Εδώ, γελάμε... σκάμε στα γέλια... πριν αρχίσουμε τα ...@$#&@λίκια...

Εδώ, γελάμε... σκάμε στα γέλια... πριν αρχίσουμε τα ...@$#&@λίκια...

11 Οκτωβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:754
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και με πιάνουν τα γέλια και τα… νεύρα…

Πόλεμος στο Ισραήλ: Χρηματοδότηση της Χαμάς από Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες εξετάζει ο Χαρ. Βουρλιώτης

Η έρευνα Βουρλιώτη για τη χρηματοδότηση της Χαμάς έχει διαβαθμιστεί ως top secret. 

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το νόμο 4557/2018, η Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αποτελεί την εθνική μονάδα, με αρμοδιότητες μεταξύ άλλων την καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, της χρηματοδότησης της διάδοσης όπλων μαζικής καταστροφής.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…

Ο νόμος 4557/2018, δεν ισχύει για τα όπλα μαζικής καταστροφής που έστειλε ο ψυχοπαθής Μητσοτάκης στον Ζελένσκι;;;

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ, ΚΥΡ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΟΥ;;;

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει η

Ο πόλεμος στο Ισραήλ έφτασε και στην Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, που ερευνά επιχειρηματίες και άλλα πρόσωπα, γιά το ενδεχόμενο να συνδέονται με χρηματοδότηση της Χαμάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ε.τ. Αντεισαγγελέας ΑΠ Χαράλαμπος Βουρλιώτης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Αρχής, που είναι και η καταπολέμηση της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, ενεπλάκη στον πόλεμο του Ισραήλ, καθώς τον υποχρεώνει ο νόμος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το νόμο 4557/2018, η Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αποτελεί την εθνική μονάδα, με αρμοδιότητες μεταξύ άλλων την καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, της χρηματοδότησης της διάδοσης όπλων μαζικής καταστροφής.

Στο πλαίσιο αυτό και κάτω από απόλυτη μυστικότητα, έχουν μπει στο στόχαστρο Βουρλιώτη μιά λίστα με εκατοντάδες πρόσωπα, έλληνες και ξένοι, που δραστηριοποιούνται ή δραστηριοποιήθηκαν στη χώρα μας και ελέγχονται, για το ενδεχόμενο να έχουν σχέσεις με χρηματοδότηση της Χαμάς, ή με χρηματοδότηση προσώπων, που φέρονται να συνδέονται με την επίθεση στο Ισραήλ.

Η Αρχή ξεπλύματος, κατά τις ίδιες πηγές, διερευνά όλους τους πιθανούς τρόπους χρηματοδότησης, μεταξύ των οποίων και μέσω κρυπτονομισμάτων, καθώς έχει προμηθευτεί μιά ειδική εφαρμογή, που εντοπίζει τις συγκεκριμένες συναλλαγές!

Η έρευνα Βουρλιώτη έχει διαβαθμιστεί ως top secret.

Κύκλοι από την Αρχή Καταπολέμησης μαύρου χρήματος χαρακτήρισαν την υπόθεση «εξαιρετικά επικίνδυνη».

 

Πηγή

Προβολές : 754


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα