Η ΑΝΙΕΡΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Ο Μητσοτάκης, “απειλεί” ΔΗΘΕΝ τις ιερές μονές του Αγίου Όρους...

Η ΑΝΙΕΡΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Ο Μητσοτάκης, “απειλεί” ΔΗΘΕΝ τις ιερές μονές του Αγίου Όρους...

29 Μαΐου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:860
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω, οργίζομαι και αναρωτιέμαι: ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ;;;

Μητσοτάκης: «Ή θα κόψετε τα πάρε- δώσε και τα σούρτα- φέρτα με την «Νίκη» ή θα σας κόψω τα κοινοτικά κονδύλια των 200 εκατ. ευρώ»

– Το μήνυμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος, ο ρωσικός παράγων και οι ύποπτοι επιχειρηματίες της Εκκλησίας

Καταγγελία φωτιά από το FIU Ουκρανίας προς την Αρχή για το ξέπλυμα: 621 Ρώσοι βουλευτές ξεπλένουν στην Ελλάδα!

Η Ανεξάρτητη Αρχή της Ουκρανίας παρέθεσε στοιχεία και ντοκουμέντα τον Μάρτιο 2023 για μαζικό ξέπλυμα Ρώσων αξιωματούχων προς Ιερές Μονές, εκκλησιαστικούς παράγοντες και πολιτικά πρόσωπα!

«Ή θα κόψετε τα πάρε- δώσε και τα σούρτα- φέρτα με την «Νίκη» ή θα σας κόψω τα κοινοτικά κονδύλια των 200 εκατ. ευρώ» - Το μήνυμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος, ο ρωσικός παράγων και οι ύποπτοι επιχειρηματίες της Εκκλησίας - Καταγγελία φωτιά από το FIU Ουκρανίας προς την Αρχή για το ξέπλυμα: 621 Ρώσοι βουλευτές ξεπλένουν στην Ελλάδα!

Ένας αγαπημένος φίλος και αναγνώστης των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ, μας είχε δώσει μια πολύτιμη συμβουλή:

“ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…”

Μήπως ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που χρησιμοποιεί τον Μητσοτάκη, χρησιμοποιεί και τον Νατσιό με το κόμμα του;;;

Τον πρώτο για να διαλύσει το έθνος και τον δεύτερο για να διαλύσει την Εκκλησία;;;

Τα στοιχεία πλέον, ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ…

Μόνον οι προβατοποιημένοι δεν θα τα αντιληφθούν και οι παρανοϊκοί…  

Ενώ φαίνεται πως ο Μητσοτάκης κυνηγάει το κόμμα του Νατσιού, στην ουσία, το προμοτάρει στο υποσυνείδητο του λαού, κάνοντας λόγο για “χρηματοδότηση μονών του Αγίου Όρους, από τη Ρωσία, που χρηματοδοτούν τον Νατσιό”…

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΠΛΕΟΝ…

ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΦΑΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ…

Διαβάστε εδώ το σχόλιό μου, και θα καταλάβετε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Την ώρα που η φημολογία για χρηματοδότηση από Ρωσικούς και φιλορωσικούς θύλακες στην Ελλάδα (πχ Άγιον Όρος, επιχειρηματίες με στενές σχέσεις με την Εκκλησία) του νεοσύστατου ακροδεξιού και αντιεμβολιαστικού κόμματος «Νίκη», που περιλαμβάνει «ψεκασμένους» και παλαιοημερολογίτες, δίνει και παίρνει και μάλιστα ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στο Άγιον Όρος για να τους «τα ψάλλει» ένα χεράκι, στην Αρχή για το ξέπλυμα έφτασε μια εμπεριστατωμένη καταγγελία που περιλαμβάνει στοιχεία και ντοκουμέντα, από το FIU Ουκρανίας, την αντίστοιχη Αρχή για το ξέπλυμα, που ζητάει από την ελληνική Ανεξάρτητη Αρχή τον έλεγχο 621 Ρώσων βουλευτών, που σύμφωνα με τα έγγραφα που παραθέτει, ξεπλένουν λεφτά μέσω της Ελλάδας!

Η παρέμβαση της Ουκρανικής Αρχής για το ξέπλυμα, η οποία έγινε τον Μάρτιο του 2023, λιγότερο από ένα μήνα νωρίτερα από τις προγραμματισμένες τότε εκλογές της 9ης Απριλίου, αξιολογείται ως ιδιαίτερα σοβαρή καθώς έρχεται να καταδείξει με «αποδείξεις και ονόματα» την παροχή ρευστότητας από πρόσωπα του ρωσικού κοινοβουλίου, προς συστήματα στην Ελλάδα και ένα ξέπλυμα πέραν των συνηθισμένων, εν μέσω πολεμικής σύρραξης με την Ουκρανία αλλά και την επιβολή διεθνών κυρώσεων!

Παράγοντες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, προσπαθούν να συσχετίσουν το καταγγελλόμενο ξέπλυμα των Ρώσων βουλευτών, με εμβάσματα σε Ιερές Μονές, εκκλησιαστικούς φορείς, πολιτικά πρόσωπα και πάσης φύσης υπόπτους φορείς!

Το καταγγελλόμενο από το FIU Ουκρανίας μαζικό ξέπλυμα Ρώσων αξιωματούχων στη χώρα μας και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, αξιολογείται ως μη τυχαίο και για τον λόγο αυτό από την εγχώρια Αρχή για το ξέπλυμα, αναμένεται η έναρξη εξονυχιστικών ελέγχων σε λογαριασμούς, εμβάσματα και σε μια σειρά προσώπων στη χώρα μας που θεωρούνται ύποπτα!

Την ίδια ώρα η παρουσία Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος, το οποίο υπό την ένοχη ανοχή του διοικητή της μοναστικής πολιτείας φιλορώσου εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου, τα καράβια του οποίου παρά τις κυρώσεις των Αμερικανών μετέφεραν ρωσικά προϊόντα σπάζοντας το εμπάργκο και αποκομίζοντας έναν τεράστιο πλουτισμό, μετατράπηκε σε άντρο Ρώσων και άλλων κατασκόπων, μεταφέρει και ένα τελεσίγραφο σε Ηγούμενους και …προηγούμενους!

«Ή θα κόψετε τα σούρτα φέρτα και τα πάρε δώσε με την Νίκη ή θα σας κόψω όλα τα κοινοτικά κονδύλια που ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ»! «Διαλέγετε και παίρνετε»…

 

 

Πηγή

Προβολές : 860


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα