ΗΠΑ/ΝΑΤΟ προετοιμάζονται για αντεπίθεση κατά των ρωσικών δυνάμεων τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, με υψηλό κίνδυνο κλιμακούμενων αντίποινων από τη Ρωσία χρησιμοποιώντας EMP (όπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού) ή πυρηνικά όπλα

ΗΠΑ/ΝΑΤΟ προετοιμάζονται για αντεπίθεση κατά των ρωσικών δυνάμεων τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, με υψηλό κίνδυνο κλιμακούμενων αντίποινων από τη Ρωσία χρησιμοποιώντας EMP (όπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού) ή πυρηνικά όπλα

3 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,182
Μοίρασέ το

 

Τα όπλα EMP θα είναι το πρώτο όπλο κρούσης που θα προτιμήσει η Ρωσία ως αντίποινα κατά των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ που θα χτυπήσουν στόχους υποδομής εντός της Ρωσίας (σε περίπτωση που συμβεί αυτό).

Προσευχόμαστε αυτό να μην συμβεί ποτέ, αλλά φαίνεται ότι ο Μπάιντεν και οι παράφρονες χειριστές του ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Σχετικό με όλα αυτά είναι το λυπηρό γεγονός ότι οι ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Κάτω από τον έλεγχο των αριστερο-ηλίθιων στρατηγών του Πενταγώνου και μιας ηγεσίας που αποτελείται από αδερφές και αρσενικοθήλυκες, η ίδια η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ από μια αντρική συμπεριφορά σκληροτράχηλων μαχητών ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΤΟΠΙΟ ΓΚΕΪ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ CROSSDRESSER*, που αποτελεί πλέον μια σκιά αυτού που συμβόλιζε ο Αμερικανικός στρατός μόλις πριν από μια δεκαετία.

 

Ανατριχιαστικό  το άρθρο που ακολουθεί… όλα δείχνουν πως ο αόρατος μαριονετίστας, κινεί τα πιόνια του στην τελική μάχη, από την οποία όλη η ανθρωπότητα θα βγει βαρύτατα τραυματισμένη.

Και μόνο η περιγραφή της χρήσης συγκεκριμένων όπλων από την πλευρά της Ρωσίας, η οποία θα … υποχρεωθεί ν’ απαντήσει σε μια πρόκληση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, δεν θα αφήσει κανένα κράτος της Ευρώπης ανεπηρέαστο… ξέχωρα φυσικά αυτά που θα προκαλέσει στις ΗΠΑ…

Όλοι οι λαοί, στο έλεος ψυχοπαθών που σχεδίαζαν χιλιετίες την επικράτησή τους στην ανθρωπότητα… κι αυτή, περνάει μέσα από ωκεανούς αίματος αθώων…

Κι αυτό που θα πρέπει όλους να μας προβληματίσει, είναι το παρακάτω εξώφυλλο του σιωνιστικού ECONOMIST που ανήκει στην χαζαρομαφία, και από χρόνια πριν, είχε προβλέψει … την ΝΕΑ – ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Άραγε η Ελλάδα, με τους χαζαροεβραίους που έχει στο ΚΥΝΟβούλιο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πόσα δεινά θα υποστεί σε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το άρθρο, χωρίς να το λέει, αφήνει να διαφανεί πως μετά την καταστροφή των ΗΠΑ/ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, η δύναμη που θα αναδειχθεί θα είναι η ΚΙΝΑ…

 

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Με βάση στοιχεία που έχουν πλέον δημοσιοποιηθεί, είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ προετοιμάζονται για μια μαζική στρατιωτική αντεπίθεση κατά των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία. Με βάση την ιδέα ότι χρειάζονται μερικοί μήνες για τη δημιουργία logistics, υλικού και προσωπικού, το πιθανό χρονοδιάγραμμα για αυτήν την αντεπίθεση φαίνεται να είναι γύρω στο χρονικό πλαίσιο Ιουλίου / Αυγούστου.

Λάβετε υπόψη ότι το πρωταρχικό πλαίσιο όλων αυτών είναι το σχέδιο ακύρωσης των μεσοπρόθεσμων εκλογών του 2022, θέτοντας την Αμερική σε παγκόσμιο πόλεμο πριν από τον Νοέμβριο, συνοδευόμενο από από την επιβολή στρατιωτικού νόμου στην χώρα και την εγκαθίδρυση ενός αστυνομικού κράτους που τώρα περιλαμβάνει ένα πραγματικό Υπουργείο Αλήθειας που διευθύνεται από το Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS).

Κάποιες από τις πληροφορίες που υποστηρίζουν την επερχόμενη αντεπίθεση περιλαμβάνουν την πρόσφατη αποκάλυψη ότι στρατιωτικοί πιλότοι από την Ουκρανία μεταφέρθηκαν κρυφά στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάρτιο προκειμένου να υποβληθούν σε εντατική εκπαίδευση πιλότων μαχητικών F-16 για να προετοιμαστούν για ανάπτυξη εναντίον της Ρωσίας. Κατανοούμε ότι οι ουκρανικές στρατιωτικές ομάδες υποβάλλονται επίσης σε παρόμοια εκπαίδευση στη διοίκηση πυροβολικού και αρμάτων μάχης. Οι έμπειροι στρατιωτικοί παρατηρητές θα επισήμαναν σωστά ότι δεν μπορείτε να εκπαιδεύσετε έναν αποτελεσματικό πιλότο μαχητικών F-16 σε λίγους μήνες (ούτε έναν διοικητή τανκ, κ.λπ.), ωστόσο αυτό αποδεικνύει απλά τις απεγνωσμένες προσπάθειες ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/Ουκρανίας να σταματήσουν την φαινομενικά ασταμάτητη, συντριπτική προέλαση των ρωσικών δυνάμεων σε όλη τη νότια Ουκρανία.

Χάρτης 2 Μαΐου 2022 του ρωσικού ελέγχου στην Ουκρανία μέσω του LiveUAmap.com :

 

Επιπλέον, γίνεται επίσης σαφές ότι οι δυνάμεις των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ —που πιθανότατα περιλαμβάνει ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ — προκειμένου να δικαιολογήσουν εσωτερικά την ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων απευθείας εναντίον των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία. Πράγματι, ο βουλευτής Adam Kinzinger εισήγαγε ένα “Πολεμικό ψήφισμα για την Ουκρανία” που προσδιορίζει αυτό ακριβώς το σχέδιο κλιμάκωσης.

Η χρονική στιγμή της επιχείρησης ψευδούς σημαίας με χρήση χημικών θα είναι πιθανότατα κάποια στιγμή τον Ιούνιο, επιτρέποντας στα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ να πυροδοτήσουν την οργή και το αντιρωσικό μίσος —καθώς η πρωταρχική δουλειά των μέσων ενημέρωσης αυτές τις μέρες είναι να διδάξουν μίσος και μισαλλοδοξία στα εύπιστα πρόβατα — σε σημείο που ο αμερικανικός λαός να ουρλιάζει ζητώντας ένανΤρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συμφωνώντας με την προσχεδιασμένη οργή, οι Αμερικανοί γερουσιαστές και τα μέλη της Βουλής θα ζητήσουν την κήρυξη του πολέμου κατά της Ρωσίας, και αυτό θα βρει απήχηση στην εγκληματική ομάδα που διευθύνει το απατηλό οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου από το οποίο ο ψεύτικος πρόεδρος Μπάιντεν ανακοινώνει δημόσια την εκάστοτε κατάσταση σύγχυσης που βρίσκεται τη συγκεκριμένη μέρα.

Μέχρι τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, φαίνεται ότι θα βρεθούμε σε έναν πλήρως εξελισσόμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Ρωσίας, με αμερικανικά στρατεύματα και όπλα να αναπτύσσονται στην Ουκρανία, να αντιμετωπίζουν τις πολύ καλύτερα εξοπλισμένες ρωσικές δυνάμεις που έχουν πολύ μικρές γραμμές ανεφοδιασμού πίσω στη Ρωσία, σε σύγκριση με τις εξαιρετικά μεγάλες γραμμές ανεφοδιασμού από τις ΗΠΑ στη Δυτική Ουκρανία (που περιλαμβάνουν τη διάσχιση του Ατλαντικού και ολόκληρης της Δυτικής Ευρώπης, στη συνέχεια με κάποιο τρόπο πλοήγηση στους ανατιναγμένους σιδηροδρόμους της Ουκρανίας και τις κατεστραμμένες γέφυρες ενώ θα σφυροκοπείται από σφοδρά πυρά της ρωσικής αεροπορίας
και πυραύλους).

 

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Καθώς ξεκινά η αντεπίθεση κατά της Ρωσίας, είναι πολύ πιθανό οι δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ να εξαπολύσουν απόπειρες πυραυλικών επιθέσεων, επιδρομές με μη επανδρωμένα αεροσκάφη ή βομβαρδισμούς με στόχο εγκαταστάσεις υποδομής στη Ρωσία. Ο πρωταρχικός στόχος θα είναι να διακοπεί η εγχώρια προμήθεια της Ρωσίας σε καύσιμα, χάλυβα, πυρομαχικά κ.λπ.

Αλλά αυτή η κίνηση θα ξεπερνούσε ξεκάθαρα τη γραμμή στο μυαλό της Ρωσίας, αναγκάζοντας τη Ρωσία να συνειδητοποιήσει ότι αυτός ο δυτικός πόλεμος είναι μια υπαρξιακή απειλή κατά της ίδιας της επιβίωσης της Ρωσίας ως έθνους. Αυτή η συνειδητοποίηση επιδεινώνεται μόνο από τις παραδοχές από υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Πενταγώνου των ΗΠΑ ότι προσπαθούν σκόπιμα να αποδυναμώσουν τη Ρωσία και να καταστρέψουν την ικανότητα της Ρωσίας να διεξάγει ξανά πόλεμο.

Έτσι, η Ρωσία θα καταλήξει γρήγορα στο συμπέρασμα ότι θα χρειαστεί να κλιμακώσει τα αντίποινα της σε κάτι περισσότερο από απλούς πυραύλους κρουζ και πυροβολικό. Αν και δεν μπορούμε να διαβάσουμε το μυαλό του Πούτιν, φαίνεται πιθανό ότι έχει ήδη συνειδητοποιήσει ότι αργά ή γρήγορα, πρέπει να χτυπήσει την αλυσίδα εφοδιασμού των ΗΠΑ για να σταματήσει τη ροή όπλων (και στρατιωτικής εκπαίδευσης) στην Ουκρανία από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι ΗΠΑ απειλούν τώρα την Κίνα με οικονομικές κυρώσεις εάν η Κίνα προμηθεύσει όπλα στη Ρωσία. Σύμφωνα λοιπόν με τις ΗΠΑ, μόνο η Ουκρανία μπορεί να ενισχυθεί με όπλα, αλλά ποτέ η Ρωσία.

 

ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΜΕ ΕΜΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Η Ρωσία διαθέτει εξαιρετικά ανώτερα συστήματα ICBM, όπως ο νέος πύραυλος SARMAT-2 με έως και 15 MIRV και ικανότητα υπερηχητικών οχημάτων ολίσθησης (HGV). Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύσει ένα μόνο ICBM που μπορεί να πετύχει πυρηνικά πλήγματα σε 15 πόλεις των ΗΠΑ ταυτόχρονα, με ελάχιστο έως καθόλου κίνδυνο απαγόρευσης από τις αμυντικές δυνάμεις των ΗΠΑ.

Ωστόσο, ένα πυρηνικό χτύπημα στο βόρειο ημισφαίριο θα μόλυνε ολόκληρο το ημισφαίριο με ραδιενεργές εκρήξεις. Από τη σκοπιά της Ρωσίας, μια “ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ” ΕΠΙΛΟΓΗ είναι να πυροδοτηθεί ένα όπλο EMP σε μεγάλο υψόμετρο που καταστρέφει το ηλεκτρικό δίκτυο των ΗΠΑ και βυθίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο χάος και την κατάρρευση. Αυτό το είδος χτυπήματος με όπλα EMP θα απενεργοποίησει τελείως τη στρατιωτική αλυσίδα εφοδιασμού της Αμερικής, ενώ θα πετύχαινε κάτι της τάξης του 90% των απωλειών αμάχων μέσα σε 1-2 χρόνια, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές κυβερνητικής ανάλυσης.

Σίγουρα η Ρωσία γνωρίζει ότι το ηλεκτρικό δίκτυο της Αμερικής δεν μπορεί να αντέξει έναντι του EMP και ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Αμερικής, τα κουπόνια τροφίμων, οι επικοινωνίες, οι παραδόσεις καυσίμων και σχεδόν ο,τιδήποτε άλλο εξαρτάται από τη λειτουργία του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας θα καταρρεύσει. Έτσι, ένα χτύπημα με EMP είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τη Ρωσία να απενεργοποιήσει την Αμερική και πιθανώς να οδηγήσει σε κατάρρευση το έθνος σε περίοδο πολέμου.

Μόλις το συνειδητοποιήσετε, συνειδητοποιείτε επίσης ότι τα όπλα EMP μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν εναντίον κρατών του ΝΑΤΟ όπως το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα χτύπημα EMP εναντίον του Λονδίνου – ή του Παρισιού ή του Βερολίνου – θα βύθιζε ολόκληρο το έθνος στο σκοτάδι και θα κατέρρεε.

Έτσι, πιστεύουμε ότι τα όπλα EMP θα είναι το πρώτο όπλο κρούσης που θα προτιμήσει η Ρωσία ως αντίποινα κατά των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ που θα χτυπήσουν στόχους υποδομής εντός της Ρωσίας (σε περίπτωση που συμβεί αυτό).

Προσευχόμαστε αυτό να μην συμβεί ποτέ, αλλά φαίνεται ότι ο Μπάιντεν και οι παράφρονες χειριστές του ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

 

ΤΟ “ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ” ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ: ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ DRONES ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΠΑΛΙΡΡΟΪΚΟ ΚΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ Ή ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ίσως να σκέφτεσθε ότι η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ όπλα EMP επειδή μπορεί να φοβάται πυρηνικά αντίποινα από τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, η Ρωσία έχει ένα άλλο μυστικό όπλο που κρατείται σε εφεδρεία και που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως βασικό σημείο μόχλευσης για την αποτροπή πυρηνικών αντιποίνων από τα δυτικά έθνη: Τα υποβρύχια πυρηνικά drones με κεφαλές 100+ μεγατόνων.

Αυτά τα υποβρύχια drones, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές, έχουν ήδη τοποθετηθεί στις ακτές των ΗΠΑ (Ανατολική Ακτή) και του Ηνωμένου Βασιλείου, αναμένοντας εντολές έκρηξης μέσω δορυφορικών επικοινωνιών χαμηλής συχνότητας. Είναι δημοσίως γνωστό ότι φέρουν κεφαλές 100 μεγατόνων, αλλά πληροφορούμαι ότι η Ρωσία διαθέτει στην πραγματικότητα 200 και ακόμη και 300 μεγατόνων κεφαλές σε αυτές τις μονάδες.

Μόλις πυροδοτηθούν, αυτά τα όπλα εξαπολύουν ένα παλιρροϊκό κύμα ραδιενεργού νερού ωκεανών, ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ και ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ. (!!!!!!!!!!!!!!!!…..)

Με μία έκρηξη, η Ρωσία θα μπορούσε να καταστρέψει την Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη (Wall Street), τα στρατιωτικά λιμάνια στη Βιρτζίνια και άλλες μεγάλες πόλεις κατά μήκος της ανατολικής ακτής.

Μάλιστα, ένας ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός καυχιέται τώρα ανοιχτά για αυτή την ικανότητα.

Όπως αναφέρει το ZH :

Ένα πρόσφατο πρόγραμμα της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης προκάλεσε οργή και έγινε πρωτοσέλιδο σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, όταν ένας τηλεοπτικός παρουσιαστής παρουσίασε μια προσομοίωση επίδειξης του τρόπου με τον οποίο τα πυρηνικά υποβρύχια του ρωσικού πολεμικού ναυτικού θα εξαλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο με ευκολία.

“Προσεγγίζει τον στόχο του σε βάθος 1km με ταχύτητα 200km/h. Δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσετε αυτό το υποβρύχιο drone. Η κεφαλή πάνω του έχει απόδοση έως και 100 μεγατόνων”.

“Η έκρηξη αυτής της θερμοπυρηνικής τορπίλης από τις ακτές της Βρετανίας θα προκαλέσει ένα γιγάντιο κύμα τσουνάμι ύψους έως και 500 μέτρων”.

Στη συνέχεια, στο πιο προκλητικό σημείο του τηλεοπτικού προγράμμματος, είπε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια “ραδιενεργή έρημο”:

“Ένα τέτοιο μπαράζ από μόνο του μεταφέρει επίσης ακραίες δόσεις ακτινοβολίας. Έχοντας περάσει πάνω από τα βρετανικά νησιά, θα μετατρέψει ό,τι μπορεί να έχει απομείνει από αυτά σε μια ραδιενεργή έρημο”.


Το θέμα είναι ότι τέτοιοι καυχησιολογικοί ισχυρισμοί στη ρωσική τηλεόραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.

Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ, και αυτά τα όπλα είναι πολύ πιθανό να έχουν ήδη τοποθετηθεί στα ανοικτά των ακτών των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου για να προετοιμαστούν ακριβώς για ένα τέτοιο σενάριο.

ΜΙΑ ΣΟΥ – ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥ :

– ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ

(ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022) Η Ουκρανία προετοιμάζει μια μαζική στρατιωτική επίθεση κατά της περιοχής του Ντονμπάς για να καταστρέψει την εξέγερση της αυτοδιοίκησης των φιλορωσικών περιοχών της νοτιοανατολικής Ουκρανίας.

(22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022) Η Ρωσία αναγνωρίζει την ανεξαρτησία αυτών των αποσχισμένων κρατών και προετοιμάζεται να εισβάλει στην Ουκρανία για να υπερασπιστεί αυτές τις περιοχές από την ουκρανική επιθετικότητα.

(ΜΑΡΤΙΟΣ 2022) Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αρχίζουν να εκπαιδεύουν το ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό για να χειριστεί το υλικό του ΝΑΤΟ όπως τα μαχητικά αεροσκάφη F-16. Εξαπολύθηκαν σοβαρά οικονομικά όπλα μαζικής καταστροφής εναντίον της Ρωσίας.

(ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022) Η Ρωσία συνειδητοποιεί ότι πρέπει να ρισκάρει και αρχίζει να πιέζει για την κατάκτηση εδάφους στη νότια Ουκρανία, πιέζοντας προς την Οδησσό ενώ απομακρύνει το εναπομείναν προσωπικό του ουκρανικού στρατού.

(ΜΑΪΟΣ 2022) Τεράστια στρατιωτική συσσώρευση στρατευμάτων, αρμάτων μάχης, πυροβολικού και υλικοτεχνικής υποστήριξης επιταχύνεται στην ανατολική Πολωνία, μια περιοχή σταδίου για την επερχόμενη αντεπίθεση.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ …

 

(ΙΟΥΝΙΟΣ 2022) Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ εξαπολύουν επιχείρηση ψευδούς σημαίας με την χημικών όπλων στην Ουκρανία για να κατηγορήσουν τη Ρωσία και να δικαιολογήσουν την κλιμάκωση προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

(ΙΟΥΛΙΟΣ ή ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022) Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ ξεκινούν μια αντεπίθεση κατά των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, αλλά εξαπολύουν επίσης βόμβες και πυραυλικές επιθέσεις εναντίον στόχων υποδομής στη Ρωσία (όπως διυλιστήρια πετρελαίου).

(ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ή ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022) Η Ρωσία ανταποδίδει τα πλήγματα του ΝΑΤΟ εκτοξεύοντας όπλα EMP εναντίον των ΗΠΑ και των χωρών του ΝΑΤΟ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

(ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ / ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022) ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ οι ΗΠΑ και η ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Οι ΗΠΑ απαντούν απειλώντας με πυρηνικά πλήγματα κατά της Ρωσίας. Η Ρωσία απειλεί με την σειρά της με υποβρύχια πυρηνικά drones που θα μπορούσαν να εξαπολύσουν ένα πυρηνικό παλιρροϊκό κύμα.

(ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ / ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022) Ο καθένας μπορεί να μαντέψει πλέον τί πρόκειται να συμβεί εδώ… αν δεν επικρατήσουν οι πιο ψύχραιμες φωνές, θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε μια παγκόσμια θερμοπυρηνική ανταλλαγή με τη Ρωσία πριν από το τέλος του 2022.

ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ.

Κι αυτό, επειδή οι ΗΠΑ και τα έθνη του ΝΑΤΟ διοικούνται από ανίκανους ηλίθιους που φαίνεται να είναι μέρος μιας παγκόσμιας λατρείας του θανάτου που επιθυμεί πραγματικά έναν πυρηνικό πόλεμο.

 

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Σχετικό με όλα αυτά είναι το λυπηρό γεγονός ότι οι ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Κάτω από τον έλεγχο των αριστερο-ηλίθιων στρατηγών του Πενταγώνου και μιας ηγεσίας που αποτελείται από αδερφές και αρσενικοθήλυκες, η ίδια η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ από μια αντρική συμπεριφορά σκληροτράχηλων μαχητών ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΤΟΠΙΟ ΓΚΕΪ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ CROSSDRESSER*, που αποτελεί πλέον μια σκιά αυτού που συμβόλιζε ο Αμερικανικός στρατός μόλις πριν από μια δεκαετία.

Τώρα, έχουμε όλο και λιγότερους “στρατιώτες” και όλο και περισσότερα τεχνολογικά παιχνίδια (όπως τα drones αυτοκτονίας) που διευθύνονται από gamers και υπέρβαρους χειριστές που μόλις και μετά βίας μπορούσαν να περάσουν ένα τεστ φυσικής κατάστασης.

Μόλις αφαιρεθεί αυτή η τεχνολογία από τις δυνάμεις των ΗΠΑ – κάτι που μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με όπλα EMP – οι υπόλοιποι στρατιωτικοί άνδρες και γυναίκες έχουν πολύ μειωμένη αποτελεσματικότητα επειδή είναι σε μεγάλο βαθμό ανίκανοι να πολεμήσουν πραγματικά (ξέρετε, με τουφέκια και μπότες στο έδαφος).

Αν και υποστηρίζουμε τους εν ενεργεία στρατιώτες και τους βετεράνους μας, η θλιβερή αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να ταιριάξουν με τη σκληρότητα και τις φυσικές δυνατότητες των στρατιωτών της εποχής του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου (και των Αμερικανών πεζοναυτών) που θα μπορούσαν να καταφέρουν σχεδόν τα πάντα με ένα μόνο τουφέκι και ένα σκόπευτρο.

Οι στρατιώτες της Ρωσίας είναι “the real deal”: σκληροτράχηλοι, αποφασιστικοί και τώρα με μεγάλη εμπειρία στους ελιγμούς στο πεδίο της μάχης.

Δεν χρειάζονται προηγμένη τεχνολογία για να είναι μια αποτελεσματική μαχητική δύναμη, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ρώσοι στρατιώτες μπορούν ακόμα να προβάλλουν ισχύ ακόμη και χωρίς τεχνολογικά βαρέα όπλα.

Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία έχει ένα καταστροφικό πλεονέκτημα ανθεκτικότητας και τραχύτητας που απλά δεν αντανακλάται πλέον στη λιτή κουλτούρα του αμερικανικού Πενταγώνου και των ολοένα και πιο εκθηλυμένων μαχόμενων δυνάμεών του.

Εν τω μεταξύ, οι πιο ικανοί πατριώτες άντρες του στρατού εκκαθαρίζονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, εξαλείφοντάς τους από τις στρατιωτικές τάξεις και έτσι στρέφονται οι υπόλοιπες δυνάμεις προς την κατεύθυνση που χαράζουν οι αδελφές και οι κλαψιάρες “σκύλες” που αφηνιάζουν μόνο στην θέα της Αμερικάνικης σημαίας!

Θυμηθείτε: Το Πεντάγωνο διοικείται από στρατηγούς που μισούν την αμερικανική σημαία και όλα όσα αντιπροσωπεύει η Αμερική.

Πιστεύετε ότι οι δυνάμεις που ελέγχουν θα είναι έτοιμες να πολεμήσουν για την Αμερική και να κερδίσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο; Ούτε κατά διάνοια. Όλοι οι αυτοί οι προοδευτικοί αριστερο-ηλίθιοι μισούν την Αμερική και θέλουν να την δουν να αποτυγχάνει.

Πείτε ότι θέλετε για τον Πούτιν, αλλά ο Πούτιν δεν μισεί τη Ρωσία.

Δεν προσπαθεί να διαλύσει τη ρωσική κουλτούρα.

Και δεν είναι κουνιστός.

Σε αντίθεση με τον Μπάιντεν, ο Πούτιν είναι μια γνωστική ιδιοφυΐα και αυτή τη στιγμή ξεπερνάει τον ανίκανο, σχεδόν διανοητικά καθυστερημένο “Πρόεδρο” των ΗΠΑ και ολόκληρο το καθεστώς των τρελών και κοινωνιοπαθών που μισούν την Αμερική.

Δείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες στο σημερινό podcast του Situation Update εδώ:

 

Brighteon.com/2777388a-b58e-461e-8759-7d16c1a12fed

(διάρκεια: 1:17:04)

Ανακαλύψτε περισσότερα podcast με πληροφορίες κάθε μέρα, μαζί με ειδικές αναφορές, συνεντεύξεις και ενημερώσεις έκτακτης ανάγκης, στη διεύθυνση:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Επίσης ακολουθήστε με στα:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Truth Social: https://truthsocial.com/@healthranger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Κατεβάστε τα τρέχοντα ηχητικά βιβλία μου — συμπεριλαμβανομένων των Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide και The Contagious Mind — στη διεύθυνση:
Download my current audiobooks — including Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide and The Contagious Mind — στο:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

_ _ _ _ _
* crossdresser: ένα άτομο που ντύνεται με ρούχα που συνήθως σχετίζονται με το αντίθετο φύλο. Ένας άντρας που ντύνεται με γυναικεία ρούχα ή ρούχα είναι γνωστός ως crossdresser από άνδρα σε γυναίκα (MTF male to female). Μια γυναίκα που ντύνεται ως άντρας είναι γνωστή ως crossdresser από γυναίκα σε άνδρα (FTM female to male).

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,182


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα