Η αδιανόητη κίνηση Ιερώνυμου να κάνει αγιασμό στο νεόδμητο ανάκτορο της χλιδής, εφοπλιστή, που έγινε γνωστός μέσα από τις περιπέτειες με την πρώην σύζυγο, τον γεροντοέρωτα με την νέα και τα 2 πλοία που στα αμπάρια τους βρέθηκε κόκα!

Η αδιανόητη κίνηση Ιερώνυμου να κάνει αγιασμό στο νεόδμητο ανάκτορο της χλιδής, εφοπλιστή, που έγινε γνωστός μέσα από τις περιπέτειες με την πρώην σύζυγο, τον γεροντοέρωτα με την νέα και τα 2 πλοία που στα αμπάρια τους βρέθηκε κόκα!

18 Φεβρουαρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,537
Μοίρασέ το

 

Mε την παρουσία του και την σχετική λειτουργία ο κ. Ιερώνυμο έχει προκαλέσει θλίψη στο ποίμνιο καθώς «ξέπλυνε» στην κοινή γνώμη την εικόνα ενός αμφιλεγόμενου εφοπλιστή!

Στην ελίτ, πάντα δίνει το παρόν ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ…
ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ…
ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ…
ΦΤΟΥ ΣΟΥ  ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ… αυτές, είναι υπηρεσίες στην εκκλησία του Σατανά και όχι του Χριστού…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η κίνηση του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου να τελέσει αγιασμό σε υπερπολυτελή νεόδμητη κατοικίαανάκτορο πρόκλησης και χλιδής, επιδειξιομανούς εφοπλιστή και της νεαρότατης συζύγου του, μικρότερης κατά μερικές δεκαετίες, έχει δυσαρεστήσει και έχει προκαλέσει θλίψη στο ποίμνιο, καθώς η βάση της Εκκλησίας και οι ιεράρχες θεωρούν ότι ο καλής προαίρεσης Αρχιεπίσκοπος χρησιμοποιήθηκε από τον επιδειξιομανή εφοπλιστή ως μέσο διαφήμισης και παρέμβασης, καθώς πλήθος σχετικών φωτογραφιών διανεμήθηκαν σε κοσμικά σάιτ, που καλύπτουν τη ζωή των προσώπων της χλιδής και της ολιγαρχίας του πλούτου, που με κινήσεις τους προσβάλουν και υποτιμούν την κοινωνία!

Επιπροσθέτως με την παρουσία του και την σχετική λειτουργία ο κ. Ιερώνυμος «ξέπλυνε» στην κοινή γνώμη την εικόνα ενός αμφιλεγόμενου εφοπλιστή, που έγινε γνωστός μέσα από την δικαστική του διαμάχη με την τέως σύζυγο του, τον γεροντοέρωτα με την πιτσιρίκα νέα σύζυγο του, που θα μπορούσε να είναι εγγονή του, αλλά και με το ζήτημα 2 πλοίων δικής του ιδιοκτησίας στα αμπάρια των οποίων είχε βρεθεί κόκα!

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,537


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα