Η Εισαγγελία καλεί τον πατέρα Αντώνιο ως ύποπτο για πολύ σοβαρά αδικήματα

Η Εισαγγελία καλεί τον πατέρα Αντώνιο ως ύποπτο για πολύ σοβαρά αδικήματα

15 Δεκεμβρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:369
Μοίρασέ το

 

Πιθανόν να κληθεί αύριο σε ανωμοτί κατάθεση.

Μετά από τις ανατριχιαστικές καταθέσεις των πρώην τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι εισαγγελείς μετά την έρευνα, ο πατέρας Αντώνιος καλείται να καταθέσει ως ύποπτος για ασέλγεια σε ανηλίκους κατά συρροή και κακοποίηση ανηλίκων κατά συρροή.

 

 

 

 

Όσο και να θέλει κάποιος να αρνηθεί όλα αυτά που έχουν γραφτεί για τον συγκεκριμένο και την “πρεσβυτέρα”, δυσκολεύεται να πιστέψει στην αθωότητα του ζεύγους…

Από την άλλη πλευρά, η αφωνία στην ουσία και των δυο τους, επιβεβαιώνει πως η Κιβωτός του Κόσμου, ήταν Κιβωτός του τρόμου και της διαστροφής…

Κι αυτοί που βιάστηκαν να πάρουν το μέρος του “ιερέα”, μεταξύ άλλων και πρόσωπα που έχουν θετικότατο πρόσημο στην κοινωνία, θα πρέπει να επανεξετάσουν την άποψή τους…

Από την άλλη πλευρά, κι αυτοί που ανέλαβαν την διαχείριση της ΜΚΟ, δεν έχουν και τις … καλύτερες περγαμηνές… ακριβώς το αντίθετο έχουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Για δύο πολύ σοβαρά αδικήματα καλείται σε ανωμοτί κατάθεση στην Εισαγγελία Ανηλίκων, ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρας Αντώνιος.

Μετά από τις ανατριχιαστικές καταθέσεις των πρώην τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι εισαγγελείς μετά την έρευνα, ο πατέρας Αντώνιος καλείται να καταθέσει ως ύποπτος για ασέλγεια σε ανηλίκους κατά συρροή και κακοποίηση ανηλίκων κατά συρροή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εισαγγελία είχε αποφασίσει να τον καλέσει από τις πρώτες καταθέσεις των πρώην φιλοξενούμενων, προτού ακόμα δώσει κατάθεση ο 15χρονος που φέρεται να μίλησε για πιο σκληρή κακοποίηση από τον 19χρονο.

Η έρευνα της Εισαγγελίας έχει ολοκληρωθεί και ο Χιώτης «Νώε» πιθανόν να δεχτεί κλήτευση αύριο, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ή το αργότερο τη Δευτέρα 19 του μήνα.

 

Η κατάθεση-σοκ για το πεντάστερο ξενοδοχείο

 

Οπως είπε το 15χρονο αγόρι, το οποίο είχε ξεχωρίσει ο πατέρας Αντώνιος ανάμεσα σε πολλά άλλα, λόγω του ιδιαίτερα όμορφου παρουσιαστικού του, ο εφιάλτης του άρχισε πριν από δύο χρόνια, όταν ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» αποφάσισε να τον πάρει μαζί του σε μια εκδρομή στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο ίδιος ήταν το μοναδικό παιδί της δομής του Βόλου που συνόδευσε τον ιερέα σε εκείνο το ταξίδι, όπου φέρεται ότι τελέστηκαν γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Τα υπόλοιπα παιδιά που είχε μαζί του ο πατέρας Αντώνιος για να του… κρατούν συντροφιά προέρχονταν από άλλα παραρτήματα της «Κιβωτού».

Στα Γιάννενα ο ιδρυτής τής υπό έλεγχο μη κυβερνητικής οργάνωσης είχε κλείσει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο με όλα τα κομφόρ.

Μάλιστα, για να εξασφαλίσει στους ανήλικους συνοδούς του όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια υπέροχη διαμονή, είχε φροντίσει να κλείσει και ένα… πακέτο με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που υπόσχονται χαλάρωση, όπως σπα και μασάζ!

Και αυτό για να τους δείξει ότι όσοι είναι κοντά του ζουν σαν βασιλιάδες και όχι σαν είλωτες, όπως τα υπόλοιπα παιδιά που δεν ήταν «εκλεκτά» και δούλευαν σαν σκλάβοι στα χωράφια και στα νταμάρια…

Στη συγκλονιστική κατάθεσή του, που στενεύει ασφυκτικά τον κλοιό γύρω από τον «El Capitano» της «Κιβωτού», ο 15χρονος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και σε μία άλλη φορά που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ρασοφόρο (σ.σ.: φέρεται ότι έχει περιγράψει ακόμη πιο σκληρές πράξεις από αυτές που είχε αναφέρει στη δική του περίπτωση ο 19χρονος).

Οπως είπε, τότε οι ασελγείς πράξεις είχαν λάβει χώρα στη δομή της οργάνωσης στη Χίο, όπου πάλι είχε κληθεί να ακολουθήσει τον πατέρα Αντώνιο.

«Kλειδωμένος»

Η πρώτη κατάθεση του νεαρού αγοριού είχε ληφθεί στα τέλη του περασμένου μήνα, στον Βόλο.

Τότε, ο 15χρονος έδειχνε ιδιαίτερα φοβισμένος και είχε αποφύγει να εξηγήσει ποια ακριβώς ήταν η σχέση του με τον πατέρα Αντώνιο και να περιγράψει ασελγείς πράξεις.

Ετσι, οι εισαγγελείς Ανηλίκων, βλέποντας πόσο «κλειδωμένος» ήταν ο ανήλικος, αποφάσισαν να αφήσουν να περάσουν λίγες ημέρες και τελικά τον έπεισαν να δώσει προχθές συμπληρωματική κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 369


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα