Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης, εντός η Χριστοδουλοπούλου που είπε τα ίδια με τον Πολάκη... Αυτό, δεν είναι κόμμα, ένας επικίνδυνος ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  αχταρμάς είναι...

Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης, εντός η Χριστοδουλοπούλου που είπε τα ίδια με τον Πολάκη... Αυτό, δεν είναι κόμμα, ένας επικίνδυνος ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ αχταρμάς είναι...

28 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:336
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω κι αναρωτιέμαι…

Εκτός ψηφοδελτίων ο Παύλος Πολάκης – Τι αποφάσισε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ

Ότι είπε ο Πολάκης, το είπε πρώτα ο ίδιος ο Αλιέξης… και μετά το είπε και η Τασία… απλά ο κρητικός τα είπε λίγο πιο βαριά… αλλά ο Τσιπράκος, δεν τολμάει να την διαγράψει… ούτε να κάνει αυτοκριτική ο τουρκοεβραίος… 

ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕ ΤΟ ALTER EGO  ΤΟΥ…

Συντάχθηκε με τις επιταγές Μπλίνκεν και Μητσοτάκη…

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η έρευνα της Public Issue δικαιώνει απόλυτα στο σημείο αυτό, τον Πολάκη… (εδώ)

 

Ομόφωνη εισήγηση στην Πολιτική Γραμματεία που θα συνεδριάσει την Πέμπτη – Παραπέμπεται επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ομόφωνα να μείνει ο Παύλος Πολάκης εκτός ψηφοδελτίων στις επερχόμενες εκλογές.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, το Εκτελεστικό Γραφείο εισηγείται στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος (θα συνεδριάσει την Πέμπτη), «τη μη συμμετοχή του συντρόφου Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια κόμματος ενόψει της επόμενης κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης».

Επίσης, στην σχεδόν τρίωρη συνεδρίαση, αποφασίστηκε η παραπομπή του βουλευτή Χανίων στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος της εβδομάδας.

Ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη, την οποία είχε ουσιαστικά προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας στο Συνέδριο ygeiamou 2023.

Είπε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Εγώ αποφάσισα χθες την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας και την καθαίρεσή του από τη θέση του Τομεάρχη Διαφάνειας. Έχω ευθύνη να προστατέψω το κόμμα μου αλλά να προχωρήσω προς τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές».

H επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να παραπεμφθεί ο σύντροφος Παύλος Πολάκης, μετά την κρίση που προκάλεσαν οι πρόσφατες αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην Επιτροπή Δεοντολογίας ήταν ορθή και επιβεβλημένη
 
Θα κριθεί από αυτή, με ηρεμία, ψυχραιμία και δικαιοσύνη, όπως αρμόζει σε ένα δημοκρατικό κόμμα, που διέπεται από κανόνες και αρχές. Προτεραιότητα όλων των στελεχών του κόμματος πριν τη κρίσιμη μάχη, είναι να προστατεύσουμε το κόμμα από τη τοξικότητα και τη διαστρέβλωση του αντιπάλου.

Προτεραιότητα όλων των στελεχών του κόμματος είναι η μάχη και η νίκη στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Η νίκη όμως απαιτεί από όλους όσους δίνουμε τη μάχη στη πρώτη γραμμή, πολιτική εμπιστοσύνη και ενότητα.

Απαιτεί καθαρές διατυπώσεις και καθαρές θέσεις. Τις συλλογικές θέσεις. Απαιτεί να βάζουμε το εμείς πάνω από το εγώ. Και απαιτεί να μη δίνουμε τις κρίσιμες ώρες δικαιώματα αντίπαλο. Στη συλλογική μας λειτουργία δεν νοούνται τελεσίγραφα.

Δε νοείται η αμφισβήτηση της συλλογικής μας θέλησης να συγκρουστούμε με τους παρακρατικούς μηχανισμούς και την πολιτική λεηλασίας της κοινωνίας που εφαρμόζει το καθεστώτος Μητσοτάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο το Εκτελεστικό Γραφείο ομοφώνως εισηγείται στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, που θα συνεδριάσει μεθαύριο Πέμπτη, τη μη συμμετοχή του συντρόφου Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια κόμματος ενόψει της επόμενης κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.

Υπογραμμίζουμε τέλος ότι συλλογικά θα σταθούμε απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια εισαγγελικής παρέμβασης και ποινικοποίησης των πολιτικών απόψεων, όσο και αν διαφωνεί κανείς μαζί τους».

 

Πηγή

Προβολές : 336


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα