Βγαίνει τον Φεβρουάριο από τις φυλακές ο Ηλίας Κασιδιάρης και αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου των «Σπαρτιατών»;

Βγαίνει τον Φεβρουάριο από τις φυλακές ο Ηλίας Κασιδιάρης και αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου των «Σπαρτιατών»;

18 Αυγούστου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:524
Μοίρασέ το

 

Σε δύσκολη θέση φέρνει την κυβέρνηση η απόφαση του ΠΑΣΟΚ να καταθέσει πρόταση νόμου για να απαγορευτεί η κάθοδος του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση!

Να γελάσω, ή να κλάψω με τα χάλια μας;;;
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ο Κασιδιάρης, θα είναι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ στο κόμμα του ΣΤΙΓΚΑ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ!!!
Όποιος νομίζει πως όλο αυτό το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, έτσι όπως έχει στηθεί, δεν είναι μια γελοιότητα και μια υποτίμηση των σκεπτόμενων πολιτών, είναι βαθιά νυχτωμένος…

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ξαναδιαβάστε πολύ προσεκτικά το παρακάτω άρθρο και θα κατανοήσετε το δούλεμα που κάνουν στον ελληνικό λαό, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ… ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ…

Το Φαινόμενο των Ανερχόμενων Εθνοσωτήρων: Ψεύτικες Ελπίδες και Κοινωνικός Έλεγχος (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ)

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις με τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ μεγαλώνουν τα ερωτηματικά γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να του επιτρέψει την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές.

  1. Γιατί η κυβέρνηση έκανε πίσω από την προαναγγελία της τον περασμένο Απρίλιο ότι θα φέρει νομοθετική ρύθμιση για απαγόρευση καθόδου του Κασιδιάρη και για τις δημοτικές εκλογές;
  2. Θα επιτραπεί η κάθοδός του και στις ευρωεκλογές ή για τις ευρωεκλογές θα έρθει ρύθμιση που θα του απαγορεύει να είναι υποψήφιος;
  3. Αν δεν του επιτραπεί η κάθοδος στις ευρωεκλογές γιατί του απαγορεύτηκε στις εθνικές;
  4. Και αν δεν του επιτραπεί ούτε στις εθνικές, ούτε στις ευρωεκλογές, γιατί του επιτρέπεται να είναι υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων; Ποιες οι πολιτικές σκοπιμότητες;

Το “επιχείρημα” της κυβέρνησης πως και να εκλεγεί δεν έχει καμία σημασία, είναι παραπλανητικό, έωλο, αλλά και πολιτικά ύποπτο!

Πρώτον, γιατί ο Κασιδιάρης μπορεί να τεθεί σε αργία όπως προβλέπει ο νόμος για κάθε έναν καταδικασμένο με πρωτόδικη απόφαση για εγκληματικές πράξεις, αλλά στη θέση του θα τοποθετήσει κάποιο από τα πρωτοπαλίκαρά του! Δεύτερον, η υποψηφιότητά του θα αποτελεί “πιλότο” για ακροδεξιές υποψηφιότητες σε όλη τη χώρα, τροφοδοτώντας της με περισσότερη δυναμική!

Τρίτο -και εξ ίσου σημαντικό- το Μαξίμου εμφανίζεται να επιβεβαιώνει τις υποψίες για χρησιμοποίηση του νόμου και του Συντάγματος ανάλογα με τα εκλογικά συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίσει την τροπολογία ΠΑΣΟΚ

Η τροπολογία που φέρνει το ΠΑΣΟΚ, όπως προανήγγειλε την Τετάρτη ο -βουλευτής πλέον- Παναγιώτης Δουδωνής, αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στο πολιτικό σκηνικό. Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να έχει τις δικές του ευθύνες που προσχώρησε στις θέσεις της ΝΔ προεκλογικά, υπερψηφίζοντας την προβληματική, όπως αποδείχτηκε στην πράξη κυβερνητική πλειοψηφία, (αφού ο Κασιδιάρης μπορεί να μην μπήκε στη Βουλή ο ίδιος αλλά μπήκε ένα δικό του κόμμα, οι “Σπαρτιάτες”), αλλά επιμένει στην στρατηγική της απαγόρευσης! Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως μεταξύ όσων συνέταξαν την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ είναι και ο σεβαστός καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος.

Ενδιαφέρον είναι τι θα πράξει και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης έχει ήδη ταχθεί υπέρ της απαγόρευσης καθόδου, προκαλώντας τον Κώστα Μπακογιάννη να λάβει θέση!

Οι πληροφορίες επιμένουν πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εφόσον η πρόταση νόμου που θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ είναι κοντά στην πρόταση που κατέθεσε πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, θα την υπερψηφίσει, γεγονός που θα έχει τη δική του πολιτική σημασία!

Ενδιαφέρον, επίσης, έχει αν η κυβέρνηση θα δεχθεί να μπει σε ψηφοφορία η τροπολογία (ή η πρόταση νόμου) του ΠΑΣΟΚ ή δεν θα τη θέσει!

Εκπρόσωπος Τύπου των «Σπαρτιατών»;

Τον Φεβρουάριο, το αργότερο τον Μάρτιο, πάντως, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα μείνει ελεύθερος από τις φυλακές, καθώς θα έχει εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του, ενώ η απόφαση για τη δίκη της “Χρυσής Αυγής” σε δεύτερο βαθμό θα βγει το 2024 και θα έχει τελεσιδικήσει το 2026!

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού προσανατολίζεται σοβαρά να αναλάβει …εκπρόσωπος Τύπου των “Σπαρτιατών”! Στην ουσία, δηλαδή, να έχει καθημερινή έκφραση και να καθορίζει τις θέσεις του κόμματος αυτού, δείχνοντας ποιος είναι ο πραγματικός αρχηγός και περιορίζοντας τον πρόεδρο των “Σπαρτιατών” σε ρόλο …κοινοβουλευτικού εκπροσώπου!

Το τι θα πράξει, συνεπώς, η κυβέρνηση με την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

 

Πηγή

Προβολές : 524


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα