Δεν αναρωτιέστε Γιατί η Ευλογιά των Πιθήκων Κυκλοφορεί ΜΟΝΟΝ σε Χώρες Όπου Διανεμήθηκε η Ένεση Covid της Pfizer; Μα για να εφαρμοστεί η Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

Δεν αναρωτιέστε Γιατί η Ευλογιά των Πιθήκων Κυκλοφορεί ΜΟΝΟΝ σε Χώρες Όπου Διανεμήθηκε η Ένεση Covid της Pfizer; Μα για να εφαρμοστεί η Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

31 Ιουλίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,189
Μοίρασέ το

 

 

Υπάρχει σαφώς ένα σχέδιο σε εξέλιξη για να γίνει η pridepox η επόμενη παγκόσμια Ψευτο-πανδημία, όπως αποδεικνύεται από την προθυμία του Γενικού Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Tedros Adhanom Ghebreyesus να την κηρύξει παγκόσμια “κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία“.

“Αυτό που σας λένε ότι είναι “ευλογιά των πιθήκων” είναι στην πραγματικότητα η λοίμωξη από έρπητα που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19, ο έρπητας ζωστήρας, η αυτοάνοση ασθένεια με φουσκάλες και άλλες ασθένειες που προκαλούνται από ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που προκαλείται από τον εμβολιασμό COVID-19″.

 

 

Τα πράγματα είναι απλά… βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει…
 
ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΒΟΟΥΝ…
 
Η MONKEYPOX, είναι οι παρενέργειες του εμβολίου για τον κορονοϊό…
 
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ…
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

(Natural News) Υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ότι η λεγόμενη ” ευλογιά των πιθήκων “, την οποία ο γράφων επιλέγει να αναφέρει ως pridepox, δεδομένου ότι κυρίως οι άνδρες ΛΟΑΤ προσβάλλονται και την εξαπλώνουν, είναι απλώς το “εμβόλιο” του κορονoϊού Wuhan (COVID-19) που προκαλεί έρπητα ζωστήρα με διαφορετική ονομασία.

Σε μια προσπάθεια να συγκαλύψουν τις θανατηφόρες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ένεσης mRNA (messenger RNA) της Pfizer – και ενδεχομένως και των άλλων – οι κυβερνήσεις του κόσμου συνεργάζονται με τα μέσα ενημέρωσης για να κατηγοριοποιήσουν την pridepox ως μια νέα Ψευτο-πανδημία, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι θα μπορούσε απλώς να είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα των εμβολίων mRNA.

Το Exposé News, το οποίο τείνει να διερευνά πιο βαθιά αυτού του είδους τα ζητήματα από ό,τι πολλές άλλες ανεξάρτητες πηγές μέσων ενημέρωσης, ανακάλυψε ότι οι μόνες χώρες στις οποίες το pridepox λέγεται τώρα ότι αποτελεί ζήτημα είναι εκείνες που διέθεσαν ευρέως την ένεση Chinese Virus της Pfizer (Σχετικό: Οι αξιωματούχοι στο Ηνωμένο Βασίλειο πιέζουν ήδη να κάνουν ενέσεις στα παιδιά με νέα “εμβόλια” για την pridepox.)

Υπάρχει σαφώς ένα σχέδιο σε εξέλιξη για να γίνει η pridepox η επόμενη παγκόσμια Ψευτο-πανδημία, όπως αποδεικνύεται από την προθυμία του Γενικού Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Tedros Adhanom Ghebreyesus να την κηρύξει παγκόσμια “κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία“. Και το Exposé News και άλλοι προσπαθούν να προλάβουν την αφήγηση προσφέροντας μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας.

“… βλέπουμε τις συνέπειες της έγχυσης εκατομμυρίων ανθρώπων με μια πειραματική ένεση mRNA που προκαλεί ανείπωτες βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα και οι αρχές δημόσιας υγείας προσπαθούν τώρα να καλύψουν τον ινιακό έρπητα που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19 και το χρησιμοποιούν ως ευκαιρία για να προωθήσουν την τεχνοκρατική τους ατζέντα για την εφαρμογή της “Μεγάλης Επανεκκίνησης””, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

–> Η ευλογιά των πιθήκων δεν διακρίνεται από την ανεμοβλογιά (και τον έρπητα ζωστήρα), σύμφωνα με μελέτη του 1988

Η Ρωσία, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής και ολόκληρη η Ασία βλέπουν μηδενικά “κρούσματα” pridepox, ακόμη και όταν η Δυτική Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς υποτίθεται ότι βλέπουν μαζική έξαρση της ασθένειας.

Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, αν οι ασθένειες είναι τυφλές ως προς το χρώμα και τη φυλή; Μήπως δεν μας λένε την αλήθεια για την pridepox;

Διάφοροι τύποι ευλογιάς των πιθήκων κυκλοφορούν σε μέρη της Αφρικής τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια. Ποτέ δεν έφυγαν από την ήπειρο, αλλά τώρα, ξαφνικά, υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε ότι η ασθένεια δραπέτευσε μαγικά από την Αφρική και τώρα κυκλοφορεί ειδικά σε όλη τη Δύση, και μάλιστα ακριβώς στην πλάτη μιας άλλης παγκόσμιας ψευτο-πανδημίας με παρόμοια ύποπτη προέλευση;

Αποδεικνύεται ότι μια επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 1988 διαπίστωσε ότι είναι πρακτικά αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς τη διαφορά μεταξύ της ευλογιάς των πιθήκων και της ανεμοβλογιάς. Και η εκδοχή της ανεμοβλογιάς για τους ενήλικες δεν είναι άλλη από τον έρπητα ζωστήρα, μια μορφή της νόσου για ενήλικες που είναι πολύ χειρότερη από την παιδική εκδοχή.

“Και όπως και ο άλλος ξάδελφός της, ο έρπης των γεννητικών οργάνων, η varicella μπορεί να παραμείνει σιωπηλή για πολλά χρόνια, να κρυφτεί μέσα στα νευρικά κύτταρα και μπορεί να επανενεργοποιηθεί αργότερα, προκαλώντας τον όλεθρο με τη μορφή της βασανιστικής δερματικής διαταραχής, του έρπητα ζωστήρα, που είναι ένα φουσκώδες, φλεγόμενο δερματικό εξάνθημα”, προσθέτει το Exposé News, συνδέοντας το με την αποτρόπαια συμπεριφορά των ΛΟΑΤ ανδρών που την προσλαμβάνουν και τη μεταδίδουν ενεργά.

“Αυτό που σας λένε ότι είναι “ευλογιά των πιθήκων” είναι στην πραγματικότητα η λοίμωξη από έρπητα που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19, ο έρπητας ζωστήρας, η αυτοάνοση ασθένεια με φουσκάλες και άλλες ασθένειες που προκαλούνται από ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που προκαλείται από τον εμβολιασμό COVID-19″.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια ¬ – και σίγουρα φαίνεται να είναι μια ισχυρή πιθανότητα – τότε για άλλη μια φορά ο κόσμος εξαπατάται από τις “αρχές”. Οι ενέσεις που επιβλήθηκαν στους ανθρώπους στο όνομα της διακοπής του “COVID” τροφοδοτούν τώρα ένα νέο ξέσπασμα έρπητα ζωστήρα που προκαλείται από τον εμβολιασμό, το οποίο ονομάζουν ” ευλογιά της μαϊμούς”. Και ο στόχος, προφανώς, είναι να οριστικοποιηθεί μια νέα παγκόσμια τάξη και μια μεγάλη επανεκκίνηση για ολόκληρο τον πλανήτη.


Τα τελευταία νέα σχετικά με την pridepox μπορείτε να τα βρείτε στο Outbreak.news.

Πηγές περιλαμβάνουν:

Expose-News.com

NaturalNews.com

***********

Δικτυογραφία:

Implementing the Great Reset: Why is monkeypox only circulating in countries where Pfizer’s covid injection was distributed?

https://www.naturalnews.com/2022-07-28-monkeypox-pfizer-covid-vaccines-great-reset.html#

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,189


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα