Ιράν Ρωσία Κίνα vs Ισραήλ ΝΑΤΟ: Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι έρχεται τις επόμενες ημέρες.

Ιράν Ρωσία Κίνα vs Ισραήλ ΝΑΤΟ: Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι έρχεται τις επόμενες ημέρες.

18 Απριλίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,056
Μοίρασέ το

 

6ο σάλπισμα «ΟΙ 4 ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ»

 

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, έτσι όπως εκφράζεται στην παρακάτω φωτογραφία…
ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ…
ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ…
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΘΕΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Θ13-15 με το έκτο σάλπισμα λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι που ήταν δεμένοι στον ποταμό Ευφράτη που ετοιμάζονταν από καιρό για να σκοτώσουν το 1/3 των ανθρώπων. Θ16 και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού δύο μυριάδες μυριάδων.
Το Ισραήλ αποφάσισε να απαντήσει «καθαρά και αποφασιστικά» στην ιρανική επίθεση που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο με drones και πυραύλους, με στόχο να καταστήσει σαφές ότι το Ισραήλ δεν έχει και δεν θα επιτρέψει στους Ιρανούς να δημιουργήσουν τη νέα εξίσωση που είχαν, σύμφωνα με όσα είπε το ισραηλινό Channel 12.
Στην πρώτη της σελίδα  η εφημερίδα Dunya Eqtesad αναφέρθηκε στην επιστροφή του «φάντασμα του πολέμου».
Είπε, «Η πιθανή ισραηλινή απάντηση στην ιρανική τιμωρητική επίθεση εγείρει πολλά ερωτηματικά για το μέλλον της ιρανο-ισραηλινής έντασης και την ευρύτερη κατάσταση».
Η εφημερίδα «Sazandki» επιτέθηκε στο Βασίλειο της Ιορδανίας αφού αναχαίτισε ιρανικούς πυραύλους και drones. Η εφημερίδα ισχυρίστηκε ότι η ιρανική επίθεση «δεν αποτελούσε απειλή για το έδαφός της» και πρόσθεσε: «Τουλάχιστον θα μπορούσε να είχε παραμείνει ουδέτερη».
Με τη σειρά της, η εφημερίδα «Hum Mihin» απείλησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν οτι θα πληρώσει το τίμημα για την υποστήριξη του Ισραήλ στις αμερικανικές εκλογές.
Η εφημερίδα «Etemad» επικαλέστηκε τον πολιτικό αναλυτή Mashallah Shams Al-Wazeen, ο οποίος είπε ότι «η ισραηλινή αποτροπή έχει πάει μάταια». Είπε: «Το Ιράν δεν ανησυχεί λόγω του τεράστιου στρατηγικού του βάθους».
Ο αναλυτής Abu al-Fadl Dhahra Vand είπε σε κύριο άρθρο της εφημερίδας «Iran» ότι «οι επιχειρήσεις «Sadiq Waad» ήταν η αρχή μιας νέας φάσης στις περιφερειακές εξισώσεις». Είπε, «Η αμυντική οργάνωση Iron Dome παραδόθηκε μπροστά στους ιρανικούς πυραύλους και drones».
Και πρόσθεσε: «Οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι λένε ότι θέλουν να επιτεθούν στους πληρεξούσιους του Ιράν ως απάντηση στην επίθεση, και αυτό δείχνει ότι πιστεύουν ότι μια άμεση επίθεση στο Ιράν θα τους φέρει καταστροφικές απώλειες».
Το Ιρανικό πρακτορείο Tasnim που συνδέεται με τους Φρουρούς της Επανάστασης, επικαλέστηκε τον ναύαρχο Shahram Irani, ο οποίος είπε ότι το ιρανικό ναυτικό είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο.
Η εφημερίδα Kayhan που συνδέεται με το Γραφείο του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν, αποκάλυψε ότι το Ιράν είχε εκτοξεύσει πυραύλους κρουζ «Paweh», τον βαλλιστικό πύραυλο «Imad» και τον πύραυλο «Khyber Shekhan», εκτός από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη αυτοκτονίας «Shahed 136», χωρίς να παρέχει αριθμοί σχετικά με τον αριθμό που χρησιμοποιήθηκε.
Ο πύραυλος Pawh έχει βεληνεκές 1.650 km, που είναι το μεγαλύτερο βεληνεκές των ιρανικών πυραύλων κρουζ. Η παραγωγή του ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.
Ο πύραυλος «Imad» έχει βεληνεκές 1.700 χιλιομέτρων και λειτουργούν με υγρό καύσιμο. Όσο για τον πύραυλο «Khyber Shakan (Khaybar Kasir)», ο οποίος έχει μέσο βεληνεκές έως και 1.450 χιλιόμετρα, λειτουργεί με στερεά καύσιμα. Η ονομασία του πυραύλου ήταν ένα μήνυμα προς το Ισραήλ. Οι Φρουροί της Επανάστασης το αποκάλυψαν τον Φεβρουάριο του 2022.
Όσο για την πορεία αυτοκτονίας «Shahed 136», αυτή φτάνει τα 2.000 χιλιόμετρα και η ταχύτητα των 185 χιλιομέτρων την ώρα.
Οι Φρουροί της Επανάστασης δεν παρείχαν λεπτομέρειες για τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν, παρόμοια με τις προηγούμενες επιχειρήσεις τους, αν και τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης προηγήθηκαν της επίθεσης δημοσιεύοντας κατάλογο όπλων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην επίθεση.
Ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε: «Κάθε χώρα που επιτίθεται παράνομα στην πρεσβεία άλλης χώρας θα πρέπει να λάβει απάντηση».
Ο ιστότοπος “Dawlat Bahar” ανέφερε ότι είπε σε μια συνάντηση με μια ομάδα γυναικών ότι “μια απάντηση είναι το δικαίωμα κάθε χώρας που υφίσταται επίθεση”. Το σχόλιό του ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση ενός άρθρου στην εφημερίδα Arman Melli που τον κατηγορούσε ότι παρέμεινε σιωπηλός τους τελευταίους μήνες, «για να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας».
Στο ίδιο πλαίσιο, ο πρώην πρόεδρος Μοχάμαντ Χατάμι εξήρε την επίθεση. Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Jamaran ανέφερε ότι είπε σε μια συνάντηση με μια ομάδα συμβούλων του ότι «το μήνυμα του Ιράν προς το Ισραήλ ήταν σαφές, σταθερό και νόμιμο». Περιέγραψε την ιρανική απάντηση ως «σοφή, θαρραλέα και λογική».
Είπε: «Αυτή η επίθεση ήταν μια απάντηση στην επίθεση της σιωνιστικής οντότητας στο προξενείο, η οποία προκάλεσε το θάνατο διοικητών της Φρουράς της Επανάστασης». Και πρόσθεσε: «Η ιρανική επιχείρηση έφερε ένα σαφές μήνυμα. Δεν πιστεύει το Ισραήλ ότι η διάπραξη ενός εγκλήματος και μιας κακής πράξης κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου θα παραμείνει αναπάντητη, με τους διεθνείς θεσμούς να μην εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους;
Ο τίτλος της εφημερίδας «Ιράν», που απέδωσε δήλωση στον Ρώσο Πρόεδρο, έρχεται σε αντίθεση με δήλωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο για το τηλεφώνημα που είχε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ιρανό ομόλογό του, Ιμπραήμ Ραΐσι.
Ο τίτλος της κυβερνητικής εφημερίδας απέδωσε στον Πούτιν ότι είπε ότι «η ιρανική απάντηση ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τιμωρηθεί ο επιτιθέμενος».
Το Κρεμλίνο είπε ότι ο Πούτιν κάλεσε όλα τα μέρη στη Μέση Ανατολή να απόσχουν από οποιαδήποτε ενέργεια που θα οδηγούσε σε νέα αντιπαράθεση που θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την περιοχή.
Την Τετάρτη, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν η Μόσχα είχε λάβει εκ των προτέρων προειδοποίηση για την ιρανική επίθεση στο Ισραήλ.

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,056


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα