Η Αυστραλία βιώνει την πανδημία των πλήρως m-volιασμένων καθώς τα κρούσματα αυξάνονται μεταξύ του πληθυσμού των διπλά m-volιασμένων και εκείνων που έχουν λάβει τις ενισχυτικές δόσεις 

Η Αυστραλία βιώνει την πανδημία των πλήρως m-volιασμένων καθώς τα κρούσματα αυξάνονται μεταξύ του πληθυσμού των διπλά m-volιασμένων και εκείνων που έχουν λάβει τις ενισχυτικές δόσεις 

14 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:219
Μοίρασέ το

 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ-VOLΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19
Tα m-volια για τον COVID-19 δεν οδηγούν μόνο σε αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, νοσηλείας και θανάτων, αλλά προκαλούν επίσης δεκάδες χιλιάδες σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας ξεκίνησε πρόσφατα ένα πρόγραμμα αποζημίωσης χωρίς υπαιτιότητα που θα επιτρέπει σε άτομα που έχουν πληγεί από σοβαρούς τραυματισμούς από τα m-volια του κορωνοϊού να ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

 

 

 

Αν οι Αυστραλοί δεν πάρουν τα όπλα να καθαρίσουν τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, θα αρκεστούν στα ψίχουλα που θα τους δώσει η σιωνιστική τους κυβέρνηση, για τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ και τις ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ που υπέστησαν.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Image: Australia experiencing pandemic of the fully vaccinated as cases surge among double-jabbed and boosted population

 

Μετάφραση blümlifee

 

Η Αυστραλία βιώνει την “πανδημία των πλήρως m-volιασμένων”, με τη συντριπτική πλειονότητα των κρουσμάτων του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19), των νοσηλειών και των θανάτων να σημειώνονται μεταξύ των πλήρως m-volιασμένων πολιτών και όσων έχουν λάβει ενισχυτικές δόσεις.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, 9 στα 10 κρούσματα και νοσηλείες COVID-19 και 8 στους 10 θανάτους που σχετίζονται με τον κορωνοϊό μεταξύ 26 Νοεμβρίου 2021 και 15 Ιανουαρίου στην Αυστραλία ήταν μεταξύ των πλήρως m-volιασμένων και των ενισχυμένων πληθυσμών της. (Σχετικά:  Η Αυστραλία επεκτείνει τον ορισμό του “πλήρως m-volιασμένου” για να συμπεριλάβει την τρίτη ένεση για τον Covid.)

Στη νοτιοανατολική πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, τα κρούσματα COVID-19 έχουν δεκαπλασιαστεί από τα μέσα Δεκεμβρίου 2021. Η πολιτεία έσπασε τα ρεκόρ μόλυνσης από τον κορωνοϊό από τότε που ο ιός έπληξε για πρώτη φορά τη χώρα τον Μάρτιο του 2020. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι πάνω από το 94% όλων των κατοίκων της πολιτείας, ηλικίας 16 ετών και άνω είναι πλήρως m-volιασμένοι και σχεδόν οι μισοί ενήλικες έχουν λάβει αναμνηστικές δόσεις του m-volίου.

Στις 14 Δεκεμβρίου πέρυσι, το κράτος κατέγραψε 1.347 νέα κρούσματα COVID-19. Ακριβώς ένα μήνα αργότερα, στις 14 Ιανουαρίου, το κράτος κατέγραψε 48.133 νέα κρούσματα.

Οι θάνατοι που σχετίζονται με τον COVID-19 στην πολιτεία έχουν επίσης εκτοξευθεί στα υψηλότερα επίπεδά τους από την αρχή του έτους. Η Νέα Νότια Ουαλία δεν γνώρισε ποτέ τέτοια αύξηση θανάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Στις 29 Δεκεμβρίου, το κράτος κατέγραψε μόνο έναν θάνατο που σχετίζεται με τον COVID-19. Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, η πολιτεία κατέγραψε 36 θανάτους σε μία μόνο ημέρα. Αυτός είναι ο υψηλότερος απολογισμός μιας ημέρας της πολιτείας από την έναρξη της πανδημίας.

Ενώ μέλη των αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι το τρέχον κύμα COVID-19 που βιώνει η χώρα οφείλεται στον μη m-volιασμένο πληθυσμό, τα δεδομένα δίνουν μια πολύ διαφορετική εικόνα.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας, η οποία δημοσιεύει μια εβδομαδιαία “έκθεση επιτήρησης” για τον COVID-19 που περιέχει δεδομένα για λοιμώξεις, νοσηλείες και θανάτους καθώς και την κατάσταση m-volιασμού αυτών των περιπτώσεων, οι πλήρως m-volιασμένοι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία.

Στην τελευταία έκθεση, που δημοσιεύθηκε στις 4 Φεβρουαρίου, η πολιτεία έχει αντιμετωπίσει συνολικά 450.603 επιβεβαιωμένα κρούσματα από τότε που ανακαλύφθηκε η μετά τον m-volιασμό παραλλαγή Omicron.

Από όλες αυτές τις περιπτώσεις, μόνο 55.697, ή το 12 %, ήταν αν-m-volίαστοι. Ένα επιβλητικό 372.912, ή το 82% των περιπτώσεων, ήταν πλήρως m-volιασμένοι. Τα υπόλοιπα 21.994 κρούσματα εμφανίστηκαν σε άτομα που είχαν μερικώς m-volιαστεί (4.644) ή είχαν λάβει τις αναμνηστικές δόσεις του m-volίου (17.350).

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ-VOLΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19
Tα m-volια για τον COVID-19 δεν οδηγούν μόνο σε αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, νοσηλείας και θανάτων, αλλά προκαλούν επίσης δεκάδες χιλιάδες σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας ξεκίνησε πρόσφατα ένα πρόγραμμα αποζημίωσης χωρίς υπαιτιότητα που θα επιτρέπει σε άτομα που έχουν πληγεί από σοβαρούς τραυματισμούς από τα m-volια του κορωνοϊού να ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Το ποσό που μπορούν να λάβουν οι Αυστραλοί είναι, τουλάχιστον, 5.000 AU$ (3.590 $), αλλά τα άτομα που υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς λόγω του m-volίου COVID-19 μπορούν να αποζημιωθούν πολύ περισσότερο από αυτό το ποσό, συν να λάβουν αποζημίωση για ιατρικά έξοδα και χαμένους μισθούς.

Η Clare Eves, επικεφαλής ιατρικής αμέλειας στη Shine Lawyers, μια δικηγορική εταιρεία που ειδικεύεται στη νομοθεσία αποζημίωσης σωματικών βλαβών, είπε ότι ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΘΑ ΜΠΟΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ” ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ Μ-VOLIA.

“Τα ανεπιθύμητα συμβάντα… που επηρεάζουν τους ανθρώπους, είναι πραγματικά πολύ καταστροφικά”, είπε η Eves.

Όπως ανέφερε η Διοίκηση Θεραπευτικών Προϊόντων, έχουν καταγράψει και αναγνωρίσει σχεδόν 80.000 ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το m-volιο για τον COVID-19. Αυτό είναι αναμφίβολα μόνο ένα μικρό ποσοστό του αριθμού των ανθρώπων που παρουσίασαν σημαντικές παρενέργειες λόγω του πειραματικού m-volίου.

Από τα μέσα Νοεμβρίου, μόνο περίπου 10.000 από αυτές τις σχεδόν 80.000 αναγνωρισμένες περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να υποβάλουν αξίωση για αποζημίωση.

Αυτό σημαίνει ότι εάν εγκριθεί κάθε αξίωση, θα κόστιζε στην αυστραλιανή κυβέρνηση τουλάχιστον 50 εκατομμύρια δολάρια. Η Eves είπε ότι σημαντικοί τραυματισμοί, όπως επιπλοκές στον εγκέφαλο ή την καρδιά, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αξιώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων αυστραλιανών δολαρίων.

Άτομα που παρουσίασαν μέτριες έως σημαντικές παρενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα παραμονή στο νοσοκομείο για τουλάχιστον μία νύχτα καλύπτονται από το κυβερνητικό πρόγραμμα πληρωμών.

Οι ενάγοντες που ζητούν από 5.000 έως 20.000 AU$ (14.360 $) πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία ότι ο τραυματισμός σχετίζεται με το m-volιο για τον COVID-19, πόσα ξόδεψαν για ιατρικά έξοδα και πόσα έχασαν στους μισθούς.

Οι ενάγοντες που ζητούν περισσότερα από 20.000 $ AU πρέπει να προσκομίσουν τα ίδια αποδεικτικά στοιχεία. Αλλά οι αξιώσεις τους, συμπεριλαμβανομένων των αξιώσεων θανάτου, θα αξιολογηθούν από μια ομάδα ανεξάρτητων νομικών εμπειρογνωμόνων. Οι συστάσεις τους θα αποφασίσουν πόσα θα λάβουν οι ενάγοντες.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έχει αποκαλύψει ποιο θα είναι το αποδεικτικό της επίπεδο για να αποδείξει ότι οι συνθήκες του αιτούντος προκλήθηκαν από το m-volιο, με αποτέλεσμα πολλοί να ανησυχούν ότι οι περισσότεροι ισχυρισμοί ενδέχεται να απορριφθούν.

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:
Οι “ενισχυτικές” δόσεις του Covid θα γίνουν σύντομα υποχρεωτικές στην Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν m-volια κατά του COVID για παιδιά, λένε ειδικοί στους ηγέτες της Αυστραλίας.

Η Δυτική Αυστραλία επιβάλλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ περιορισμούς λόγω Covid στους μη m-volιασμένους κατοίκους.

Η Αυστραλία ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ τώρα ότι τα m-volια κατά του Covid βλάπτουν τους ανθρώπους, και προσφέρει έως και 600.000 δολάρια ως αποζημίωση για τους σοβαρά τραυματίες.

Πληροφοριοδότης λέει ότι νέοι πλήρως m-volιασμένοι Αυστραλοί ΠΕΘΑΝΟΥΝ λόγω επιπλοκών του m-volίου.

Ακούστε αυτό το επεισόδιο της έκθεσης “Health Ranger Report”, η οποία μιλά για τις συλλήψεις ιθαγενών πληθυσμών από τον στρατό στην Αυστραλία για λόγους εθνοκάθαρσης.

(podcast 1:15:40)

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι Health Ranger Report στο  Brighteon.com

Μάθετε περισσότερα για το πώς τα m-volια κατά του COVID-19 επιδεινώνουν την πανδημία στο Vaccines.news

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

DailyExpose.uk

TheGuardian.com

Health.NSW.gov.au

Brighteon.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 219


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα