Η εισαγγελέας του αχρείου πάγου, θα ασκήσει ποινική δίωξη στον Φλωρίδη, που ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;

Η εισαγγελέας του αχρείου πάγου, θα ασκήσει ποινική δίωξη στον Φλωρίδη, που ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;

9 Απριλίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:526
Μοίρασέ το

Διαβάζω και … αναρωτιέμαι: Δύο μέτρα και δύο σταθμά η εισαγγελέας του αρείου πάγου;;; Άλλα στους Σπαρτιάτες, άλλα στον Φλωρίδη;;;

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο πρ. ΓΕΕΘΑ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ… ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ…

 

 

«fake news» Φλωρίδη περι αγωγού φυσικού αερίου που περνάει απο το σημείο του μπαζώματος στα Τέμπη…

«Δεν περνάει κανένας αγωγός από εκεί», είπε ο ναύαρχος Χρηστίδης!

«fake news» Φλωρίδη περι αγωγού φυσικού αερίου που περνάει απο το σημείο του μπαζώματος στα Τέμπη… «Δεν περνάει κανένας αγωγός από εκεί», είπε ο ναύαρχος Χρηστίδης!

Ο Γιώργος Φλωρίδης αφού αποκάλεσε “μπάζα όσους μιλούν για μπάζωμα”, τελικά παραδέχτηκε πως  ο χώρος μπαζώθηκε αλλα για να μη «σκάσει» ο αγωγός φυσικού αερίου που υπήρχε εκεί…

Κάτι που διέψευσε ο λαρισαίος επίτιμος Α/ΓΕΝ ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, λέγοντας πως «Δεν περνάει αγωγός φυσικού αερίου από εκεί»!

 

Το θράσος με το οποίο η κυβέρνηση επιμένει να παρουσιάζει “fake news” ντοκουμέντα που έχουν επαληθευτεί πολλές φορές είναι προκλητικό. Αλλά να φτάνει και στο σημείο να διαδίδει η ίδια “fake news” για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ξεπερνά κάθε φαντασία!

Ένα από τα πιο συχνά επιχειρήματα που χρησιμοποιούν κυβερνητικά στελέχη για να δικαιολογήσουν το μπάζωμα στα Τέμπη, είναι ότι σε εκείνο το σημείο περνάει υπόγειος… αγωγός φυσικού αερίου. Σύμφωνα με αυτή την εντελώς ψευδή εξήγηση, οι άμεσες επεμβάσεις που έγιναν στον χώρο, ήταν για λόγους… ασφάλειας. Δηλαδή υποτίθεται πως έπρεπε να σκαφτεί το χώμα και να απομακρυνθεί σε άγνωστο σημείο, και στη συνέχεια να μπαζωθεί το σημείο με χαλίκια, ώστε να μπορούν να πατήσουν εκεί με ασφάλεια τα βαριά μηχανήματα που ήδη πατούσαν, και να μην κινδυνεύει να «σκάσει» ο αγωγός φυσικού αερίου… που τελικά δεν υπάρχει!

Το επιχείρημα, αυτό το επικαλέστηκε ανάμεσα σε άλλους κυβερνητικούς και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης. Ο οποίος είπε συγκεκριμένα ότι «έπεσαν χώματα και χαλίκια προκειμένου να γίνουν δρόμοι ώστε να προσεγγίσουν τα σωστικά συνεργεία το σημείο. Επίσης στον τόπο του δυστυχήματος υπάρχει αγωγός φυσικού αερίου και για λόγους ασφαλείας καλύφθηκε με χαλίκια».

 

Και κάνοντας ακόμα πιο «δραματικό» το επιχείρημά του, ο κ. Φλωρίδης πρόσθεσε ότι «αν δεν έμπαινε εκεί το χαλίκι, θα μπορούσαν τα βαριά μηχανήματα να σκάσουν τον αγωγό και να μη μείνει τίποτα όρθιο… στην Ελλάδα».

Τα ψέματα αυτά αποκάλυψε σε συνέντευξή που παραχώρησε στο militaire.gr, ο επίτιμος Α/ΓΕΝ ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης. Ως Λαρισαίος και γνώστης της τοπικής κοινωνίας, ο κ. Χρηστίδης είπε ότι η δήθεν ύπαρξη αγωγού στο σημείο αποτελεί ένα ξεδιάντροπο ψέμα, που ως μοναδικό σκοπό έχει να εξευμενίσει την κοινή γνώμη!

Είπε συγκεκριμένα:

«Εγώ είμαι Λαρισαίος, άρα την περιοχή των Τεμπών την ξέρω πολύ καλά. Ανατριχιάζω και θλίβομαι όταν υπουργοί λένε ότι κάτω από εκεί που μπάζωσαν στα Τέμπη υπάρχει αγωγός φυσικού αερίου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα. Ο αγωγός δεν περνάει από εκεί. Οι Λαρισαίοι το γνωρίζουν, αλλά έπρεπε να πειστεί το 98% του λαού, γιατί αυτός ήταν ένας εύηχος λόγος. Είναι ασύλληπτο».

Πραγματικά είναι ασύλληπτο να ειπώνονται τόσο απροκάλυπτα ψεύδη, και μάλιστα από χείλη υπουργών.

Στη συνέντευξη, ο Ναύαρχος Χρηστίδης έκανε κι έναν πολύ ενδιαφέρων συνειρμό, σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Καναδά:

«Έχουμε στείλει τα δείγματα για τα Τέμπη στον Καναδά και στο Λονδίνο. Αναφέρω το τάιμινγκ που πήγαμε, δεν κάνω σενάρια. Επί 20 χρόνια δεν παίρναμε Καναντέρ (σ.σ.: έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση πριν από λίγες ημέρες ότι θα αγοράσουμε εφτά έως το 2030). Αν συνειδητοποιήσει κανένας τι συνέβη στα Τέμπη, τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, τότε θα καταλάβει τα πάντα».

Να διευκρινίσουμε ότι σε εργαστήρια του Καναδά (και του Λονδίνου) έχει αποσταλεί υλικό που θα δείξει την ύπαρξη ή μη κάποιων εύφλεκτων υλών στην εμπορική αμαξοστοιχία. Αυτό που ξεκάθαρα εικάζει ο Ναύαρχος, είναι μια πιθανή συγκάλυψη πάνω στη συγκάλυψη, με αντάλλαγμα το χρυσοπληρωμένο πρόγραμμα για τα νέα Καναντέρ.

Το σενάριο του Ναυάρχου είναι πολύ λογικό, αν παρατηρήσουμε τον τρόπο που επιχειρήθηκε η συγκάλυψη στα Τέμπη απο την αρχή του εγκλήματος εώς σήμερα. Όπου ένα “αόρατο χέρι” εξαφάνίζει τα πάντα. Απο σχεδόν χίλιες κάμερες το υλικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας εξαφανίστηκε και σε μόνο δύο βίντεο που αναγράφεται, στο κρίσιμο σημείο κόπτονται και τα δύο!

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 526


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα