Δημήτρης Δασκαλάκης: “Επιστροφή στην κανονικότητα δεν θα υπάρξει.  Ο κόσμος έχει ήδη αποσταθεροποιηθεί και βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Η τηλεοπτική διασωλήνωση βλάπτει σοβαρά την διανοητική υγεία των πολιτών.”

28 Μαΐου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Δημήτρης Δασκαλάκης: “Η αντινόηση συνιστά μια τεράστια απειλή για την πνευματική ελευθερία και την συγκρότηση των ανθρώπων η οποία επιχειρεί να μολύνει το νου και την καρδιά τους αλλοιώνοντας το περιεχόμενο εννοιών και των λέξεων και ανατρέποντας παραδεδεγμένες αρχές και αξίες.”

 

Προσκεκλημένοι ως ομιλητές, ήταν πριν λίγες μέρες οι κ.κ. Δημήτρης Δασκαλάκης και Κωνσταντίνος Βαθιώτης, στην Αίγινα, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η εξαίρετη ΕΛΛΗΝΙΔΑ κ. Ελένη Κυπραίου και ο κ. Δημήτρης Τσιμπούρης.

Το πλαίσιο της ομιλίας του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, το δημοσίευσα στην προηγούμενη ανάρτηση εδώ

Παραθέτω την ομιλία του κ. Δημήτρη Δασκαλάκη, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην καταστροφή που προκαλεί η τηλεόραση ως μέσον προπαγάνδας και αλλοίωσης όχι μόνον του κοινωνικού ιστού, αλλά και της αφαίρεσης της ελεύθερης βούλησης των ανθρώπων…

Ο κ. Δασκαλάκης, κατέστησε σαφές πως η επιστροφή στην κανονικότητα, είναι αδύνατη και ο δρόμος που οφείλουμε να επιλέξουμε για να σωθούμε, είναι η αφύπνιση, η εγρήγορση, η Πίστη στον Θεό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο βίντεο που ακολουθεί με τις ομιλίες των κ.κ. Δ. Δασκαλάκη και Κ. Βαθιώτη, περιλαμβάνονται και άλλες ομιλίες.

Δεν θα σταθώ ούτε στο ελάχιστο σ’ αυτές, καθώς τα πρόσωπα … “αλληθωρίζουν” με την συμμετοχή τους σε πολιτικά κόμματα… και κατά την προσωπική μου άποψη, το ενδιαφέρον τους είναι οι ψήφοι…

Έχω εκφράσει την άποψή μου για τα κόμματα και τα κομματίδια που δημιουργούνται γενικώς… εδώ

 

Χριστός Ανέστη Φίλοι και Φίλες.

 

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι ανάμεσα σε πολίτες που συνεχίζουν να δίνουν ένα δίκαιο, έντιμο και ευλογημένο αγώνα για την υπεράσπιση της Ελευθερίας, της Αλήθειας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Είναι πολύ σημαντικό σήμερα από την Αίγινα, την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους να εκπέμψουμε προς κάθε κατεύθυνση ένα πρωτεύον και κυρίαρχο μήνυμα ότι υπάρχουν ακόμη πολίτες μετά από δύο χρόνια υγειονομικής κρίσης που δεν τα έχουν παρατήσει αλλά συνεχίζουν να αντιστέκονται και να αγωνίζονται και κατά των πειραματικών εμβολίων και κατά της υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων.

Ζούμε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στην εποχή της Αντι-νόησης.

 Ο Αντίνοος ήταν ο αρχηγός των Μνηστήρων της Πηνελόπης και ο πρώτος που θανατώθηκε από τα βέλη του Οδυσσέα.

Αν θέλουμε να δώσουμε έναν ορισμό της «αντινόησης» θα λέγαμε ότι ως αντινόηση περιγράφεται η συστηματική προσπάθεια που καταβάλλεται εδώ και δεκαετίες από νεοταξικά κέντρα εξουσίας, πολιτικούς και διανοούμενους, που μισούν την ελευθερία και τον άνθρωπο με σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων τροποποιώντας το νοηματικό περιεχόμενο λέξεων, εννοιών και εκφράσεων.

Οι αντινοϊστές επιχειρούν να εκτοπίσουν από την διάνοια των ανθρώπων την έννοια του Ορθού Λόγου, που έχει την έννοια της Αρετής και επιδιώκουν να την επανακαθορίσουν επιβάλλοντας ως ορθολογική επιλογή κάθε τι που αντιστρατεύεται το φυσικό δίκαιο και αναιρεί το αυτεξούσιο και την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου.

Οι αντινοϊστές επιδιώκοντας την πνευματική υποδούλωση της ανθρωπότητας έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα δόλιο και μοχθηρό σχέδιο.

Κρατούν το εξωτερικό σχήμα της λέξης, η εκφορά της οποίας διεγείρει θετικά συναισθήματα και σκέψεις στον πολίτη, π.χ. η λέξη «Δημοκρατία» και την εμβολιάζουν τροποποιώντας το ετυμολογικό περιεχόμενό της, προκειμένου να διαγραφεί από την συλλογική συνείδηση και μνήμη η αρχική σημασία που είχε η λέξη ώστε οι πολίτες με το άκουσμα της ίδιας λέξης να την προσλαμβάνουν με την νέα της ερμηνεία.

Επικαλούμαι δύο παραδείγματα αντινόησης: Οι αντινοϊστές ισχυρίζονται ότι ζούμε σε ένα πολίτευμα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας εντούτοις, τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας δεν θεσπίστηκαν από την Βουλή.

Σε μια κρίσιμη στιγμή της ελληνικής κοινωνίας, η βουλή αυτοπεριορίστηκε εκχωρώντας την νομοθετική της αρμοδιότητα στην κυβέρνηση εγείροντας μείζον θεσμικό ζήτημα λειτουργίας του πολιτεύματος.

Υπενθυμίζω ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας που υπήρξε ο πιο ακραίος και πρωτοφανής περιορισμός ατομικού δικαιώματος σε συνθήκες δημοκρατικής ομαλότητας, δεν επιβλήθηκε με νόμο αλλά με υπουργική απόφαση.

Τρεις ΜOΝΟ (3) άνθρωποι ο Υπουργός Υγείας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Υπουργός Εσωτερικών έλαβαν την απόφαση να κλειδώσουν στα σπίτια τους δέκα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες.

Κατά τα άλλα οι αντινοϊστές μας παραμυθιάζουν ότι η δημοκρατία «άντεξε» και οι δημοκρατικοί θεσμοί λειτούργησαν. 

Δεύτερο παράδειγμα αντινόησης: Ενώ μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι με το εμβόλιο αποκτά κανείς ανοσία εφ΄όρου ζωής, εντούτοις εκατομμύρια συμπολιτών μας μολονότι έχουν τριπλοεμβολιαστεί, σήμερα δεν διαθέτουν καμία απολύτως ανοσιακή προστασία, αφού είναι ζήτημα αν υφίσταται ανοσία λίγες εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό. 

Παρόλα αυτά οι αντινοϊστές συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο Mrna είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Επομένως η αντινόηση συνιστά μια τεράστια απειλή για την πνευματική ελευθερία και την συγκρότηση των ανθρώπων η οποία επιχειρεί να μολύνει το νου και την καρδιά τους αλλοιώνοντας το περιεχόμενο εννοιών και των λέξεων και ανατρέποντας παραδεδεγμένες αρχές και αξίες.

Ωστόσο η μαζική προσέλευση των πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα δεν θα είχε σημειώσει τέτοια ανέλπιστη επιτυχία χωρίς την καθοριστική συμβολή των μέσων μαζικής επιρροής και εξαπάτησης τα οποία προπαγάνδιζαν έναντι αδράς κρατικής αμοιβής υπέρ της αναγκαιότητας του εμβολιασμού και της αποτελεσματικότητας των εμβολίων.

Κρίνεται αναγκαίο, όπως το οξυγόνο που αναπνέουμε, αν θέλουμε να επανακτήσουμε την πνευματική μας ελευθερία, να πετάξουμε στα σκουπίδια τις τηλεοράσεις που εκχυδαϊζουν την συμπεριφορά και υποτιμούν την νοημοσύνη του ολοκλήρου του ελληνικού λαού αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους αντικειμενικής ενημέρωσης και πληροφόρησης.

Το έχουμε πει, το λέμε ξανά και σήμερα από την Αίγινα: Η τηλεοπτική διασωλήνωση βλάπτει σοβαρά την διανοητική υγεία των πολιτών.

Οι ιστορικές μεταβολές που συντελούνται σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο με επίφαση την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα παραμείνουν και μετά την λήξη της και θα αλλάξουν μια για πάντα την μορφή του κόσμου.

Με την καθολική εφαρμογή των πιστοποιητικών υγείας τα οποία φέρουν τον κωδικό Qr κάθε ανθρώπινη συμπεριφορά υπάγεται στον ψηφιακό έλεγχο του κράτους.

Η νέα παγκόσμια τάξη ψηφιακής τυραννίας θα συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα  βαθμολόγησης της κοινωνικής συμπεριφοράς των πολιτών που ήδη εφαρμόζεται στην Κίνα και επεκτείνεται πιλοτικά και στην Ευρώπη.

Οι μήνες της οικονομικής στασιμότητας, τα μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η επιβολή υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων αποσάθρωσαν την οικονομική βάση εκατομμυρίων οικογενειών.

Παρατηρείται ήδη μαζική απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας και μια ολοένα αυξανόμενη οικονομική εξάρτηση των πολιτών από τις κυβερνήσεις.

Οι πολιτικοί κατέστρεψαν συνειδητά το μέλλον, τις προσδοκίες και τα όνειρα εκατομμυρίων ανθρώπων  δημιουργώντας τους «νεόπτωχους της πανδημίας» και στην συνέχεια εμφανίζονται ως σωτήρες μοιράζοντας επιδόματα.

Τον Μάρτιο του 2020, οι ηγέτες των χωρών μίλησαν συντονισμένα σε παγκόσμιο επίπεδο για την επίθεση του «αόρατου εχθρού» με σκοπό την τρομοκράτηση των πολιτών και την ευκολότερη χειραγώγησή τους.

Τον Φεβρουάριο του 2022 ο ίδιος αόρατος μαριονετίστας που συντονίζει τις κυβερνήσεις παγκοσμίως, τις διέταξε ώστε να μιλούν ταυτόχρονα για την χαλάρωση των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων και για τον έλεγχο της πανδημίας.

Σήμερα που καλλιεργείται τεχνηέντως από τα παγκόσμια ΜΜΕ ένα αίσθημα επίπλαστης ευφορίας για την χαλάρωση των μέτρων και την δήθεν επάνοδο στην κανονικότητα, στην πραγματικότητα βρισκόμαστε όχι στο ημίχρονο αλλά στο πρώτο time out ενός εφιαλτικού αγώνα.

Η επιστροφή στην κανονικότητα δεν θα υπάρξει.  Ο κόσμος έχει ήδη αποσταθεροποιηθεί και βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Δισεκατομμύρια εμβολιασμένων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο με άγνωστο τον χρόνο εμφάνισης των παρενεργειών του εμβολιασμού συνιστά βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια των κοινωνιών.

Όσοι διατηρούν τα μάτια της ψυχής τους ανοιχτά και καθαρά με προσευχή, μετάνοια και με τακτική Θεία Ευχαριστία, αντιλαμβάνονται χωρίς δυσκολία να υλοποιείται κατά γράμμα  ο σχεδιασμός της Ν.Τ.Π. για την επιβολή της αντίχριστης παγκοσμιοποίησης.

Ήδη μας έχουν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο εμφάνισης μιας νέας παραλλαγής περισσότερο μεταδοτικής και θανατηφόρας.

Οι απάνθρωπες σκηνές από το λοκντάουν της Σαγκάης που συνιστούν ΝΤΡΟΠΗ για τον ανθρώπινο πολιτισμό πρέπει να μας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση και αφύπνιση, ώστε να μην παρασυρθούμε από το ψεύτικο κλίμα χαράς, ευφορίας και κανονικότητας που διαμορφώνεται στο πλαίσιο της ελληνικής κοινωνίας.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επιχειρεί να πείσει τον ελληνικό λαό για την επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας αναστέλλοντας τα περισσότερα από τα περιοριστικά υγειονομικά μέτρα.

Στην πραγματικότητα όμως επιδιώκει έχοντας εξασφαλίσει την συμπάθεια ή έστω την ανοχή της ελληνικής κοινωνίας να επιβάλει στο άμεσο μέλλον σκληρότερα και αυστηρότερα υγειονομικά μέτρα τα οποία θα πλήττουν τον πυρήνα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και θα ανατρέπουν τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα υποστηρίζοντας ότι η λήψη των νέων μέτρων υπαγορεύεται από την υποτιθέμενη έξαρση της πανδημίας.

Με την θέσπιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού  ανοίγει ο δρόμος για την εγκαθίδρυση του πιο απάνθρωπου και ολοκληρωτικού συστήματος ψηφιακού ελέγχου και βιοεξουσίας. 

Η πρόοδος της ψηφιακής τεχνολογίας δεν αποσκοπεί στην βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών, όπως παραπλανητικά επιχειρούν να μας πείσουν αλλά αποσκοπεί στην υποταγή του ανθρώπου σε μια παγκόσμια τυραννική κυβέρνηση τεχνοκρατών. 

Σε λίγο καιρό οι άνθρωποι θα εξαναγκάζονται σε εμβολιασμό όχι πλέον για την δήθεν προστασία της προσωπικής τους υγείας αλλά για να μπορούν να ζήσουν, να εργαστούν ή να σπουδάσουν.

Η εμβολιαστική διαδικασία εξελίσσεται σε μια παγκόσμια ψύχωση μαζικής συμμόρφωσης με αλλεπάλληλα προγράμματα εμβολιασμού η οποία θα συνεχιστεί μέχρις ότου οι διαχειριστές της υγειονομικής κρίσης κατορθώσουν να θέσουν τον Άνθρωπο υπό τον πλήρη και απόλυτο έλεγχό τους.

Πρέπει να ακουστεί ξεκάθαρα ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι ο πρόδρομος που θα μας εισάγει στην παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα βιομετρικών δεδομένων. 

Η ψηφιακή ταυτότητα θα επιβληθεί ως ένα παγκόσμιο μέσο αναγνώρισης των πολιτών, στην πραγματικότητα όμως θα ικανοποιεί την δίψα κάθε ολοκληρωτικής εξουσίας για τον έλεγχο και την επιτήρηση των ανθρώπων.

Στόχος είναι ο απόλυτος οικονομικός έλεγχος και η κατάργηση των μετρητών δηλαδή η δημιουργία της αχρήματης ψηφιακής κοινωνίας όπου οι πολίτες δεν θα κατέχουν τίποτε και δεν θα έχουν καμία ελευθερία και επιλογή.

Οι παγκοσμιοποιητές υποστηρίζουν όλο και πιο συχνά ότι είμαστε στα πρόθυρα μιας δραματικής μεταβολής κατά την οποία θα εγκαταλείψουμε το παραδοσιακό νομισματικό σύστημα και θα το αντικαταστήσουμε με ένα ψηφιακό σύστημα που θα στηρίζεται στην τεχνολογία blockchain και το οποίο θα αλλάξει την μορφή του κόσμου.

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο και οριακό σημείο.

Προλειαίνεται το έδαφος για την επόμενη πανδημία καθώς σήμερα τίθεται σε ψηφοφορία στον ΠΟΥ η πρόταση για την αφαίρεση ή όχι της κυριαρχίας των κρατών επί των ζητημάτων υγείας.

Με την θετική έκβαση της ψηφοφορίας ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δηλαδή ένα άτυπο και σκοτεινό διευθυντήριο επιδιώκει να αποκτήσει τον παγκόσμιο έλεγχο της ανθρώπινης υγείας ασκώντας απόλυτη εξουσία και πίεση στις κυβερνήσεις των κρατών καθώς θα τις υποχρεώνει να συμμορφώνονται στις διαταγές του.

Δηλαδή ο Π.Ο.Υ. αποκτά ελεγκτικές και κυρωτικές αρμοδιότητες. Οι κυβερνήσεις των κρατών που δεν συνεργάζονται με τον ΠΟΥ θα τους επιβάλλονται χρηματικές κυρώσεις.

Είναι από τις ελάχιστες φορές μέσα στην Ανθρώπινη Ιστορία όπου η έκβαση της μάχης δεν θα κριθεί μέσα από τους συλλογικούς κοινωνικούς αγώνες αλλά θα κριθεί από την ατομική επιλογή και στάση του καθενός και από την ακλόνητη αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί μέχρις εσχάτων την προσωπική του αξιοπρέπεια και την μαρτυρία της συνειδήσεώς του.

Παράλληλα με αφορμή την ουκρανική κρίση οι ρωσονατοϊκές σχέσεις θα εξελιχθούν σε μια απόλυτα μετωπική σύγκρουση η οποία θα λάβει τα χαρακτηριστικά ενός τρομακτικού σε ένταση πολέμου με πολύ πιθανή ακόμη και την χρήση «τακτικών» πυρηνικών όπλων, με σκοπό την τελική και ολοκληρωτική επικράτηση της δυτικής ελίτ επί της ρωσικής και το αντίστροφο.

Όμως οφείλουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι όχι γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και δη στους πολιτικούς αλλά γιατί εμπιστευόμαστε απόλυτα τον Χριστό.

Η αντίχριστη παγκοσμιοποίηση η οποία έχει παραδοθεί στην αγκαλιά των σκοτεινών δυνάμεων ακριβώς γιατί δεν ενδιαφέρεται να υπηρετήσει τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις αξίες του αλλά εργάζεται μανιωδώς για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ θα αποτύχει όμως οικτρά να επιβληθεί και θα αντικατασταθεί από την εν Χριστώ παγκοσμιοποίηση σύμφωνα με την οποία κάθε άνθρωπος πάνω στην γη θα λέει στην γλώσσα του και με ορθόδοξη πίστη και φρόνημα το «Χριστός Ανέστη».

 

Δείτε και το σχετικό βίντεο της ομιλίας του κ. Δημήτρη Δασκαλάκη, από το 59.00 λεπτό μέχρι και 1.15.20

Ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, μιλά από το 2.19.30 λεπτό μέχρι και το 2.36.10

Προβολές : 1,437


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα