ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

3 Απριλίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:774
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και χαίρομαι γιατί επιτέλους η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΑΣ, Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΣΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΠΟΡΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

 

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ…

 

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ…

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ ΣΑΣ…

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΙΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μείζονα αμφισβήτηση του κράτους δικαίου: Το 70% των Ελλήνων πολιτών δεν εμπιστεύονται την απονομή δικαιοσύνης

Οι δικαστές απαντούν σε όσους αμφιβάλλουν για τις προαγωγές τους: Προκαλούν για αλλαγή Συντάγματος

Μείζονα αμφισβήτηση του κράτους δικαίου: Το 70% των Ελλήνων πολιτών δεν εμπιστεύονται την απονομή δικαιοσύνης

Μείζονα αμφισβήτηση του Κράτους Δικαίου από τους Έλληνες πολίτες καταγράφει δημοσκόπηση και μάλιστα μεγάλη άνοδος σημειώνεται τα τελευταία χρόνια.

Οι Δικαστές μάλιστα σήμερα θέλοντας να αποστασιοποιηθούν πέταξαν την μπάλα στους πολιτικούς για το ζήτημα των προαγωγών τους με μια ανακοίνωση που ουσιαστικά προκαλεί τα κόμματα αν θέλουν να κάνουν αλλαγή στο Σύνταγμα.

Έτσι βλέπουμε ότι στα χειρότερα επίπεδα τα τελευταία 15 χρόνια καταγράφεται η εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη στη χώρα, καθώς έρευνα της Public Issue αναφέρει ότι λιγότεροι από 3 στους 10 εμπιστεύονται σήμερα τη δικαιοσύνη και τους δικαστές.

Ειδικότερα, μόλις το 27% δείχνει εμπιστοσύνη στον ένα από τους βασικούς πυλώνες του κράτους καθώς σύμφωνα με την ίδια έρευνα οι υποθέσεις διαφθοράςοργανωμένου εγκλήματοςπαιδοφιλίαςαστυνομικής βίαςυποκλοπών, που έχουν έρθει στη δημοσιότητα «έχουν κλονίσει σε μεγάλο βαθμό το δημόσιο αίσθημα δικαίου».

Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι αν εξετάσουμε το γράφημα της Public Issue από το 2007 μέχρι σήμερα η εμπιστοσύνη των πολιτών δίνει να έχει κλονιστεί ιδιαίτερα από την περίοδο ανάληψης των κυβερνητικών καθηκόντων από τη ΝΔ. Από το 2019 και μετά η έλλειψη εμπιστοσύνης παίρνει ξεκάθαρα την ανιούσα καθώς αφορά το 70% των ερωτηθέντων.

Ανάλογα χαρακτηριστικά παρουσιάζει η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στην Ελλάδα και στη Βουλή με τα αποτελέσματα να αναδεικνύουν ξεκάθαρη «κρίση των αντιπροσωπευτικών θεσμών».

Το 78% δεν εμπιστεύεται τη Βουλή σύμφωνα με την εταιρία δημοσκοπήσεων η οποία αναφέρει ότι η κοινωνική εμπιστοσύνη στη Βουλή συνεχίζει να μειώνεται φτάνοντας μόλις το 18% καταγράφοντας το δεύτερο χειρότερο ποσοστό της τελευταίας 20ετίας, μετά το 2011 που είχε φτάσει στο 11%.

Την ίδια στιγμή τα κόμματα, ως πολιτικός και κοινωνικός θεσμός, παραμένουν πλήρως απαξιωμένα καθώς το 87% δεν τα εμπιστεύεται με μόλις το 9% να δείχνει εμπιστοσύνη.

Αντίστοιχο ποσοστό είχε μετρηθεί στην Ελλάδα το 2008, στην έναρξη της οικονομικής κρίσης.

Τέλος η πλειοψηφία των πολιτών (54%) στην Ελλάδα δεν εμπιστεύεται την αστυνομία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Public Issue «το έλλειμμα κοινωνικής εμπιστοσύνης στην ΕΛ.ΑΣ., που διογκώθηκε την τελευταία 5ετία εξακολουθεί να διατηρείται σε πλειοψηφικά επίπεδα».

Με αφορμή αναφορές όλα όσα λέχθηκαν, ιδιαίτερα από την πλευρά της αντιπολίτευσης, τόσο από πολιτικά πρόσωπα όσο και από νομικούς για «διορισμένη Δικαιοσύνη», η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές οι προαγωγές στις θέσεις των προέδρων και αντιπροέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενεργούνται με Προεδρικό Διάταγμα, που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του υπουργικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, η ΕΔΕ χαρακτηρίζει διαχρονικά, υποκριτική και προσχηματική την κριτική των πολιτικών για την συνταγματική αυτή επίμαχη διάταξη των προαγωγών των δικαστών και υπογραμμίζει ότι οι πολιτικοί «αν διαφωνούν με το περιεχόμενο μιας συνταγματικής διάταξης και θεωρούν ότι οι συνθήκες είναι ώριμες για συνταγματικές μεταβολές, οφείλουν να κινούν τις διαδικασίες για την αναθεώρησή της».

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΕΔΕ έχει ως εξής:

Σύμφωνα με τη ρητή διάταξη του άρθρου 90 παρ. 5 του Συντάγματος οι προαγωγές στις θέσεις των Προέδρων και Αντιπροέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων ενεργούνται με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Με όμοιο διάταγμα ενεργείται και η προαγωγή στη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η διάταξη αυτή υπάρχει στο Σύνταγμα της χώρας από την έναρξη της ισχύος του και ουδεμία Κυβέρνηση έχει εισηγηθεί μέχρι σήμερα την αναθεώρησή της. Η κριτική των πολιτικών για τη διάταξη αυτή είναι, διαχρονικά, υποκριτική και προσχηματική: Όταν βρίσκονται στην Αντιπολίτευση διαφωνούν με το περιεχόμενό της αναζητώντας στην ανωτέρω διάταξη άλλοθι (!!), για να βάλλουν κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και της Δικαιοσύνης στο πλαίσιο των κομματικών τους σκοπιμοτήτων. Και όταν βρίσκονται στην Κυβέρνηση σιωπούν και το αφήγημα αυτό αλλάζει σκυτάλη.

Η εν λόγω διάταξη θεσπίστηκε διότι ο Συνταγματικός Νομοθέτης έκρινε, ότι στη δομή της Δικαιοσύνης θα πρέπει να ενυπάρχει το στοιχείο της λαϊκής κυριαρχίας, δεδομένου ότι στη Δημοκρατική Πολιτεία μας όλες οι Εξουσίες πηγάζουν από το Λαό. Εξ αυτού του λόγου και προτάσεις που διατυπώνονται, κατά καιρούς, προς την κατεύθυνση της αναθεώρησής της, εισηγούνται όπως η τελική κρίση να μην ανήκει εξ ολοκλήρου στη Δικαστική Εξουσία.

Οι Συνταγματικές, όμως, διατάξεις δεν θεσπίζονται για να διαστρεβλώνεται το περιεχόμενό τους και να χρησιμοποιούνται ως άλλοθι για να βάλλονται οι θεσμοί.

Οι εκπρόσωποι δε του πολιτικού συστήματος της χώρας υποχρεούνται να είναι συνεπείς στα λόγια και στις διακηρύξεις τους: Αν διαφωνούν με το περιεχόμενο μιας συνταγματικής διάταξης και θεωρούν ότι οι συνθήκες είναι ώριμες για συνταγματικές μεταβολές οφείλουν να κινούν τις διαδικασίες για την αναθεώρησή της.

Μέχρι τότε, όμως, οφείλουν να σέβονται το Σύνταγμα, στο οποίο έχουν ορκιστεί και να μην απαξιώνουν τους θεσμούς προσβάλλοντας τους Δικαστικούς Λειτουργούς και ομιλώντας αντιθεσμικά για διορισμένη Δικαιοσύνη, παραπληροφορώντας, με τον τρόπο αυτό, τους πολίτες της χώρας και την κοινή γνώμη.

Η διατύπωση γνώμης της ΕΝΔΕ επί της διάταξης του άρθρου 90 παρ. 5 του Συντάγματος προϋποθέτει, προηγουμένως και αναγκαίως, την ύπαρξη πολιτικής υπευθυνότητας επί του εν λόγω συνταγματικού ζητήματος».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Τα γατάκια οι δικαστές “προκαλούν” εκ του ασφαλούς, αφού ξέρουν πως η εξουσία δεν θέλει ανεξάρτητη δικαιοσύνη

Οποιος πιστευει οτι αυτοι που αυτοαποκαλουνται Δικασται αποδιδουν Δικαιοσυνη,πρεπει να ειναι τελειως ανοητος.

 

 

Καμία στατιστική δεν είναι αληθινή. Όλες είναι εργαλεία χειραγώγησης και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Και εξηγούμαι. Δεν εμπιστέυεσαι κάτι που δεν υπάρχει. Διότι Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν. Επομένως τα νούμερα είναι πλασματικά. Τα αληθινα νούμερα είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας δεν εμπιστεύεται την Ελληνική Δικαιοσύνη. Που σημαίνει ότι το 0% των Ελλήνων εμπιστέυεται την μηδενική Δικαιοσύνη.

 

απορω και αγανακτω οταν βλεπω οτι εχουμε εστω και ενα 27% μλκες ακομη που εμπιστευονται ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑς ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ..Μας τα εχουνε πρηξει ΔΕ με τα ΜΠΛΑ -ΜΠΛΑ ΤΟΥς ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΟΥς ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ..Καταφερανε οι διορισμενοι ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ του δικαστικου σωματος να επιβαλουν καθεστως ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑς για τους εκληματιες που εχουν χρημα να τους τα’ι’σουν και τους πολιτικαντηδες που τους προωθουνε .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΕ με τα χαλια της τα μαυρα και αυτη σε θεματα ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑς της δικαιοσυνης ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΡΑΤΟΥς ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΗς ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩς ..

Μιλανε παλι ΟΙ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕς ΤΗς ”ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗς”με ηλιθιοτατα επιχειρηματα περι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗς ΘΕΛΗΣΕΩς ΤΟΥ ΛΑΟΥ οταν για να υπαρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΤΡΕΙς ΣΥΝΙΣΤΩΣΕς ΤΗς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕς ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥς .
ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΔΕ ΟΤΙ δεν υπαρχει πλεον καθεστως ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑς αλλα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗς ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑςς οπου εχουνε ψηφισει μαλιστα και διηνεκη ατιμωρησια για τα πεπραγμενα τους κατα την διαρκεια τους στο ”κυνοβουλιον”..
.Η διάκρισις των εξουσιών είναι θεμελιώδης αρχή του κράτους δικαίου βεβαίως και της δημοκρατίας.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥς ”ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς”ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΔΙΑΚΡΙΣΙς ΕΞΟΥΣΙΩΝ και καταληξαμε ”κυνοβουλευτικη”ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑς.
.Αυτες ειναι οι τρεις ΕΞΟΥΣΙΕς ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕς….
1)ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ εξουσία
Κοινοβούλιο ..Εκλεγμενο με συκε εκλογες απο το 20% των πολιτων και οπου οι ”βολευτες” εκλεγονται απο λιστα του αρχηγου(μαφιοζου οικογενειοκρατιας) του κομματος και οχι απο τον ευρυτερην κοινωνια των ψηφοφορων του κομματος
2)ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ εξουσία
ΑΠΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΗ λογω ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥ της εκαστοτε κυβερνησεως,..ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥς ΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ) απο οσους ΔΥ εχουν αρθροιστικα η Αγγλια και Γερμανια μαζι .
α)Εκτελεστική εξουσία .Στρατιες Αστυνομικων για να κανουν πλειστηριασμους για τις τραπεζες και να φρουρουν την Ελιτ .Για ολα τα αλλα ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙς ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥς
β)Δημόσια διοίκηση..εΔΩ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ουσιαστικον Η ΜΙΖΑ ΤΗς ΜΙΖΑς
γ)Κυβέρνηση..Απλα κλεπτοκρατια μετα διηνεκους ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑς ”ΝΟΜΙΜΩς”

3)ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ εξουσία απλα εγκαθετη
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗς ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙς ΠΡΟΑΓΩΓΕς ΤΩΝ ΔΥ.
Η ΠΑΝΤΕΛΗς ΕΛΛΕΙΨΙς ΑΜΕΣΗς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗς ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗς οπως και επισημα μας το κοινοποιησε ακομη και η ΕΕ καθως ολοι οι διαδικτυομενοι πολιτικα εγκληματιες εχουν διαρκη ατιμωρησιαν ..
Στην ελληνική δικαιοσύνη υπάρχουν τρία ανώτατα δικαστήρια:
το Συμβούλιο της Επικρατείας,
ο Άρειος Πάγος και
το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Τα δικαστήρια αυτά αποτελούνται από δικαστές ΔΥ, που έχουν αποφοιτήσει από την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών.
Οι πρόεδροι και αντιπρόεδροι των τριών ανώτατων δικαστηρίων επιλέγονται από το Υπουργικό Συμβούλιο μεταξύ των εν ενεργεία μελών του κάθε ανώτατου δικαστηρίου ..ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ,οχι βασει προσοντων αλλα ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΑΣΙΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ το ποσο ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟΝ ΤΟΥς ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ απο την μαφια που μας κυβερναει .ΑΡΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥς …
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥς ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ εγκεφαλικοι ΜΑ’Ι’ΝΤΑΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥς αλητηριους της βουλης που μας λενε ξεκαθαρα ΔΗΜΟΣΙΩς ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΦΟΒΟΝ ΤΙΜΩΡΙΑς για τις προδοσιες που εκαναν και κανουν σε βαρος της ΕΘΝΙΚΗς ΜΑς ΥΓΕΙΑς,αμυνας ,δικαιοσυνης κλπ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑς ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ των κολλητων τους με το αζημιωτον φυσικα ..

 

 

 

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 774


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα