Η «μεθόδευση» Κασιδιάρη που έστειλε ξανά τον Μιχαλολιάκο φυλακή!

Η «μεθόδευση» Κασιδιάρη που έστειλε ξανά τον Μιχαλολιάκο φυλακή!

3 Ιουνίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:593
Μοίρασέ το

Είναι προφανές ότι σε όλο αυτό το κλίμα συνέβαλε με την πρακτική του και ο Ηλίας Κασιδιάρης όπου με την ενεργή συμμετοχή του στα πολιτικά δρόμενα, προτείνοντας ανά καιρούς διάφορους για αρχηγούς κομμάτων, δημιούργησε την αίσθηση της αμετανόητης πρακτικής των έγκλειστων για εγκληματική οργάνωση στις φυλακές.

Την περίπτωση να έχουν σκηνοθετηθεί όλες αυτές οι ενέργειες από Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη, την λαμβάνετε υπόψη;;;

Α ρε καημένε ραγιαδάκο, που ακόμα πιστεύεις σε πολιτικούς τενεκέδες…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το δικαστικό συμβούλιο εφετών ακύρωσε την απόφαση αποφυλάκισης του και συνελήφθη το πρωί στο σπίτι του στην Πεύκη. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας για να πάει μετά στον Δομοκό.

Συνελήφθη από αστυνομικούς στο σπίτι του στην Πεύκη, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος έπειτα από την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας να επιστρέψει, ακυρώνοντας την αποφυλάκιση του πρώην αρχηγού της Χρυσής Αυγής όπου έχει καταδικαστεί ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης.

 

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Λαμίας και από εκεί στις φυλακές Δομοκού και όχι σε κέντρο αποκατάστασης όπου παρέμεινε τα τελευταία 2 χρόνια.

Το Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών, ακολουθώντας σχετική εισαγγελική πρόταση έκρινε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, εκτίοντας την ποινή των 13 ετών που του έχει επιβληθεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, διακόπτοντας την κράτηση του με την επιβολή περιοριστικών όρων μεταξύ των οποίων απαγόρευση μετακίνησης εκτός Αττικής, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση συνάντησης με συγκατηγορουμένους του.

Το Συμβούλιο Εφετών υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση χαρακτηρίζει αμετανόητο και ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων, επικαλούμενο μεταξύ άλλο την αρθρογραφία του σε ηλεκτρονικά μέσα όπου συνεχίζει να υμνεί τις έκνομες ναζιστικού τύπου πρακτικές της Χρυσής Αυγής, παρά την δίκη και την καταδίκη του για αυτές.

Είναι προφανές ότι σε όλο αυτό το κλίμα συνέβαλε με την πρακτική του και ο Ηλίας Κασιδιάρης όπου με την ενεργή συμμετοχή του στα πολιτικά δρώμενα, προτείνοντας ανά καιρούς διάφορους για αρχηγούς κομμάτων, δημιούργησε την αίσθηση της αμετανόητης πρακτικής των έγκλειστων για εγκληματική οργάνωση στις φυλακές.

 

Να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου ο Κασιδιάρης κατέθεσε αίτηση και αυτός προκειμένου να αποφυλακιστεί όπου σύμφωνα με νομικούς η πράξη αυτή δεν ήταν τίποτα άλλο από λάδι στην φωτιά προκειμένου να επισπευσθεί η ακύρωση της αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου όπως και έγινε. 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 593


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα