Η ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ~ Solve et Coagula. Εάν μάθεις την ουσία της χημείας του Σατανά, μπόρεις να τον πολεμήσεις πίσω με πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

5 Δεκεμβρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,287
Μοίρασέ το

 

 

Όποιος θέλει να μάθει τη σημαίνει το δίπτυχο “Solve et Coagula” που αναγράφεται στην ερμαφρόδυτη μορφή του Μπάφομετ, δηλαδή τον Σατανά ας δώσει σημασία, διότι αποτελεί κεντρικό δόγμα της στρατηγικής και τακτικής του Σατανά.

 

 

 

Προσέξτε πολύ αυτό το άρθρο, γιατί θα το συναντήσουμε σε πολλές σημερινές, αλλά και προσεχείς αναρτήσεις θεμάτων…και θα αντιληφθείτε πως λειτουργεί όχι μόνον ο Σατανάς, αλλά και τα ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ…ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ… ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ… (εδώ)

Κι όταν το συνειδητοποιήσετε, θα αλλάξετε ρότα και θα στείλετε όλα τα πιόνια του Σατανά στον… πατέρα τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο Κοσμάς Νόνης

 

Όποιος θέλει να μάθει τη σημαίνει το δίπτυχο “Solve et Coagula” που αναγράφεται στην ερμαφρόδυτη μορφή του Μπάφομετ, δηλαδή τον Σατανά ας δώσει σημασία, διότι αποτελεί κεντρικό δόγμα της στρατηγικής και τακτικής του Σατανά.

Εάν μάθεις την ουσία της χημείας του Σατανά, μπόρεις να τον πολεμήσεις πίσω με πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

 

Όποιος έχει αυτιά ας ακούσει και όποιος έχει μάτια ας δει.

Η αποκωδικοποιήση του δίπτυχου αυτού έχει να κάνει με τον τρόπο που χειραγωγεί τους ανθρώπους ο Διάβολος.

Στη λατινική γλώσσα “solve” σημαίνει διαχωρισμός και “coagula” σημαίνει ένωση.

Δηλαδή ο Σατανάς ως ο κατεξοχήν χημικός της καταστροφής από την μία διαιρεί τους ανθρώπους (θυμηθείτε το γνωμικό “διαίρε και βασίλευε”) για να τους αποδυναμώσει ενώ από την άλλη τους ενώνει διά του βάρβαρου, αυταρχικού, τυρρανικού δικτατορικού συγκεντρωτισμού του στην κατάσταση που επιθυμεί να τους φέρει.

Παράδειγμα, θέλει να κτυπήσει έναν λαό όπου τα στρατιωτικά μέσα από μόνα τους δεν είναι αρκετά να τον καθυποτάξουν.

Τότε θα χρησιμοποιήσει “solve”.

Θα τους διαιρέσει μέσω διχασμών, πολιτικών διενέξεων, εμφύλιου πολέμου, κρατικής διχοτόμησης κτλ κτλ.

Ή λόγου χάρη θέλει να ελέγξει μία θρησκεία και να την εκφυλίσει.

Την διαιρεί σε πολλούς κλάδους και στην συνέχεια φέρνει ένα νέο κίνημα για να ενώσει τα σπασμένα κομμάτια κάτω από τον απάνθρωπο δεσποτισμό του.

Πάρτε για παράδειγμα τον χριστιανισμό που έσπασε σε πολλές αιρέσεις στην αρχή και στην συνέχεια ήρθε το οργανωμένο ρεύμα του οικουμενισμού που προτάσσει την ένωση των χριστιανικών ομολογιών κάτω από ένα ενιαίο εκφυλισμένο μόρφωμα.

Θέλετε πολιτικά παραδείγματα;

Ανατρέξτε στα κόμματα της πέψι-κόλας ανά διάφορες χώρες.

Κόμματα της πέψι-κόλας λέμε τους 2 μεγαλύτερους πολιτικούς σχηματισμούς σε ένα κράτος που έχουν την ίδια αντζέντα αλλά παρουσιάζονται ως αντίθετα μεγέθη.

Στις ΗΠΑ είναι οι ρεπουμπλικάνοι με τους ντιμοκριτινιανούς.

Στην Ελλάδα ήταν το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, στην Κύπρο έχουμε το ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ.

Αυτού του τύπου κομματικού διπολισμού εξυπηρετούν το μέρος της χημείας που ονομάζεται “solve”.

Από το “sovle” όμως μπόρουν να μεταβούν στο “coagula” με την υποταγή των ψηφοφόρων του κομματικού διπολισμού σε ένα νέο κόμμα όπου συγκεντρώνει πάλι με βίαιο τρόπο τους ψηφοφόρους.

Βλέπε την άφιξη του ΣΥΡΙΖΑ ως κυρίαρχο κόμμα που συγκέντρωσε τους ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στο δεξί του χέρι.

Σκεφτείτε με πιο απλά καθημερινά παραδείγματα.

Δείτε τους δημοσιογράφους που βάζουν το μίσος στις καρδιές των ανθρώπων με το να τους διαιρούν σε δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους (βλέπε “solve”) και να τους ενώνουν, να τους μαντρώνουν στην συνέχεια υπό την δεσποτεία νέων δολοφονικών οικονομικών συμβάσεων τύπου μνημονίων (βλέπε “coagula”).

Θυμηθείτε πως τα ΜΜΕ διχάζουν την Ευρώπη σε Βορρά και Νότο ούτως ώστε να βάλουν τους λαούς να τσακωθούν μεταξύ τους με το να αντιπαρατεθούν οι μεν νότιοι ως ανεύθυνοι διαχειριστές της οικονομίας και οι βόρειοι ως υπεύθυνοι νοικοκυραίοι των δημοσιονομικών της χώρας του.

Τα παραδείγματα είναι πάμπολλα και θα τα παραθέσω σε άλλο άρθρο λίαν συντόμως.

Μέχρι τότε όμως να θυμάστε: Solve et Coagula, διότι ο σατανάς διαιρεί και συγκεντροποιεί τους ανθρώπους συνεχώς.

 

Πηγή

Προβολές : 1,287


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα