Γίνεται της... Πόπης στον ΣΥΡΙΖΑ... και στα ... ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ...

Γίνεται της... Πόπης στον ΣΥΡΙΖΑ... και στα ... ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ...

31 Δεκεμβρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,053
Μοίρασέ το

 

 

 

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν με την επιλογή Τσαπανίδου – Της καταλογίζουν διαδρομή που ταυτίστηκε με τα κανάλια της διαπλοκής και προσήλωσή στα συστημικά κόμματα

Οι μόνοι που γνώριζαν για τη μεταγραφή ήταν οι Καλογήρου, Βασιλειάδης και Γεροβασίλη – Η «πόρτα» που έφαγε ο Αλέξης από διευθυντή μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας, στον οποίο είχε υποσχεθεί και θέση στο Επικρατείας.

 

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν με την επιλογή Τσαπανίδου - Της καταλογίζουν διαδρομή που ταυτίστηκε με τα κανάλια της διαπλοκής και προσήλωσή στα συστημικά κόμματα!

Τση πτνας μαθαίνω πως  γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ…

Ήδη οι γνωρίζοντες κάνουν λόγο για χαστούκι από πλευράς ψηφοφόρων στο κόμμα και στις επιλογές του Τσίπρα…

Καλά ρε παιδιά, δηλαδή τι περιμένατε από έναν ψυχοπαθή όπως ο Αλέξης;;;

Κι αυτή “η γαϊδάρα”, βλέπει πως δεν την θέλουν και δεν έχει την αξιοπρέπεια να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά…

Θέλει να γίνει ΒΟΛΕΥΤίνα… το αργυρώνητο αλλήθωρο…

Ε ρε καλάμι που έχει καβαλήσει…

Μωρέ καλά της είχε πει ο αείμνηστος ΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, αλλού που να διαπεράσει την χοντρόπετση Πόπη, το ξεφτίλισμα…

Επειδή όμως όχι μόνον στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εδώ στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, γίνεται της Πόπης (μην ακούσω ή διαβάσω κάποιον να μας μπερδέψει… αυτή την λένε ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ… κι εμένα ΚΑΛΛΙΟΠΗ… και δεν έχει καμία σχέση η ψευτοπαρθένα, με τη ΜΟΥΣΑ… άντε γιατί παραγνωριστήκαμε…), διαβάστε το τέλος της ανάρτησης, ένα ακόμα σχόλιο που τα σπάει… και πολύ το γουστάρω…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η μεταγραφή στην Κουμουνδούρου της Πόπης Τσαπανίδου.

Η τοποθέτησή της στη νευραλγική θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και η ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αποτελούν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Οι μόνοι που γνώριζαν για τη μεταγραφή ήταν οι Μιχάλης Καλογήρου, Γ. Βασιλειάδης και η Όλγα Γεροβασίλη.

Εκφραστές της λεγόμενης εσωκομματικής αντιπολίτευσης κατηγορούν την Πόπη Τσαπανίδου για μια διαδρομή που ταυτίστηκε με τα κανάλια της διαπλοκής και την προσήλωσή της στα συστημικά κόμματα.

Την χαρακτηρίζουν προνομιούχο δημοσιογράφο που ζει στα βόρεια προάστια και δεν έχει δώσει ποτέ αγώνες για τα προβλήματα του λαού.

Κάποιοι, μάλιστα, μιλούν για μεταγραφή που επιβλήθηκε από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Επισημαίνουν επίσης τη στάση που κράτησε ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, η οποία δεν ήταν και τόσο φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, απόφαση του Αλέξη Τσίπρα ήταν να τοποθετήσει εκπρόσωπο Τύπου πρόσωπο που όπως έλεγε θα προερχόταν από την αγορά και δεν θα είχε κομματική διαδρομή.

Στην κατεύθυνση αυτή επιχείρησε να πείσει έναν διευθυντή μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας, στον οποίο μάλιστα είχε υποσχεθεί και θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Η άρνηση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να καταφύγει στη λύση της Τσαπανίδου, η οποία προκαλεί αναβρασμό στην Κουμουνδούρου.

 

Πηγή

 

Ότι και να πεις, ότι και να γράψεις γι αυτόν το πολυτάλαντο Έλληνα, πάντα κάτι θα λείπει… ίσως γιατι δεν μπαίνει σε όρια και σε καλούπια, ένας λαογράφος, βιβλιοκριτικός, ένας μεταφραστής, ερευνητής, μελετητής, διηγηματογράφος, ποιητής και εκδότης…

Πώς να βάλεις σε όρια, έναν στοχαστή, έναν παρεμβατικό αντικομφορμιστή απόλυτα συνειδητό στις επιλογές του…

Και μ’ αυτή την πολυταλαντουχα μορφή, θέλησε να κάνει συνέντευξη η … Ποπάρα…

Πού και πως θα μπορούσε μωρέ να δέσει το αργυρώνυτο με τον χειμαρώδη αιχμηρό ποιητή;;;

Πώς θα μπορούσε να ταιριάξει η αργυρώνητη, με τον …«Θε μου, συχώρα με, μεγάλο λόγο θα πω: Μόνο μια νέα καταστροφή θα μας χορτάσει και πάλι, μόνο μια νέα αναστάτωση θα ζωντανέψει τις νεκρές πιάτσες»…

Κρατώ σαν ακριβό θησαυρό, το ποίημα που εμπεριέχεται στην παρακάτω φωτογραφία του…παραθέτοντας με τις δηλώσεις της μανδάμ, που πολύ θα ήθελε να εξαφανίσει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Χριστιανόπουλος ήταν ο μοναδικός στη Γραικία που αρνιόταν την εξάρτηση στα προπαγανδιστικά άρματα της καθεστυκίας τάξης, σε αντίθεση με την εγχώρια, περιστυλιολόχα, επιδοτούμενη/επιχορηγούμενη ψευδοκουλτούρα.

Ακόμη και μεγάλοι καλλιτέχνες παραπονιούνταν γιατί δεν τους δόθηκε η κρατική αναγνώριση, ιδίως κάτι λαϊκοί, οι καημένοι που ζητούσαν Επιδαύρους, Ηρώδεια κ.ο.κ.

Σύμφωνοι, μεγάλοι κι αυτοί, αλλά πόσο πρόδηλη η αλλότρια(;) παίδευση κι η διάπλαση ήθους..!!!.

Ο Χριστιανόπουλος ήταν που είχε αποκαλύψει την “πομπή” του Σεφέρη, ο οποίος για να πάρει το Νόμπελ συμμορφώθηκε στη διαταγή της τρισκατάρατης, αποβιώσασας θρονο-ερπετίνας ν’ αποσύρει από την ποιητική του συλλογή τον τίτλο “Ἐς γῆν ἐναλίαν, Κύπρον οὗ μ’ ἐθέσπισεν” (με τον κορυφαίο ύμνο στον ΕΟΚΑ “Σαλαμίνα της Κύπρος” ως ύπομνηση στους Εγγλέζους για την ύβριν των Περσών) και να το μετονομάσει σε “Ημερολόγια Καταστρώματος Γ’”.

Όλα τα χρήματα των βραβείων είναι βαμμένα με αίμα κι υποταγή. Όταν τα αποδεχτείς, ζαλώνεσαι μαζί και τους εξευτελισμούς και τις προδοσίες στις οποίες σε στρατολογούν!

Διαβάστε κι εδώ στην πολύ κουλτουρέ
https://www.lifo.gr/culture/hristianopoylos-na-heso-nompel-toy-seferi-kai-alla-troparia
κοφτή και παγερή “αναμετάδοση” από τα ΝΕΑ με συμπλήρωμα απαξιωτικό τίτλο περί “… κι άλλων τροπαρίων” για την extra “περιποίηση” της αριστερίλας από τον maître το 2011 και σε “ποιό” κοινό μιλούσε και τον “προκαλούσε” παρακαλώ!!!

Η Παρθενούλα ήταν απλώς ορεκτικό για τα δόντια του και δείτε και κάποια σχετικά πλάνα https://www.youtube.com/watch?v=N1je5kbtkJ0 αν και χάνετε, όλη η συνάντηση έπρεπε να είχε μαγνητοσκοπηθεί.

Πάντα έξω από τα δόντια και τότε, δεν θα το ξεχάσω, κεντούσε!

Αλλά με την Παρθενούλα έκανε το γύρο του θριάμβου και φυσικά στάθηκε ανυπέρβλητος: έβγαλε off όλες τις ψευδοτακτικές μεντιακής χειραγώγησης που μαθαίνουν στους παπαγάλους οι σεμιναριακοί tutors των υπηρεσιών: παρέλκυση, παγίδευση, γελοιοποίηση, διακοπή/αποπροσανατολισμός, στιγματισμός της απόκλισης, ψευδεπίγραφη οικειοποίηση λόγων…

Όλα τα ξετίναξε μεθοδικά κι αλάνθαστα το πιστόλι του Αθανάτου! Αυτή δε, αμαθεστάτη κι παντελώς ακαλλιέργητη με υφάκι αρχικώς (“έχετε δυνατή μνήμη, θα πρέπει να με θυμάστε και για δέστε πόσο ψηλά έφθασα), πήρε τις πρώτες της κρυάδες και συνέχισε την απεγνωσμένη προσπάθεια να τον “κουλαντρίσει” στραβά-κουτσά με ό,τι της μάθανε οι “οργανικές πύλες” των bossηδων- βλέπετε τα ομοειδή της ακολουθούν τυφλά τις οδηγίες, χωρίς ούτε μιαν εμπνεύση της στιγμής, τα κακορίζικα!

Με λίγα λόγια, της λέει, καμιάν αλήθεια δεν μπορεί να βγεί από άντρα και σπηλαιοκαταπακτές διαφθοράς, κανένα ουσιαστικό διάλογο και συν-αναζήτηση της αλήθειας δεν επιδιώκετε (McLuhan των στοών: το ΜΕΣΟΝ, βλ. η προσομοίωση, είναι το μήνυμα κι όχι η αντίδραση ή η αλήθεια), έχετε κατατυφλώσει τον κοσμάκη στην προπαγάνδα. Μόνο fast food απονεύρωση ό,τι γνήσιου κι ανυπότακτου αναζητάτε (“σήμερα όποιος διαμαρτύρεται είναι κατινίτσα, όποιος δεν μιλά είναι καθώς πρέπει”, της αντιτείνει).

Προτού με γελοιοποιήσετε, όχι μόνο θα σας γελοιοποιήσω, αλλά με λόγια λεπίδες θα σας σκυλεύσω στο γύρο του θριάμβου. Ειρωνεία και σαρκασμός στο απώγειό τους, ο ΤΙΤΑΝΑΣ.

Κι η όρνιθα λάλησε κυριολεκτικώς κι αναλύθηκε σε λυγμούς “φιλότιμου”.

Πάλι καλά που δεν ξέφυγαν κι αναφιλητά στον αέρα, καθότι θες η “κρίσιμη ηλικία” των απολογισμών που είπε η έρμη, θες η ξεφτίλα που έφαγε καταιγιστικά, στο “ξεκούδουνο”, και στο δόξα πατρί από εκεί που δεν το περίμενε (“δεν σας ενημέρωσαν, ότι είμαι στριμμένος και παλαβούτσικος”) κάποιο εναπομείναν ίχνος από δαύτο -το φιλότιμο, ντε- κινητοποίησαν.

Φιλότιμο, τρόπος του λέγειν δηλαδή, αλλά κάτι σαν αυτό, κεντρισμένο μεν από την ενθύμηση του αρχαιοτέρου των επαγγeλμάτων, ανεσκαμμένο έστω, δίχως άλλο, από τα τρίσβαθα του αποκρουστικά καθιζημένου ασυνειδήτου της, δε (“η συζήτηση καταντά εξομολογητική”, κλαψούριζε).

Μιλάμε για τρομερή “σωστική ανασκαφή” ο Παίχτης… αφού ξέθαψε φιλότιμο, πάλι καλά, να λέμε!

Και με τούτα και με κείνα, πέρασε και δεν ακούμπισε η Παρθενίτσα!

Ούτε που εννόησε σε όλη τη συζήτηση απορροφημένη στα ναρκισσεύομενα ορμέμφυτά της ότι ο κόσμος της αντίστασης δεν διασταυρώνεται ουδαμού, ποτέ των ποτών, στα σύμπαντα των συμπάντων με τον κόσμο των γελοίων τσόγλανων της φάρας της και για να κλείσει άρον-άρον τη “σκύλευση” (όχι, καθόλου τυχαία η λανθάνουσα γλώσσα της δόλιας, “εγώ είμαι σκύλος κι εσείς λατρεύετε τις γάτες”, μόνο που αυτή νόμιζε η ναρκισσευόμενη ότι του “την” είπε, τη στιγμή που η κατακαημένη αναγνώριζε ασυνείδητα την πανωλεθρία της…) πέταξε ταραγμένη και σαρδαμίζουσα τη δική της εκδικητική μπηχτή: είσαι σκατόψυχος και τί ψυχή θα παραδώσεις, κοντολογίς, κάνε και λίγο τα στραβά μάτια για εμάς τις “περιπεσούσες μεν, αμετανόητες δε” κι άφησε μας να συνεχίσουμε τον ανήθικο χαβά/σκοπό μας.

Τώρα τί θα πείς μόγγολο Axel;;;

Ειρωνεία και γυρίσματα ο καιρός, ε;

Αν σας την είχε βγεί τόσο άτσαλα ένας “εύθυμος”, σε τί άλλο μπορείτε να ελπίζετε, για να σταθείτε λίγο ακόμα ζωντανοί στο “σχοινί”, πριν φάτε βροχή τα κέρματα, τα υποδήματα και όλο το οπωροπωλείο του φιλοθεάμωνος κοινού, για να περιοριστώ στα αναίμακτα.

Ξέρω, ξέρω θα καταφύγετε στο μεταθανάτιο σταμπάρισμα (όχι, ότι κολώνετε σε κάτι τέτοια οι radicalίστες, βούτυρο στο ψωμί σας είναι αυτά) του “κακιασμένου”, του “πικρόχολου”, σε μιαν ύστατη, καιροσκοπική προδοσία του “ταῖς πρεσβείαις Οὐρανίου Τόξου” για να σώσετε οτιδήποτε, αν σώζεται.

Συνεχίστε να περιμένετε το χειροκρότημα από μωρολογούντες και τίγκα στο επαρχιώτικο κόμπλεξ κολοκύθες (https://www.thebest.gr/article/696581-i-epilogi-tis-popis-tsapanidou-itan-i-pio-exupni-epikoinoniaki-kinisi-tou-syriza-gia-to-2022) κι εντέλει …όλα “καβλά” θα σας πάνε, ρουβίτσες της στοάς, Axelίτσα και λοιπά ζαβά της συνομοταξίας… των χοίρων…

Προσοχή, εγγαστρίμυθοι, γιατί η ρουφιάνα, η “ετερογονία των σκοπών” τα φέρνει έτσι κι από το αγκάθι βγαίνει ρόδο, ενίοτε… Ιστορικώς, το έχετε πάθει ουκ ολίγες φορές, ατζαμήδες (αλλά, αυτά άλλη φορά, γιατί είναι ζόρικα)… καθώς άλλο το πείραμα στο “εργαστήριο” κι άλλο το αποτέλεσμα, όταν το έκτρωμα απελευθερώνεται στη Μεγάλη Φύση…

Και σαν πολλά τέρατα μαζέψατε και απελευθερώσατε τελευταία και έχει να πέσει εξωκόσμιο γέλιο… τάξεως supernova…

Κυρία Σουφλή, ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο κάλεσμα.

Ας το κάνουμε meme το βιντεάκι για να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά.

Προπαγάνδα αυτοί, αντι-προπαγάνδα εμείς…

Καθείς και τα όπλα του…

Καλή Πρωτοχρονιά!

 

Ο/Η “Όλα καβλά”, κι ας ήξερα μόνο τη Φουντουκίδου για Παρθένα… λέει:

Πηγή Σχολίου

Προβολές : 1,053


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα