Ενημερωθείτε, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ

Ενημερωθείτε, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ

24 Μαΐου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:711
Μοίρασέ το

 

Καλλιόπη Σουφλή: “Διαβάζω και αναρωτιέμαι αν υπάρχει πλέον ίχνος ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ή οι εκπαιδευτικοί είναι υπερασπιστές της WOKE ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ.”

 

 

«Αδέξιες… Δεξιότητες – Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση – Τι μαθαίνουν τα παιδιά…» (PDF)

Το κίνημα υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» σε συνεργασία με την «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων», προχωρήσαμε στην παρούσα έκδοση με τίτλο «Αδέξιες Δεξιότητες – Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση – Τί μαθαίνουν τα παιδιά…» γενόμενοι αποδέκτες των διαστρεβλωμένων απόψεων σχετικά με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα που κατακλύζουν προοδευτικά τα σχολεία μας. Ψεύδη και αθλιότητες διδάσκονται στα παιδιά μας ως να είναι οι πλέον έγκυρες επιστημονικές θέσεις, στα πλαίσια των «σεξουαλικών δεξιοτήτων», διαβρώνοντας μέρα με τη μέρα τις ψυχές και τα σώματά τους.

 

Η αρχική ενημέρωση για την αναπαραγωγή, την οικογένεια, την αποφυγή της άμβλωσης, τη πρόληψη της κακοποίησης και των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, σύντομα έδωσε την θέση της στην κατάργηση των «αναχρονιστικών στερεοτύπων του φύλου», στην προβολή της αντισύλληψης και του τακτικού ελέγχου για τα -αναπόφευκτα πλέον- σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Τώρα πλέον τα παιδιά μας διδάσκονται ότι είναι φυσιολογικό να αμφισβητούν το φύλο τους, το βασικότερο στοιχείο της βιολογικής τους υπόστασης, αυτό που καθορίζει κατά κύριο λόγο τη προσωπική τους ταυτότητα.

Μαθαίνουν ότι μπορούν να το αλλάζουν, να αλλάζουν ταυτότητες, συντρόφους, να αμφισβητούν τους γονείς, να προσφέρουν το κορμάκι τους στις σεξουαλικές εξερευνήσεις και τα παιχνίδια των άπληστων επιτήδειων, να προβάλλουν στο διαδίκτυο ό,τι έχουν πιο προσωπικό προς τέρψη των καταναλωτών του σεξ, να εκτίθενται σωματικά και να παρακολουθούν και άλλους να κάνουν τα ίδια, ώστε να παίρνουν και να δίνουν «ικανοποίηση».

 

Θα μάθουν ότι είναι φυσιολογικό να παντρεύονται το ίδιο φύλο, να ζουν με τις ασθένειες, να παρέχουν με ανταλλάγματα το σώμα τους, να σκοτώνουν τα αγέννητα μωρά τους, να εμπαίζουν την χριστιανική τους πίστη, να εμπιστεύονται την πορεία της ζωής τους στους σεξουαλικούς τους εκπαιδευτές.

Αλίμονο αγαπητοί μας γονείς! Τί δυστυχία επιφυλάσσεται για τα παιδιά μας; Πώς μπορούμε να δεχθούμε αυτές τις αθλιότητες; Δεν χρειάζεται ειδική επιστημονική κατάρτιση ούτε παιδαγωγική ευφυΐα για να αντιληφθούμε τον όλεθρο που τα περιμένει. Μέσα από το παρόν κείμενο σας προσφέρουμε την αναγκαία πληροφόρηση ώστε να κινηθείτε όπως σας υποδεικνύει η συνείδηση και η αγάπη σας προς τα παιδιά σας.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων» και ιδιαίτερα προς τον Διευθυντή της και άοκνο αγωνιστή υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας κ. Ιωάννη Θαλασσινό, Μαθηματικό και συγγραφέα, ο οποίος επιμελήθηκε εξαιρετικά την παρούσα έκδοση. Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη και αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας. Είναι κοινός στόχος μας να βλέπουμε τα παιδιά μας ευτυχισμένα μέσα στις οικογένειές τους ή στην μοναχική κατά Θεόν ζωή τους, άξιους πολίτες αυτού του κόσμου και κυρίως της αιώνιας βασιλείας του Θεού!

Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο σε μορφή pdf πατώντας ΕΔΩ

Πληροφορίες για το βιβλίο

Οι «Αδέξιες Δεξιότητες» απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και σε νέους- νέες που θέλουν να ενημερωθούν και να προστατέψουν τα παιδιά. Δεν απευθύνεται σε παιδιά.

Το βιβλίο επιμελήθηκε και εξέδωσε η «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων» (Π.Ε.ΦΙ.Π.) και διανέμεται δωρεάν μέχρι 2 αντίτυπα. Για παραγγελίες μεγαλυτέρου αριθμού αντιτύπων, το κάθε αντίτυπο θα χρεώνεται σε τιμή κόστους, 2 ευρώ έκαστο + τα ταχυδρομικά.

Μπορείτε να απευθυνθείτε:

Π.Ε.ΦΙ.Π., Ακαδημίας 78Δ, 106 78 Αθήνα,

τηλ. 210.38.38.496, 210.38.22586,

email: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.pefip.gr


Μαμά, Μπαμπάς & Παιδιά

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 711


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα