Η ΡΩΣΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΜΙΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (;;;; με την Κίνα;;;;;;;;;…….) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ”

Η ΡΩΣΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΜΙΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (;;;; με την Κίνα;;;;;;;;;…….) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ”

24 Ιουνίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:688
Μοίρασέ το

 

 

“Εμείς, μαζί με εσάς και με τους υποστηρικτές μας θα προχωρήσουμε προς μια πολυπολική, δίκαιη, δημοκρατική παγκόσμια τάξη”, είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών σε Κινέζους αξιωματούχους την Τετάρτη.

ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΙ “ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030 ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”, καλώντας για ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στους “βασικούς τομείς” της “μείωσης της φτώχειας, ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ Μ-OVLIAΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ, χρηματοδότηση για την ανάπτυξη, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, συμπεριλαμβανομένης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και της ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ των ΥΠΟΔΟΜΩΝ”.

 

 

Έχω γράψει πολλές φορές πως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ…

Τι θέλουν να φέρουν στην ανθρωπότητα;

       ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ!!!

ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ…

Και ο Πούτιν συνάπτει και υπογράφει σχέσεις φιλίας με την Κίνα…

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

(το άρθρο σε ηχητικο 03:06 ακούστε τον στην ξενόγλωσση πηγή)

ΠΕΚΙΝ – Στο Πεκίνο την Τετάρτη, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Sergey Lavrov επανέλαβε την επιθυμία της χώρας του να εγκαθιδρύσει μια νέα “δημοκρατική παγκόσμια τάξη” με την Κίνα.

“Εμείς, μαζί με εσάς και με τους υποστηρικτές μας θα κινηθούμε προς μια πολυπολική, δίκαιη, δημοκρατική παγκόσμια τάξη”, είπε ο Lavrov σε βίντεο πριν από τη συνάντησή του με τον Κινέζο υπουργό Εξωτερικών Wang Yi.

Ο Lavrov πρόσθεσε ότι ο σχηματισμός αυτής της νέας “παγκόσμιας τάξης” είναι ολοένα και πιο απαραίτητος καθώς ο κόσμος συνεχίζει να ζει “σε ένα πολύ σοβαρό στάδιο στην ιστορία των διεθνών σχέσεων”.

Σε απάντηση, το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας δημοσίευσε μια δήλωση του υπουργού του, Wang Yi, που συμφωνεί με τον Lavrov και δηλώνει ξεκάθαρα τη συνεργασία της χώρας με τη Ρωσία.

“Οι σχέσεις Κίνας-Ρωσίας έχουν αντέξει στη νέα δοκιμασία της μεταβαλλόμενης διεθνούς κατάστασης, διατήρησαν τη σωστή κατεύθυνση προόδου και έδειξαν επίμονη αναπτυξιακή δυναμική”, δήλωσε ο Wang Yi.

Ένα άλλο μέλος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, ο εκπρόσωπος Wang Wenbin, αποκάλυψε επίσης στους δημοσιογράφους ότι η Κίνα συνεργάζεται στενά με τη Ρωσία με συγκεκριμένο στόχο “την προώθηση της παγκόσμιας πολυπολικότητας και τον εκδημοκρατισμό των διεθνών σχέσεων”.

“Η προσπάθειά μας για ειρήνη δεν έχει όρια, η υποστήριξη της ασφάλειας δεν έχει όρια, η αντίθεσή μας στην ηγεμονία δεν έχει όρια” (!!!!!!!!!!!!!!!!), πρόσθεσε ο Wang Wenbin.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κίνα και η Ρωσία ορκίζονται δημόσια πίστη η μία στην άλλη, ιδίως όσον αφορά την προώθηση μιας παγκόσμιας ατζέντας.

Τον Φεβρουάριο, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Κινέζος Πρόεδρος Xi Jinping.

ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΙ “ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030 ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”, καλώντας για ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στους “βασικούς τομείς” της “μείωσης της φτώχειας, ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ Μ-OVLIAΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ, χρηματοδότηση για την ανάπτυξη, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, συμπεριλαμβανομένης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και της ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ των ΥΠΟΔΟΜΩΝ”.

Η προθυμία της Κίνας και της Ρωσίας να συνεργαστούν για την προώθηση των στόχων τους στην παγκόσμια σκηνή δεν προκαλεί έκπληξη σε όσους παρακολουθούν τις ενέργειες του ΟΗΕ και άλλων πιο παρασκηνιακών παγκόσμιων ομάδων όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Τόσο ο Jinping όσο και ο Πούτιν έχουν προαναγγείλει το έργο του προέδρου του WEF, Klaus Schwab, με τον Πούτιν να ΕΠΑΙΝΕΙ το εννοιολογικό πλαίσιο του Σβάμπ για μια “Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση”.

Ενώ το LifeSiteNews σημείωσε τις ασυνέπειες με τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης κάλυψαν τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας, αγνοώντας σε μεγάλο βαθμό τις ενέργειες της Ουκρανίας, του ΝΑΤΟ και άλλων παγκοσμιοποιητών για να προκαλέσουν τον πόλεμο, ο Πούτιν έχει επίσης δεχθεί έντονη κριτική για τον ρόλο του στην προώθηση μιας παγκόσμιας ολοκληρωτικής ατζέντας.

Όπως αναφέρει το LifeSiteNews, εκτός από τον έπαινο του Schwab και τη δέσμευσή του να ακολουθεί την ατζέντα του ΟΗΕ για το 2030, ο Πούτιν επέβαλε lockdown για τον COVID-19, υπέγραψε τη τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα του 2015 και υπερασπίστηκε την επέκταση της τεχνητής νοημοσύνης σύμφωνα με την Ατζέντα τησ “Μεγάλης Επαναφοράς” του WEF.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 688


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα