Θα μείνει στην ιστορία… οι εκλογές στις 21 Μαΐου θα είναι 100% νοθευμένες και όλοι θα ξέρουν ότι έγινε νοθεία…

Θα μείνει στην ιστορία… οι εκλογές στις 21 Μαΐου θα είναι 100% νοθευμένες και όλοι θα ξέρουν ότι έγινε νοθεία…

14 Απριλίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:631
Μοίρασέ το

 

Η κυβέρνηση είναι λάθος με τις μεθοδεύσεις, εξευτελίζει δικαστές… γελοιοποιεί την δημοκρατία

Όχι δεν υπάρχει δικαιολογία, η κυβέρνηση χειρίστηκε την υπόθεση 100% λάθος όχι 99% προσπαθεί να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα και χρησιμοποιεί δόλια τον μανδύα της Δημοκρατίας την οποία εξευτελίζει

Το μέγα θέμα της ΝΟΘΕΙΑΣ, έχει εξηγηθεί πολύ αναλυτικά, με απτά και μη αμφισβητήσιμα ντοκουμέντα, εδώ
Όποιος συμμετέχει εν γνώσει του πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι νοθευμένο, τότε εν γνώσει του παραμένει στο μαντρί της ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…
Καλλιόπη Σουφλή

Δύο υποθέσεις έρχονται να καταδείξουν ότι στην Ελλάδα δεν λειτουργεί η δημοκρατία και η έννοια του κράτους δικαίου… έχουμε μια κυβέρνηση που υποκλέπτει συνομιλίες και το θεωρούμε φυσιολογικό, έχουμε μια κυβέρνηση που παρεμβαίνει ωμά στην δικαιοσύνη για να κόψει ένα κόμμα όχι προφανώς γιατί είναι αντιδημοκρατικό αλλά γιατί χαλάει τα σενάρια της αυτοδυναμίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη….

Στα μάτια μερίδας των πολιτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρουσιάστηκε ως εκσυγχρονιστική, ότι θα φέρει ουσιώδεις αλλαγές στην οικονομία και την αγορά.
Θα προσελκύσει ξένες επενδύσεις και θα εξελίξει την Ελλάδα….

Όμως χρησιμοποιώντας το Μέγαρο Μαξίμου τις υποκλοπές έφθασε να παρακολουθεί σχεδόν τους πάντες, μια ιταμή πράξη κατάφωρα αντισυνταγματική, προσβλητική και ανέντιμη.
Το ίδιο πράττουν και με το Εθνικό κόμμα Έλληνες.
Όχι δεν πρόκειται για την Δημοκρατία είναι υποκριτικό επιχείρημα…
Το Εθνικό κόμμα Έλληνες δεν κατέβασε τανκς στους δρόμους, ζήτησε μέσω της Συνταγματικής οδού την ψήφο των πολιτών.
Εμείς που πιστεύουμε στην αστική δημοκρατία θεωρούμε ότι η εκλογική αναμέτρηση είναι υπέρτατη πράξη που όταν μολύνεται και αμαυρώνεται… τότε κανείς πολίτης δεν μπορεί να είναι ασφαλής.
Εδώ δεν πρόκειται για το εάν συμφωνείς ή διαφωνείς με την ιδεολογία του Εθνικού κόμματος Έλληνες αλλά για την λειτουργία του πολιτεύματος.
Το ίδιο θα ίσχυε για οποιοδήποτε κόμμα έχει δημιουργήσει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα ή μεμονωμένες υποψηφιότητες.
Χρειαζόμαστε σταθερούς κανόνες ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν μπορούν να εμπιστευτούν το κράτος και την δικαιοσύνη.
Οι αποκαλύψεις ότι πήγαν να δωροδοκήσουν τον Πρόεδρο του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου ή ότι συγκεντρώθηκαν 3 δικαστικοί λειτουργοί για να πάρουν οδηγίες από την κυβέρνηση με στόχο να κόψουν ένα κόμμα – αδιάφορο ποιο είναι αυτό – είναι ντροπή και αίσχος.Αυτά είναι πρωτόγονα, πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα… δείχνουν όμως ότι μέλη της κυβέρνησης δεν έχουν ηθική υπόσταση, δεν πιστεύουν στους κανόνες και με ευκολία ξευτιλίζουν το Σύνταγμα.
Στιγματίζονται για τις ενέργειες τους αντί να αφήσουν να λειτουργήσουν οι κανόνες.
Εάν σήμερα συμβαίνει αυτό αύριο θα νομιμοποιήσουν την δωροδοκία και δωροληψία, αύριο θα νομιμοποιήσουν να κλέβουν το κράτος και μεθαύριο να κάνουν ότι τους συμφέρει…Νοθευμένο το εκλογικό αποτέλεσμα στις 21 Μαίου 2023

Όλο το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών μας δείχνει ότι η κυβέρνηση με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις συντονίζει την δικαιοσύνη για να κόψουν ένα κόμμα που λαμβάνει 5% και τους χαλάει τα εκλογικά σενάρια και μηδενίζει τις πιθανότητες αυτοδυναμίας.

Αυτά περί καταδικασμένων πολιτικών είναι αρλούμπες, είναι προσχηματικοί λόγοι για να δικαιολογήσουν τις παράνομες πράξεις τους και να κρύψουν τα πραγματικά τους κίνητρα.
Το 5% σημαίνει 300.000 έλληνες ψηφοφόροι θέλουν να εκφραστούν μέσω της κάλπης μιας δημοκρατικής διαδικασίας και να επιλέξουν το κόμμα που θέλουν.
Παρεμβαίνοντας στην δικαιοσύνη με τόσο προκλητικό τρόπο… ουσιαστικά εάν καταφέρουν να κόψουν το Εθνικό Κόμμα Έλληνες ειδικά αυτό που στις δημοσκοπήσεις εμφανίζει μια δυναμική θα έχουν νοθεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα στις εκλογές στις 21 Μαΐου 2023.Οι εκλογές, το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι νοθευμένα και θα αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα είναι μια αφρικανική χώρα, μετά από αυτά κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, θα αισθάνεται ανασφάλεια και καχυποψία.
Όχι δεν υπάρχει δικαιολογία, η κυβέρνηση χειρίστηκε την υπόθεση 100% λάθος όχι 99% προσπαθεί να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα και χρησιμοποιεί δόλια τον μανδύα της Δημοκρατίας την οποία εξευτελίζει. Θα μείνει στην ιστορία… οι εκλογές στις 21 Μαΐου θα είναι 100% νοθευμένες και όλοι θα ξέρουν ότι έγινε νοθεία…

Ο νόμος ο τρίτος κατά σειρά είναι περίγελος… είναι λάθος και οι συντονισμένες παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη είναι πράξεις ντροπιαστικές για μια δυτική δημοκρατία όπως θέλουμε να αυτοπροσδιοριζόμαστε.
Οι εκλογές στις 21 Μαΐου 2023 χωρίς ένα κόμμα που θα ήταν 5ο σε μια 7κομματική βουλή θα είναι νοθευμένες….
Με νοθεία θα σχηματιστεί κυβέρνηση και νοθευμένο θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα…

 

Πηγή

Προβολές : 631


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα