ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ.

29 Ιουνίου, 2024 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:941
Μοίρασέ το

 

ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ τον διοργανωτή της συγκέντρωσης ΕΝΑΝΤΙΑ στο EuroPride. 

ΚΑΛΕΣΜΑ συγκέντρωσης στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 1/7/24, 12 μμ

στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ –  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ;;;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΙΚΚΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΙΚΚΙΟΥ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΡΗΣ WOKE ΑΤΖΕΝΤΑΣ…

ΤΩΡΑ, Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΗΘΗ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…

 

ΔΩΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΙΚΚΙΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΩΝ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…

Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ, ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ…

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞ ΙΣΟΥ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ…

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ…

ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ.

ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΙΣ… ΟΧΙ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ;;;

 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ;;;

ΣΙΩΠΗ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΗΣ WOKE ΑΤΖΕΝΤΑΣ;;;

 

 

Υ.Γ.2. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ… ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ…

 

 

Υ.Γ.3. Η παρακάτω φωτογραφία, είναι αφιερωμένη σε όσους δίνουν τον κοινό αγώνα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

 

Μια ακόμη σελίδα από το ημερολόγιο της απολυταρχικής, ανίκανης και άθλιας κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αυτής που φέρει ευθύνη για το δυστύχημα στα Τέμπη, για την ψήφιση του νομοσχεδίου που δίνει δικαιώματα υιοθεσίας σε “ζευγάρια” ομοφυλόφιλων.

Αυτής που εκλιπαρεί τα Σκόπια να τηρήσουν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, που στέλνει τον οπλισμό των νησιών μας στην Ουκρανία, που είναι ανίκανη να συγκρατήσει τις αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα, που συμμετέχει στο μποϋκοτάζ εναντίον της Ρωσίας χρυσοπληρώνοντας το εισαγόμενο φυσικό αέριο και τόσα άλλα.

 

Πέμπτη βράδυ, 27/6/2024. Γύρω στις 9 μμ.

Η «Ελληνική» αστυνομία ΣΠΑΕΙ την πόρτα της οικίας του Νεκτάριου, του ορθοδόξου πιστού που έκανε το κάλεσμα της συγκέντρωσης ενάντια στο gay pride.

 

 

Πάνοπλοι άντρες των ΜΑΤ με ασπίδες, όπλα και κράνη ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ μέσα στο σπίτι του Νεκτάριου Μ. ουρλιάζοντας.

Σε δευτερόλεπτα περνάνε χειροπέδες στον ίδιο και στη σύζυγό του και τους μεταφέρουν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης!

Εισβολή σε οικία ΜΕΤΑ την δύση του ηλίου, που δεν συνηθίζεται -εκτός αν πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα (κακουργήματα κλπ) και μεγάλους εγκληματίες!

Που είναι το επείγον του εγχειρήματος; Γιατί δεν περίμεναν να τον συλλάβουν ημέρα; (και όχι νύχτα);

Που είναι η αρχή της τήρησης της αναλογικότητας ώστε να προκαλεί την λιγότερη δυνατή ενόχληση στα πρόσωπα που κατοικούν στην οικία του κατηγορουμένου; Γιατί τον διαπόμπευσαν στους γείτονές του με μια πασιφανώς δυσανάλογη κινητοποίηση σε σχέση με το «αδίκημα»;

Οι πρώτες λέξεις που προλαβαίνει να πει κατά τη σύλληψή του ο Νεκτάριος τότε είναι «πταισματοδίκη ΔΕΝ φέρατε». Και τότε εμφανίζεται η πταισματοδίκης για 1η φορά!

Επιστράτευσαν «πταισματοδίκη» και την πήγαν στο σπίτι του «εγκληματία» (του ορθόδοξου πιστού δηλαδή), για να εισβάλλουν στο σπίτι του και να τον συλλάβουν!

 

Ναι, μάλιστα, κουβάλησαν μέχρι και πταισματοδίκη. Τόσο μεγάλη σημασία έχει γι αυτούς, για την Νέα Τάξη, μια συγκέντρωση ευλαβών πιστών. 

Κι όμως. Με αυτά ασχολείται η ΕΛ.ΑΣ. … Τότε κινητοποιείται υποδειγματικά (εφαρμόζοντας προφανώς «άνωθεν εντολές»).  Κι αφήνουν τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ανενόχλητοι! Διαβάστε την καταγγελία συνδικαλιστή της αστυνομίας (εδώ) για τις 6 κλούβες που είχαν συνεχώς σε διαθεσιμότητα κάθε μέρα του europride, που τελικά δεν έφερε στην πόλη ούτε 400 άτομα!

Την επόμενη ημέρα στις 2 μ.μ. ο Νεκτάριος περνάει αυτόφωρο στο Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η αίθουσα γεμάτη ασφαλίτες.Του έχουν μόνιμα περασμένες χειροπέδες (είναι εμφανή τα σημάδια στα χέρια του) και τις αφαιρούν μόνον όταν ο «εγκληματίας» φτάνει μπροστά στην έδρα για την εκδίκαση της υπόθεσης (για να δείξουν στους δικαστές πόσο επικίνδυνος κακοποιός είναι ο ορθόδοξος πιστός!).

Παρά το ότι κατατίθενται αποδείξεις από δημοσιεύματα ότι η επίμαχη συγκέντρωση έχει ακυρωθεί, παρά το ότι ο κατηγορούμενος έχει μόνιμη κατοικία, μάλιστα ήταν παρούσα και η σύζυγός του και δεν υπάρχει κανένας λόγος διαφυγής, το δικαστήριο αποφασίζει την αναβολή μέχρι την Δευτέρα 1/7/24 (γιατί δεν επέτρεψαν σήμερα το πρωί στον δικηγόρο να πάρει την δικογραφία και να την δει) και να συνεχίσει η κράτηση του κατηγορουμένου μέχρι τότε! 

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα! Πέντε ημέρες. Και μετά νέο δικαστήριο (Αυτόφωρο)

Η ΧΟΥΝΤΑ της Νέας Τάξης είναι εδώ και «τρίζει τα δόντια της».

Χθες απόγευμα (Παρασκευή 28/6) έγινε η 17η Γυμνή ποδηλατοδρομία στην Θεσσαλονίκη! Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες (προέρχονται από το βίντεο του thestival εδώ), πλήθος ατόμων ήταν εντελώς γυμνοί.

 

 

Αλλά αυτά τα αυτόφωρα αδικήματα (προσβολή δημοσίας αιδούς) ΔΕΝ τα «βλέπουν» οι αστυνομικοί. Όπως ΔΕΝ τα έβλεπαν και στο παρελθόν (όπως μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ)

Όπως ΔΕΝ βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. και τα ατελείωτα αυτόφωρα αδικήματα που διαπράττονται σε κάθε gay pride και που φτάνουν να αλλοιώνουν την ελληνική σημαία, να προσβάλλουν το ελληνικό έθνος, να ζητούν να καταστραφεί η Ελλάδα, να εξευτελίζουν ιερά σύμβολα όπως ο Τίμιος Σταυρός, εικόνες Αγίων και εικόνες της Παναγίας μας, να είναι γεμάτα σεξισμό προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη, την επικρατούσα θρησκεία και τόσα άλλα :

 

 

 

Για όλα αυτά ΔΕΝ βλέπουμε να «συγκινείται» το Τμήμα «αντιμετώπισης αντιρατσιστικής βίας»!

Όταν επί κορονοϊού το ΚΚΕ έκανε παράνομες συγκεντρώσεις πχ πρωτομαγιά και μάλιστα στο Σύνταγμα (εδώ), τότε δεν υπήρχε πρόβλημα κατά την ΕΛ.ΑΣ.,

όταν πρόσφατα απαγορεύθηκε να μαζευτούν οπαδοί του ΠΑΟΚ και να πάνε μέχρι το γήπεδο και δεν τηρήθηκε παρά την απαγόρευση τς ΕΛ.ΑΣ.(εδώ), πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα, καμμία σύλληψη, 

Όταν ευλαβείς πιστοί εξαγγέλλουν μια συγκέντρωση σε «κλειστό χώρο» (προαύλιο εκκλησίας) για να διαμαρτυρηθούν και να προσευχηθούν ώστε να μην έρθει η οργή του Θεού στην πόλη μας, αφού έχουν αλλάξει και το μέρος αλλά και την διαδρομή της πορείας εναρμονιζόμενοι πλήρως σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΛ.ΑΣ., τότε αυτή η συμβολική κίνηση ανακηρύσσεται «παράνομη» και εφαρμόζονται πρωτοφανή κατασταλτικά μέτρα, ενώ οι ομοφυλόφιλοι χορεύουν ανενόχλητοι 9 μέρες τώρα στην πόλη. ΕΛΕΟΣ!

Έκκληση από ομάδα Viber:

 

 

Δευτέρα, 1/7/2024, οφείλουμε ΟΛΟΙ μαζί  να δώσουμε το παρόν δίπλα στον Νεκτάριο Μ.

Μετά τις 12μμ στο Α Μονομελές Πλημμελειοδικείο στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης (1ος όροφος)

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

ΥΓ.1 Ενδεικτικό του πανικού εν όψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και προσευχής, δείτε φωτογραφία μία ημέρα ΠΡΙΝ την συγκέντρωση. 2 μηχανές (4 ένστολοι) παρκαρισμένες στην ΕΙΣΟΔΟ (!) του προαυλίου. Ασφαλίτες στις 2 άλλες πλαϊνές εισόδους!

ΥΓ.2. Ενδεικτικό της ασυδοσίας στην πόλη:

Η πρόσοψη της  αίθουσας τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης :

Μηνύματα τηλεματικής στις στάσεις του ΟΑΣΘ (Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης)

ΥΓ. 3. Για το ιστορικό της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, διαβάστε εδώ:

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΙΣΧΟΣ! Η ΧΟΥΝΤΑ του Μητσοτάκη ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη συγκέντρωση ενάντια στο EuroPride. ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ των Ορθοδόξων πιστών!
https://opaidagogos.blogspot.com/2024/06/europride_26.html

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 941


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα