ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΘΩΝΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΘΩΝΑ

25 Μαρτίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:713
Μοίρασέ το

 

Είναι η ώρα της εκκωφαντικής σιωπής, όπου όλα αυτά τα μακάβρια τεχνάσματα συγκάλυψης και διασποράς ευθυνών από τους θύτες στα θύματα, θα αντιστραφούν στο συμβολικό φώς της «διπλής επετείου» 25ης Μαρτίου, τη μέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Παλιγγενεσίας του Γένους των Ελλήνων.

 

 

 

 

Ότι έγινε στο ΜΑΤΙ, έγινε και στα ΤΕΜΠΗ…

Την ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, κάποιοι την αποκαλύψαμε από την πρώτη σχεδόν στιγμή…

Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, θα πάρει καιρό… γιατί κανείς δεν βρέθηκε να έχει μετρήσει τα… ίχνη που αφήνουν τα ενεργειακά όπλα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

«Εάν όμως εγνωρίζετε τι είναι ‘Έλεον θέλω και ουχί θυσίαν,’ δεν ηθέλετε καταδικάσει τους αθώους» (Ματθαίου, ιβ΄:7)
Ο ΣΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕΠΛΟΣ
Κόπασε επιτέλους ο ορυμαγδός κοινοτοπίας, μοιρολατρίας και ηθικολογίας για «θυσίες, ανθρωποθυσίες, τραγωδίες, μαζικές δολοφονίες» χωρίς πιθανούς δολοφόνους, για «δικαίωση» θυμάτων χωρίς εξιχνίαση του εγκλήματος, για ανάληψη «ευθυνών» με τα πειστήρια θαμμένα κάτω από τόνους ασφάλτου και τσιμέντου.
Είναι η ώρα της εκκωφαντικής σιωπής, όπου όλα αυτά τα μακάβρια τεχνάσματα συγκάλυψης και διασποράς ευθυνών από τους θύτες στα θύματα, θα αντιστραφούν στο συμβολικό φώς της «διπλής επετείου» 25ης Μαρτίου, τη μέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Παλιγγενεσίας του Γένους των Ελλήνων.
Τη μέρα του Ευαγγελισμού λοιπόν, οφείλουμε να θυμηθούμε πως το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κοιλάδα των Τεμπών, διαπράχθηκε στον χώρο της κοινότητας «Ευαγγελισμός», που πήρε το όνομα της από τον επιβλητικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, μπροστά από τον οποίο διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών-Θεσσαλονίκης, 1300 μέτρα από τον τόπο της τραγωδίας, στη Διπλή Γέφυρα-Τούνελ των 135 μέτρων, όπου μαρτύρησαν άδικα δεκάδες νέα παιδιά της Ελλάδας, 39 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023.
Για την ελληνοχριστιανική ορθοδοξία, η Παναγιά μας δεν είναι «θεά», αλλά η φυσική Γέφυρα της Παναμώμητης Ανθρωπιάς με το Θείο, Μητέρα του Αναστάντος και Ζώντος Θεανθρώπου, πλατυτέρα των ουρανών τροφός και προστάτιδα της νεανικής Αθωότητας, κυρίως όμως της αθωότητας των Εξιλαστήριων Θυμάτων, μέγιστος των οποίον υπήρξε ο Υιός της!
Πόσα δάκρυα, αλήθεια, πρέπει να χύσει η Παναγιά μας στις εκκλησίες για να σταματήσουν οι εσωτερικοί εχθροί και δολιοφθορείς της Ελλάδας να κουρελιάζουν καθημερινά τον «Προστατευτικό Πέπλο» της που απεικόνισε μουσικά ο αείμνηστος Τζων Τάβερνερ
Την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο Χριστός με την παραπάνω ρήση που αποτελεί την πεμπτουσία της Καινής Διαθήκης, καθώς ανατρέπει (σύμφωνα με τον ανθρωπολόγο Ρενέ Ζιράρ) τη θυσιαστική λογική όλων των θρησκευμάτων, παραθρησκευμάτων και αποκρυφισμών της ιστορίας. «Ένα γνωρίζατε τις σημαίνει Έλεος αντί Θυσίας, δεν θα καταδικάζατε τους Αθώους».
Μόνο το Έλεος της συγκατάβασης και ευσπλαχνίας, με απόλυτη προσήλωση στην διαλεύκανση της Αλήθειας που ελευθερώνει και δικαιώνει τα θύματα του Εγκλήματος, μπορεί να επιδικάσει ευθύνες, πρώτα όμως για τις ανίερες πράξεις και μετά για ανίερες «παραλείψεις, λάθη και ατυχίες». Αντιθέτως, η κατευθυνόμενη μιμητική μανία εκδίκησης των εκφοβισμένων μαζών εξαντλείται στην εύκολη ενοχοποίηση Εξιλαστήριων Θύμάτων για να συσκοτίσει τα στοιχεία και ηθικά παρεπόμενα του πραγματικού εγκλήματος.
Η τεχνολογία του ιβριδικού ασύμμετρου πολέμου έχει εξελιχθεί αφάνταστα, αλλά το θράσος της Συγκάλυψης που στοχοποιεί αθώους, συνεχίζει 2000 χρόνια να προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών και την νοημοσύνη των επιζώντων που σέβονται τα μάτια και τη λογική τους.
Όπως και να το κάνουμε, δύο αεροπλάνα δεν ρίχνουν ταυτόχρονα τρεις ουρανοξύστες, ούτε δύο τρένα με δύο μηχανοδηγούς το καθένα, διανύουν 40χλμ στο ίδιο ρεύμα της σιδηρογραμμής για να συγκρουστούν κατά «μοιραίο λάθος» κάποιου σταθμάρχη.
Και, όπως γνωρίζουμε, όσο πιο βαρύ το έγκλημα, τόσο πιο αθώο το εξιλαστήριο Θύμα! Αυτό στηλιτεύει ο Χριστός, στρέφοντας σιωπηρά το βλέμμα Του από τους Πόντιους Πιλάτους που τον ρωτούν αδιάφορα «τι είναι Αλήθεια».
Ο ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ
«Δηλαδή αθωώνεις τελείως τον Σταθμάρχη Βασίλη Σαμαρά;» με ρωτούν πολλοί φίλοι.
Απολύτως! Εκεί που έφτασαν τα πράγματα, η άμεση αποφυλάκιση του εξιλαστήριου θύματος — χωρίς τυμπανοκρουσίες — θα ήταν το μοναδικό μήνυμα καταδίκης που μπορεί να σταλεί στους πραγματικούς αυτουργούς της μαζικής δολοφονίας, όσο «ψηλά» και αν βρίσκονται, πως δεν πέτυχαν το «τέλειο έγκλημα» με την «τέλεια τεχνολογία» τους, αλλά παραμένουν υπόλογοι γι αυτό και για πολλά άλλα στις συνειδήσεις όσων ελευθέρων ανθρώπων.
Ανάλογο μήνυμα θα έπρεπε να λάβουν οι στρατιές των συγχρόνων Μέγκελε, αν όλες οι κυβερνήσεις απαγόρευαν — χωρίς περιστροφές — τα γονιδιακά «εμβόλια», τα οποία αναγκάζονται τώρα σιωπηρά να ρίχνουν στις χωματερές μετά τη γενοκτονία που προκάλεσαν. Όσο για τους Μπουρλάδες, η Δικαιοσύνη του Θεού δεν βιάζεται γιατί έχει την αιωνιότητα στη διάθεση Της.
Πληθώρα αδιάψευστων στοιχείων και ντοκουμέντων συνθέτουν τις «αποχρώσες ενδείξεις» πως ΑΛΛΟΙ ήταν οι ακαταδίωκτοι υπερ-εγκληματίες, που το παίζουν «θεοί», αφού είχαν θρασύτατα προαναγγείλει, προγραμματίσει, σχεδιάσει, εκτελέσει και κινηματογραφήσει την «Τραγωδία των Τεμπών».
Εδώ κατάφεραν να υπολογίσουν με μαθηματική ακρίβεια την απόσταση ασφαλείας 650 μέτρων για να αποθανατίσουν την κολοσσιαία λάμψη της εκκένωσης «ηλεκτρικού τόξου» εκατομμυρίων βολτ και να χωρέσουν στην ίδια οθόνη ολόκληρη την περίμετρο του παλμικού «σφαιρικού πλάσματος» που επακολούθησε σε κλάσματα του δευτερολέπτου.
Πόσο πιο εύκολο ήταν να χακάρουν τα πρωτόγονα ταμπλό «ελέγχου», τα «κλειδιά», τους ασυρμάτους και τα κινητά των εξιλαστηρίων θυμάτων τους, δηλαδή των δύο Σταθμαρχών Λάρισας-Νέων Πόρων και των τεσσάρων νεκρών εργοδηγών;
Πόσο πιο εύκολο ήταν να σβήσουν εξ αποστάσεως τα φώτα των δύο αμαξοστοιχιών λίγα δευτερόλεπτα πριν από το κυριολεκτικά ουρανοκατέβατο Ηλεκτροσόκ που έπληξε το βαγόνι-παλέτα με τις ξεκάρφωτες σιδερόπλακες;
Τελικά ποιοί είναι οι ηλίθιοι, οι «ψεκασμένοι», οι φαντασιόπληκτοι, που δεν μπορούν να αντιληφθούν το οξύμωρο του καταλογισμού ευθύνών για το δαιμονικό τερατούργημα σε «ανθρώπινο λάθος που περίμενε να συμβεί» από «ανθρώπους της διπλανής πόρτας»;
3: Η ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΑ
Όταν λέμε «προαγγελία του εγκλήματος» δεν εννοούμε τον συνηθισμένο «προβλεπτικό προγραμματισμό» με ταινίες ή βιντεοσειρές επιστημονικής φαντασίας.
Εννοούμε επίσημη ανακοίνωση-προαγγελία με πολυετές χρονοδιάγραμμα, τεχνικά μέσα, ενδιάμεσους και τελικούς Στόχους, όπως είναι η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, το Great Reset του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το νέο καταστατικό καταπολέμησης «πανδημιών» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, οι δημοσιευμένες μελέτες, πατέντες, και πηγές χρηματοδότησης εργαστηριακής κατασκευής του χιμαιρικού κορωνοϊού SARS-CoV-2 και του αντίστοιχου «εμβολίου» κατευθυνόμενης νανοβιοτεχνολογίας γονιδιακής τροποποίησης, από το 1999 ως το 2019.
Κατά τον ίδιο τρόπο προαγγελθηκε επίσημα το 2018 από το Γραφείο Τύπου του Αμερικανικού Πενταγώνου η προγραμματισμένη πρώτη «δοκιμή» το 2023 όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας από δορυφόρους.
Αντί άλλου σχολίου, θα παραθέσουμε τους τίτλους και τις διαδικτυακές διευθύνσεις 4 σχετικών δημοσιευμάτων σε συστημικά περιοδικά Γεωστρατηγικής και Πολεμικής Τεχνολογίας στις ΗΠΑ.
Εκεί θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και βίντεο της μέχρι πρότινος απόρρητης τεχνολογίας «πολέμου των άστρων» με δορυφορικούς επιταχυντές υποατομικών σωματιδίων σε απόσταση 1000 μιλίων από την επιφάνεια της Γης για μετατροπή τους σε δέσμες-ακτίνες κατευθυνόμενων ενεργειακών κυμάτων εξουδετέρωσης επίγειων, εναέριων ή υποθαλασσίων στόχων με ταχύτητα φωτός.
Το μόνο που δεν θα βρείτε εκεί είναι το όνομα του μεγαλοφυούς Σέρβου μετανάστη στις ΗΠΑ, Νίκολα Τέσλα, που εφηύρε την επίμαχη τεχνολογία πριν από 100 χρόνια και η οποία του «κατασχέθηκε» για να εξελίσσεται έκτοτε υπογείως σε 5-6 χώρες που την κατέχουν παράνομα και την διαφημίζουν στους υποψήφιους αγοραστές των υπολοίπων.
ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟ 2023
TO ΠΕΤΑΓΩΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟ «ΔΕΣΜΗΣ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023
ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΟΠΛΑ
ΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΗΠΑ
Σημειωτέον ότι αυτά και πολλά άλλα «επίσημα» δημοσιεύματα εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο τα «διαστημικά» όπλα έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν οποιοδήποτε συμβατικό ή πυρηνικό όπλο πριν από την εκτόξευση του σε οποιοδήποτε (εναέριο, επίγειο, υποθαλάσσιο) σημείο του πλανήτη.
Για την «δοκιμή» τους όμως, εκτός του πεδίου πολεμικών συγκρούσεων (π.χ. Ουκρανία) απαιτείται ο στόχος της δοκιμής να είναι αμυντικά διάτρητος και «προεξοφλημένος» πως δεν θα αντιδράσει ή καταγγείλει τη «δοκιμή».
4. ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Μήπως είναι καιρός να πούμε τα πράγματα περιφραστικά με το όνομα τους; Τι ακριβώς συνέβη έξω από το στόμιο του τούνελ-γέφυρα στον «Ευαγγελισμό» των Τεμπών;
«Δυστύχημα-Ανθρωποθυσία-Δολοφονία κλπ. που περίμενε να συμβεί από ανθρώπινο λάθος και 1000 διαβολικές “συμπτώσεις” λόγω κρατικού-κυβερνητικού μπάχαλου στην ιδιωτικοποίηση και υποβάθμιση των υποδομων ασφάλειας στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας;»
Ή
«Δοκιμαστική Επίθεση ξένης δύναμης με χρήση Όπλου Κατευθυνόμενης Ενέργειας και υψηλή ηλεκτρονική τεχνολογία παρεμβολής και δολιοφθοράς στο πρωτόγονο σύστημα «τηλεδιεύθυνσης» και αμφίδρομης τηλεπικοινωνίας ανάμεσα, αφενός στους σταθμούς Παλαιοφάρσαλου-Λάρισας-Νέων Πόρων και, αφετέρου στους αδικοχαμένους 4 μηχανοδηγούς των αμαξοστοιχιών της επιβατικής IC62 και εμπορικής 63503;»
Εξηγήσαμε ήδη στα προηγούμενα άρθρα αυτής της σειράς  (εδώ και εδώ) πως τρίτη εκδοχή του συμβάντος δεν υπάρχει.
Γιατί μόνο η παρεμβολή-χακάρισμα των υπολογιστών, ηλεκτρονικών «κλειδιών», και ασυρμάτων θα μπορούσε να παραπλανήσει τους 4 μηχανοδηγούς, πως η κίνηση της επιβατικής αμαξοστοιχίας στο αντίθετο ρεύμα καθόδου, διανύοντας απόσταση 26 χιλιομέτρων με μέση ταχύτητα 120 χιλιομέτρων μέσα στην νύχτα, θα ήταν απόλυτα «ασφαλής». Και αυτό θα συνέβαινε ασχέτως του οποιουδήποτε «μοιραίου λάθους» έκανε ή δεν έκανε στο χειρισμό με τα «κλειδιά» διακλάδωσης της διαδρομής του ΙC62 ο «αποδιοπομπαίος» σταθμάρχης Λάρισας.
Το δεύτερο δίλημμα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν υπήρξε ή δεν υπήρξε «σύγκρουση» των δύο τραίνων σε κλάσματα δευτερολέπτου πριν ή μετά τα τεράστια ηλεκτροθερμικά φαινόμενα.
Δεν νοείται τόσο ισχυρή σύγκρουση των δυο τρένων ή έκρηξη οποιουδήποτε εκρηκτικού υλικού ή μηχανισμού που θα μπορούσε να προκαλέσει την ένταση, κλίμακα και διάρκεια των ηλεκτροθερμικών εκκενώσεων και συγκεκριμένων καταστροφών που παρατηρήθηκαν στο «διπλό βίντεο» που παραδόθηκε καταλλήλως επεξεργασμένο στην ΕΡΤ.
Αυτο το ηλεκτροθερμικό «χτύπημα» κυριολεκτικά κονιορτοποίησε τα δύο πρώτα βαγόνια της IC62 και και της 63503,
εκτροχίασε κατα 60 μοίρες δυτικά το τρίτο επιβατικό βαγόνι της IC62 χωρίς θραύση των παραθύρων του ή σημαντική εξωτερική παραμόρφωση (εκτός του κάτω μέρους λόγω αναπήδησης από ύψος περίπου 2,5 μέτρων),
προκάλεσε ζημιές μόνο στην ανατολική πλευρά του τέταρτου επιβατικού βαγονιού, ενώ
άφησε τελείως άθικτα στη ίδια σιδηροδρομική γραμμή τα τρία τελευταία βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας και τα δέκα βαγόνια-κοντέινερ της εμπορικής.
Το φαινόμενο που μαρτυρεί κατά του ενδεχόμενου «σύγκρουσης» ήταν ο ακαριαίος και βίαιος εξοστρακισμός σε άμορφες φλεγόμενες μάζες των δύο πρώτων βαγονιών έκαστης αμαξοστοιχίας προς αντίθετες κατευθύνσεις από το σημείο μηδέν του εστιασμένου ηλεκτροθερμικού κύματος.
Αυτό όμως όχι μόνο δεν εξώθησε προς τα πίσω ή προς τα πάνω τα υπόλοιπα βαγόνια προκαλώντας διαδοχικούς εκτροχιασμούς τους, αλλά τα δύο «επώνυμα» βαγόνια-κοντεινερ της OOCL και της ZIMonitor (που κινούνταν ανεξήγητα «κολλημένα» το ένα πίσω από το άλλο) συνέχισαν «άθικτα» την πορεία τους προς τα μπρος για άλλα τουλάχιστον 25 μέτρα!
Αυτό πάλι είναι αντίθετο με τους νόμους της Φυσικής για την περίπτωση απλού εκτροχιασμού ή σύγκρουσης αμαξοστοιχιών που κινούνται με ταχύτητες 120χλμ και 90χλμ αντιστοίχως (βλ. τον απλό εκτροχιασμό στος αρχές Φεβρουαρίου της βυτιοφόρου αμαξοστοιχίας που κινούνταν με πολύ μικρότερη ταχύτητα στο East Palestine, Οχαϊο, όπου προκλήθηκαν διαδοχικοί εκτροχιασμοί 38 τεράστιων βαγονιών πριν ακινητοποιηθεί ολόκληρη η αμαξοστοιχία μήκους 2χλμ!)
Άρα το μυστήριο δεν είναι τι μετέφεραν τα επίμαχα κοντέινερ των δυο πολυεθνικών γιγάντων της βιομηχανίας μεταφορών, αλλά η περίεργη θέση και κίνηση τους πριν και μετά την πολύνεκρη καταστροφή.
Σημειωτέον πως το έκτο βαγόνι της εμπορικής ανήκε κι αυτό στη ZIMonitor αλλά εκεί τηρούσε κανονικά τις αποστάσεις του από τα άλλα βαγόνια.
Το τελευταίο δίλημμα αφορά τη θέση του μοναδικού «ανοιχτού» βαγονιού-παλέτας με τις σιδερόπλακες μήκους περίπου 6-8 μέτρων, οι οποίες βρέθηκαν διπλωμένες σαν χαλιά ή κολλημένες μεταξύ τους και διασκορπισμένες σαν ημικύκλιο βεντάλιας μπροστά από τα συντρίμμια των βαγονιών μηχανοκίνησης της εμπορικής αμαξοστοιχίας.
Πού βρισκόταν αυτά πριν από το συμβάν;
Μπροστά ή πίσω από τα βαγόνια μηχανοκίνησης του εμπορικού τραίνου;
Αν βρισκόταν ΜΠΡΟΣΤΑ, αυτο θα εξηγούσε και τον λόγο που έπρεπε ταυτόχρονα να σβήσουν τα φώτα των δύο αμαξοστοιχιών, όπως φάνηκε στο βίντεο!
Η Παναγιά μαζί μας!

Πηγή

Προβολές : 713


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα