Γιατί Πεθαίνουν Ξαφνικά Τόσα Πολλά Παιδιά σε Όλη την Ευρώπη;

Γιατί Πεθαίνουν Ξαφνικά Τόσα Πολλά Παιδιά σε Όλη την Ευρώπη;

13 Απριλίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,154
Μοίρασέ το

Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρο και προφανές ότι τα εμβόλια COVID-19 ευθύνονται για τον ξαφνικό θάνατο τόσων πολλών παιδιών.

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

The Exposé Διαβάστε το εδώ


Στοιχεία που δημοσιεύτηκαν αθόρυβα από πλήθος χωρών σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκαλύπτουν ότι οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών εξακολουθούν να συμβαίνουν με ανησυχητικό ρυθμό καθώς εισερχόμαστε στην άνοιξη του 2024.

Οι θάνατοι δεν μπορούν να αποδοθούν στο COVID-19, διότι τα δεδομένα έχουν αποδείξει ότι ο υποτιθέμενος ιός και η ασθένεια σπάνια βλάπτουν τα παιδιά, αν βλάπτουν καθόλου.

Και η τρομερή τάση ξεκίνησε μόνο όταν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την Άδεια Έκτακτης Χρήσης (EUA) των εμβολίων COVID-19 στα παιδιά στα μέσα της άνοιξης του 2021.

Get more from Apollodoros in the Substack app
Available for iOS and Android

Πριν από αυτό. οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών μεταξύ των παιδιών ήταν σε αρνητικά νούμερα.

Με το έτος 2020, στο αποκορύφωμα της υποτιθέμενης πανδημίας, να παρατηρούνται 726 λιγότεροι θάνατοι από τους αναμενόμενους μεταξύ των παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών σε πλήθος χωρών της Ευρώπης, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία κ.λπ. σύμφωνα με το EuroMOMO.

Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι τα εμβόλια COVID-19 ευθύνονται για τον ξαφνικό θάνατο τόσων πολλών παιδιών από τότε που τους προσφέρθηκαν άσκοπα οι ενέσεις.

2020 = μείον-726 υπερβολικοί θάνατοι –Πηγή:

Η τάση των αρνητικών υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών συνεχίστηκε το 2021 μέχρι την εβδομάδα 21 με -399 λιγότερους θανάτους από τους αναμενόμενους.

Όμως η τάση αυτή ανακόπηκε μόλις ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την άδεια επείγουσας χρήσης (EUA) των εμβολίων COVID-19 στα παιδιά.

Έκτοτε, οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών σε όλη την Ευρώπη συνέχισαν να αυξάνονται.

Με 533 που καταγράφηκαν μεταξύ των εβδομάδων 22 και 52 του έτους 2021 –

Συγκλονιστικοί 1.068 υπερβολικοί θάνατοι καταγράφηκαν το 2022 –

Επιπλέον 669 υπερβολικοί θάνατοι καταγράφηκαν μεταξύ των παιδιών το 2023 –

Και 331 υπερβολικοί θάνατοι καταγράφηκαν μέχρι την 13η εβδομάδα του 2024 –

Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρο και προφανές ότι τα εμβόλια COVID-19 ευθύνονται για τον ξαφνικό θάνατο τόσων πολλών παιδιών.

Αποχαιρετισμός στην Ιολογία – Έκθεση Eμπειρογνώμονα (Expert Edition)

·
23 Οκτωβρίου 2022
Αποχαιρετισμός στην Ιολογία - Έκθεση Eμπειρογνώμονα (Expert Edition)

Μετάφραση: Απολλόδωρος 15 Σεπτεμβρίου 2022 | Dr. Mark Bailey Διαβάστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.


—-Δικτυογραφία :

Why are so many Children Dying Suddenly all across Europe?

Why are so many Children Dying Suddenly all across Europe?

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,154


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα