Η παγκόσμια αγορά καρδιακών βηματοδοτών σημειώνει ΜΕΓΑΛΗ “άνοδο” λόγω των θανατηφόρων m-volίων Covid που φράζουν το αίμα και καταπονούν την καρδιά

Η παγκόσμια αγορά καρδιακών βηματοδοτών σημειώνει ΜΕΓΑΛΗ “άνοδο” λόγω των θανατηφόρων m-volίων Covid που φράζουν το αίμα και καταπονούν την καρδιά

26 Φεβρουαρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:479
Μοίρασέ το

 

Πόσο πιο προφανές θα μπορούσε να είναι; Φτάνει μόνο να ακολουθήσει κανείς το χρήμα και αυτό θα τον οδηγήσει κατευθείαν στα πανδημικά m-volια θρόμβων, που κάνουν την καρδιά να χτυπά πολύ αργά ή ακανόνιστα.

Εδώ έρχεται η φαρμακευτική λύση που κοστίζει μια περιουσία, αλλά μην ανησυχείτε, γιατί η κλασσική ασφάλιση θα είναι σε θέση να την “καλύψει”.

Κάντε, λοιπόν, το m-volιο του Covid που προκαλεί θρόμβους και, στη συνέχεια, αποκτήστε και έναν βηματοδότη για τον νέο ακανόνιστο καρδιακό σας παλμό και θησαυρίστε τις τσέπες του Bill Gates με δισεκατομμύρια δολάρια και την Pfizer με τρισεκατομμύρια.

 

 

 

Για τους ενήλικες, δεν υπάρχει η παραμικρή συμπάθεια… ήταν επιλογή τους να μπολιαστούν.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ “γονείς”, ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΤΕ, ΘΕΛΕΤΕ ΣΚΟΤΩΜΑ…

ΣΕ ΛΙΓΟ, ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ… ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Οι πωλήσεις βηματοδοτών εκρήγνυνται σε όλο τον κόσμο καθώς οι οικονομολόγοι προβλέπουν αύξηση άνω του μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων τα επόμενα τρία χρόνια, με τη Βόρεια Αμερική να καταλαμβάνει τουλάχιστον το 30% αυτής της αγοράς.

Αν και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αρνούνται να το αναφέρουν, οι m-volιασμένοι με Covid αντιμετωπίζουν μυοκαρδίτιδα, ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς, σπάνιους θρόμβους αίματος και νευρολογικές βλάβες που σίγουρα τροφοδοτούν αυτό το θηρίο της “δόσης” του βηματοδότη. Μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι η Pfizer, η Moderna και η J&J κρατούν το δάχτυλό τους σε αυτόν τον παλμό.

Λόγω της μαζικής αύξησης του αριθμού των θεραπειών και των χειρουργικών επεμβάσεων τα τελευταία δύο χρόνια λόγω προβλημάτων με μη φυσιολογικούς καρδιακούς ρυθμούς, οι υψηλές δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, κυρίως συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών βηματοδοτών.

 

Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : ΘΡΟΜΒΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Μ-VOLΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ

 

Πόσο πιο προφανές θα μπορούσε να είναι; Φτάνει μόνο να ακολουθήσει κανείς το χρήμα και αυτό θα τον οδηγήσει κατευθείαν στα πανδημικά m-volια θρόμβων, που κάνουν την καρδιά να χτυπά πολύ αργά ή ακανόνιστα. Εδώ έρχεται η φαρμακευτική λύση που κοστίζει μια περιουσία, αλλά μην ανησυχείτε, γιατί η κλασισική ασφάλιση θα είναι σε θέση να την “καλύψει”.

Οι εκρηκτικές πωλήσεις βηματοδοτών βρίσκονται ήδη στις ειδήσεις, αλλά όχι οι τραυματισμοί που προκαλούνται από τα m-volια και που οδηγούν σε αυτές.

Οι βηματοδότες δίνουν σήμα στην καρδιά να χτυπά με έναν συγκεκριμένο ρυθμό “βηματισμού” όταν χτυπά ακανόνιστα ή πολύ αργά, εξ ου και το όνομα. Μια γεννήτρια παλμών περιέχει ηλεκτρονικό κύκλωμα, μπαταρία και υπολογιστή για τη ρύθμιση αυτών των παλμών.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, η Microsoft και η IBM δημιούργησαν συσκευές σε συνεργασία με άλλους κατασκευαστές βηματοδοτών (Medtronic Inc. και International Business Machines Corp.) για να επιτρέψουν τον έλεγχο των βηματοδοτών μέσω Διαδικτύου από καρδιολόγους, με καρδιολογικά δεδομένα τελευταίας τεχνολογίας. Για όλους τους fact checkers εκεί έξω, αυτό έχει ήδη δημοσιευθεί στην Wall Street Journal.

Κάντε, λοιπόν, το m-volιο του Covid που προκαλεί θρόμβους και, στη συνέχεια, αποκτήστε και έναν βηματοδότη για τον νέο ακανόνιστο καρδιακό σας παλμό και θησαυρίστε τις τσέπες του Bill Gates με δισεκατομμύρια δολάρια και την Pfizer με τρισεκατομμύρια.

Ο τεχνολογικός “τομέας” φαίνεται να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την κατασκευή βηματοδότη για να συμβαδίσει με την έκρηξη του τσουνάμι της μυοκαρδίτιδας και την πανδημία των ασταθών καρδιακών παλμών σε όλο τον κόσμο.

Η Microsoft παρέχει λογισμικό για τη σύνδεση της οικίας του ασθενούς με τα ιατρεία καρδιολόγων σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας μόνο μια “ασφαλή” σύνδεση. Πόσο βολικό. Τί άραγε θα συμβεί όμως εάν υπάρξει επίθεση EMP και το διαδίκτυο διακοπεί για μερικούς μήνες; Η Microsoft παρέχει το λογισμικό και η IBM (οι υποστηρικτές των Ναζί από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο) παρέχει το ηλεκτρικό κύκλωμα και “άλλο υλικό”.

Οι άνθρωποι πηγαίνουν κατευθείαν από τα m-volια Covid που προκαλούν θρόμβους στον βηματοδότη, χωρίς καμία προηγούμενη καρδιακή νόσο. Καθώς οι τιμές των μετοχών ανεβαίνουν για τους κατασκευαστές βηματοδοτών, οι καρδιακοί παλμοί επιβραδύνονται για τους m-volιασμένους, καθώς το αίμα δεν φαίνεται να ταξιδεύει πέρα ​​από τους χιλιάδες μικροθρόμβους στα αγγεία τους σε όλο το αγγειακό σύστημα.

Παρεμπιπτόντως, ποιά είναι τα σημάδια δυσλειτουργίας ή αστοχίας του βηματοδότη; Πολύ παρόμοια με τις παρενέργειες των m-volίων της γρίπης Fauci: Λιποθυμία και απώλεια συνείδησης, αίσθημα παλμών, δυσκολία στην αναπνοή, ανελέητη μυϊκή σύσπαση στο στήθος ή την κοιλιά και, φυσικά, αργός ή γρήγορος καρδιακός παλμός (ή γρήγορη εναλλαγή εμπρός-πίσω/ αργά γρήγορα).

Εάν ο βηματοδότης απορριφθεί ή αποτύχει, ο κίνδυνος εγκεφαλικού αυξάνεται κατακόρυφα, ειδικά για εκείνους με AFib (κολπική μαρμαρυγή), έως και 500%. Εν τω μεταξύ, ο κίνδυνος ΘΑΝΑΤΟΥ που σχετίζεται με την καρδιά αυξάνεται κατά 200%. Πόσο βολικό για τους κατασκευαστές m-volίων και τους μετόχους βηματοδότη.

Συντονιστείτε στο Διαδίκτυο στο Vaccines.news για ενημερώσεις σχετικά με τα πειραματικά “m-volια” και τις “ενισχυτικές” δόσεις για τον Covid που προκαλούν ανωμαλίες στον καρδιακό παλμό και στέλνουν εκατομμύρια ανθρώπους στον γιατρό για να πάρουν έναν βηματοδότη που ελέγχεται από τη Microsoft, την εταιρεία που ανήκει στον μεγαλύτερο προωθητή των m-volίων και της μείωσης του πληθυσμού.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Pandemic.news

NaturalNews.com

DailyExpose.uk

MarketWatch.com

NaturalNews.com

LifeSiteNews.com

WSJ.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 479


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα