ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ: Οικονομολόγος στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης λέει ότι η νέα χρηματοπιστωτική παγκόσμια τάξη θα αλλάξει δραματικά νέα κατεύθυνση

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ: Οικονομολόγος στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης λέει ότι η νέα χρηματοπιστωτική παγκόσμια τάξη θα αλλάξει δραματικά νέα κατεύθυνση

2 Απριλίου, 2022 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:979
Μοίρασέ το

Οι ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ θα έχουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ.

Η περίοδος που θα έχουμε ακόμα το χρήμα που σήμερα χρησιμοποιούμε, φαίνεται πως στενεύει τρομακτικά… με ότι αυτό σημαίνει…

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την τρομακτική ανατροπή στη ζωή μας;

Είμαι σίγουρη πως όχι…

Οι πολλοί, θα υποταχθούν… οι λίγοι θα αντισταθούν… αυτό όμως προϋποθέτει συνεργασίες μικρών ομάδων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ.

Οργανώστε μικρές ομάδες και ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Η Παγκόσμια Κυβερνητική Σύνοδος βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την εβδομάδα στο Άμπου Ντάμπι και έχουμε ήδη να αναφέρουμε μια είδηση βόμβα.

Η Δρ. Pippa Malmgren, κορυφαία Αμερικανίδα οικονομολόγος που υπηρέτησε ως ειδική σύμβουλος του πρώην προέδρου George W. Bush, έκανε μια δήλωση που επιβεβαιώνει όλα όσα έχω αναφέρει εγώ και άλλοι εδώ και αρκετό καιρό – ότι μια κοινωνία χωρίς μετρητά βρίσκεται ήδη προ των πυλών.

Ακούστε τα σχόλιά της στο παρακάτω βίντεο κλιπ.

 


Η Malmgren δήλωσε :

“Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας δραματικής αλλαγής όπου πρόκειται, και θα το πω με τόλμη, να εγκαταλείψουμε το παραδοσιακό σύστημα του χρήματος και της λογιστικής και να εισαγάγουμε ένα νέο. Και αυτό το καινούργιο, αυτή η νέα λογιστική είναι αυτό που ονομάζουμε blockchain… Σημαίνει ψηφιακό, σημαίνει ότι έχουμε ένα σχεδόν τέλειο αρχείο για κάθε συναλλαγή που συμβαίνει στην οικονομία, κάτι που θα μας δώσει πολύ μεγαλύτερη σαφήνεια για το τι συμβαίνει”.

Ποιά είναι η Pippa Malmgren; Είναι παγκοσμιοποιήτρια και ελιτίστρια. Ο πατέρας της, Harald Malmgren, ήταν ανώτερος σύμβουλος των προέδρων John F. Kennedy, Richard Nixon, Lyndon Johnson και Gerald Ford. Η Pippa έχει επίσης διατελέσει σύμβουλος σε προέδρους και πρωθυπουργούς σε όλο τον κόσμο. Ένα από τα αγαπημένα της θέματα τα τελευταία δύο χρόνια ήταν το “The Upside of COVID” (Τα Θετικά (τα πλεονεκτήματα) του Covid).

Όπως και ο Klaus Schwab στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ,ομοίως και η Malmgren βλέπει τον COVID ως μια “ευκαιρία” να μεταμορφώσει τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό της Malmgren:

Η Dr. Malmgren φέρνει απλή κατανόηση της πολυπλοκότητας της παγκόσμιας οικονομίας, της γεωπολιτικής και της τεχνολογίας.

Διατέλεσε σύμβουλος σε Προέδρους και Πρωθυπουργούς, συνίδρυσε μια βραβευμένη εταιρεία τεχνολογίας, εργάστηκε στα χρηματοοικονομικά και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και υπηρέτησε ως κριτής στον διαγωνισμό The Queen’s Enterprise Awards και ως ρυθμιστής τεχνολογικών προτύπων.

Έχει δώσει διαλέξεις στα Sandhurst, Duke Fuqua GEMBA, INSEAD, UT Austin και Πανεπιστήμιο Tsinghua στο Πεκίνο.

Διαβάστε εδώ το πλήρες βιογραφικό της:

Αυτό το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα για το οποίο μιλάει ο Malmgren με τέτοιο ενθουσιασμό δεν θα είναι μόνο ψηφιακό, θα είναι συγκεντρωτικό και θα είναι προγραμματιζόμενο. Μην το συγχέετε με το Bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα. Το μόνο κοινό που θα έχει με άλλα κρυπτονομίσματα είναι ότι θα βασίζεται στην τεχνολογία blockchain.

Τι εννοώ λοιπόν με τον όρο “προγραμματιζόμενα” χρήματα;

Αυτό σημαίνει ότι οι ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ θα έχουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ.

Για παράδειγμα, έχετε αγοράσει πάρα πολλά όπλα ή πάρα πολλά πυρομαχικά τον τελευταίο μήνα;

Ίσως επιδοθήκατε σε πάρα πολλά επιπόλαια ταξίδια και ΞΟΔΕΨΑΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ;

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ-ΤΑΜΠΟΥ. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

Ποιά είναι η ουσία; Μόλις λάβουμε ψηφιακά προγραμματιζόμενα χρήματα, το πού και πώς θα “επιτραπεί” να ξοδέψετε τα χρήματά σας θα εξαρτηθεί από το κοινωνικό πιστωτικό σκορ σας.

Αυτά τα χρήματα θα συνδεθούν με την προσωπική ψηφιακή ταυτότητα του καθενός.

Η ψηφιακή ταυτότητα σηματοδοτεί τον άλλο πυλώνα της νέας ψηφιακής οικονομίας για τον οποίο πραγματικά δεν σας έχουν μιλήσει ακόμα.

Αλλά αν διαβάσετε τα έγγραφά τους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ξέρετε ότι πλησιάζει.

Όπως έχω δηλώσει προηγουμένως, ολόκληρη η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ : ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ.

Η Pippa Malmgren μας προειδοποιεί.

Αυτό το σύστημα βρίσκεται προ των πυλών.

Και μόλις είναι εδώ, θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους, γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ή ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ.

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΓΙΔΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟΥΣ Μ-VOLIAΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ; ΑΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

Μιλούν για διαφορετικότητα και συμπερίληψη, αλλά αυτό αποτελεί ευφημισμό για μια κοινωνία που βασίζεται στην πλήρη κυριαρχία της πληροφορίας, όπου θα πρέπει όχι μόνο να ακολουθείτε αλλά και να γιορτάζετε το εκάστοτε ψέμα που προωθείται από τα κύρια εταιρικά μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εσείς, άραγε, κάνατε το “καθήκον” σας με τον να m-volιαστείτε, για να νικήσετε τον πιο πρόσφατο ιό;

Τάσσεστε υπέρ της Ουκρανίας;

Πιστεύετε ότι είναι αδύνατο να ορίσεις τί κάνει μια γυναίκα να είναι γυναίκα;

Πιστεύετε ότι ο Μπάϊντεν εξελέγη νόμιμα και ότι οι εκλογές εξακολουθούν να είναι “ελεύθερες και δίκαιες” στην χώρα σας;

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία στη λυδία λίθο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ.

ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΚΟΥΤΕ;

ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (δείτε το εκτελεστικό διάταγμα του Μπάϊντεν της 9ης Μαρτίου).

ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ).

ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;

– – –

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

δρ. Pippa Malmgren
https://pippamalmgren.co.uk/downloads.html

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 979


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα