Η συνεργασία του Ανδρέα Καλογερόπουλου με το κανάλι ΑΓΩΓΗ, έλαβε τέλος

Η συνεργασία του Ανδρέα Καλογερόπουλου με το κανάλι ΑΓΩΓΗ, έλαβε τέλος

17 Απριλίου, 2024 29 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,358
Μοίρασέ το

 

Ανδρέας Καλογερόπουλος: “Αγαπητοί φίλοι του f, μετά από πάρα πολλά μηνύματα που πήρα σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εσάς, οφείλω να κάνω αυτή την ανάρτηση κ να τοποθετηθω, γιατί κατέβηκαν οι εκπομπές μου στο Κανάλι ΑΓΩΓΗ.”

 

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έλαβαν το παρακάτω μήνυμα από τον Πρόεδρο του κόμματος ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, για την διακοπή της συνεργασίας του με το κανάλι ΑΓΩΓΗ.

Λυπάμαι γι αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη, δεν θα μπω στην ουσία του θέματος, για τους λόγους της λήξης της συνεργασίας τους, καθώς είναι δικαίωμα του καθενός στο διαδικτυακό του σπίτι να κάνει ότι νομίζει, ΑΛΛΑ… θα διαφωνήσω με την απόφαση του ιδιοκτήτη του καναλιού ΑΓΩΓΗ, ως προς την διαγραφή των βίντεο με τον κ. Καλογερόπουλο, γεγονός το οποίο και επεσήμανα στο κανάλι ΑΓΩΓΗ, καθόσον και στις δικές μου αναρτήσεις που αναμετάδωσα, τα βίντεο έχουν διαγραφεί.

Και μπορεί να είναι όντως πνευματική ιδιοκτησία της ΑΓΩΓΗΣ τα βίντεο, αλλά είναι και πνευματική ιδιοκτησία του κ. Καλογερόπουλου, από τη στιγμή που συμμετείχε σ’ αυτά με πρόσκληση του καναλιού.

Ξεκαθαρίζω πως όπως θα έχουν διαπιστώσει οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, στην αριστερή πλευρά του ιστολογίου, υπάρχουν αναρτήσεις με πρόσωπα στα οποία δεν έχω την παραμικρή εκτίμηση,εδώ και χρόνια… δεν κατέβασα τις αναρτήσεις που τους αφορούσαν.

Το επεσήμανα και στον διαχειριστή του καναλιού ΑΓΩΓΗ, αυτό…  ο καθένας όμως κρίνει όπως νομίζει και αναλαμβάνει το κόστος των επιλογών του.

Υποχρέωσή μου από τη στιγμή που μου εστάλη το παρακάτω e-mail του κ. Καλογερόπουλου, να το αναρτήσω και τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Αγαπητοί φίλοι του f, μετά από πάρα πολλά μηνύματα που πήρα σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εσάς, οφείλω να κάνω αυτή την ανάρτηση κ να τοποθετηθω, γιατί κατέβηκαν οι εκπομπές μου στο Κανάλι ΑΓΩΓΗ.

 

Καταρχήν , αυτό έγινε χωρίς καν να ερωτηθω!!

 

Είχα ζητήσει να κάνουμε μια 3λεπτη εκπομπή, μετά τη Θεσσαλονίκη, όπου ούτε εκείνη η εκπομπή ανέβηκε, στην οποία θα ζητούσα να μην ξαναβγω στην ΑΓΩΓΗ, σεβόμενος την ουδετερότητα της σ’ όλες τις εκλογές, μιας και ανακοίνωσα από εκείνη την Παρουσίαση του Κόμματος ” ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ “, ώστε η ΑΓΩΓΗ να συνεχίσει να μένει ουδέτερη!!!!

Όμως, απάντηση δεν πήρα ποτέ!! 

Οι εκπομπές αυτές είχαν αναρτηθεί κ σ’ άλλους ιστοτόπους, οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να τις προβάλλουν μιας και οι εκπομπές έχουν κατέβει απ’ την ΑΓΩΓΗ, προκαλώντας δυσαρέσκεια κι εκεί!! 

 

Να θυμίσω ότι, εκπομπή έγραψα και σ’ άλλο κανάλι του You Tube, όπου ο ιδιοκτήτης του συμμετέχει κι εκείνος με Κόμμα στις εκλογές, αλλά δεν κατέβασε την εκπομπή που είχα γράψει μαζί του πριν τα Χριστούγεννα!! 

 

Δεν θα σχολιάσω τη στάση της ΑΓΩΓΗΣ!!! 

Το αφήνω σ’ εσάς….

 

Ο Θεός να τους δώσει φώτιση στα δύσκολα που έρχονται!! 

 

Όσοι θέλετε να ενημερωθείτε για τις θέσεις κ τις κινήσεις μας ως Πολιτικός Φορέας που θα κάνει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ κ θα φέρει την ΚΑΘΑΡΣΗ, μπείτε στο κανάλι μας στο You Tube κ εγγραφείτε. 

 

https://youtube.com/@ELLINON-NEA-ARXH?si=kdZnrQ9xEPutTqbH

 

Σας περιμένουμε όλους για την υποστήριξη!!! 

 

ΕΛΛΑΣ ή ΤΕΦΡΑ !!!! 🇬🇷💙🇬🇷💙🇬🇷

 

Ανδρέας Καλογερόπουλος 

Πρόεδρος ” ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ”

Σχης ε.α

 

Πηγή EMAIL



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,358


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα