΔΩ: https://stopworldcontrol.wetransfer.com/downloads/a3a568d4e638d79e0efeb081f68ee76d20220312232501/e4b9ac )

 

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΔΡ. ZELENKO

 

O Δρ. Zelenko πάλευε με μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου της καρδιάς και τελικά έπρεπε να αποχαιρετήσει το γήινο βασίλειο.

Ξέρω ότι η κληρονομιά που μας αφήνει είναι αιώνια και θα συνεχίσει να βρυχάται πάνω από τη γη σαν μια άσβεστη φωτιά.

Θα ήθελα να ζητήσω από όλους όσους το διάβασαν αυτό, να μοιραστούν το βίντεο της ιστορικής και απίστευτα θαρραλέας μαρτυρίας του ενώπιον του Ραββινικού Δικαστηρίου. Πρέπει να αφήσουμε το μήνυμά του να εκραγεί για άλλη μια φορά παγκοσμίως. Είναι πρόδρομος και παράδειγμα και έμπνευση για όλους όσους έχουν καρδιές αγάπης για αυτόν τον κόσμο.

Είθε το πάθος του για την αλήθεια και η διάσωση των ανθρωπίνων ζωών να ανάψει την ίδια φλόγα σε πολλούς από εμάς.

Δρ Zelenko, σας αγαπάμε, σας τιμούμε, σας ευχαριστούμε και θα είμαστε για πάντα περήφανοι για αυτό που κάνατε για αυτόν τον όμορφο κόσμο.

Σας απείλησαν, σας επιτέθηκαν, σας μίσησαν και σας συκοφάντησαν και ο Θεός ξέρει τα δάκρυα που κλάψατε κρυφά.

Αλλά ποτέ δεν τα παράτησατε, πάντοτε επιμένατε, και ακόμα και με τον θάνατο να σας κοιτάζει κατάματα, παραμείνατε γενναίος.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών σας στη γη, στείλατε την αλήθεια για να αφυπνίσετε την ανθρωπότητα.

Η φωνή σας θα γίνει πιο δυνατή από ποτέ.

David Sorensen
StopWorldControl.com

 

(ΕΔΩ η κατάθεση του Δρ. Zelenko στο Ραββινικό Δικαστήριο)
Dr Vladimir Zelenko risks his life by saying this – [Must See!] (stopworldcontrol.com)

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΕΣΙΜΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩN DR. VLADIMIR ZELENKO, MD, KAI DAVID JOHN SORENSEN ΜΕ ΤΙΤΛΟ “Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ”

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Η ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. (δεν υπάρχει κέρδος)

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΝΗΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ Μ-VOLΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΕΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ https://ethnikoiphylakes.org

(ΕΔΩ μπαίνετε για παραγγελίες)
https://ethnikoiphylakes.org/product/david-john-sorensen-dr-vladimir-zelenko-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9/

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 880


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα