Η πιό χαρμόσυνη παγκοσμίως είδηση. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩ Μ

Η πιό χαρμόσυνη παγκοσμίως είδηση. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩ Μ

1 Ιουνίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,284
Μοίρασέ το

 

 

Το τέλος του «Ισραήλ» και ο θάνατος του σιωνισμού

Γιατί ο χρόνος έχει εξαντληθεί για τη Νεο-Σταυροφόρα, Ευρωπαϊκή Αποικία Εποίκων στη Δυτική Ασία

Όταν και το τελευταίο οβραίικο σιωνιστικό κτήνος εκτελεστεί, η ανθρωπότητα θα ζήσει εν ειρήνη…
Ζω για την ώρα που θα ελευθερωθεί η Πατρίδα μας, απ’ αυτά τα ερπετά…
ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ.
Καλλιόπη Σουφλή
Εικόνα
Η ισραηλινή σημαία καίγεται. (φωτογραφία: BEAWIHARTA BEAWIHARTA/ REUTERS)

«Το Ισραήλ είναι ένα κράτος παρίας. Αυτό παρουσιάστηκε δημοσίως στις 12 Δεκεμβρίου, όταν 153 κράτη μέλη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών  ψήφισαν  υπέρ της κατάπαυσης του πυρός, με μόνο 10 — συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ισραήλ — αντίθετα και 23 απείχαν. Η εκστρατεία του Ισραήλ για την καμένη γη στη Γάζα σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ειρήνη. Δεν θα υπάρξει λύση δύο κρατών. Το απαρτχάιντ και η γενοκτονία θα καθορίσουν το Ισραήλ. Αυτό προμηνύει μια μακρά, μακρά σύγκρουση, μια σύγκρουση που το Εβραϊκό Κράτος δεν μπορεί να κερδίσει τελικά».

 

~

, απόσπασμα από το « Ο Θάνατος του Ισραήλ: Τα αποικιακά κράτη εποίκων έχουν τερματική διάρκεια ζωής. Το Ισραήλ δεν αποτελεί εξαίρεση », δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου (2023) στο


 

«Ο σιωνισμός δεν λειτουργεί. Οδηγεί σε πλήρη αφανισμό ενός λαού. Και δεν θα σταματήσει αν δεν το σταματήσουμε.

Ο αντίκτυπος στις ζωές των Παλαιστινίων είναι και συνεχίζει να είναι φρικτός και αδικαιολόγητος. Επιπλέον, ο Σιωνισμός δεν έχει σώσει τον εβραϊκό λαό όπως ισχυρίζεται ότι κάνει. Μάλλον μας οδηγεί σε ένα δαιμονικό μονοπάτι ψύχωσης.

Ο Σιωνισμός πουλήθηκε ως εβραϊκό απελευθερωτικό κίνημα. Ήταν μια απάντηση στο ερώτημα των Εβραίων που δημιούργησε ο ευρωπαϊκός αντισημιτισμός. Πού θα ανήκει ο εβραϊκός λαός και θα αισθάνεται ασφαλής; Ο αποικισμός της Παλαιστίνης ήταν η απάντηση που έδωσαν οι ευρωπαϊκές δυνάμεις χωρίς τη συναίνεση της Παλαιστίνης».

~

, απόσπασμα από το « Το τέλος του Σιωνισμού: Το τέλος του Σιωνισμού είναι η αρχή της απελευθέρωσης τόσο για τους Παλαιστίνιους όσο και για τον Εβραϊκό λαό », που δημοσιεύτηκε στις 7 Φεβρουαρίου (2024) στο


Προλεγόμενα

Αυτό που ακολουθεί είναι μια Ανάλυση του γιατί ο Σιωνισμός βρίσκεται στα τελευταία του σκέλη.

Τώρα, όσον αφορά τα είδη DOOM, αυτός είναι ένας πολύ υψηλός ισχυρισμός, λαμβάνοντας υπόψη πώς αυτές τις τελευταίες δεκαετίες περίπου, το «Ισραήλ» και οι διάφοροι επικριτές του έχουν διαπιστώσει, ξανά και ξανά, ότι το καθεστώς έχει πολύ περισσότερη ισχύ από ό,τι πολλοί πίστευαν αρχικά.

Ήδη από το 1948, κατά τη διάρκεια του Πρώτου Αραβο-Ισραηλινού Πολέμου, έγιναν πολλές προβλέψεις για τον αναπόφευκτο θάνατο του «Ισραήλ». Ωστόσο, εδώ βρισκόμαστε περίπου 7+ δεκαετίες αργότερα, και η αποικία των εποίκων του Απαρτχάιντ παραμένει, με άφθονη υποστήριξη από τα αμερικανικά κανίς της.

Πράγματι, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες ειδήμονες και αναλυτές της εποχής είχαν δηλώσει: «Αυτό είναι IT, το «Ισραήλ» πρόκειται επιτέλους να νικηθεί!». Ωστόσο, επανειλημμένα, οι προβλέψεις έχουν πέσει στο ίδιο επίπεδο και οι υποθέσεις τους έχουν ακυρωθεί.

Είτε ήταν ο Πόλεμος των Έξι Ημερών, ο Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ και άλλες συγκρούσεις, το «Ισραήλ» είχε «παραμονή» στη διεθνή σκηνή χάρη σε μια ευρεία γκάμα παραγόντων. Ωστόσο, μια «πολυκρίση» έχει προκαλέσει όλους αυτούς τους παράγοντες για πρώτη φορά εδώ και αρκετές δεκαετίες:

Η γενοκτονία και η εθνοκάθαρση περισσότερων από 30.000 Παλαιστινίων έχει ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία , αν και μπορεί να υποστηριχθεί ότι πολλά από αυτά τα στοιχεία κατάρρευσης ήταν λανθάνοντα στην «ισραηλινή» κοινωνία και απλώς περίμεναν τις κατάλληλες συνθήκες για να ανθίσουν  μαζικά.

Πιστεύω ότι τέτοιες συνθήκες έχουν πλέον προκύψει, και πρόκειται να γίνουμε μάρτυρες της ταχείας διάλυσης της Αποικίας των Εποίκων του Απαρτχάιντ, μια για πάντα. Δεν θα μπορεί πλέον η Σιωνιστική Κατοχική Οντότητα να πλέει ομαλά στο ηλιοβασίλεμα με τα διάφορα εγκλήματά της.

Ομολογουμένως, δεν ήταν πάντα ομαλή πλεύση:

Σε αρκετές περιπτώσεις, η «ισραηλινή» κοινωνία βρέθηκε στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Κατά τη διάρκεια των προαναφερθέντων περιόδων, ωστόσο, βρήκε τις Ηνωμένες Πολιτείες να «αναλάβουν το λογαριασμό» (για κεφάλαια, άνδρες και υλικά), σώζοντας έτσι την οντότητα του Απαρτχάιντ στη διαδικασία.

Ωστόσο, μια τέτοια στρατηγική είναι τελικά καταδικασμένη να αποτύχει για έναν απλό λόγο, δηλαδή ότι βασίζεται σε έναν συνεχή «αγωγό» πόρων από το εξωτερικό, όπου τυχόν διακοπές για μια περίοδο μερικών ετών θα οδηγούσαν σε καταστροφή:

Αυτή η περίοδος αδιάλειπτης βοήθειας από το εξωτερικό, από κυρίως αμερικανικές πηγές (ιδιωτικές και δημόσιες), τελειώνει γρήγορα. Αυτό που ακολουθεί θα είναι μια προβλέψιμη αλληλουχία γεγονότων που πολλοί έχουν εξηγήσει τα τελευταία χρόνια .

Δηλαδή, ένα αργό σενάριο πίεσης «βράστε τον βάτραχο» όπου η επαγγελματική οντότητα απογυμνώνεται αργά αλλά σταθερά από βασικούς πόρους. Στη συνέχεια, οι εν λόγω περιφερειακοί παίκτες θα απεργήσουν, παραδίδοντας το  πραξικόπημα de gras,  τερματίζοντας μια για πάντα την οντότητα του Απαρτχάιντ.

Για πολλούς, αυτό ακούγεται φανταστικό. Εδώ είναι το «Ισραήλ», αυτή η οντότητα των Νεοσταυροφόρων με ένα ισχυρό λόμπι στις ΗΠΑ (και αλλού) που έχει άφθονη δύναμη και επιρροή σε μια μυριάδα δυτικών εθνών παγκοσμίως. Πώς, λοιπόν, καταστρέφεται μια τόσο ισχυρή δύναμη;

Με απλά λόγια, προκύπτει από μια ευρεία γκάμα πιέσεων, πέντε από τις οποίες εξετάζουμε σήμερα.

Απολαύστε, αγαπητοί αναγνώστες!

& Θυμηθείτε,  το DOOM έρχεται!


Εισαγωγή

Ο στρατός του Ισραήλ απογοητεύεται ολοένα και περισσότερο καθώς η κυβέρνηση αποτυγχάνει να δημοσιοποιήσει σχέδια για το μέλλον της Γάζας. TSAFRIR ABAYOV/ASSOCIATED PRESS

«Έξι μήνες μετά το blitzkrieg του Ισραήλ στη Γάζα, η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών του κράτους κατοχής παραδέχτηκε απρόθυμα αυτό που πολλοί υποπτεύονταν: η επίτευξη μιας αποφασιστικής νίκης επί της Χαμάς είναι ένας ανέφικτος στόχος. Παρά την αρχική ρητορική του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου περί ολοκληρωτικού αφανισμού, η πραγματικότητα επί τόπου μιλά διαφορετικά».

~ Xavier Villar ; απόσπασμα από το Αναλυτικό κομμάτι « Η Χαμάς είναι άθικτη, άρα έχει χάσει το Ισραήλ; , « δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου (2024) στο « The Cradle ».


Ο Illan Papé, ο διάσημος «Ισραηλινός» ιστορικός και μελετητής, έχει πει σε πολλές περιπτώσεις ότι αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι η αρχή του τέλους του Σιωνιστικού σχεδίου . Για να ενισχύσει τη διατριβή του, επισημαίνει πέντε βασικούς δείκτες που δείχνουν προς αυτό το μέλλον:

Πρώτον, η «ισραηλινή» κοινωνία πριν από την επιχείρηση  Al-Aqsa Flood  βρισκόταν ήδη στο χείλος του γκρεμού, καθώς ο Νετανιάχου και οι συνεργάτες του προσπαθούσαν να περιορίσουν τις εξουσίες του δικαστικού σώματος, έτσι ώστε οι υπερορθόδοξοι κ.ά. θα μπορούσε να ενισχυθεί από τη διάβρωση του εν λόγω κοσμικού θεσμού.

Τέτοιες κινήσεις είχαν θέσει το καθεστώς του Απαρτχάιντ σε κίνδυνο να πέσει σε κατάντια και αναρχία, λόγω των κοσμικών, αριστερών και Εργασιωνιστών που αντιτίθενται σθεναρά σε τέτοιες κινήσεις, οι οποίες  Ipso Facto  θα μετέτρεπε την οντότητα σε μια ολοκληρωμένη Θεοκρατία.

Δεύτερον, το κίνημα Παγκόσμιας Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη και την Παλαιστινιακή υπόθεση,  γραμμένο σε μεγάλο βαθμό, είναι πλέον mainstream, εκτείνεται σε κάθε πολιτική πειθώ και στρατόπεδο. Δεν είναι πλέον απλώς η επαρχία λίγων στην αριστερή πτέρυγα προς την άκρα αριστερά:

Το BDSM, το οποίο για μεγάλο μέρος της ιστορίας του ήταν μια πολύ περιθωριακή επιδίωξη, βρίσκεται τώρα στο δημοφιλές Zeitgeist,  με πολλούς να υποστηρίζουν ότι μόνο ένας πλήρης αποκλεισμός, εμπάργκο και καθεστώς κυρώσεων δικαιολογείται δεδομένης της σοβαρότητας των «ισραηλινών» εγκλημάτων κατά των Παλαιστινίων.

Τρίτον, η σιωνιστική οικονομία βρίσκεται στα πρόθυρα της πλήρους κατάρρευσης. Ο πόλεμος έχει εκτρέψει μεγάλα ποσά πόρων σε στρατιωτικές δραστηριότητες, καθιστώντας τη ζωή των πολιτών και τη διαβίωση σχεδόν αδύνατη, καθώς το δελτίο και οι σχετικές επιδιώξεις έχουν δοθεί προτεραιότητα.

Ως αποτέλεσμα, το «Ισραήλ», το οποίο ήταν ιστορικά μια μικροσκοπική λωρίδα γης με πολύ μικρό οικονομικό βάθος, παλεύει μπροστά με τεράστιες εισαγωγές από τις ΗΠΑ και τις σατραπείες της ΕΕ και τους Άραβες υποτελείς. Ωστόσο, αυτό το σχήμα αρχίζει επίσης να λυγίζει.

Τέταρτον, ο βάρβαρος σιωνιστής στρατός είναι εντελώς ανίσχυρος απέναντι στις διάφορες κλιμακώσεις στο πεδίο της μάχης της Ισλαμικής Αντίστασης. Είτε πρόκειται για τη Χεζμπολάχ και τους φρουρούς στα βόρεια είτε για την Ανσαράλα της Υεμένης προς τα νότια, το έργο για τις «ισραηλινές» ένοπλες δυνάμεις είναι σχεδόν αδύνατο:

Η οριζόντια κλιμάκωση σε πολλαπλά θέατρα εμπλοκής έχει παραλύσει μεγάλα κομμάτια του μηχανισμού λήψης αποφάσεων τους, καθιστώντας το στρατιωτικό τους δόγμα (που προήλθε από τις επιτυχίες στο πεδίο της μάχης από τα μέσα έως τα τέλη του 20ού αιώνα) να σβήσει σε αυτόν τον πόλεμο.

Πέμπτον και τέλος, Εβραίοι Αμερικανοί και Εβραίοι στο εξωτερικό, γενικά, έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν  μαζικά τη σιωνιστική υπόθεση.  Η ιδέα ότι το «Ισραήλ» είναι μια «δημοκρατική όαση» στην έρημο, που περιβάλλεται από αυταρχικούς και τυράννους και αγωνίζεται να επιβιώσει καθημερινά:

Αυτή η ιδέα έχει καταρρεύσει αμετάκλητα. Δεν αγοράζουν πλέον τέτοιοι Εβραίοι (που τείνουν να είναι πιο αριστεροί και προοδευτικοί στον προσανατολισμό) αυτό το κίνητρο, δεδομένων των ανοιχτών Εγκλημάτων του Απαρτχάιντ, της Γενοκτονίας και της Εθνοκάθαρσης κατά των Παλαιστινίων του Σιωνιστικού καθεστώτος.

Μεμονωμένα, όλες αυτές είναι ισχυρές και καταστροφικές δυνάμεις που βλάπτουν τα ίδια τα θεμέλια του καθεστώτος του Απαρτχάιντ. Ωστόσο, μαζί και δουλεύοντας από κοινού, η παρασκευή τους είναι θανατηφόρα για το συνολικό έργο Settler Colonist και τη συνολική βιωσιμότητά του .

Στην Ανάλυσή μας, θα εξετάσουμε αυτό το καταστροφικό παρασκεύασμα. Για να φτάσουμε εκεί, ωστόσο, πρέπει να επεκταθούμε στις πέντε δυνάμεις που αναφέρθηκαν προηγουμένως με περισσότερες λεπτομέρειες.


Το «Ισραήλ» πριν από την Επιχείρηση Πλημμύρα Al-Aqsa

Μια εναέρια άποψη δείχνει οχήματα που πυρπολήθηκαν από Ισραηλινούς εποίκους σε μια επίθεση στη Huwara στις 26 Φεβρουαρίου, που προκλήθηκε από τη δολοφονία δύο Ισραηλινών στην κατεχόμενη πόλη της Δυτικής Όχθης.
Μια εναέρια άποψη δείχνει οχήματα που πυρπολήθηκαν από Ισραηλινούς εποίκους σε μια επίθεση στη Huwara στις 26 Φεβρουαρίου, που προκλήθηκε από τη δολοφονία δύο Ισραηλινών στην κατεχόμενη πόλη της Δυτικής Όχθης.
Ilia Yefimovich/Picture Alliance/Getty Images

«Περισσότεροι από 12.000 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στον γενοκτονικό πόλεμο του ισραηλινού στρατού στη Γάζα. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσοι έχουν πεθάνει: Με την κατάρρευση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης της Γάζας, είναι πλέον αδύνατο να μετρηθούν οι νεκροί.

Πρόκειται για καταστροφή σε ασύλληπτη κλίμακα. Πώς καταλήξαμε εδώ;

Εξαρτάται από το πότε ξεκινάτε το ρολόι. Η Γάζα δημιουργήθηκε από το Ισραήλ το 1948, ως καταυλισμός προσφύγων για να περιορίσει τους Παλαιστίνιους εκτοπισμένους στη Νάκμπα. Από το 2007, το Ισραήλ έχει κρατήσει τη Γάζα υπό μια παράνομη στρατιωτική πολιορκία, μετρώντας τις θερμίδες που επιτρέπονται και αφήνοντας το νερό στη Γάζα να μην καταναλώνεται, δημιουργώντας μια ανθρωπιστική κρίση που καταδικάζεται ευρέως από τη διεθνή κοινότητα».

~ Εβραϊκή Φωνή για την Ειρήνη ; απόσπασμα από το άρθρο « Αντίστροφη μέτρηση για τη γενοκτονία: το έτος πριν από τις 7 Οκτωβρίου », που δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου (2023)


Πριν από τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου και την Επιχείρηση  Al-Aqsa Flood,  η «ισραηλινή» κοινωνία βρισκόταν ήδη στο χείλος του γκρεμού με περισσότερους από έναν τρόπους. Η κυβέρνηση Νετανιάχου, διαβόητη για την υποστήριξή της στον ακροδεξιό πυρήνα των Σιωνιστών εποίκων, έκανε μεγάλες κινήσεις:

Οι εποικισμοί στη Δυτική Όχθη, παράνομοι με κάθε μέτρηση του Διεθνούς Δικαίου και που ήδη πολλαπλασιάζονταν με εκθετικούς ρυθμούς, επιδεινώθηκαν περαιτέρω από την υποχώρηση ζωτικών υπουργικών θέσεων στους περιθωριακούς εποίκους που λυγίζουν για τη μαζική εθνοκάθαρση.

Ωστόσο, ο Νετανιάχου και οι σκύλοι δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό. Τα μαζικά πογκρόμ Παλαιστινίων, κάποτε πέρα ​​από το χλωμό, ομαλοποιήθηκαν. Αυτό έθεσε τις βάσεις για τη μαζική εξομάλυνση της Βίας των Εποίκων, η οποία ξεκίνησε σοβαρά μήνες πριν από τις 7 Οκτωβρίου:

Το πογκρόμ Huwara , το οποίο ξεκίνησε στις αρχές του 2023, ήταν το αποκορύφωμα ενός μετασχηματισμού δεκαετιών της σιωνιστικής κοινωνίας, που ξεκίνησε στη μετά-Ράμπιν εποχή και προσπάθησε να εξαλείψει τυχόν υπολείμματα του Εργατικού Σιωνισμού και των συναφών κοσμικών κινημάτων.

Στο παρελθόν, ο εκτοπισμός και η απομάκρυνση των Παλαιστινίων επιδιώκονταν κυρίως με πιο σιωπηλά μέσα. Ο Εργατικός Σιωνισμός, και τα διάφορα παρακλάδια του, ήταν αυτό που εξέδωσε αυτή την προσέγγιση και για μεγάλο μέρος της ιστορίας του Ισραήλ παρέμεινε έτσι:

Ο Ben-Gurion et al., οι ιδρυτές της σιωνιστικής απειλής, ήταν κυρίως σοσιαλιστές και αριστεροί. Το όραμά τους για το «Ισραήλ» ήταν να είναι ένας σοσιαλιστικός παράδεισος ευρωπαϊκού τύπου που «ανθίζει στην έρημο», περιτριγυρισμένος από διάφορους άγριους και βάρβαρους.

Ωστόσο, μπορεί να υποστηριχθεί ότι το εν λόγω όραμα απέτυχε αποφασιστικά τη στιγμή που οι Σιωνιστές συμμετείχαν στη Νάκμπα του 1948. Η συνέχιση της Νάκμπα, μέσω των πολιτικών του Απαρτχάιντ και του αποκλεισμού, έχει απλώς παγιώσει την εν λόγω αποτυχία του πρωταρχικού οράματος των Σιωνιστών.

Το «Ισραήλ» σήμερα είναι μια κοινωνία που, έχοντας αποβάλει τις κοσμικές και αριστερές ιδρυτικές ρίζες της, είναι πλέον εντελώς αδέσμευτη από κάθε είδους λογική, ντροπή, ανθρωπιά και ευπρέπεια. Όσα λίγα κατείχε στις εν λόγω κατηγορίες έχουν εκτοπιστεί αποφασιστικά:

Καθώς η ακροδεξιά αποκτά πιο σημαντική επιρροή, δύναμη και εξουσία στην Κατοχική οντότητα, η γυμνή βαρβαρότητα που ασκεί καθημερινά στους Παλαιστίνιους, καθώς και στους διάφορους Άραβες γείτονές της, θα αυξηθεί μόνο σε συνολική κλίμακα και εμβέλεια.

Η καλοκαιρινή επιδρομή στον προσφυγικό καταυλισμό Τζενίν  δεν ήταν παρά μία σε μια μακρά σειρά ταχέως επιταχυνόμενων κλιμακώσεων κατά των Παλαιστινίων. Ο μουσουλμανικός κόσμος, πριν από τις 7 Οκτωβρίου, είχε ήδη αρχίσει να παρατηρεί όλο και περισσότερες από αυτές τις βαρβαρότητες:

Αν δεν υπήρχε η Επιχείρηση  Al-Aqsa Flood,  οι αδικίες του είδους που αναφέρθηκαν προηγουμένως πιθανότατα θα είχαν οδηγήσει σε παρόμοια αντίποινα και επιθέσεις εκδίκησης σε μεταγενέστερη ημερομηνία, λαμβάνοντας υπόψη πόσο θρασύδειλα και βάναυσα γίνονταν τα εν λόγω εγκλήματα.

Αυτό, λοιπόν, είναι ο πρώτος δείκτης της κατάρρευσης του Σιωνισμού:

Ο πολλαπλασιασμός των εχθρών μέσα και γύρω από την οντότητα του Απαρτχάιντ ήταν πολύ πιο πέρα ​​από ένα επίπεδο όπου η συσκευή ασφαλείας της μπορούσε να τους κρατήσει υπό έλεγχο για πια.

Αν μη τι άλλο, η «ισραηλινή» ηγεσία είχε καταδικάσει την άθλια αποικία εποίκων σε μια μοίρα ατελείωτου πολέμου, αιματοχυσίας και κατάρρευσης πολύ πριν η Επιχείρηση  Al-Aqsa Flood  γίνει πραγματικότητα.

Διότι, οι σπόροι της εν λόγω Nemesis ήταν ήδη διαδεδομένοι…


Παγκόσμια Αλληλεγγύη για την Παλαιστίνη

Ένα πλήθος διαδηλωτών που καλούν για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και τον τερματισμό της σύγκρουσης Ισραήλ-Χαμάς κρατούνται πίσω από αστυνομικούς του Καπιτωλίου των ΗΠΑ καθώς άλλοι αξιωματικοί κρατούν διαδηλωτές που πραγματοποιούν δράση πολιτικής ανυπακοής μέσα στο κτίριο γραφείων Cannon House στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον. ΗΠΑ, 18 Οκτωβρίου 2023
Ένα πλήθος διαδηλωτών που ζητούν κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και τον τερματισμό της σύγκρουσης Ισραήλ-Χαμάς κρατούνται πίσω από αστυνομικούς του Καπιτωλίου των ΗΠΑ, καθώς άλλοι αξιωματικοί κρατούν διαδηλωτές που πραγματοποιούν δράση πολιτικής ανυπακοής μέσα στο κτίριο γραφείων Cannon House στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον , ΗΠΑ, 18 Οκτωβρίου 2023 [Jonathan Ernst/Reuters]

 

«Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε μια σημαντική αύξηση της παγκόσμιας αλληλεγγύης προς την παλαιστινιακή υπόθεση, που χαρακτηρίστηκε από εκτεταμένες διαδηλώσεις και εκδηλώσεις σε πολλές δυτικές πόλεις. Αυτό το φαινόμενο αντιπροσωπεύει μια κρίσιμη στιγμή στη διεθνή πολιτική και εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τη δυνατότητα αυτής της αλληλεγγύης να επηρεάσει τις δυτικές πολιτικές σχετικά με την Παλαιστίνη. Απαιτεί επίσης την εξέταση των βαθύτερων λόγων αυτής της διευρυνόμενης υποστήριξης και της αλλαγής των αφηγήσεων σχετικά με την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση».

~ Taqwa Nedal Abu Kmeil ; απόσπασμα από την Ανάλυση « Η Παγκόσμια Αλληλεγγύη με την Παλαιστινιακή Υπόθεση: Σπάζοντας Αφηγήσεις και Διαμόρφωση Πολιτικών », που δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου (2024)


Η Παλαιστινιακή Απελευθέρωση ήταν πρωτίστως ένα περιθωριακό ζήτημα για τους περισσότερους Δυτικούς, εκτός από τους σοσιαλιστικούς και αριστερούς κύκλους, οι οποίοι υπήρξαν οι σημαιοφόροι της παλαιστινιακής υπόθεσης σε μεγάλο μέρος του αγγλόφωνου κόσμου. Αυτός ο λογισμός, ωστόσο, δεν ισχύει πλέον:

Αυτό που έχει κάνει το «Ισραήλ» μέσω της βίαιης εκστρατείας βομβαρδισμών από αεροπλάνο κατά της Γάζας είναι ότι έχει καταστήσει τους Παλαιστίνιους και τη δεινή τους κατάσταση μπροστά και κεντρικό. Η σταθερότητα, η πίστη, η ανθεκτικότητα και η αποφασιστικότητα του Παλαιστινίου έχει λάμψει μέσα από όλες αυτές τις φρικαλεότητες.

Για πολλούς, η Παλαιστίνη είναι επί του παρόντος ο «Ηθικός Άξονας» του κόσμου και το σημείο αναφοράς πάνω στο οποίο πρέπει να δημιουργηθεί οποιαδήποτε μελλοντική συζήτηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ευπρέπεια. Ως εκ τούτου, η Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και του λαού της είναι πλέον ύψιστης σημασίας.

Η Παλαιά Παγκόσμια Τάξη είναι νεκρή . Ο Δυτικός Κόσμος δεν μπορεί πλέον να δίνει διαλέξεις σε άλλους για το τι σημαίνει να είσαι ηθικός, ανθρώπινος και μοντέρνος. Διότι έχει αποφύγει όλα αυτά (και πολλά άλλα) χάρη στους «ηγέτες» και την ελίτ της που επιδοκιμάζουν αθέμιτα τα σιωνιστικά εγκλήματα.

Στη διαδικασία της απόρριψης του προσωπείου του «ανθρωπισμού», ο Δυτικός Κόσμος έχει επίσης αποδείξει αποφασιστικά ότι το γενοκτονικό καθεστώς στο «Ισραήλ» δεν είναι απλώς άξιο περιφρόνησης, αλλά επίσης δεν του αξίζει εντελώς το «δικαίωμα ύπαρξης».

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Σιωνιστές απέδειξαν ότι το αδύναμο «δικαίωμά τους στην ύπαρξη» έρχεται σε βάρος όχι μόνο εκατομμυρίων Παλαιστινίων, αλλά, ομοίως, δεκάδων εκατομμυρίων Αράβων και άλλων που ζουν στη Δυτική Ασία και την αποκαλούν σπίτι τους. Η επιλογή σήμερα είναι προφανής:

Είτε επιδοκιμάζει κανείς την απομάκρυνση των Παλαιστινίων, ώστε ένα σωρό μεσσιανικοί χαρακτήρες να χορτάσουν τις ιδιοτροπίες του «Σούπερμαν» τους, είτε αποδέχεται ότι το «δικαίωμα αντίστασης» των Παλαιστινίων σημαίνει να διώχνεις τους λεγόμενους «υπεράνθρωπους» τρεμούλες από την περιοχή.

Η συντριπτική πλειονότητα της  *πραγματικής*  διεθνούς κοινότητας (και όχι μόνο οι Αμερικανοί και οι διάφοροι υποτελείς και σατραπείες τους στην ΕΕ), επομένως, είναι στην Ομάδα Παλαιστίνης γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αδικία της εκποίησης μπορεί να διορθωθεί μόνο με την Απελευθέρωση.

Η υπόθεση της Νότιας Αφρικής κατά των «Ισραηλινών» στο ICJ δεν είναι παρά το πρώτο βήμα σε αυτή τη θαλασσινή αλλαγή της διεθνούς κατάστασης. Από εδώ και στο εξής, η υποστήριξη για τους Παλαιστίνιους θα αυξηθεί και η Σιωνιστική οντότητα θα απομονωθεί και θα εξοστρακιστεί.

Η διπλωματική, οικονομική και ηθική απομόνωση του «Ισραήλ» θα σημαίνει ότι, σύντομα, το καθεστώς του Απαρτχάιντ θα βρεθεί αντιμέτωπο με διμερείς κυρώσεις, αποκλεισμούς και εμπάργκο. Αυτά αναπόφευκτα θα ξεδιαλύνουν το άθλιο καθεστώς και θα το μετατρέψουν επίσημα σε Διεθνή Παρία.

Ο δεύτερος δείκτης της επερχόμενης σιωνιστικής αποκάλυψης, λοιπόν, είναι ο εξής:

Η Παγκόσμια Αλληλεγγύη για την Παλαιστίνη στερεοποιείται γρήγορα και στην πορεία, η αντίθεση στις διάφορες βαρβαρότητες του καθεστώτος του Απαρτχάιντ σκληραίνει επίσης τις καρδιές σε όλο τον κόσμο για μια τελική αντιπαράθεση με το εν λόγω τέρας και τα διάφορα κακά του.

Η «ισραηλινή» Hasbara μπορεί να έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σχετικά κανάλια, επηρεάζοντας μεγάλα τμήματα του αμερικανικού και κοινοτικού κοινού…

… Ωστόσο, τα κακά του Σιωνισμού μεταδίδονται ζωντανά σήμερα για να τα δει όλος ο κόσμος και η αντίθεση σε τέτοια βαρβαρότητα από δίκαιους ανθρώπους είναι αναπόφευκτη!


Η μελλοντική κατάρρευση της «ισραηλινής» οικονομίας

Οι υπάλληλοι της εταιρείας υψηλής τεχνολογίας Pyramid Analytics εργάζονται στο γραφείο τους στο Ramat Gan του Ισραήλ
Πολλοί από τους εφέδρους που κλήθηκαν για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα εργάζονται στον τεχνολογικό τομέα [Αρχείο: Tsafrir Abayov/AP Photo]

 

«Η οικονομία του Ισραήλ συρρικνώθηκε σχεδόν κατά το ένα πέμπτο τους τελευταίους τρεις μήνες του 2023, καθώς ο πόλεμος με την τρομοκρατική ομάδα της Χαμάς στη Γάζα είχε μεγάλο αντίκτυπο στις καταναλωτικές δαπάνες, το εμπόριο και τις επενδύσεις, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν τη Δευτέρα.

Το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της χώρας κατέγραψε πτώση 19,4% του ετήσιου ποσοστού του το τέταρτο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το Κεντρικό Γραφείο Στατιστικής».

~ Sharon Wrobel , απόσπασμα από το άρθρο « Η οικονομία που ταλαιπωρήθηκε από τον πόλεμο βυθίστηκε σχεδόν κατά 20%, σημειώνοντας την πιο έντονη συρρίκνωση από την πανδημία » , που δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου (2024)


Η σιωνιστική επίθεση στη Γάζα δεν πέρασε χωρίς σοβαρό οικονομικό κόστος. Όταν ξέσπασαν οι εχθροπραξίες το Φθινόπωρο του 2023, οι «Ισραηλινές» Επιθετικές Δυνάμεις (δηλαδή, η IOF) έπρεπε να καλέσουν πάνω από 300.000 εφεδρεία για ενεργό καθήκον, οδηγώντας την οικονομία σε πτώση:

Η «ισραηλινή» οικονομία είναι ονομαστικά περίπου 600 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Η μερίδα του λέοντος του εν λόγω ποσού κερδίζεται από τον τεχνολογικό τομέα, ο οποίος επικεντρώνεται μέσα και γύρω από το Τελ Αβίβ. Ωστόσο, ακριβώς από αυτόν τον τομέα κλήθηκαν τα περισσότερα αποθεματικά.

Σε αντίθεση με την «ισραηλινή» Χασμπάρα, οι Σιωνιστές δεν είναι ένας λαός που «έκανε την έρημο να ανθίσει» χάρη στη δική τους αυταρχική, καινοτόμο φύση. Αντίθετα, η συντριπτική πλειοψηφία της «ισραηλινής» οικονομικής δραστηριότητας επιδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τα αμερικανικά κανίς τους:

Οι επιδοτήσεις των ΗΠΑ για τους «Ισραηλινούς», όταν συνυπολογίζεται ο πληθωρισμός, ανέρχονται σε περίπου 300 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, κατά την περίοδο 1946-2022 . Αυτό ανέρχεται κατά μέσο όρο σε περίπου ~4 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, το οποίο για μια οικονομία 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ είναι ένα σημαντικό ποσό στο φύλλο προϋπολογισμού της.

Η «ισραηλινή» κοινωνία λειτουργεί έτσι σαν μια στρατιωτική φρουρά νεοσταυροφόρων με τα όργανα ενός κρατικού μηχανισμού. Τα αμερικανικά κανίς καταναλώνουν σημαντικά κεφάλαια για την επιδότηση υγειονομικής περίθαλψης, υπηρεσιών, πυρομαχικών κ.λπ., ενώ το καθεστώς του Απαρτχάιντ ξοδεύει στον στρατό:

Αυτό σήμαινε ένα εξαιρετικά εύθραυστο και παχύ σύστημα που δεν μπορεί πλέον να καταπολεμήσει μια σύγκρουση μεταξύ ομοτίμων, επιλέγοντας αντ ‘αυτού τις βαριές στρατιωτικές αστυνομικές επιχειρήσεις εναντίον ενός κυρίως ανυπεράσπιστου άμαχου πληθυσμού που κατοικεί στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη.

Το κίνημα της Ισλαμικής Αντίστασης γνωρίζει καλά αυτή τη σοβαρή παράβλεψη, η οποία για αρκετές δεκαετίες έχει καταστραφεί και εξολοθρεύσει το αρχικό ιδρυτικό απόθεμα της Σιωνιστικής κοινωνίας, οι οποίοι ήταν άθλιοι και κακοί άνθρωποι με υγιείς στρατιωτικές ικανότητες και συνολική ικανότητα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, μετά την επιχείρηση  Al-Aqsa Flood,  ο στόχος ήταν να επεκταθούν υπερβολικά τα ήδη εύθραυστα και βαριά επιδοτούμενα όργανα του κράτους σε σημείο που να μην μπορούν πλέον να διατηρηθούν χωρίς να καταρρεύσει μεγάλα τμήματα της δημόσιας ζωής.

Τα προκαταρκτικά σημάδια αυτού αρχίζουν τώρα να δείχνουν:

Η «ισραηλινή» οικονομία συρρικνώθηκε κατά περίπου ένα πέμπτο το τέταρτο τρίμηνο του 2023 . Κυρίως, αυτό ήταν χάρη της μαζικής μετανάστευσης από την οντότητα του Απαρτχάιντ τις τελευταίες εβδομάδες, σε συνδυασμό με τις ελλείψεις εργατικού δυναμικού που προκλήθηκαν μέσω της πρόσκλησης των εφεδρειών.

Στη συνέχεια, επίσης, οι ξένες επενδύσεις έχουν μειωθεί σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα και η εμπιστοσύνη των επενδυτών έχει επίσης μειωθεί τους τελευταίους μήνες. Προσθέστε τώρα το γεγονός ότι οι περισσότεροι ειδικοί θεωρούν ότι η κατάσταση ασφαλείας είναι  status quo  για τους επόμενους μήνες και χρόνια:

Και έχετε μια οικονομία που κάθε υγιής μυαλό θέλει να αποφύγει με ένα κοντάρι δέκα ποδιών. Επίσης, δεν βοηθάει τους Σιωνιστές το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του πραγματικού  «Πολιτισμένου Κόσμου»  τους περιφρονεί, χάρη στο πώς έχουν υπερασπιστεί τις διάφορες απανθρωπίες τους στη ζωντανή τηλεόραση.

Ο τρίτος δείκτης της επερχόμενης Σιωνιστικής Πτώσης μπορεί επομένως να συνοψιστεί ως εξής:

Η οικονομία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και όλα δείχνουν ότι θα επιδεινωθεί.

Επιπρόσθετα, το «Ισραήλ» είναι πιο παριανό από ποτέ, με λίγους πλέον πρόθυμους να συνεργαστούν με την εν λόγω γενοκτονική αποικία εποίκων.


Η αδυναμία του IOF να υπερασπιστεί τους εποίκους

Φωτογραφία: Anwar Amro/AFP/Getty Images

 

«Το Ισραήλ έχασε τον πόλεμο στην πολιορκημένη Γάζα ακόμα κι αν εισβάλει στη νότια πόλη Ράφα και ο ισραηλινός στρατός είναι εξαντλημένος σε όλα τα μέτωπα, δήλωσε ο αρχηγός της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα.

«Μετά από έξι μήνες μάχης, το εβραϊκό κράτος απέτυχε να κερδίσει ούτε μια νίκη ή να πετύχει έναν μόνο στόχο», είπε ο Νασράλα την Τετάρτη σε τηλεοπτική ομιλία του εν μέσω του ιερού μήνα του Ραμαζανιού των Μουσουλμάνων.

«Λέμε στον [ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν] Νετανιάχου, ακόμα κι αν πάτε στη Ράφα, έχετε χάσει τον πόλεμο και δεν μπορείτε να εξαλείψετε τη Χαμάς ή την αντίσταση στη Γάζα παρά όλες τις σφαγές», πρόσθεσε.

«Ο ισραηλινός στρατός σήμερα είναι κουρασμένος και εξαντλημένος σε όλα τα μέτωπα και ο αριθμός των απωλειών του είναι πολύ μεγάλος και πολύ μεγαλύτερος από ό,τι έχει δηλωθεί», είπε.

~ Syed Hasan Nasrallah; απόσπασμα από το άρθρο « Το Ισραήλ έχασε τον πόλεμο στη Γάζα ακόμα κι αν εισβάλει στη Ράφα — Χεζμπολάχ » , που δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου (2024)


Κεντρική θέση στον Σιωνισμό (και στις διάφορες παραλλαγές του) είναι η αντίληψη ότι οι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως εθνικότητας και άλλων πεποιθήσεων, μπορούν να έρθουν στο «Ισραήλ» και, εάν επιδείξουν καλή καταγωγή από τη μητρική τους γραμμή, να τους δοθεί ένας δρόμος προς την ιθαγένεια.

Το «ισραηλινό» κράτος είναι υποχρεωμένο στη συνέχεια να τους παρέχει στέγη, εργασία και άλλα απαραίτητα για τη ζωή σε μήνες και χρόνια. Το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η απομάκρυνση και η εκτόπιση των ιθαγενών Παλαιστινίων από τις προγονικές τους εστίες:

Από την έναρξή του το 1948 έως σήμερα, αυτό το σχήμα λειτουργεί με σημαντική επιτυχία, με τον πολλαπλασιασμό των παράνομων οικισμών στην Κατεχόμενη Δυτική Όχθη, την Ανατολική Ιερουσαλήμ, τα Υψίπεδα του Γκολάν και τις φάρμες Shebaa. Αυτή η εποχή, ωστόσο, πλησιάζει γρήγορα στο τέλος της:

Οι «Ισραηλινοί» σήμερα δεν έχουν πλέον εμπιστοσύνη ότι η κυβέρνησή τους, με τον αποκαλούμενο «Πιο ηθικό στρατό», μπορεί να τους υπερασπιστεί ενώ κλέβουν, σκοτώνουν, ακρωτηριάζουν και λεηλατούν από τους Παλαιστίνιους και άλλους. Η επιχείρηση  Al-Aqsa Flood  άλλαξε θεμελιωδώς αυτήν την εξίσωση:

Αυτό που έδειξε ήταν ότι, παρά όλες τις διάφορες τεχνολογίες και συσκευές του, το καθεστώς του Απαρτχάιντ ήταν (και εξακολουθεί να είναι) πολύ επιρρεπές σε διείσδυση και στρατιωτικές επιδρομές, δεδομένου του επαρκούς σχεδιασμού και προετοιμασίας με τη χρήση φθηνών, αξιόπιστων όπλων  μαζικά. 

Η Χεζμπολάχ και οι Φρένοι έχουν αναγνωρίσει αυτήν την αλλαγή παραδείγματος και έχουν ενεργήσει ανάλογα. Από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα, εκατοντάδες χιλιάδες Σιωνιστές Έποικοι έχουν εκτοπιστεί από τα βόρεια κατεχόμενα εδάφη. Πολλοί δεν επιθυμούν πλέον να επιστρέψουν .

Αυτό σημαίνει ότι  το Ipso Facto,  μια αλυσιδωτή αντίδραση έχει ξεκινήσει σε όλη την ευρύτερη «ισραηλινή» κοινωνία, με πολλούς από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Σιωνισμού να συνειδητοποιούν ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί την ασφάλειά τους στο τρέχον (και μελλοντικό) κλίμα ασφαλείας:

Η μαζική έξοδος από το «Ισραήλ» είναι η «νέα κανονικότητα». Πάνω από 500.000 είχαν εγκαταλείψει την οντότητα του Απαρτχάιντ μέχρι τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους , με τον αριθμό σήμερα να είναι πιθανότατα διπλάσιος. Αν ναι, το «Ισραήλ» συρρικνώνεται γρήγορα και αυτό σημαίνει την απόλυτη καταστροφή του σε μήνες και χρόνια.

Πριν από τον πόλεμο, περίπου 9,8 εκατομμύρια ζούσαν στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη, εκ των οποίων τα 7,1 εκατομμύρια περίπου ήταν Εβραίοι. Μια απώλεια 1+ εκατομμυρίου Εβραίων σε μάχες λιγότερο από ένα χρόνο σηματοδοτεί ότι μια κατάρρευση και κοινωνική κατάρρευση τύπου Ροδεσίας πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Δεδομένης της έντονης λογοκρισίας (τόσο πολιτικής όσο και στρατιωτικής), είναι δύσκολο να μετρηθούν οι ακριβείς μεταναστευτικές ροές επί του παρόντος. Τούτου λεχθέντος, η εσωτερική σήψη στην ασφάλεια θα επιδεινωθεί, χάρη στους Άνδρες της Ισλαμικής Αντίστασης που σιγά-σιγά βράζουν τον Σιωνιστικό βάτραχο.

Επομένως, είτε υπάρχουν 1+ εκατομμύριο μετανάστες είτε 2+ εκατομμύρια από αυτούς αυτή τη στιγμή, η ουσία είναι ότι αυτή είναι η «γενική κατεύθυνση ταξιδιού». Και έτσι έχουμε τον τέταρτο κρίσιμο δείκτη για το επερχόμενο DOOM της Σιωνιστικής Αποικίας Εποίκων:

Η αδυναμία του στρατού του να συνεχίσει αποτελεσματικά τις Επιχειρήσεις Αποίκων Εποίκων στη Δυτική Ασία.

Καθώς το καθεστώς νικιέται από την Ισλαμική Αντίσταση στο πεδίο της μάχης με μεγαλύτερη αγριότητα , δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ολική Στρατηγική Ήττα είναι εντελώς αναπόφευκτη τους επόμενους μήνες και χρόνια, με το άδοξο τέλος του Σιωνισμού να ακολουθεί λίγο αργότερα.


Νέες εβραϊκές στάσεις στον σιωνισμό

Αντιπολεμική διαμαρτυρία στο Τελ Αβίβ κατά τη διάρκεια των δημοτικών εκλογών στις 27 Οκτωβρίου [Al Jazeera/Mat Nashed]
Μια αντιπολεμική διαμαρτυρία στο Τελ Αβίβ κατά τη διάρκεια των δημοτικών εκλογών [Mat Nashed/Al Jazeera]

«Μόνο μετά την εκπληκτική νίκη του Ισραήλ στον Πόλεμο των Έξι Ημερών του 1967, οι Αμερικανοεβραίοι ερωτεύτηκαν το Ισραήλ, το οποίο τότε εθεωρείτο ευρέως ως το αουτσάιντερ στην αραβο-ισραηλινή σύγκρουση και ως υπόδειγμα μιας κοινωνικά προοδευτικής, ισότιμης κοινωνίας .

Η υποστήριξη του Ισραήλ κυριάρχησε στην αμερικανική εβραϊκή δημόσια ζωή και την πολιτική και έγινε το μόνο πράγμα που είχαν σχεδόν όλοι οι Αμερικανοεβραίοι. Η υποστήριξή τους έτεινε να είναι άνευ όρων και χωρίς κριτική, ειδικά κατά τις δύο δεκαετίες που ακολούθησαν τον πόλεμο του 1967, όταν ο «φιλοϊσραηλισμός» έγινε κεντρικός στην αμερικανική εβραϊκή «αστική θρησκεία ».

Ακόμα κι αν διαφωνούσαν με αυτό που έκανε η ισραηλινή κυβέρνηση, οι Αμερικανοεβραίοι γενικά ακολούθησαν τη γραμμή δημόσια , καθώς η φωνητική κριτική του Ισραήλ ήταν ταμπού στην αμερικανική εβραϊκή κοινότητα. Ακόμη και κατ’ ιδίαν, η κριτική ήταν αποκρουστική. Η επικρατούσα πεποίθηση ήταν ότι μόνο οι Ισραηλινοί είχαν το δικαίωμα να επικρίνουν την κυβέρνησή τους, καθώς κινδύνευε η ζωή τους».

~ Dov Waxman ; απόσπασμα από το άρθρο « Καθώς το Ισραήλ κλείνει τα 70, πολλοί νεαροί Αμερικανοί Εβραίοι απομακρύνονται », που δημοσιεύτηκε στις 3 Μαΐου (2018)


Το «Ισραήλ» σήμερα απέχει πολύ από την κοινωνικά προοδευτική, ισότιμη, ευρωπαϊκή μικτή οικονομία που ο Ben-Gurion et al. οραματίστηκε για πρώτη φορά. Η φύση του απαρτχάιντ και της γενοκτονίας της οντότητας έχει γίνει εμφανής σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των Εβραίων στο εξωτερικό.

Οι Αμερικανοεβραίοι, ειδικότερα, κάποτε ένθερμοι υποστηρικτές της «ισραηλινής» υπόθεσης, αρχίζουν να αποστασιοποιούνται γρήγορα από την ποταπή Σιωνιστική οντότητα. Οι νεαροί Εβραίοι, οι οποίοι είναι κυρίως αριστεροί και προοδευτικοί στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν ταυτίζονται πλέον με τον Σιωνισμό.

Το «Ισραήλ» έχει γίνει το αντίθετο όλων όσων πιστεύουν και αντιπροσωπεύουν:

Είναι μια κοινωνία αποκλεισμού, ρατσιστική και υπεροχή της οποίας ολόκληρος  ο λόγος ύπαρξης  είναι να επιφέρει ανείπωτη φρίκη στους Παλαιστίνιους, με αποτέλεσμα να εδραιώνονται ως Νιτσεϊκοί «Υπεράνθρωποι». Μια τέτοια κοινωνία είναι εντελώς ανεπανόρθωτη για τους νεαρούς Εβραίους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί εγκαταλείπουν σωρηδόν τη σιωνιστική μπάντα . Οι νέοι Εβραίοι (στις Η.Π.Α., την ΕΕ και όχι μόνο) έχουν εγκαταλείψει αποφασιστικά το σχέδιο του Απαρτχάιντ και αυτή η τάση δεν δείχνει καμία ένδειξη επιβράδυνσης σύντομα.

Αυτό σημαίνει ότι το «Ισραήλ» είναι πλέον στο ρολόι. Υπάρχει ένα οριστικό χρονικό όριο κάτω από το οποίο είναι κάτω από το οποίο τα ξένα κεφάλαια, υλικό, κ.λπ., στερούνται ευγένειας της εγκατάλειψης που αναφέρθηκε προηγουμένως. Αυτό δημιουργεί έναν ντετερμινιστικό βρόχο DOOM:

Το καθεστώς του Απαρτχάιντ (έχοντας επίγνωση αυτής της ταχείας απώλειας υποστήριξης από τους Εβραίους του εξωτερικού) συνειδητοποιεί ότι μόνο με την επιτάχυνση των διάφορων βαρβαρισμών τους εναντίον των Παλαιστινίων θα μπορούσε να συνεχιστεί το σχέδιο του «Μεγάλου Ισραήλ» στην ολοκλήρωσή του, τώρα που ο χρόνος φεύγει.

Αλλά αυτό σημαίνει ότι τα εγκλήματα και οι φρικαλεότητες που διαπράττονται αυξάνονται εκθετικά και μεταδίδονται σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μεγαλύτερη αγριότητα από τους δημοσιογράφους. Αυτό σημαίνει μια ταχεία απώλεια υποστήριξης μεταξύ των Εβραίων του εξωτερικού…

… που σημαίνει περαιτέρω «διπλασιασμό» των βαρβαρισμών που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Το να πούμε ότι αυτό έχει τρομάξει τις επιχειρήσεις της Εβραϊκής Hasbara σε όλο τον κόσμο είναι η υποτίμηση του αιώνα .

Ο πανικός, η οργή και τα συγκινησιακά τους ξεσπάσματα σε αυτή τη συνειδητοποίηση έχουν γίνει ημι-θρυλικά και τα κροκοδείλια δάκρυά τους είναι εξαιρετικά για τους Άντρες της Αντίστασης:

Ο μοχθηρός Σιωνιστής εχθρός γνωρίζει ότι η υποστήριξη για τη βαρβαρότητά του έχει φτάσει στο ζενίθ της και, από εδώ και στο εξής, θα μειωθεί ραγδαία, καθώς όλο και περισσότερα εγκλήματά του βλέπουν το φως του ήλιου και καταδικάζονται από δίκαιους ανθρώπους παντού, Εβραίους ή μη.

Ο μοχθηρός Σιωνιστής εχθρός γνωρίζει ότι η υποστήριξη για τη βαρβαρότητά του έχει φτάσει στο ζενίθ της και, από εδώ και στο εξής, θα μειωθεί ραγδαία, καθώς όλο και περισσότερα εγκλήματά του βλέπουν το φως του ήλιου και καταδικάζονται από δίκαιους ανθρώπους παντού, Εβραίους ή μη.

Αυτό σημαίνει ότι η διπλωματική, ηθική και οικονομική απομόνωση, όταν αναπόφευκτα αποκρυσταλλωθεί και επιταχυνθεί σε μια πιο συγκεκριμένη και κινητική φάση, θα είναι σαν μια θηλιά γύρω από τον «ισραηλινό» λαιμό, ανίκανη να αφαιρεθεί, τελειώνοντας την ποταπή οντότητα με μια κοσμική οριστικότητα.

Και έτσι, φτάνουμε στον πέμπτο και τελευταίο δείκτη της επερχόμενης σιωνιστικής κατάρρευσης:

Η ταχεία εξάτμιση της υποστήριξης για την οντότητα μεταξύ των Εβραίων στο εξωτερικό και οι συνέπειες της εν λόγω εξάτμισης τους επόμενους μήνες και χρόνια.

Ο χρόνος έχει τελειώσει για το ποταπό σιωνιστικό καθεστώς τώρα που τα κύρια όργανα υποστήριξής του έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν  μαζικά την εν λόγω υπόθεση.  Το  *ακριβές*  χρονοδιάγραμμα για το φινάλε είναι ασαφές, αλλά το πλησιάζουμε γρήγορα. αυτό μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα.

Τα υπόλοιπα είναι θέμα λεπτομερειών…


συμπέρασμα

Ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν στα κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη φαίνονται πάνω από το Τελ Αβίβ στις 14 Απριλίου 2024. (Φωτογραφία μέσω δικτύων κοινωνικής δικτύωσης)

 

«Καταρχάς, το Ισραήλ, όπως έκανε ο Outremer στην εποχή του, εξαρτάται για την επιβίωσή του από πολύ μεγάλες επιδοτήσεις από τις μεγάλες δυτικές δυνάμεις. Στην περίπτωση του Ισραήλ, αυτοί προέρχονται κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξοδεύει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για άμεση και έμμεση βοήθεια προς το Ισραήλ, ενώ η μεγάλη και σχετικά πλούσια εβραϊκή κοινότητα της Αμερικής – η οποία περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο αριθμό Εβραίων σε οποιοδήποτε έθνος στη Γη – συμμετέχει σε μεγάλη συγκέντρωση χρημάτων για το Ισραήλ για δικό της λογαριασμό. Πολλές συναγωγές και άλλοι θεσμοί της εβραϊκής κοινότητας στην Αμερική χρησιμεύουν εξίσου αποτελεσματικά για τη διοχέτευση πόρων προς το Ισραήλ όπως, ας πούμε, οι ευρωπαϊκές ιδιοκτησίες και τα παραρτήματα των Ιπποτών του Ναού και των Ιπποτών Ιπποτών για να διατηρήσουν τον πλούτο και τα όπλα να ρέουν στα βασίλεια του Outremer. Χωρίς αυτή τη βοήθεια, κρατική και ιδιωτική, ο μεγάλος και καλά εξοπλισμένος ισραηλινός στρατός θα ήταν πολύ μεγάλο βάρος για την οικονομία μιας χώρας, σε τελική ανάλυση, μιας πολύ μικρής και φτωχής σε πόρους χώρας, καθώς και στην ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή. θα μεταφερόταν δραματικά σε μειονεκτική θέση του Ισραήλ».

~ John Michael Greer ; απόσπασμα από το άρθρο « In the Twilight of Empires », που δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου (2012)


Τι μπορούμε να κάνουμε με αυτούς τους πέντε δείκτες τώρα που μπορούμε να κάνουμε σμίκρυνση και να πάρουμε μια πανοραμική άποψη για το πού βρίσκονται τα πράγματα αυτή τη στιγμή;

Μεμονωμένα, αυτές οι τάσεις και οι δείκτες είναι θανάσιμες πληγές και έχουν επαρκή δύναμη και δύναμη διατήρησης για να ανατρέψουν την ποταπή σιωνιστική οντότητα. Συλλογικά; Δεν σημαίνουν τίποτα λιγότερο από την πλήρη αποκάλυψη και κατάρρευση του έργου Settler Colonist.

Τώρα, πρέπει να ειπωθούν κάποια λόγια προσοχής, δεδομένου του γεγονότος ότι οι ιστορίες για το «Ισραήλ» και την αναπόφευκτη κατάρρευσή του έχουν πολλαπλασιαστεί (ειδικά τα τελευταία λίγα χρόνια περίπου) σε ένα ευρύ και ανόμοιο φάσμα κύκλων. Αυτά είναι τα εξής:

Κανείς από εμάς δεν γνωρίζει με  *απόλυτη βεβαιότητα*  πότε ακριβώς αυτός ο τερατώδες όγκος θα φτάσει επιτέλους στο τέλος του. Μπορούμε απλώς να εξετάσουμε τις γραμμές τάσεων, τα μοτίβα και τους δείκτες, οι οποίοι στη συνέχεια μπορούν να επεκταθούν προς τα έξω στο μέλλον. Αυτή είναι η ουσία της ανάλυσης,  γραμμένο μεγάλο :

Στη συνέχεια, όλα αυτά μπορούν να συγκεντρωθούν, να αιτιολογηθούν και να διαχωριστούν και να ασκηθούν κριτική. Στη συνέχεια, μπορεί να συλλεχθεί μια υγιής βάση από την οποία μπορούν να γίνουν συγκεκριμένες προβλέψεις. Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί τώρα να γίνει για το «Ισραήλ» και το άδοξο τέλος του:

Αυτό δεν είναι  «Προφητεία»,  ούτε ευσεβείς πόθοι και φαντασιώσεις.

Αντίθετα, εδώ είναι που τα «γεγονότα του θέματος» δείχνουν ότι θα είναι η κίνηση.

Ελπίζω, Αγαπητοί Αναγνώστες και Ακροατές, να το θεωρήσετε το δεύτερο και όχι το πρώτο. Εγώ, η φιλική σας γειτονιά DOOM Merchant, ελπίζω να σας φάνηκε ηχητικό και συναρπαστικό το αναλυτικό κομμάτι μου. Αν ναι, παρακαλούμε κοινοποιήστε, επανα-στοιβάξτε, κάντε like και περάστε το!

Τέλος, Ευχαριστώ πολύ τον υπέροχο Sir Kevin Barrett για τη φιλοξενία αυτού του αναλυτικού κομματιού ως guest δοκίμιο! Είμαι βαθιά ευγνώμων για αυτήν την εξαιρετικά ευγενική χειρονομία και ανυπομονώ για μελλοντικές συνεργασίες.

Αντίο για τώρα!

& θυμήσου…  Έρχεται το DOOM!


Προσθήκη

Η Εκδίκηση του Ιράν: Επιχείρηση Αληθινή ΥπόσχεσηIran’s Revenge: Operation True Promise

··
14 Απρ14 Απρ
Η Εκδίκηση του Ιράν: Επιχείρηση Αληθινή Υπόσχεση

Αντικείμενα φαίνονται στον ουρανό πάνω από την Ιερουσαλήμ αφού το Ιράν εκτόξευσε drones και πυραύλους προς το Ισραήλ, στην Ιερουσαλήμ στις 14 Απριλίου 2024. REUTERS/Ronen Zvulun ΠΗΓΗ: https://www.reuters.com/world/middle-east/reaction-irans- drone-missile-attack-israel-2024-04-13/


Ενώ έβαζε τις τελευταίες πινελιές σε αυτήν την Ανάλυση, τα γεγονότα στη Δυτική Ασία εξελίχθηκαν γρήγορα, καθώς η επιχείρηση True Promise του Ιράν προκάλεσε τον όλεθρο στη Σιωνιστική οντότητα και άλλαξε θεμελιωδώς την ισορροπία της περιοχής.

Δεδομένης της σοβαρότητας και της σημασίας των εν λόγω γεγονότων, αισθάνθηκα απαραίτητο να κάνω μια γρήγορη, προκαταρκτική σύνοψη για το πού οδεύουν τα πράγματα, τώρα που το Ιράν τελείωσε επίσημα την εποχή της «Στρατηγικής Υπομονής» με το καθεστώς του Απαρτχάιντ.

Ενσωματωμένη παραπάνω είναι η σύντομη σύνοψή μου, η οποία κάνει ακριβώς αυτό. Παρέχεται εδώ για όλους εκείνους τους Αγαπητούς Αναγνώστες και Ακροατές που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα!

Αρχικά, σκέφτηκα να το αναφέρω σε αυτό το μεγαλύτερο αναλυτικό κομμάτι:

Ωστόσο, επέλεξα να απόσχω, δεδομένου ότι (1) ένιωσα ότι μια ξεχωριστή εγγραφή ήταν καλύτερα δικαιολογημένη & (2) Αυτό το κομμάτι έχει ήδη ξεπεράσει τις 5.500 λέξεις.

Τούτου λεχθέντος, αισθανθείτε ελεύθεροι, Αγαπητοί Ακροατές και Αναγνώστες, να εξετάσετε τη Σύντομη Σύνοψη του Operation True Promise αν επιθυμείτε ακόμη περισσότερο υλικό με DOOM!


Το τέλος του «Ισραήλ» και του Σιωνισμού θα γιορταστεί παγκοσμίως και θα είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη για όλους τους δίκαιους ανθρώπους. Αυτή τη φορά, το DOOM, η κατήφεια και η απόγνωση στοχεύουν σε μια Hubristic οντότητα και έναν λαό με ένα σύμπλεγμα «Superman» που αξίζει τον επερχόμενο Nemesis & comeuppance.

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,284


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα