Η ΝΙΚΗ είπε ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΝΙΚΗ είπε ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

17 Ιουνίου, 2024 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:700
Μοίρασέ το

 

ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους Χριστέμπορους που παίζουν με την ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!!!!

Εχει ο καιρός γυρίσματα Κυρίες και Κυριοι!!!

παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ+
Εξαιρετικά Αφιερωμένο
ΝΙΚΗ: Είπε «ναι» στην παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ+
ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους Χριστέμπορους που παίζουν με την ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!!!!
Εχει ο καιρός γυρίσματα Κυρίες και Κυριοι!!!
Εξαιρετικά Αφιερωμένο

 

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Πηγή

 

Για να δούμε και την απάντηση της ΝΙΚΗΣ…

Μια απάντηση που μπορεί να πείσει τους αφελείς, αλλά όχι τους νουνεχείς…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Για όσους ενοχλούνται με τη ΝΙΚΗ και την στάση της για τα “Pride”

Οι «παρελάσεις υπερηφάνειας» απολαμβάνουν πάντα ισχυρή αστυνομική φύλαξη για όσα χρόνια συμβαίνουν. Και δίνουν ακατάπαυστα βήμα σε εκφράσεις μίσους και σε προσβολές των αξιών του απλού Έλληνα πολίτη και οικογενειάρχη. Αντεθνικό κλίμα, χλεύη για την χριστιανική πίστη, εξευτελισμός των ρόλων της παραδοσιακής οικογένειας, στοχοποίηση των αντιφρονούντων.

Γνωρίζουμε με ποιούς τα βάζουμε. Τα “pride” έχουν πολλαπλούς συμμάχους, όπως την προνομιακή μεταχείριση από την κυβέρνηση, το ΕΣΡ και όλα τα κόμματα που έχουν φέρει την πατρίδα σε τροχιά καταστροφής· όπως την αιγίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας και την συνυπογραφή από μερικές ακόμη πρεσβείες· όπως την οικονομική ενίσχυση οργανώσεων του George Soros και των διεθνών λόμπι προώθησης της ομοφυλοφιλίας· όπως την υποστήριξη αρκετών εμπορικών χορηγών, οι οποίοι έχουν πειστεί για δύο παράδοξα: πρώτον, ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν ισχυρότερη αγοραστική δύναμη, και δεύτερον, ότι οι ομοφυλόφιλοι προτιμούν μάρκες επειδή διαφημίζουν την ομοφυλοφιλία του πελάτη τους και όχι για την ανωτερότητα του δικού τους προϊόντος ή υπηρεσίας. Αναίδεια, ισχύς και παράνοια στο χωνευτήρι του pride!

Όλα αυτά τα χρόνια, δεν είδαμε καμμία ουσιαστική κίνηση από πολιτικά κόμματα του κοινοβουλίου ώστε να αποτραπεί ή να περιοριστεί το νοσηρό φαινόμενο.

Μόνη η ΝΙΚΗ τόλμησε να αντισταθεί έμπρακτα και συστηματικά στην επέλαση του ροζ ολοκληρωτισμού, ήδη από την πρώτη στιγμή που απέκτησε θεσμική υπόσταση ως κοινοβουλευτική πολιτική φωνή.

  • Τον περασμένο Σεπτέμβριο 2023, η ΝΙΚΗ στις μεγάλες ανοιχτές εκδηλώσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παραμονές των δημοτικών εκλογών,, υποστήριξε δημόσια τις υποψηφιότητες δημάρχων οι οποίοι δεν θα έδιναν άδεια διεξαγωγής των gay pride στις πόλεις τους.
  • Σε επίκαιρες ερωτήσεις σε όλη την κοινοβουλευτική θητεία της, η ΝΙΚΗ κονταροχτυπήθηκε με το Υπουργείο Παιδείας φέρνοντας στο προσκήνιο την πονηρή διείσδυση της παιδεραστίας και της ομοφυλοφιλίας στην διδακτέα ύλη.
  • Τον Φεβρουάριο 2024, η ΝΙΚΗ συμμετείχε σύσσωμη στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του «γάμου» ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους.
  • Και σήμερα, Ιούνιο 2024, μόνη η ΝΙΚΗ έκανε σαφή θεσμική κίνηση για τον περιορισμό των παρελάσεων ομοφυλοφιλίας, απευθυνόμενη στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, καθώς και στους ίδιους τους διοργανωτές του Europride, αποστέλλοντας εξώδικη προειδοποίηση για την αποτροπή φαινομένων προσβολής των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, και εκφράζοντας διαμαρτυρία για την επιβολή προβολής της διαφήμισης του Athenspride από το ΕΣΡ.

 

Αυτά, ορισμένοι επιτήδειοι τα ξεχνούν. Λιθοβολούν τη ΝΙΚΗ διαστρεβλώνοντας τις θέσεις της και παρουσιάζοντας το άσπρο ως μαύρο. Απομονώνουν δυο λέξεις και κάνουν σημαία ότι η ΝΙΚΗ αποδέχεται τα pride και έχει απλά ενστάσεις στον τρόπο διεξαγωγής τους.

Τους απαντούμε ότι η ελευθερία της επιλογής είναι δεδομένη. Η ανοχή της κάθε επιλογής όμως, δεν σημαίνει επιβράβευσή και διαφήμισή της, ούτε συνιστά δικαίωμα θεσμικής της επιβολής επί του κοινωνικού συνόλου.

Τους απαντούμε -χωρίς να προσδοκούμε ότι θα απαλλαγούν από την επιλεκτική κώφωση- ότι η ΝΙΚΗ είναι ένα πολιτικό κίνημα που αγωνίζεται να επιφέρει την καλή αλλαγή στην πατρίδα μας, τηρώντας τους νόμους και το Σύνταγμα. Τους άδικους νόμους θα τους αλλάξουμε όταν ο ελληνικός λαός δώσει στη ΝΙΚΗ την σχετική εντολή. Μέχρι τότε, δεν θα χάσουμε το δίκαιο του αγώνα μας καταφεύγοντας σε παρανομίες.

Τους απαντούμε ρωτώντας, τί έκαναν εκείνοι για την αποτροπή των ασχρουργιών του pride; Πετούν αδιακρίτως βέλη μίσους από το πληκτρολόγιο;

Τους απαντούμε ότι αυτοί δεν ξέρουν τί ακριβώς ζητούν. Να παραβιάσουν το Σύνταγμα; Να αφορίσουν όσους διαφωνούν; Να πάρουν τα όπλα; Εναντίον ποιών; Των συμπολιτών τους; Είναι εκείνοι οι άμωμοι που θα εκτελέσουν τους αμαρτωλούς;

Είναι οι ίδιοι που, αν έβλεπαν μπροστά τους τον Χριστό σιδηροδέσμιο να σιωπά μπροστά στον Πόντιο Πιλάτο, θα Τον έστηναν στον τοίχο επειδή επέλεξε να μην ομολογήσει την Θεότητά Του εκείνη την στιγμή.

Καθένας μας επιλέγει στη ζωή του να βλέπει με τα μάτια της μύγας ή με τα μάτια της μέλισσας. Η μύγα σε ένα ανθόσπαρτο λιβάδι θα σταθεί να καμαρώνει ένα λείψανο ακαθαρσίας, ενώ η μέλισσα σε μια χωματερή θα βρει να αναπαυθεί στο λουλούδι.

Εμείς απευθυνόμαστε από την πρώτη στιγμή στους καλοπροαίρετους, αυτούς δηλαδή με τα μάτια της μέλισσας. Με αυτά τα μάτια, θέλουμε και τους ανθρώπους που μέχρι χθες συμμετείχαν στα pride, και έχουν το ανοιχτό μυαλό να βρουν μία καλύτερη επιλογή για τη ζωή τους.

Η ΝΙΚΗ θα συνεχίσει τον σεμνό αγώνα της, χωρίς μίση και χωρίς εμπάθειες, συμπορευόμενη με τους πολλούς καλοπροαίρετους. Και κάποτε θα καθαρίσει τους δρόμους μας από την υπερήφανη αναίδεια, φέρνοντας πίσω την αρχοντιά και την σεμνότητα που έχει στην ψυχή του ο ελληνικός λαός.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 700


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα