ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!

6 Δεκεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,352
Μοίρασέ το

 

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΟΙ, ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ.

ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ?
ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΕΔΩ.
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ, ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΕΣ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΟΙ, ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ.
ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ.
ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΤΙΝ-ΚΙΝΑ ΚΑΙ BRICKS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ.
ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΟΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.
Ο ΧΑΡΑΡΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: “ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ?”
Αναπνέουμε το οξυγόνο του βλέπεις και τρώμε το φαγητό του.
Ο σατανάς είδε τον οβριό και λάκισε.

 

Πηγή

 

Έφτασε και στην Ευρώπη η «μυστηριώδης» πνευμονία

Το κινεζικό Υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι η αύξηση των κρουσμάτων συνδέεται με γνωστά παθογόνα και όχι με νέους ιούς
πνευμονία

Τα κρούσματα πνευμονίας αυξάνονται και στην Ευρώπη, καθώς η Κίνα αντιμετωπίζει ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα αναπνευστικών ασθενειών.

Η Ολλανδία και η Δανία αναφέρουν σημαντική αύξηση των κρουσμάτων, ενώ η Ινδία, η Ταϊβάν και το Βιετνάμ, έχουν αρχίσει να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα ώστε να προετοιμάσουν τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. Η υγειονομική περιφέρεια της κομητείας Γουόρεν στο Οχάιο στις ΗΠΑ, ανέφερε σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη (29/11) αύξηση των κρουσμάτων πνευμονίας, καθώς έχουν καταγραφεί 145 κρούσματα σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 3 και 14 ετών από τον Αύγουστο.

Το κινεζικό Υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι η αύξηση των κρουσμάτων συνδέεται με γνωστά παθογόνα και όχι με νέους ιούς, καθώς η χώρα προετοιμάζεται για τον πρώτο χειμώνα μετά την άρση των περιορισμών που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Σύμφωνα με το κινεζικό υπουργείο, παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων που συνδέονται με ιούς όπως η γρίπη, οι ρινοϊοί, ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός ή RSV, ο αδενοϊός, καθώς και βακτήρια όπως το μυκόπλασμα της πνευμονίας. Η επιδημία πιθανώς συνδέεται με το μυκόπλασμα, μια κοινή βακτηριακή λοίμωξη που συνήθως προσβάλλει τα παιδιά, σύμφωνα με τις κινεζικές υγειονομικές αρχές.

Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πονόλαιμο, κόπωση και παρατεταμένο βήχα που μπορεί να διαρκέσει για εβδομάδες ή και μήνες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξέδωσε επίσημο αίτημα για δεδομένα σχετικά με αναπνευστικές ασθένειες και αναφερόμενες εστίες κρουσμάτων πνευμονίας μετά τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων στην Κίνα.

Εν τω μεταξύ, στην Ολλανδία, ο αριθμός των παιδιών ηλικίας 5 έως 14 ετών με πνευμονία αυξήθηκε σε 130 ανά 100.000 παιδιά την εβδομάδα που προηγήθηκε της 26ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Ολλανδικό Ινστιτούτο Έρευνας Υπηρεσιών Υγείας (NIVEL). Πέρυσι, ο αριθμός αυτός ήταν 58 ανά 100.000 παιδιά. Οι νοσοκομειακοί γιατροί ανέφεραν επίσης αύξηση των κρουσμάτων στους νέους ηλικίας 15-24 ετών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με το Statens Serum Institut (SSI) της Δανίας, τα κρούσματα αυξήθηκαν πάνω από τρεις φορές μέσα σε πέντε εβδομάδες- από 168 σε 541.

«Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων έχει αυξηθεί σημαντικά και τώρα βλέπουμε πολύ περισσότερα κρούσματα από ό,τι συνήθως και παρατηρούμε ότι υπάρχει εκτεταμένη μόλυνση σε όλη τη χώρα», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια του SSI, Χάνε-Ντόρτε Έμποργκ.

Αναφερομένη στα κρούσματα στην Κίνα, η Μαρία βαν Κερκόβε, αναπληρώτρια διευθύντρια του τμήματος ετοιμότητας και πρόληψης επιδημιών και πανδημιών του ΠΟΥ, δήλωσε ότι η αύξηση των κρουσμάτων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που είχε παρατηρηθεί το 2018-2019.

«Αυτό δεν αποτελεί ένδειξη ενός νέου παθογόνου παράγοντα. Αυτό είναι αναμενόμενο. Είναι αυτό που αντιμετώπισαν οι περισσότερες χώρες πριν από ένα ή δύο χρόνια», κατέληξε η Κερκόβε.

Τα κρούσματα πνευμονίας στην Ευρώπη

Μάλιστα, ο Κώστας Γουργουλιάνης, καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο της Λάρισας μίλησε στο «Πρώτο» σχετικά με την ανησυχία που έχει προκαλέσει η έξαρση περιστατικών πνευμονίας σε παιδιά στην Κίνα.

«Υπάρχει μια δυσπιστία για τα δεδομένα της Κίνας, θυμηθείτε ότι και στην αρχική φάση της πανδημίας τα δεδομένα που έδινε η Κίνα δεν ήταν ακριβώς σαφή, καθυστέρησε να ενημερώσει την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και αυτό νομίζω είναι το κύριο θέμα. Στην ουσία από αυτά τα δεδομένα που έχουμε μέχρι τώρα, δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος ιός. Θυμίζω ότι όταν ξέσπασε η πανδημία, μετά από λίγο μάθαμε ότι είναι αυτή η μετάλλαξη του κορονοϊού που προκαλεί αυτά και αυτά. Είναι λοιπόν ένας μεγάλος αριθμός από διάφορα μικρόβια που μπορεί να είναι το μυκόπλασμα που ακούσατε, ο RSV και άλλα που προκαλούν λοιμώξεις μετά την πανδημία. Άρα μια λογική εξήγηση είναι ότι οι Κινέζοι βγάλαν τη μάσκα πολύ καθυστερημένα, πήραν τα μέτρα πίσω, πολύ καθυστερημένα και επομένως τώρα ευάλωτοι, ουσιαστικά δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ανοσία και εκτέθηκαν τώρα σε οτιδήποτε υπάρχει και κάνουν πνευμονία», ανέφερε αρχικά ο κ. Γουργουλιάνης.

«Ο λευκός πνεύμονας είναι αυτή η ακτινολογική εικόνα που βλέπουμε στις πνευμονίες, δηλαδή γεμίζει ο πνεύμονας, οι κυψελίδες με φλεγμονώδες υλικό. Κάπως έτσι αναγνωρίζουμε την πνευμονία ακτινολογικά. Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα», πρόσθεσε.

«Στην Ελλάδα έχουμε και ένα άλλο πρόβλημα, επειδή παίρνουμε πολλά αντιβιοτικά, αυτό που συμβαίνει, ας πούμε για το μυκόπλασμα που κουβεντιάζουμε τώρα που φαίνεται να είναι μία από τις αιτίες που προκαλεί αυτή την ήπια πνευμονία, έχουμε δυστυχώς στην Eλλάδα “κάψει” τα αντιβιοτικά και έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό αντοχής στα αντιβιοτικά. Επομένως, αν ο πυρετός δεν πέφτει με αντιπυρετικά, εάν κάποιος πονάει στο θώρακα όταν αναπνέει, αν έχει δύσπνοια ή αν έχει και συννοσηρότητες, δηλαδή αν έχει χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, καρδιακή ανεπάρκεια, σάκχαρο, τότε πρέπει να απευθυνθεί στον γιατρό του», υποστήριξε.

Με πληροφορίες από το Independent

 

Πηγή

Προβολές : 1,352


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα