Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ COVID-19 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ Μ-VOLΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ

28 Ιουνίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Καθεμία από αυτές τις αφηγήσεις είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη καθώς ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ Μ-VOLIA για τον COVID-19. Αυτές οι ιδέες είναι επαναλαμβανόμενα θέματα σε όλη την ιστορία, και όλες έχουν επανειλημμένα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εκστρατείας m-volιασμού.

 

 

 

Ένα κύμα θράσους, απάτης και εξευτελισμού των ανθρώπων, από μια αδίστακτη κάστα ψυχοπαθών τεχνοκρατών…

Ένα πλανητικό πραξικόπημα με στόχο ολόκληρη την ανθρωπότητα και τον αφανισμό του μεγαλύτερου μέρους της…

Δεν υπήρξε ποτέ σ’ ολόκληρη την Ιστορία της Ανθρωπότητας, τόσο ενορχηστρωμένη τρομοκρατία.

ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ… που τελείως συμπτωματικά είναι είτε εβραιοχαζάρικης καταγωγής, είτε πιόνια τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Μετάφραση blümlifee

Γράφει ένας γιατρός των μεσοδυτικών Πολιτειών
2 Απριλίου [2022]

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ. Ενώ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ. Ως εκ τούτου, το θέμα του ελέγχου του πληθυσμού ήταν ένα ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΘΕΜΑ.

Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα m-volίων κατά του COVID, εγώ —και πιθανότατα και πολλοί άλλοι— ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝ ότι τα m-volια κατά του COVID θα είχαν μια “ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ” ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ. Στις αρχές της ανάπτυξή τους, ο Mike Yeadon (και άλλοι) με μεγάλο προσωπικό κίνδυνο προειδοποίησαν δημοσίως τις ρυθμιστικές αρχές για έναν σαφή κίνδυνο γονιμότητας που ενυπάρχει στο m-volιο (που βρίσκεται στην ενότητα IX της αίτησής τους ).

Μεταγενέστερες διαρροές κανονιστικών εγγράφων από τον Ευρωπαϊκό FDA αποκάλυψαν ότι η Pfizer απαλλάσσεται από τη δοκιμή των βασικών τομέων ανησυχίας (ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ και ΚΑΡΚΙΝΟΣ) σε ζώα. Αυτή η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ (καθώς δεν μπορείτε να βρείτε κάτι αν δεν το δοκιμάσετε).

Παρά τις επανειλημμένες αρνήσεις, τα σημάδια καθεμιάς από αυτές τις βασικές επιπλοκές από το m-volιο έχουν πλέον εμφανιστεί. Παρόλο που δεν έχω όλα τα κομμάτια του παζλ—υπάρχουν πιθανώς πολλές “πρωτοβουλίες ελέγχου του πληθυσμού” για τις οποίες δεν έχω ακούσει ποτέ— γνωρίζω αρκετά για να σκιαγραφίσω μια ξεκάθαρη εικόνα αυτής της βρώμικης επιχείρησης.

Το πρώτο μισό αυτού του άρθρου δύο μερών θα παρουσιάσει το ιστορικό προηγούμενο της χρήσης οποιουδήποτε μέσου απαραίτητου για τη μείωση του πληθυσμού, ενώ το δεύτερο μέρος θα εξετάσει πώς επιχειρήθηκε αυτό με τους m-volιασμούς. Αυτό το άρθρο χωρίζεται στις ακόλουθες ενότητες:

Πεποιθήσεις για τον έλεγχο του πληθυσμού
Κυβερνητικός σχεδιασμός για τον έλεγχο του πληθυσμού
Μηχανισμοί ελέγχου πληθυσμού:
•Κοινωνικές προσεγγίσεις
•Ανδρικές προσεγγίσεις
•Γυναικείες προσεγγίσεις
Συμπέρασμα

 

ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

 

Εξ όσον γνωρίζω, υπάρχουν τρεις αλληλοκαλυπτόμενες σχολές σκέψης που έχουν δημιουργήσει τη ζηλωτική πεποίθηση για την ανάγκη ελέγχου του πληθυσμού.

1. Πολλές κυβερνήσεις, ιδιαίτερα αυτές της Ανατολής, έχουν υιοθετήσει την άποψη ότι οι ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ για τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Αυτή η άποψη πηγάζει κυρίως από την κοινωνική αστάθεια που προκαλείται από πάρα πολλά νεαρά ενήλικα αρσενικά στην πολιτεία σε συνδυασμό με τα προβλήματα που εμφανίζονται όταν δεν υπάρχει επαρκής τροφή στη διάθεση του πληθυσμού. Με τη σειρά τους, πολλοί πόλεμοι έχουν γίνει ειδικά για αυτόν τον λόγο. (Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτό είναι ένα κοινό θέμα στην Κίνα, καθώς έχουν παρατηρήσει στο πέρασμα των αιώνων το μόνο πράγμα που θα δημιουργήσει εξεγέρσεις είναι οι λιμοί.)

Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, η δυτική άρχουσα ελίτ κατέληξε σε συναίνεση ότι η πολεμική προσέγγιση δεν ήταν πλέον υποστηρικτική λόγω της ακραίας παράπλευρης υποδομής και της περιβαλλοντικής ζημίας που δημιούργησαν τα σύγχρονα όπλα (π.χ. πυρηνικά). Υπάρχουν μόνο δύο εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα:

Πόλεμοι σε χώρες του τρίτου κόσμου που δεν διαθέτουν σύγχρονα όπλα, όπου οι ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ήταν ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ για τις χώρες του πρώτου κόσμου

Συζητήσεις που έγιναν εντός της κινεζικής στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά δεν έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής, σχετικά με την έναρξη ενός πολέμου με την Ινδία, έτσι ώστε και οι δύο χώρες να μπορούν αμοιβαία να αμβλύνουν το δύσκολο πληθυσμιακό τους βάρος. Για το πλαίσιο, η Κίνα έχει επιχειρήσει τον έλεγχο του πληθυσμού με την πολιτική της για το “ένα παιδί”, αλλά έχει αντιμετωπιστεί με μικτή επιτυχία και ΕΥΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ είναι μια πολύπλευρη επίθεση που αναζητά κάθε δυνατή οδό για να ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ, κάτι που πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι η πιο ανθρώπινη (!!!!!!!!!!) επιλογή από τα δύο. Ένα από τα περίεργα γεγονότα που έχω παρατηρήσει κατά τη διάρκεια των δεκαετιών είναι πόσο συχνά μια ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ή ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ φαίνεται πάντα να ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ στο κοινό μονοπάτι της ΜΕΙΩΣΗΣ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Μία ή δύο φορές, μπορείτε να το θεωρήσετε ως σύμπτωση, αλλά σε ένα ορισμένο σημείο, πρέπει να ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΚΟΠΙΜΑ.

Όταν μελέτησα την ΠΡΩΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ των ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ (που συζητήθηκε στα προηγούμενα άρθρα μου για την ευλογιά), ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα για μένα ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ στην οποία ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ καθώς οι φεουδάρχες τους έδιωχναν από τη γη για να ζήσουν στις πρώτες πόλεις. Ήταν πολύ χειρότερο από ό,τι μπορούν να φανταστούν οι περισσότεροι άνθρωποι αυτής της σύγχρονης εποχής.

Όταν το έμαθα για πρώτη φορά, υπέθεσα ότι αυτό πρέπει να θεωρήθηκε ως ένας απαραίτητος συμβιβασμός από την ευρωπαϊκή ηγεμονία για να υποστηρίξει τη Βιομηχανική Επανάσταση, η οποία ήταν ζωτικής σημασίας για την εθνική ανάπτυξη.

Αφού έμαθα για τη Μαλθουσιανή φιλοσοφία, συνειδητοποίησα ότι οι ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ.

Το 1798, ο Αδ. Thomas R Malthus δημοσίευσε το σημαντικό έργο “An Essay on the Principle of Population”, το οποίο υποστήριζε ότι οι ανθρώπινοι πληθυσμοί τείνουν να αυξάνονται με γεωμετρικό (εκθετικό) ρυθμό, αλλά τα μέσα επιβίωσης (τροφή) αυξάνονται μόνο με αριθμητικό ( γραμμικό) ρυθμό. “Η δύναμη του πληθυσμού είναι απεριόριστα μεγαλύτερη από τη δύναμη της γης να προσφέρει επιβίωση για τον άνθρωπο”, σύμφωνα με τον Malthus, ο οποίος επομένως πίστευε ότι το βιοτικό επίπεδο των μαζών δεν θα μπορούσε να βελτιωθεί χωρίς τους ελέγχους του πολέμου, της πείνας ή των ασθενειών.

Σε περίπτωση απουσίας τους, ο πληθυσμός θα αυξανόταν κατά γεωμετρικό ρυθμό και θα οδηγούσε σε μια καταστροφική κατάρρευση της προσφοράς τροφίμων.

Ενώ υπάρχουν πολλά λάθη στη θεωρία του, ο Malthus ΔΙΟΡΙΣΤΗΚ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και οι ιδέες του φαίνεται ότι σταδιακά έγιναν μια κυρίαρχη πεποίθηση μεταξύ των μελών των κυρίαρχων τάξεων τον 19ο αιώνα. Αυτές οι ΙΔΕΕΣΣ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ επίσης άλλα βασικά πρόσωπα, όπως ο Κάρολος ΔΑΡΒΙΝΟΣ καθώς ΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Πολλές ομάδες ιδρύθηκαν κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, οι οποίες έδωσαν έμφαση στον έλεγχο των γεννήσεων και στην αύξηση της θνησιμότητας των φτωχών. Αυτές οι ομάδες περιελάμβαναν τα Στοιχεία Κοινωνικής Επιστήμης του Δρ. George Drysdale το 1854, το Malthusian League το 1877, και το National Birth Control League της Margret Sanger το 1915, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ PLANNED PARENTHOOD FEDERATION OF AMERICA οποίο έγινε το 1942. Αρχικά αυτές οι ΟΜΑΔΕΣ ήταν εγχώριες, αλλά σταδιακά ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ όπου ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

Τα Μαλθουσιανά και Δαρβινικά ιδεώδη γέννησαν σταδιακά τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΑΡΒΙΝΙΣΜΟ και την ΕΥΓΟΝΙΚΗ, που ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΕΛΙΤ. Ο κοινωνικός δαρβινισμός υποστήριξε ότι οι ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ήταν το ΘΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ και ότι αυτή η μορφή φυσικής επιλογής, αντί να είναι κακή, ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ (!!!!!!!!!). Η πιο ακραία εκδοχή αυτής της ιδεολογίας, η ΕΥΓΟΝΙΚΗ, φαίνεται να έχει προκύψει από δύο βασικούς παράγοντες:

1. Η φυλετική φύση των ανθρώπων και η τάση να θεωρούν όλες τις άλλες φυλές κατώτερες (η άρχουσα τάξη ένιωθε έτσι για τους φτωχούς).

2. Η πρόοδος της κοινωνίας έδωσε τη δυνατότητα σε πολλά από τα ασθενέστερα μέλη της κοινωνίας, που προηγουμένως θα είχαν πεθάνει, να επιβιώσουν αρκετά ώστε να αναπαραχθούν και, με την πάροδο του χρόνου, να αποδυναμώσουν σημαντικά τη γονιδιακή δεξαμενή.

Η ευγονική με τη σειρά της υποστήριξε την αποτροπή της αναπαραγωγής όσων ήταν λιγότερο “κατάλληλοι”. Αυτή ήταν υπεύθυνη για την κορύφωση του τρόμου από την έναρξή της και παρείχε τη θεωρητική βάση για το γιατί, μεταξύ άλλων, οι Ναζί στείρωναν βίαια τους ψυχικά ασθενείς. Σε πολλές περιπτώσεις υλοποιήθηκαν και προγράμματα με πιο άμεσα αποτελέσματα. Ενώ οι περισσότεροι γνωρίζουν τα εκατομμύρια που εκτελέστηκαν από τον Χίτλερ, άλλοι δικτάτορες όπως ο Πολ-Ποτ, ο Ιωσήφ Στάλιν και ο Μάο Τσε Τουνγκ αναμφισβήτητα τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Ένας κύριος ερευνητής σε αυτόν τον τομέα επινόησε τον όρο “ΔΗΜΟΚΤΟΝΙΑ” και εκτιμά ότι ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπους τον προηγούμενο αιώνα. Όταν τελικά οι Ναζί δικάστηκαν στη Νυρεμβέργη για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, λίγοι γνωρίζουν ότι πολλοί ανέφεραν το γεγονός ότι παρόμοιες ενέργειες διεξήχθησαν για πρώτη φορά από τις “Μεγάλες Ηνωμένες Πολιτείες” προς υπεράσπισή τους.

Για παράδειγμα, εξετάστε μια από τις πιο προβληματικές αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου, στην υπόθεση Jacobson εναντίον Μασαχουσέτης. Έκρινε ότι ο Jacobson, ο οποίος είχε υποστεί στο παρελθόν μια σοβαρή ανεπιθύμητη αντίδραση από ένα m-volιο κατά της ευλογιάς που τον οδήγησε να αμφισβητήσει την εντολή της Μασαχουσέτης για την ενίσχυση της ευλογιάς, δεν είχε το δικαίωμα να αρνηθεί τον αναγκαστικό m-volιασμό.

Μετά από αυτή την απόφαση, η Βιρτζίνια ψήφισε ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ “ΑΔΥΝΑΜΑ” Ή ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ.

Επικαλούμενος την υπόθεση Jacobson εναντίον της Μασαχουσέτης, ένας δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου έγραψε : “Η αρχή που υποστηρίζει τον υποχρεωτικό m-volιασμό είναι αρκετά ευρεία ώστε να καλύπτει την κοπή των σαλπίγγων”.

Μέχρι το 1930, δεκάδες πολιτείες ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 60.000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΕΣ ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. (!!!!!!!!!!)

Ενώ θα μπορούσαν να γραφτούν βιβλία για τη φρίκη της ευγονικής, το βασικό σημείο που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η πειθαρχία δεν εξαφανίστηκε ποτέ και απολάμβανε συνεχούς υποστήριξης από την ανώτερη τάξη.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ Μ-VOLIOY ΤΗΣ ASTRAZENECA ΓΙΑ ΤΟΝ COVID – το οποίο ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΩΣ Μ-VOLΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ (!!!!!!!) – ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ; Μακάρι να ήταν μόνο αποκύημα της φαντασίας μου.

Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που έχει εμφανιστεί σε αυτά τα κινήματα ήταν ποιούς στοχεύουν.

Μέχρι πρόσφατα, έδειχναν να είναι ρατσιστές εναντίον συγκεκριμένων ομάδων ανθρώπων, κυρίως έγχρωμων.

Η ιδρύτρια της Planned Parenthood, για παράδειγμα, ήθελε να μειώσει το ποσοστό γεννήσεων των μαύρων, αλλά πολλοί άλλοι ήταν πολύ χειρότεροι.

Η ευγονική διεξήχθη επίσης από λευκούς εναντίον άλλων λευκών, ωστόσο συνήθως οφειλόταν στις ταξικές διαφορές ή στην αντιληπτή γενετική ποιότητα παρά στη φυλή (η μόνη εξαίρεση που μπορώ να σκεφτώ ήταν η Βρετανική Αυτοκρατορία έναντι των Ιρλανδών). Όλα αυτά φαίνεται να έχουν μετατοπιστεί πρόσφατα στο σημείο όπου ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΕΥΠΟΡΑ ΛΕΥΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Δεδομένου ότι αυτή είναι μια νέα αλλαγή, μεγάλο μέρος του δυτικού πληθυσμού έχει πιαστεί απροσδόκητα στην παγίδα και υπήρξε ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ Μ-VOLΙΑΣΜΩΝ για τον COVID ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ που θυμούνται ότι έγιναν στόχος της κυβέρνησής τους.

 

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Πολλά έγγραφα και συνέδρια (μερικά από τα οποία θα συζητηθούν) υποδηλώνουν ότι ο έλεγχος του πληθυσμού ήταν επίσης προτεραιότητα τόσο για τις εθνικές κυβερνήσεις όσο και για τις διεθνείς κυβερνήσεις.

Η περιβόητη Έκθεση του Iron Mountain του 1966 είναι το πιο γνωστό παράδειγμα, και ενώ απηχεί πολλά από τα θέματα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την αυθεντικότητά της.

Ως εκ τούτου, δεν πιστεύω ότι είναι σκόπιμο να το συζητήσω λεπτομερώς, αλλά θα σημειώσω ότι ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Αυτό είναι ένα θέμα που επαναλαμβάνεται σε πολλά άλλα μέρη, όπως στο μυθιστόρημα του Aldous Huxley “Brave New World”.

Αν και είναι δύσκολο να εκτιμηθεί με ακρίβεια, η χρήση της εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) αυξάνεται σταθερά και αναμένεται να συνεχίσει να το κάνει: το CDC εκτιμά ότι η χρήση της έχει “υπερδιπλασιαστεί” την τελευταία δεκαετία.

Έχω ακούσει επίσης πολυάριθμες ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ Μ-VOLΙΑ, Ο COVID ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ (αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εντοπίσω δεδομένα που υποστηρίζουν άμεσα αυτόν τον ισχυρισμό).

Για όσους ενδιαφέρονται για τη μονοπώληση της διαδικασίας εγκυμοσύνης από την ιατρική και την τραγική βλάβη που προκαλεί, το “The Business of Being Born” (το οποίο μπορείτε να δείτε στο διαδίκτυο) και τα γραπτά του Robert S. Mendelsohn σχετικά με το θέμα είναι δύο από τους καλύτερους πόρους που έχω βρει στο θέμα.

Το National Security Study Memorandum 200 είναι το πιο γνωστό αυθεντικό κυβερνητικό έγγραφο που προωθεί μια συστηματική ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού.

Γράφτηκε το 1974 από τον Κίσινγκερ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Νίξον (και αταξινόμητη δεκαετίες αργότερα), προσδιόρισε την τριτοκοσμική αύξηση του πληθυσμού ως κρίσιμο ζήτημα εθνικής ασφάλειας για τις Ηνωμένες Πολιτείες και περιέγραψε μια ποικιλία βημάτων για την καταπολέμησή της.

Ο έλεγχος του πληθυσμού έχει επίσης συζητηθεί στα δημόσια μέσα ενημέρωσης. Το άρθρο του Associated Press της 9/4/94 “Συμβιβασμός κοντά στο σχέδιο ελέγχου πληθυσμού” ανέφερε:

“Την παραμονή της έναρξης της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό στο Κάιρο, ένας Αμερικανός αξιωματούχος είπε ότι ένας συμβιβασμός για τα ευαίσθητα ζητήματα των αμβλώσεων και του ελέγχου των γεννήσεων βρισκόταν “πολύ κοντά”.…

Κατά τη διάρκεια τριών προπαρασκευαστικών διασκέψεων, εκπρόσωποι από 170 ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ”.

Η εμπιστευτική σημείωση της Εντολής του Cobden Club για τη μείωση του υπάρχοντος παγκόσμιου πληθυσμού είναι ένα πλέον προσβάσιμο έγγραφο που υποτίθεται ότι παρουσιάστηκε σε μια ομάδα διεθνών εκπροσώπων λίγο πριν από τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη το 1992, η οποία επικεντρώθηκε στη διαχείριση των συνεπειών του υπερπληθυσμού.

Αυτό το σημείωμα αναφερόταν σε πολλά άλλα έργα για τη μείωση του πληθυσμού, ΤΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ (οι κύριες στρατιωτικές δυνάμεις) ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ.

Ενώ συνέβη η πραγματική σύνοδος κορυφής (εδώ διατυπώθηκε η Ατζέντα 21), όπως η Έκθεση από το Iron Mountain και πολλά άλλα έγγραφα αυτού του είδους, δεν είμαι τελικά σίγουρος αν αυτό το έγγραφο είναι αυθεντικό, γεγονός που καθιστά την έρευνα αυτών των θεμάτων τόσο δύσκολη.

 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Όσο καλύτερα μπορώ να πω, τα μέτρα ελέγχου του πληθυσμού συνήθως ακολουθούν μία από τις τρεις προσεγγίσεις:

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ.

2. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

3. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗ (ή χορηγήστε ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ) σε γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

Η πρώτη προσέγγιση είναι ένα πολιτικά ευαίσθητο θέμα. Θα αναφέρω μερικά γρήγορα παραδείγματα:

•Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ του δεύτερου κύματος μετέτρεψε ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού από την ανατροφή των οικογενειών στο σπίτι σε μια ΣΤΕΙΡΑ ΖΩΗ που εργαζόταν ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. Ο φεμινισμός του δεύτερου κύματος ήταν απαραίτητος για τη χώρα μας και ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΩΣΤΟΣΟ, υπάρχουν επίσης ορισμένα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟ και διπλασιάζοντας το εργατικό δυναμικό. Για παράδειγμα, μια ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ αυτού του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, η Gloria Steinem που ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ, ήταν επίσης ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της CIA.

•Τα κοινωνικά μηνύματα γύρω από ένα ρομαντικό ραντεβού έχουν μετατοπιστεί από έναν ρομαντικό δεσμό (που γεννά παιδιά) σε μια κουλτούρα σύνδεσης χωρίς οικειότητα.

•Οι γυναίκες ενθαρρύνονται έντονα να ακολουθήσουν μια καριέρα πριν αποκτήσουν παιδιά ή οικογένεια, κάτι που συχνά έχει ως αποτέλεσμα να ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το κάνουν.

•Τα ζευγάρια που είτε δεν μπορούν είτε είναι απίθανο να δημιουργήσουν παιδιά ενθαρρύνονται ενεργά από τα μέσα ενημέρωσης και την εταιρική κυριαρχία.

•ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ή ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

•ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, γίνεται όλο και πιο ΔΥΣΚΟΛΟ για τα άτομα να αντέξουν οικονομικά να ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

•Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ.

•Η απόκτηση παιδιών χαρακτηρίζεται πλέον ως σημαντικό εμπόδιο στην πνευματική ανάπτυξη (!!!!!!!!!!) και αυτο-ανάπτυξη.

•Η ευρεία υποστήριξη και η κοινωνική επικύρωση για την απόκτηση παιδιών έχει σταδιακά μειωθεί.

Προσωπικά έχω παρατηρήσει, καθώς περνούν τα χρόνια, όλο και λιγότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν παιδιά, και συνήθως αναφέρεται κάποιος συνδυασμός των παραπάνω λόγων.

Βρίσκω επίσης ότι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, παρά τα μηνύματα των μέσων ενημέρωσης που υποδηλώνουν το αντίθετο.

Η ιδέα του ελέγχου του πληθυσμού ή της μαζικής εξαφάνισης για το ευρύτερο καλό έχει επίσης παρατηρηθεί όλο και περισσότερο στα μέσα ενημέρωσης.

Το “Avengers Endgame” ήταν η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις του 2019 και προβλήθηκε τόσο πολύ στα μέσα ενημέρωσης που πέτυχε το μοναδικό κατόρθωμα να διπλασιάσει σχεδόν τα έσοδα της επιλαχούσας. Συχνά αναρωτιόμουν αν αυτό ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥ COVID-19 σχετικά με την ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΛΟΥ”.

(εικόνα)

Υπάρχουν επίσης πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα τη γονιμότητα. Καθένα από αυτά φαίνεται να ακολούθησε μια σταδιακή εξέλιξη, όπως ο μύθος του “βρασμένου βατράχου”, όπου η έναρξη ήταν πολύ αργή για να την αντιληφθούν τα περισσότερα θύματα.

 

ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ:

Αυτή τη στιγμή, η υγεία των ανδρών μελετάται σημαντικά λιγότερο από την υγεία των γυναικών (για παράδειγμα, πολλοί πρόσφατοι απόφοιτοι με τους οποίους μίλησα ένιωσαν ότι η ιατρική που ασχολείται με τους διεμφυλικούς μπορεί να έχει λάβει μεγαλύτερη εστίαση στο πρόγραμμα σπουδών τους από την “υγεία των ανδρών” στο πρόγραμμα σπουδών της ιατρικής σχολής (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)). Ως αποτέλεσμα, μεγάλο μέρος αυτού του τμήματος, όπως η σημασία της τεστοστερόνης, είναι ακόμα σχετικά άγνωστο.

Παρά αυτό το κενό γνώσης, είναι σχεδόν ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ότι υπήρξε μια ΜΑΖΙΚΗ, ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ διάρκεια των δεκαετιών (τα ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ). Αυτή η ΠΤΩΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (και σε μικρότερο βαθμό των γυναικών) και πολλοί ιατροί έχουν διαπιστώσει ότι η ΔΙΟΡΘΩΣΗ της δημιουργεί ΒΑΘΙΑ ΟΦΕΛΗ σε μεγάλο ποσοστό των ασθενών τους.

Η μείωση της ποιότητας και της βιωσιμότητας του σπέρματος έχει επίσης παρατηρηθεί, αλλά καθώς είναι πιο δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί αντικειμενικά, δεν υπάρχουν τόσα δεδομένα για να υποστηρίξουν ξεκάθαρα αυτήν την τάση.

Ένα ΚΟΙΝΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (καθώς αυτοί τείνουν να είναι ευκολότερο να διανεμηθούν σε μεγάλη κλίμακα από τους παράγοντες που στοχεύουν στη γυναικεία αναπαραγωγή).

Επιπλέον, μια κοινή μέθοδος ελέγχου της συμπεριφοράς των ζώων είναι η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ, καθώς ΑΥΤΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ”.

(Για παράδειγμα, μια πρόσφατη μήνυση υποβλήθηκε από ένα 16χρονο ΑΓΟΡΙ που ανέπτυξε στήθος αφού (ΕΞ)ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ “ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ”) (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Είναι επομένως κατανοητό γιατί τα μέλη της άρχουσας τάξης θα ήταν ανοιχτά στη χρήση παρόμοιων προσεγγίσεων για τους «”άχρηστους τρώγοντες” του πληθυσμού (υπάρχουν πολλοί ΟΡΟΙ για αυτήν την έννοια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ).

Πολλοί από τους παράγοντες που προκαλούν αυτή την πτώση φαίνεται ότι έχουν τοποθετηθεί ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Τα πιο επιδραστικά είναι τα ξενοοιστρογόνα, τεχνητές χημικές ουσίες που μιμούνται τα χαρακτηριστικά των οιστρογόνων και θηλυκοποιούν τους οργανισμούς.

Το περιβόητο σχόλιο του Alex Jones για τις χημικές ουσίες που “μετατρέπουν τους βατράχους σε ομοφυλόφιλους”, για παράδειγμα, ήταν μια αναφορά στην ΑΤΡΑΖΙΝΗ, ένα ακόμα ΕΥΡΕΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ, που για πάνω από 20 χρόνια είναι γνωστό ότι δημιουργεί ερμαφρόδιτους βατράχους.

Για όσους ενδιαφέρονται, το οκτάωρο ηχητικό βιβλίο, “Estrogeneration: How Estrogenics Are Making You Fat, Sick and Infertile” παρέχει μια εξαιρετική περίληψη του θέματος.

Μερικά από τα πιο κοινά ξενοοιστρογόνα εκτός από την ατραζίνη (και μερικά άλλα ζιζανιοκτόνα) περιλαμβάνουν:

• ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ χάπια, τα οποία είναι σχεδιασμένα να μην διασπώνται και έτσι να ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ (αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα σε περιοχές που επαναχρησιμοποιούν τα λύματα, ιδιαίτερα στην Κίνα, (Σ.τ.Μ. την Ελβετία) όπου χρησιμοποιούνται ευρέως τα από του στόματος αντισυλληπτικά).

•Η ΣΟΓΙΑ (εξαιρουμένης της σπάνιας εξαίρεσης όπου ζυμώνεται όπως στο Miso ή στο Natto), είναι ένα τρόφιμο που αποτελεί σημαντικό μέρος της προσφοράς τροφίμων. Ενώ είναι πολύ λιγότερο κοινό (αλλά μερικές φορές ακόμα) ένα πρόβλημα, ένα παρόμοιο αποτέλεσμα προκύπτει από τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ.

•Δισφαινόλη A και S που βρίσκονται σε πολλά ΠΛΑΣΤΙΚΑ, τα οποία έρχονται συνεχώς σε επαφή με το σώμα και τα τρόφιμα μας.

•ΦΘΑΛΑΤΕΣ (βρίσκονται επίσης σε πολλά πλαστικά, με ενδιαφέρει ιδιαίτερα όταν προμηθεύομαι προμήθειες IV)

•ΠΑΡΑΜΠΕΝ (πρόκειται για χρήσεις για ΑΡΩΜΑΤΑ σε πολλά ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ προϊόντα).

•Το DDT και τα PCB είναι εξαιρετικά επικίνδυνα μεταλλαξιογόνα χημικά. Παρά τη γνωστή τοξικότητά τους (η Monsanto, ο αρχικός παραγωγός PCB, είδε μέσα σε τρία χρόνια 23 από τους 24 ερευνητές της να αναπτύσσουν παραμορφωμένα πρόσωπα) χρειάστηκαν δεκαετίες, και σε ορισμένες περιπτώσεις σχεδόν ένας αιώνας ακτιβισμού, για να τα αφαιρέσει από την αγορά. Παρασκευάστηκαν τεράστιες ποσότητες από αυτές τις χημικές ουσίες και παραμένουν στο περιβάλλον, συσσωρεύονται στην τροφική αλυσίδα (ειδικά μέσω των ψαριών) και εξακολουθούν να επηρεάζουν τους ανθρώπους σήμερα. Εκτός από το ότι είναι καταστροφικές τόσο για τον άνθρωπο όσο και για την άγρια ​​ζωή, είναι καλό ότι αυτές οι χημικές ουσίες δημιούργησαν πολλές από τις αλλαγές που εξακολουθούμε να βλέπουμε σήμερα (όπως η μείωση του αριθμού των ανδρικών σπερματοζωαρίων).

Ενώ εκτιμάται ότι η αύξηση των επιπέδων οιστρογόνων θα εκθηλύνει άμεσα τα αρσενικά, εκτιμάται λιγότερο ότι υπάρχουν υποδοχείς οιστρογόνων στον εγκέφαλο που μειώνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης όταν διεγείρονται. Η κλομιφένη, ένα φάρμακο που έχει σχεδιαστεί για την πρόκληση ωορρηξίας (είτε για ασθενείς που δεν μπορούν να κάνουν ωορρηξία είτε για τη συλλογή ωαρίων για εξωσωματική γονιμοποίηση) μπλοκάρει αυτόν τον υποδοχέα κατά της τεστοστερόνης.

Η άμεση χορήγηση τεστοστερόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανδρική υγεία, ωστόσο, πολλοί γιατροί βρίσκουν επίσης σημαντικά οφέλη από τη χρήση της κλομιφαίνης, καθώς από μόνη της μπορεί να αυξήσει την τεστοστερόνη και σε πολλές περιπτώσεις να θεραπεύσει την ανδρική υπογονιμότητα. Αυτό (και πολλά στοιχεία) υποδηλώνουν ότι τα ξενοοιστρογόνα παίζουν βασικό ρόλο στην ανδρική μείωση της τεστοστερόνης.

Μία από τις μεγαλύτερες ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ είναι η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ (που εκπέμπεται από ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ και ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Wi-Fi). Η ΥΛΗ του ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, η ΚΑΡΔΙΑ και οι ΟΡΧΕΙΣ είναι οι ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ (για όσους είναι περίεργοι, υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλές έρευνες που το αποδεικνύουν).

Η ισχύς του πεδίου μικροκυμάτων (σύμφωνα με τον νόμο του αντίστροφου τετραγώνου) μειώνεται εκθετικά από την πηγή του και μια συχνά επιτυχημένη προσέγγιση για τη θεραπεία της ανδρικής υπογονιμότητας είναι η αποφυγή μεταφοράς τηλεφώνου στην τσέπη ή χρήσης φορητού υπολογιστή κοντά στην αγκαλιά.

Αν και δεν είμαι εξοικειωμένος με τις επιπτώσεις αυτής της ακτινοβολίας στις ωοθήκες, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ αντί να μειώνεται όπως θα περίμενε κανείς (η μήτρα είναι ένα συναρπαστικό όργανο) και ότι σε κάποιο βαθμό υπάρχει συσχέτιση μεταξύ ελαττωμάτων στην γέννηση και προγεννητικής έκθεσης σε EMF.

Πολλοί άλλοι παράγοντες επηρεάζουν επίσης τα επίπεδα τεστοστερόνης και τη γονιμότητα.

Δύο από τα πιο ενδιαφέροντα παραδείγματα είναι η ΜΕΤΦΟΡΜΙΝΗ, ένα ΕΥΡΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ (η οποία μπορεί να είναι ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ) και η ευρέως χρησιμοποιούμενη ΣΤΕΒΙΑ υποκατάστασης ζάχαρης, η οποία έχει μελετηθεί επανειλημμένα για τις ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ.

Όλα αυτά γίνονται σε έναν πλήρη κύκλο καθώς πολλές από αυτές τις ουσίες παρεμβαίνουν επίσης στον μεταβολισμό, δημιουργώντας έτσι παχυσαρκία και τα λιποκύτταρα μέσω της αρωματάσης διαιωνίζουν περαιτέρω τον κύκλο ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΣΕ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΟ. (!!!!!!!!!)

Για να τα συνδυάσει όλα αυτά, ο Niels E. Skakkebæk, MD PhD, ειδικός στον καρκίνο των όρχεων, έδειξε μέσω του εθνικού μητρώου καρκίνου της Δανίας (που τηρείται από το 1943) ότι το ΠΟΣΟΣΤΟ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ των ΟΡΧΕΩΝ ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ από το 1943 έως το 1993 και συνεχίζει να αυξάνεται από τότε εκείνη τη φορά.

Ταυτόχρονα, διαπίστωσε επίσης ότι η πυκνότητα του σπέρματος μειώθηκε από 113 εκατομμύρια ανά χιλιοστόλιτρο το 1940 σε 66 εκατομμύρια ανά χιλιοστόλιτρο το 1990 και ότι ο όγκος του σπέρματος έχει μειωθεί κατά μέσο όρο 19%.

Υποψιάζομαι ότι μέρος αυτής της συσχέτισης προκύπτει από τα αυξανόμενα ποσοστά των όρχεων που δεν έχουν κατέβει στους άνδρες, μια κατάσταση που προκαλεί τόσο ανδρική υπογονιμότητα όσο και καρκίνο των όρχεων. Στη δεκαετία του 1950, ανά αγγλική έρευνα, ένας όρχις που δεν κατέβαινε εμφανίστηκε στο 1,6% των γεννήσεων, αλλά τώρα εμφανίζεται στο 3-5% των γεννήσεων πλήρους διάρκειας και στο 30% των πρόωρων γεννήσεων. (!!!!!!!)

Αυτή η χρονολογία (συνεχής κακοδιαχείριση ενός τελικά καρκινικού μη κατεβασμένου όρχεως) μεταξύ άλλων ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο ενός ανώνυμου συγγραφέα ιστολογίου, τον οποίο παρακολουθούσα για χρόνια και από τον οποίο έμαθα πολλά.

 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ:

 

Ενώ οι μέθοδοι στείρωσης αρσενικών τείνουν να χορηγούνται ομοιόμορφα σε όλο το περιβάλλον, λόγω της βιολογίας των θηλαστικών, η ΣΤΕΙΡΩΣΗ των ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ συνήθως ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ.

Η μόνη εξαίρεση που γνωρίζω από αυτόν τον κανόνα συνέβη στην Ινδία τη δεκαετία του 1970, όπου ο πρωθυπουργός τους ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΑΝΕΙΑ ΚΗΡΥΞΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΑΓΓΕΙΕΚΤΟΜΕΣ (ΕΚΤΟΜΗ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ) ΣΤΡΕΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΔΡΕΣ (!!!!!!!!!!!!!) προτού αναγκαστεί να εγκαταλείψει αυτή την πρωτοβουλία λόγω βίαιων διαμαρτυριών από άνδρες (για αυτό και ο λόγος που μόνο οι γυναίκες στοχοποιούνται άμεσα για στείρωση).

Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Μ-VOLΑΣΜΟΥ θεωρείται από καιρό ως το ιερό δισκοπότηρο του ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ Μ-VOLΙΑΣΜΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Ως εκ τούτου, έχει γίνει πολλή έρευνα σε αυτόν τον τομέα, αλλά τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, η τεχνολογία για αυτό έλειπε. Για να κατανοήσουμε πλήρως το πλαίσιο αυτής της προσέγγισης, θα εξετάσουμε πρώτα τι έχει γίνει με την αναγκαστική χορήγηση παραδοσιακών τεχνολογιών αντισύλληψης και αποστείρωσης.

Ενώ οι Ναζί, που στείρωναν ή εκτελούσαν βίαια εκατομμύρια ανθρώπων που έκριναν ακατάλληλους για αναπαραγωγή, είναι οι πιο διαβόητοι παραβάτες της ιστορίας, πολλές εκστρατείες στείρωσης έχουν διεξαχθεί βίαια από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο εναντίον φτωχών έγχρωμων γυναικών. Ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα εμφανίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη δεκαετία του 1960 έως τη δεκαετία του 1970. Εκεί, οι Υπηρεσίες Υγείας για τους πληθυσμούς των Ινδιάνων στείρωσαν, μέσω βίας και εξαπάτησης, μεταξύ 25% και 40% του γυναικείου πληθυσμού της Αμερικής μέσω απολίνωσης σαλπίγγων και υστερεκτομής, με αποτέλεσμα να μειωθεί κατά το ήμισυ το ποσοστό γεννήσεών τους.

 

Άλλα παραδείγματα περιλαμβάνουν:

40.000 γυναίκες που στειρώθηκαν στην Κολομβία μεταξύ 1963-65 από ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ που χρηματοδοτήθηκαν από τον ΡΟΚΦΕΛΕΡ.

•Ένα εκατομμύριο γυναίκες στειρώθηκαν στη Βραζιλία μεταξύ 1965-1971.

•Ένα πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού που επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ, το οποίο διαχειριζόταν το Ειρηνικό Σώμα στη Βολιβία, στείρωνε γυναίκες από την Ινδία Κέτσουα χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους.

Ο έλεγχος του πληθυσμού είναι λιγότερο απλός όταν η άμεση αποστείρωση δεν χρησιμοποιείται πλέον, επομένως είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις παραμέτρους των υπαρχουσών τεχνολογιών.

Σε αυτό το σημείο, μια από τις πτυχές της σύγχρονης ζωής που πάντα έβρισκα ιδιαίτερα άδικη είναι η έλλειψη καλών επιλογών ελέγχου των γεννήσεων.

Κάθε επιλογή έχει σοβαρά προβλήματα υγείας ή δημιουργεί εμπόδια στην οικειότητα.

Τα μόνα που δεν κάνουν (γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν συμπεριφορικές ή πνευματικές πρακτικές όπως η μέθοδος του ρυθμού και η κατακράτηση σπέρματος) αναπόφευκτα αποτυγχάνουν.

Από όσο μπορώ να πω, η καλύτερη επιλογή ελέγχου των γεννήσεων είναι ένα καλά σχεδιασμένο διάφραγμα.

Δυστυχώς, η έρευνα σχετικά με αυτήν την προσέγγιση σταμάτησε όταν συνειδητοποιήθηκε ότι τα αντισυλληπτικά χάπια αντιπροσώπευαν μια πολύ πιο κερδοφόρα αγορά.

Αν και δεν είναι το ιδανικό, η σημερινή μου πεποίθηση είναι ότι τα IUD που μπορούν να γίνουν ανεκτά είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή.

Δυστυχώς, πολλές γυναίκες δεν το ανέχονται ούτε αυτά (για παράδειγμα, μια συμμαθήτριά μου παραλίγο να αποτύχει από το πρώτο έτος της ιατρικής σχολής λόγω κακής αντίδρασης σε ένα χάλκινο σπιράλ).

Δυστυχώς, ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τις παρούσες μορφές ελέγχου των γεννήσεων, οι τρέχουσες προσεγγίσεις (με εξαίρεση το Essure που διακόπηκε πρόσφατα ) είναι πολύ πιο ασφαλείς από πολλές από τις προηγούμενες πειραματικές μορφές ελέγχου των γεννήσεων (ο τρόμος των Dalkon Shields είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα).

Πολλά από αυτά είναι άγνωστα, επειδή όπως συζητήθηκε στο προηγούμενο άρθρο σχετικά με τον φρικτό αναγκαστικό πειραματισμό του στρατού με το m-volιο κατά του άνθρακα (το οποίο έθεσε τις βάσεις για το Operation Warp Speed), η ιατρική έρευνα διεξάγεται συχνά σε ευάλωτους πληθυσμούς που συνήθως παραμένουν εκτός οπτικής επαφής.

Από την άποψη της διαχείρισης του πληθυσμού, μια μακροχρόνια επιλογή ενέσιμου ελέγχου των γεννήσεων είναι η μόνη εφικτή επιλογή.

Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι άνθρωποι θα παίρνουν ακριβά χάπια επ’ αόριστον, είναι απίθανο να κάνετε τακτικά ενέσεις σε έναν πληθυσμό και ο,τιδήποτε εκτός από μια ένεση είναι πολύ χρονοβόρο για να εφαρμοστεί σε μεγάλο αριθμό ατόμων.

Ένας από τους καλύτερους υποψήφιους για αυτήν την προσέγγιση είναι το ενέσιμο Depo-Provera, μια από τις πιο επιβλαβείς επιλογές ελέγχου των γεννήσεων που έχει επηρεάσει σοβαρά την υγεία πολλών γυναικών που γνωρίζω.

Το Depo-Provera, όπως θα μαντέψατε, χρησιμοποιείται τακτικά από διεθνείς οργανισμούς σε χώρες του τρίτου κόσμου.

Ήδη πριν από σχεδόν 50 χρόνια, το 1979, η USAID μέσω της Διεθνούς Ομοσπονδίας Προγραμματισμένης Γονεϊκότητας παρείχε το Depo-Provera σε 378.000 γυναίκες στο Μεξικό, την Σρι Λάνκα και το Μπαγκλαντές κατά τη διάρκεια πειραματικών ερευνητικών έργων.

Η ευρεία διαχείριση του Depo-Provera από αυτούς τους οργανισμούς ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (με την πρόσθετη συμμετοχή πιο σύγχρονων οργανισμών όπως το ΙΔΡΥΜΑ GATES που συνεχίζουν την παράδοση να ΤΟ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ).

Έγινε μια ώθηση για τη διανομή του Depo-Provera παντού, όπως θα περίμενε κανείς, συχνά με ανήθικο τρόπο, όπου οι ΠΑΡΑΛΗΠΤΡΙΕΣ συχνά είχαν ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ. Θα εξετάσουμε εν συντομία μερικά από αυτά τα παραδείγματα.

Σε κοινωνίες όπου οι λευκοί έλεγχαν έναν μη λευκό πληθυσμό, το Depo-Provera συχνά χορηγούνταν αμφισβητήσιμα σε ανεπιθύμητα δημογραφικά άτομα.

Στη Νότια Αφρική, κατά τη διάρκεια του απαρτχάιντ, καθώς οι λευκοί ανησυχούσαν όλο και περισσότερο για τον επιταχυνόμενο ρυθμό γεννήσεων των μαύρων, το Depo-Provera χορηγήθηκε βίαια σε μαύρες γυναίκες σε οργανισμούς οικογενειακού προγραμματισμού που χρηματοδοτούνταν από την κυβέρνηση.

Για να αναφέρω τον Δρ. Nthato Motlana, ο οποίος ήταν τότε ένας από τους κορυφαίους μαύρους γιατρούς της χώρας: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοιο πράγμα όπως “ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ” εδώ.

Οι υπηρεσίες χορηγούν m-volια Depo-Provera σε νεαρά μαύρα κορίτσια χωρίς καν να ζητήσουν τη συγκατάθεσή τους . _

Αυτή η πρακτική υπήρχε επίσης στη Ζιμπάμπουε, όπου υπό την κυριαρχία των λευκών η Depo-Provera ήταν το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο αντισυλληπτικό μεταξύ των μαύρων γυναικών μέχρι που ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε, ένας μαύρος, έγινε πρωθυπουργός και ακύρωσε το πρόγραμμα.

Ο ΚΑΝΑΔΑΣ , μια άλλη χώρα που ΣΤΕΙΡΩΝΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ του, έκανε επίσης συχνή χρήση του Depo-Provera σε αυτό το δημογραφικό στοιχείο.

Τέλος, στη ΔΥΤΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, το Depo-Provera χορηγούνταν επίσης ευρέως από τις κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας σε γυναίκες Αβορίγινες.

Αυτό είναι ένα κρίσιμο πλαίσιο για τις κραυγές για βοήθεια που έχει κάνει αυτή η κοινότητα ενάντια στα προγράμματα αναγκαστικού m-volιασμού της αυστραλιανής κυβέρνησης κατά του COVID.

Όταν προκύπτουν απελπιστικές καταστάσεις, οι διεθνείς οργανισμοί εκμεταλλεύονται συχνά και αυτές για την υλοποίηση εκστρατειών ελέγχου του πληθυσμού.

Η λήψη Depo-Provera ή μια ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Στο ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, μια περιοχή όπου τα άτομα πέθαιναν συχνά από την πείνα, αυτή ήταν η ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΗΣ. (!!!!!!!)

Σε στρατόπεδα προσφύγων της Ταϊλάνδης για τους Καμποτζιανούς που διέφυγαν από την κατάρρευση των Ερυθρών Χμερ, οι πρόσφυγες απαιτούνταν συχνά να λάβουν το Depo-Provera για να έχουν πρόσβαση στα απαραίτητα για επιβίωση, και σε ορισμένες περιπτώσεις απλώς αναγκάζονταν να το δεχτούν, ενώ οι άνδρες πρόσφυγες πληρώνονταν για να στρατολογήσουν όσους πρόσφυγες ήταν δυνατό για την ένεση.

Όταν κοιτάζετε πίσω στα παραπάνω γεγονότα, υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών “αφηγήσεων” που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να τα περιγράψουν. Λόγω του πόσα Depo-Provera είχαν αποθηκευτεί και των χρημάτων πίσω από το έργο, για πολλούς από αυτούς που συμμετείχαν στη διαδικασία, η εστίαση ήταν απλώς στο πώς να διανεμηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα.

Έτσι, όποτε προέκυπτε μια ευκαιρία να αυξηθεί η απορρόφηση του Depo-Provera, αυτό εκμεταλλευόταν και τα ηθικά ζητήματα της χρήσης των απελπισμένων περιστάσεων των ατόμων ή της αφαίρεσης του δικαιώματος συναίνεσής τους, στοιχεία που δεν εξετάστηκαν καν.

Σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή στο Μπαγκλαντές, θα μπορούσε εύκολα να υποστηριχθεί ότι “εάν υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι εδώ και όλοι πεθαίνουν από την πείνα, δεν είναι σωστό να ταΐζετε κάποιον εκτός και αν τον εμποδίσουν να κάνει παιδιά”. Τέλος, υπάρχουν περιπτώσεις όπου επιλεγμένες φυλές στειρώθηκαν σκόπιμα για να προστατεύσουν τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης και είναι δύσκολο να υποστηρίξουμε ότι οι προθέσεις τους ήταν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από εγωιστικό και κακό.

Καθεμία από αυτές τις αφηγήσεις είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη καθώς ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ Μ-VOLIA για τον COVID-19. Αυτές οι ιδέες είναι επαναλαμβανόμενα θέματα σε όλη την ιστορία, και όλες έχουν επανειλημμένα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εκστρατείας m-volιασμού.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Πολλοί, συμπεριλαμβανομένου και εμού, πιστεύουν ότι αν μπορούμε να ζούμε σε αρμονία με το περιβάλλον μας, Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ομοίως, εάν έχουμε μια πιο συνεργατική ύπαρξη όπου εξελίσσουμε την κοινότητα γύρω μας, το κίνητρο για να έχουμε μεγάλους αριθμούς παιδιών (ο κύριος μοχλός της αύξησης του πληθυσμού) πιθανότατα θα εξαφανιστεί.

Όλα αυτά είναι πολύ εφικτά και δεν απαιτούν ακραίες θυσίες στην ποιότητα ζωής του κάθε ανθρώπου. Ωστόσο, η φύση αυτού του μοντέλου θα δημιουργούσε ένα συνεργατικό κοινωνικό μοντέλο αυτάρκειας όπου η ολιγαρχία δεν έχει πλέον τον έλεγχο των πάντων. Αυτός ο τρόπος ζωής είναι απαράδεκτος για εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία, επομένως η εστίαση ήταν πάντα στη διατήρηση της εξουσίας τους και στη διατήρηση του πληθυσμού σε επίπεδο που υποστηρίζει την υπάρχουσα ιεραρχία, κάτι που σταδιακά γίνεται πιο δύσκολο να επιτευχθεί καθώς αυξάνεται το βιοτικό μας επίπεδο.

Στην τρέχουσα εποχή μας, η εργασιακή αξία μεμονωμένων ανθρώπων έχει μειωθεί σημαντικά από τη σύγχρονη τεχνολογία (ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με την τεχνητή νοημοσύνη και τη ρομποτική). Από πολλές δημοσιεύσεις που έχω διαβάσει, φαίνεται ότι η Ολιγαρχία έχει πλέον την προοπτική ότι η παραγωγική αξία που προσφέρει το σημερινό επίπεδο πληθυσμού μας έχει αντισταθμιστεί από το κόστος της ύπαρξης τόσο πολλών ανθρώπων. Το δεύτερο μέρος αυτού του άρθρου θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα συζητά τους διάφορους τρόπους με τους οποίους οι m-volιασμοί έχουν χρησιμοποιηθεί για να επηρεάσουν τη γονιμότητα. Εν τω μεταξύ, σας ζητώ να σκεφτείτε πώς η ολιγαρχία μπορεί να προσεγγίσει το σημερινό πληθυσμιακό δίλημμά της.

Επιπλέον, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το θέμα των εκστρατειών αναγκαστικής στείρωσης από τον ΠΟΥ, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το Κεφάλαιο 10 του The Real Anthony Fauci. Ερεύνησε επίσης αυτό το θέμα, αλλά πηγαίνει σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σε πολλούς τομείς και παρέχει υποστηρικτικές αναφορές.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 808


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα