ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ.

25 Νοεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,582
Μοίρασέ το

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ.

ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ.

 

ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ…
ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ…
ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ…
ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…
ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡ λέει:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ.
ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

https://cjcc-aryan-nations.com/talmudic-law-permits-pedophilia/
Ο Ταλμουδικός Νόμος επιτρέπει την Παιδοφιλία
—————————
https://gab.com/Robert_May/posts/111456750569094214
Ποιος θα έδινε μια τέτοια απάντηση; –> σκεφτείτε 8200 στο Ισραήλ. άρρωστοι άνθρωποι.
.
Είναι η ανατροφή ή η φύση που επιτρέπει σε αυτούς τους ανθρώπους να πιπιλίζουν το αίμα από το πέος του μωρού μετά την περιτομή; Το μωρό πονάει και υπάρχει αδρενοχρωμία στο αίμα του μωρού. Και το άτομο που ρουφάει το αίμα παίρνει το Adrenochrome και παίρνει ψηλά. Νομίζουν ότι είναι μια ευλογία από τον Θεό και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό.

—————————
https://gab.com/Rudolf921/posts/111445544357756049
Είναι φυσιολογικό αυτό;

Το Metzitzah b’peh είναι όταν το mohel χρησιμοποιεί το στόμα του για να πιπιλίσει αίμα από την πληγή της περιτομής του μωρού ως μέρος του τελετουργικού της περιτομής. Μετά το metzitzah b’peh, μερικά μωρά μπορεί να κολλήσουν μόλυνση.

—————————
https://gab.com/debra3_91/posts/111371001745811279
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΟ;
Ο Ραβίνος A. Romi Cohn κάνει περιτομή στο αγοράκι, στη συνέχεια σκύβει και ρουφάει το αίμα από την πληγή καθώς οι προσευχές στα εβραϊκά γεμίζουν τη συναγωγή του Μπρούκλιν.
Τέτοιες στοματικές περιτομές με αναρρόφηση είναι σχετικά σπάνιες, ακόμη και στη Νέα Υόρκη, η οποία φιλοξενεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο Εβραίους – τον μεγαλύτερο εβραϊκό πληθυσμό εκτός του Ισραήλ. Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι της πόλης υπολογίζουν ότι περισσότερα από 3.000 μωρά υποβάλλονται σε περιτομή κάθε χρόνο χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της στοματικής αναρρόφησης – που επίσημα ονομάζεται metzitzah b’peh στα εβραϊκά. https:// lifestyle.inquirer.net/185222/herpes-fears-ov er-jewish-sucking-circumcision/

Ο έρπης φοβάται για το
εβραϊκό πιπίλισμα-περιτομή
Με ένα γρήγορο κτύπημα του νυστέρι του, ο Ραβίνος A. Romi Cohn κάνει περιτομή στο αγοράκι, στη συνέχεια σκύβει και ρουφάει το αίμα από την πληγή καθώς οι προσευχές στα εβραϊκά γεμίζουν τη συναγωγή του Μπρούκλιν.

—————————
https://karlradl14.substack.com/p/the-evil-of-metzitzah-bpeh
Το κακό του Metzitzah B’pehThe Evil of Metzitzah B’peh

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,582


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα