ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ... ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ Μ@#&$####ΛΑ ΣΑΣ... ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΠΑΞ ΕΠΙΟΡΚΟΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ...

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ... ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ Μ@#&$####ΛΑ ΣΑΣ... ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΠΑΞ ΕΠΙΟΡΚΟΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ...

31 Μαΐου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:552
Μοίρασέ το

 

Καλλιόπη Σουφλή: Διαβάζω και επιβεβαιώνω για πολλοστή φορά: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΠΙΟΡΚΩΝ,  ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ…

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΙΤΕΡΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

 

 

Αποκάλυψη: Εισαγγελέας και ανακρίτρια ζήτησαν εκθέσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους από την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.

 

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία που έγινε μόλις στις 14/5/2024 προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και το Αρχηγείο της Αστυνομίας έρχεται να συνταράξει και την ίδια τη Δικαιοσύνη, καθώς δύο εν ενεργεία γυναίκες δικαστικοί λειτουργοί (εισαγγελέας, ανακρίτρια) σε δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις φέρεται ότι ζήτησαν από την αξιωματικό ψυχολόγο εκθέσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους.

 

Ορυμαγδός αποκαλύψεων για την ψυχολόγο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που συνέτασσε κατά παραγγελία «ιδιωτικές εκθέσεις», υποτίθεται, για «παιδόφιλους» πατέρες που βρίσκονταν σε σφοδρή δικαστική διαμάχη με τις πρώην συζύγους τους για την επιμέλεια των παιδιών τους αλλά και τη διατροφή.

Αλλη μια πολύ σοβαρή καταγγελία που έγινε μόλις στις 14/5/2024 προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και το Αρχηγείο της Αστυνομίας έρχεται να συνταράξει και την ίδια τη Δικαιοσύνη, καθώς δύο εν ενεργεία γυναίκες δικαστικοί λειτουργοί (εισαγγελέας, ανακρίτρια) σε δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις φέρεται ότι ζήτησαν από την αξιωματικό ψυχολόγο εκθέσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους.

Η ενδιαφερόμενη εισαγγελέας που κατονομάζεται «κυνηγούσε» στα δικαστήρια τον «κακό» εν διαστάσει σύζυγό της, με εκθέσεις που υπέγραφε ως «ιδιώτης» η ψυχολόγος αξιωματικός. Παράλληλα η ανακρίτρια… ενδιαφέρθηκε για φίλη της δικηγόρο που επιδίωκε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού της από τον πατέρα που ασελγεί (;). Στην επώνυμη αναφορά, πάντως, δεν αποσαφηνίζεται ο λόγος που η εισαγγελέας ήθελε την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης της και αφήνεται να εννοηθεί πως ήταν γενικά ακατάλληλος ως σύζυγος και πατέρας.

Το συγκλονιστικό στοιχείο, όμως, που τώρα προκύπτει με βάση αυτήν την επώνυμη καταγγελία άλλου πατέρα εκ των «16» είναι πως η ίδια εισαγγελέας λίγα χρόνια νωρίτερα από έδρας υπήρξε καταπέλτης για τη γιαγιά την οποία είχε καταγγείλει ως παιδόφιλη η πρώην νύφη της για να εκδικηθεί τον πρώην άντρα της. Καθοριστικές για την καταδίκη της υπήρξαν οι εκθέσεις-καταθέσεις της ίδιας ψυχολόγου-αξιωματικού, πάντα υποτίθεται ως «ιδιώτης και ελεύθερος επαγγελματίας», με ειδική άδεια του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, στο πρωτόδικο δικαστήριο η συγκεκριμένη εισαγγελέας είχε προτείνει για τη γιαγιά τα τέσσερα έτη κάθειρξης που ισοδυναμούσε με έκτιση ποινής, ανεξάρτητα που το δικαστήριο καταδίκασε τη γιαγιά σε δύο έτη με αναστολή.

Οπως αποκάλυψε η «Espresso» (Τρίτη, 28/5/2024), η πρώτη καταγγελία σε βάρος της αξιωματικού -που πριν από λίγες ημέρες τέθηκε σε διαθεσιμότητα- έγινε το 2017 από αυτή τη γιαγιά που σύρθηκε από την πρώην νύφη της στα δικαστήρια και καταδικάστηκε μάλιστα σε πρώτο και δεύτερο βαθμό με τις «βαρύνουσας σημασίας εκθέσεις» της ψυχολόγου που τεχνηέντως προέτασσε πάντα ότι είναι εν ενεργεία αξιωματικός και σε θέματα που χειρίζεται η ευαίσθητη Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Η γιαγιά, όμως, δεν το έβαλε κάτω, προσέφυγε στον Αρειο Πάγο και αθωώθηκε πανηγυρικά στην τρίτη κατά σειρά δίκη, με άλλη όμως σύνθεση δικαστηρίου. Από το μαράζι της, όμως, είχε ήδη προσβληθεί από καρκίνο και απεβίωσε μόλις επτά μήνες μετά την οριστική απαλλαγή της (και όχι πριν από αυτήν, όπως γράφτηκε εκ παραδρομής στο φύλλο της περασμένης Τρίτης).

 

Και αυτό δεν θα είχε αποκαλυφθεί ποτέ αν σήμερα άλλος πατέρας δεν είχε καταγγείλει στον Α.Π. τις στενές και ανάρμοστες φιλικές σχέσεις εν ενεργεία γυναίκας εισαγγελέως και ψυχολόγου – αξιωματικού. Στην αναφορά του ο πατέρας είναι σαφής και επικαλείται μάλιστα τη μαρτυρία και του πρώην συζύγου της εισαγγελέως.

Συγκεκριμένα, γράφει επί λέξει: «Η εισαγγελέας εξυπηρετούσε τα ιδιωτικά της συμφέροντα με τρόπο αθέμιτο και ανάρμοστο για δικαστικό λειτουργό. Στον υπολογιστή της ψυχολόγου βρέθηκαν από τις εσωτερικές υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. δύο ιδιωτικές εκθέσεις με ημερομηνία 22/12/2022 και 12/2/2023 που αφορούν την ανωτέρω εισαγγελία ως μητέρα κατόπιν αιτήματός της για δικαστική χρήση. Οι εκθέσεις αυτές προσκομίστηκαν από την εισαγγελέα-μάνα προς υποστήριξη αιτήσεώς της για ανάκληση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ανατίθετο η συνεπιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της τόσο σε εκείνη όσο και στον πρώην σύντροφό της και πατέρα του τέκνου της.

Στην πρώτη συζήτηση -όπως με πληροφόρησε ο πατέρας και αντίδικος Τ.Ε. σε επικοινωνία που είχα μαζί του- ο δικαστής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς δεν δέχτηκε την κατάθεση της ψυχολόγου που προτάθηκε από τη μητέρα εισαγγελέα ως μάρτυρα, οπότε αυτή συνέταξε μετά το ακροατήριο κατ’ εντολήν της ίδιας μητέρας τη από 12/2/2023, ‘‘εμπλουτισμένη’’ σε σχέση με την πρώτη για ευνόητους λόγους έκθεση. Μάλιστα, στο σχέδιο αναιρέσεως υπέρ του νόμου κατά της απορριπτικής απόφασης που είχε εκδοθεί, η ίδια εισαγγελέας είχε αποστείλει σημειώσεις προς την ψυχολόγο σε επεξεργασία, υποδεικνύοντάς της με κόκκινο χρώμα τι θα πρέπει να περιλαμβάνει η νεότερη έκθεση για να γίνει δεκτή. Η διάδικος εισαγγελέας υποδείκνυε στην ψυχολόγο να υπερτονίζει καταχρηστικά την υπηρεσιακή ιδιότητά της, ότι είναι δηλαδή αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, παρόλο που επρόκειτο για μια υπόθεση όπου η εισαγγελέας δρούσε ως ιδιώτης (όπως και η ψυχολόγος).

Εκτός των άλλων η εισαγγελέας χρησιμοποίησε αναρμόδιο επαγγελματικά και επιστημονικά πρόσωπο για τη διάγνωση και της δικής της ψυχοπαθολογίας. Και πράγματι η ψυχολόγος, εκτελώντας εντολές της εισαγγελέως, διέγνωσε ότι η ίδια ως μητέρα εμφανίζει διαταραχή μετατραυματικού στρες. Διάγνωση που αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο ψυχιάτρων και όχι ψυχολόγων, ενδεικτικό του δόλου της εισαγγελέως και της προσπάθειάς της να εξαπατήσει τις δικαστικές Αρχές ώστε να γίνει δεκτή η αίτησή της.

Τα παραπάνω στοιχεία τα πληροφορήθηκα από τον αντίδικο Τ.Ε., ο οποίος και μου τα είπε, όπως προκύπτει και από τις ηχογραφημένες συνομιλίες της σχετικής δικογραφίας που εξασφάλισαν με την έρευνά τους οι Αδιάφθοροι. Ακόμη και ο ψυχολόγος-ταξίαρχος προϊστάμενος δεχόταν και συνομιλούσε είτε τηλεφωνικά είτε εκ του σύνεγγυς με την υφιστάμενή του ελεγχόμενη αξιωματικό και την ενημέρωνε προτού την καλέσει να καταθέσει στο πλαίσιο τής εν εξελίξει έρευνας».

Και ο ίδιος πατέρας συνεχίζει για τη δράση της ίδιας ψυχολόγου-αξιωματικού αλλά και τις «φιλίες» της στο δικαστικό σώμα: «Σήμερα, πρόεδρος Πρωτοδικών, που ήταν πρώην ανακρίτρια Ανηλίκων, εμφανίζεται στις παρακολουθήσεις να τηλεφώνησε μέσα από το ανακριτικό γραφείο της στην κυρία ψυχολόγο και την παρακάλεσε να αναλάβει την υπόθεση μιας μητέρας-δικηγόρου που είναι φίλη της και η οποία κατήγγειλε τον σύζυγό της για ασέλγεια στην πεντάχρονη κόρη τους.

Την… ασέλγεια η ψυχολόγος βεβαίωσε προκαταβολικά και πρόθυμα χωρίς καν να έχει αρχίσει επίσημη διαδικασία αξιολόγησης της ανήλικης από διορισμένο πραγματογνώμονα. Η συγκεκριμένη πρόεδρος δικάζει αυτήν την περίοδο στο ΜΟΔ Αθηνών υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου από τον πατέρα του ύστερα από καταγγελία της μητέρας και πρώην συζύγου. Την καταγγελία αυτή ενισχύει η άλλη γνωστή ιδιώτης ψυχολόγος (εκ Θεσσαλονίκης), πολλάκις καταγγελλόμενη για ψευδείς γνωματεύσεις» καταλήγει ο πατέρας στην καταγγελία-κόλαφο.

 

 

Πηγή: Espresso

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 552


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα