ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ... Η ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ!!! Αυτή είναι η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ της 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ : Όπως ο ίδιος ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ. Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΚΗ.

ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ... Η ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ!!! Αυτή είναι η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ της 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ : Όπως ο ίδιος ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ. Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΚΗ.

19 Σεπτεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:812
Μοίρασέ το

 

Η θεωρία συνωμοσίας «Διπλής Διασταύρωσης» της 11ης Σεπτεμβρίου

“Εσωτερική δουλειά” από το Πεντάγωνο – Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου: η επιχείρηση οργανώθηκε από το Ισραήλ.

ΕΚΕΙΝΟΙ που είχαν τα ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ και τον ΠΥΡΓΟ 7 ήταν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Ήταν σχεδόν αποκλειστικά ΔΙΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ.

 

Όλα σχεδόν έχουν αποκαλυφθεί εδώ και χρόνια… οι παρακάτω λεπτομέρειες όμως, ήταν μέχρι τώρα άγνωστες κι έρχονται να συμπληρώσουν ένα πάζλ που από την πρώτη στιγμή έδειχνε τους ενόχους…

Ένα ακόμα ΕΓΚΛΗΜΑ, στα εκατομμύρια που έχει στην πλάτη της η πιο σατανική φάρα του πλανήτη…

Κι ύστερα “αναρωτιούνται” γιατί τους μισούν τόσο οι λαοί…

Αν ο Θεός τους είχε αφανίσει από προσώπου γης, στοιχηματίζω πως η ανθρωπότητα δεν θα είχε πέσει στην μεγαλύτερη εξαθλίωσή της… Είναι για χιλιάδες χρόνια, η λέπρα και η καταστροφή της…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

9/11 για χαζούς

Είναι αλήθεια ότι «11/9 ήταν μια εσωτερική δουλειά»;

Ναι, στο βαθμό που το Ισραήλ βρίσκεται «μέσα» στις ΗΠΑ, αλλά για τους αληθοφανείς της 11ης Σεπτεμβρίου που έχουν αναγνωρίσει το Ισραήλ ως τους κύριους δράστες, το «η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια εσωτερική δουλειά» είναι στην καλύτερη περίπτωση μισή αλήθεια και στη χειρότερη αναπόσπαστο μέρος της σιωνιστικής επιχείρησης, σαν δευτερεύουσα σημαία ραμμένη ως επένδυση κάτω από την ψεύτικη σημαία του ισλαμισμού.

Ο Victor Thorn (1963-2017) έγραψε στο βιβλίο του “9/11 made in Israel: The Plot Against America” (2011): «Στην ουσία, το κίνημα της αλήθειας «9-11» δημιουργήθηκε πριν από τις 11 Σεπτεμβρίου 2001 ως μέσο για την καταστολή ειδήσεων που σχετίζονται με τη συνενοχή του Ισραήλ. . . .

Το σύνθημα «9-11 ήταν μια εσωτερική δουλειά» ήταν πιθανότατα το καλύτερο παράδειγμα ισραηλινής προπαγάνδας που επινοήθηκε ποτέ».

Με πιο ήπιους όρους, είναι «ελεγχόμενη αντιπολίτευση».

Ένα γνήσιο κίνημα αλήθειας θα είχε υποδείξει το Ισραήλ ως τον κύριο ύποπτο από την αρχή.

Από την πρώτη μέρα φάνηκε ποιος θα ωφεληθεί.

Στη 1 μ.μ. ώρα Νέας Υόρκης την ημέρα των επιθέσεων, ο George Friedman («γεννημένος στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, από Εβραίους γονείς που επέζησαν από το Ολοκαύτωμα», μας ενημερώνει η Wikipedia) έγραψε χαρούμενα στον γεωπολιτικό του ιστότοπο STRATFOR (https://www.unz.com/wp-content/uploads/2022/09/DoubleCrossLG-2.jpg):

“Ο μεγάλος νικητής σήμερα, είτε προορίζεται είτε όχι, είναι το κράτος του Ισραήλ.

Το Ισραήλ βρίσκεται υπό πολιορκία από βομβιστές αυτοκτονίας για περισσότερο από ένα χρόνο. Απάντησε διεξάγοντας συστηματικό πόλεμο ενάντια στις παλαιστινιακές δομές διοίκησης.

Η διεθνής κοινότητα, ιδιαίτερα οι Ηνωμένες Πολιτείες, πίεσε έντονα το Ισραήλ να σταματήσει τις επιχειρήσεις του.

Έχει διατυπωθεί το επιχείρημα ότι η απειλή των βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας, αν και πραγματική, δεν αποτελεί από μόνη της πραγματική απειλή για την εθνική ασφάλεια του Ισραήλ και δεν πρέπει να προκαλέσει το είδος της απάντησης που κάνει το Ισραήλ.

 

TΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

 

Πρώτον, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν πλέον να υποστηρίζουν ότι το Ισραήλ πρέπει να αντέξει τους βομβαρδισμούς.

Προχωρώντας προς τα εμπρός, η εγχώρια αμερικανική πολιτική διάθεση απλά δεν θα ανεχθεί μια τέτοια στάση.

Δεύτερον, το Ισραήλ γίνεται πλέον, για άλλη μια φορά, ένας απαραίτητος σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ (!!!!!!!!!!!!!!!) ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Αυτό όχι μόνο ευθυγραμμίζει τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του Ισραήλ, αλλά ΚΑΘΙΣΤΑ επίσης τις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ — των οποίων οι δυνατότητες πληροφοριών σε αυτόν τον τομέα καθώς και οι κρυφές επιχειρησιακές δυνατότητες θα χρειαστούν σαφώς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, ότι η ΙΣΡΑΗΛΙΜΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ.

Δεδομένου ότι οι πιέσεις προς το Ισραήλ να περιορίσει τις επιχειρήσεις εναντίον της Παλαιστινιακής Αρχής και άλλων παλαιστινιακών ομάδων θα μειωθούν δραματικά, αναμένεται ότι ο Yasser Arafat, προβλέποντας αυτή την εξέλιξη, θα αλλάξει γρήγορα τη θέση του για τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας και θα γίνει πιο ευγενικός στο Ισραήλ.

Στην πραγματικότητα, τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΦΑΤ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Δεδομένου ότι οι βομβιστές δεν είναι ανόητοι, αναμφίβολα κατάλαβαν ότι αυτό θα ήταν συνέπεια.

Το σκεπτικό τους φαίνεται να είναι αυτό του Λένιν: «Καλύτερα λιγότερα, αλλά καλύτερα».

Με άλλα λόγια, βλέπουν τον Αραφάτ και πολλούς άλλους στον αραβικό κόσμο ως αδύναμους και αναποφάσιστους.

Είναι διατεθειμένοι να χωρίσουν τον αραβικό κόσμο σε δύο στρατόπεδα στα οποία – αν και μικρότερα και αδύναμα – κρατούν τη φαντασία των ισλαμικών μαζών και ελέγχουν τον ρυθμό των γεγονότων.

Το μεγαλύτερο ερώτημα αυτή τη στιγμή είναι το εξής: Ποιο ισλαμικό κράτος ενεπλάκη στην επίθεση;

Υποψιαζόμαστε ότι υπήρξε τέτοια εμπλοκή.

Η πολυπλοκότητα απαιτούσε μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς διαθέσιμα μόνο στα κράτη.

Το Αφγανιστάν δεν διαθέτει τις απαραίτητες διεθνείς εγκαταστάσεις.

Υποθέτουμε ότι οι διπλωματικές επικοινωνίες και οι μεταφορές του Σουδάν και του Ιράκ παρακολουθούνται πολύ στενά για να είναι χρήσιμες.

Εάν αυτό είναι αλήθεια, ποιο άλλο έθνος παρείχε υποστηρικτικές διευκολύνσεις για αυτήν την επιχείρηση;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μιλάει για το μέλλον της περιοχής.”

Είναι πολύ απλό: η 11η Σεπτεμβρίου είναι καλύτερα κατανοητή ως περίπτωση «τριγωνισμού», με την οποία δύο μέρη έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους από το αόρατο χέρι ενός τρίτου μέρους.

Σε αυτή την περίπτωση, η επιθυμητή «σύγκρουση πολιτισμού» μεταξύ της Δύσης και του μουσουλμανικού κόσμου ΠΥΡΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, καθώς η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μόνο μία επιχείρηση σε αυτή τη συνεχιζόμενη στρατηγική.

Ο τριγωνισμός είναι η ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ της ΜΟΣΑΝΤ, που περιγράφεται από τη Σχολή Προηγμένων Στρατιωτικών Σπουδών των ΗΠΑ, την παραμονή της 11ης Σεπτεμβρίου, ως έχοντας «ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ/ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΡΑΞΗ».[1 https://www.unz.com/article/the-9-11-double-cross-conspiracy-theory/#footnote_1%5D.

 

Ο τριγωνισμός ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ (ενδοεθνικές συγκρούσεις πολιτισμού, ας πούμε έτσι) για διάφορους σκοπούς.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΤΥΦΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ο παροιμιώδης ελέφαντας στο δωμάτιο).

Αν, αντί να συγκρίνουμε την 11η Σεπτεμβρίου με την Επιχείρηση Northwoods που δεν συνέβη ποτέ, η πιο ευρέως διαδεδομένη ταινία συνωμοσίας στις αρχές της 11ης Σεπτεμβρίου ( Loose Change ) είχε υπενθυμίσει στους Αμερικανούς την επίθεση στο USS Liberty, το κίνημα της Αλήθειας της 11ης Σεπτεμβρίου θα είχε μετακινηθεί μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που πήρε υπό την ηγεσία του Alex Jones.

Κανείς δεν θα σκεφτόταν να αποκαλέσει την επίθεση του USS Liberty «εσωτερική δουλειά» ή «αυτοπροκαλούμενη πληγή».

Γεμίζοντας το παρασκήνιο με άλλες τεκμηριωμένες ισραηλινές επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας (ο βομβαρδισμός του ξενοδοχείου King David το 1946, η υπόθεση Lavon το 1954, το Ισραήλ βομβαρδίζοντας τις δικές του πρεσβείες στην Αργεντινή το 1992 και στο Λονδίνο το 1994, κ.λπ.) θα μπορούσε να έχει μετατρέψει μετακίνηση σε τσουνάμι.

Η θεωρία της «εσωτερικής δουλειάς», από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί ποτέ να φτάσει σε κρίσιμη μάζα, για έναν απλό λόγο: η ιδέα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, από μόνη της, θα εξαπατούσε και θα τρομοκρατούσε τους πολίτες της σκοτώνοντας χιλιάδες από αυτούς για να δικαιολογήσει πολέμους στην Μέση Ανατολή που δεν είναι καν προς το συμφέρον του έθνους είναι πολύ δύσκολο να γίνει πιστευτή από την συντριπτική πλειονότητα των Αμερικανών — πιο δύσκολο να γίνει πιστευτή από την επίσημη αφήγηση με τις υλικές της αδυναμίες.

Συγκριτικά, η επίθεση του Ισραήλ στην Αμερική υπό την ψεύτικη σημαία των ισλαμιστών τρομοκρατών για να κερδίσει την αμερικανική υποστήριξη ενάντια στους Άραβες εχθρούς του είναι ξεκάθαρη κοινή λογική.

Μόνο με την υπνωτική δύναμη των εταιρικών μέσων ενημέρωσης που ελέγχονται από τους Σιωνιστές και με τη συνενοχή μιας καλά οργανωμένης «ελεγχόμενης αντιπολίτευσης» μια τέτοια φυσική ιδέα καταπνίγηκε από το μυαλό των μέσων Αμερικανών.

Ωστόσο, η πεποίθηση ότι «η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια ισραηλινή δουλειά» (https://www.unz.com/article/911-was-an-israeli-job/) κερδίζει έδαφος σε όλο τον κόσμο. Αργά ή γρήγορα θα έρθει το τσουνάμι.

Και όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.

Ελπίζω ότι η ταινία μου, «9/11 και το μεγάλο παιχνίδι του Ισραήλ» (https://odysee.com/@ERTV-International-English:f/9-11-and-Israel-s-great-game-Laurent-Guyenot:5), τώρα στα αγγλικά, θα βοηθήσει στην πραγματοποίησή της.

Μοιραστείτε το αν το κρίνετε χρήσιμο:

Δείτε την ταινία, εδώ

(βίντεο)

Αυτή η ταινία, δυστυχώς, αποκλείστηκε (γιατί άραγε;;;;;;;;…) από όλα τα φεστιβάλ Αλήθειας της 11ης Σεπτεμβρίου αυτόν τον μήνα. Οι διοργανωτές, μου είπαν, «αποφάσισαν να μην θολώσουν τα νερά με μια ταινία για την εμπλοκή του Ισραήλ στην 11η Σεπτεμβρίου».

Αυτό πρέπει να είναι ειρωνικό, γιατί τα στοιχεία της ανάμειξης του Ισραήλ φέρνουν σαφήνεια, ενώ τα ΛΑΣΠΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Ωστόσο, η ταινία θα μεταδοθεί στο noliesradio.org στις 9 Οκτωβρίου και θα ακολουθήσει μια συζήτηση μεταξύ των Alan Sabrosky, Kevin Barrett και εμένα.

Στην ταινία, εισάγω το υποθετικό σενάριο των «φωλιασμένων συνωμοσιών» – ίσως καλύτερα να ονομάζονται «πειρατεία» ή «διπλή διασταύρωση συνωμοσίας» – που είναι μια προσπάθεια να διακριθεί ο ρόλος που έπαιξε ο αμερικανικός στρατός και ο ρόλος που έπαιξε το Ισραήλ .

Σε αυτό το άρθρο, θα επεξηγήσω αυτή τη θεωρία υποστηρίζοντας ότι η επίθεση στο Πεντάγωνο και οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους προετοιμάστηκαν από δύο ξεχωριστές ομάδες, με δύο διακριτούς στόχους: αλλαγή καθεστώτος στο Αφγανιστάν από τη μια πλευρά, ολοκληρωτικός πόλεμος κατά του Ισραήλ, εχθρούς από την άλλη.

Η επίθεση του Πενταγώνου ήταν μια εσωτερική δουλειά τύπου Northwoods, αλλά η κατεδάφιση των Δίδυμων Πύργων – το μεγάλο γεγονός, που την καθορίζει την 11η Σεπτεμβρίου στην παγκόσμια συνείδηση ​​- ήταν μια ισραηλινή δουλειά στο πνεύμα της επίθεσης Liberty, μόνο χίλιες φορές μεγαλύτερη ( Το Ισραήλ είχε μάθει από το φιάσκο της Liberty ότι δεν θα υπήρχε ποινή για την αποτυχία, οπότε γιατί να μην σκεφτούν κάτι μεγαλύτερο;).

Αυτό που συνέβη, κατά την γνώμη μου, είναι ότι μια ομάδα υψηλών θέσεων, οι λεγόμενοι “sayani” (http://israeli-connections-to-911.com/2015/09/08/part-5/) στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη πρόδοσαν τους στρατηγούς των ΗΠΑ και μετέτρεψαν τη μάλλον μέτρια επιχείρηση ψευδούς σημαίας τους σε «κατακλυσμική», αφήνοντάς τους καμία άλλη επιλογή από το να καλύψουν το όλο θέμα, αφού η αποκάλυψη της επιχείρησης του Ισραήλ αναπόφευκτα θα εξέθετε τους ίδιους.

Υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι η σιωνιστική μαφία είχε κάποια εμπειρία σε έναν τέτοιο τρόπο λειτουργίας.

Ο Michael Collins Piper πρότεινε στην Τελική του Απόφαση, ότι στις 22 Νοεμβρίου 1963, η Μοσάντ και η εβραϊκή μαφία ξεπέρασαν μια επιχείρηση που σχεδίαζαν στοιχεία της CIA και της πολιτοφυλακής τους κατά του Κάστρο για να προσποιηθούν μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Κένεντι, με σκοπό να τον αναγκάσουν να ανταποδώσει τον Κάστρο.

Ο Piper δανείστηκε αυτή τη θεωρία από τον ντετέκτιβ του Λος Άντζελες Gary Wean ( Υπάρχει ένα ψάρι στο Δικαστήριο, 1987), οι πληροφορίες του οποίου προέρχονται από τον γερουσιαστή John Tower — αν και ο Wean δεν κατονομάζει το Ισραήλ ως «την άλλη ομάδα» που πρόδωσε τη CIA.

Όπως αναφέρει η Piper στο “False Flag: Template for Terror”, η ίδια θεωρία είχε αναφερθεί στο βιβλίο “Farewell America”, που δημοσιεύθηκε αρχικά στα γαλλικά το 1968: Ο Oswald, υποστηρίζει ο συγγραφέας, πιθανότατα είχε πει ότι συμμετείχε σε μια αντικομμουνιστική επιχείρηση που «αποτελούνταν από την επιρροή της κοινής γνώμης προσομοιώνοντας μια επίθεση κατά του Προέδρου Κένεντι, του οποίου η πολιτική συνύπαρξης με τους κομμουνιστές άξιζαν μια επίπληξη».[2]

Η υπόθεση ότι η CIA είχε σχεδιάσει μια «εικονική απόπειρα δολοφονίας» είναι εικαστική —σε αντίθεση με την ανάμειξη του Ισραήλ στην πραγματική δολοφονία— και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προηγούμενο για την 11η Σεπτεμβρίου. (https://www.unz.com/article/did-israel-kill-the-kennedies/)

Υπάρχουν όμως και άλλα παραδείγματα.

Ο Piper υποστηρίζει εύλογα ότι ο βομβαρδισμός στην πόλη της Οκλαχόμα το 1995 ακολούθησε ένα παρόμοιο μοτίβο: «αυτό που θα μπορούσε να είχε σχεδιαστεί μόνο ως «συνωμοσία βόμβας» που οι ομοσπονδιακοί πράκτορες περίμεναν να αποτρέψουν τη μεγάλη δημόσια αναγνώριση, στην πραγματικότητα οδήγησε σε έναν πολύ πραγματικό βομβαρδισμό που σκότωσε εκατοντάδες.

” Η επιχείρηση καταλήφθηκε από τη Μοσάντ και μετατράπηκε σε τραγωδία, με σκοπό να κατηγορήσει τον Σαντάμ Χουσεΐν.

Το σχέδιο απέτυχε, ωστόσο, επειδή «η κυβέρνηση Κλίντον απέρριψε αυτά τα σχέδια και ασχολήθηκε με τον έλεγχο των ζημιών, ας πούμε, και περιόρισε αυστηρά τη συνωμοσία της Οκλαχόμα στον Timothy McVeigh».[3]

Υπάρχει επίσης κάτι περισσότερο από μια ισχυρή υποψία ότι ο βομβαρδισμός του WTC το 1993 δύο χρόνια νωρίτερα ακολούθησε το ίδιο μοτίβο.

Σύμφωνα με τα λόγια της Wikipedia: «Κατά τη διάρκεια της δίκης, αποκαλύφθηκε ότι το FBI είχε έναν πληροφοριοδότη, έναν πρώην αξιωματικό του αιγυπτιακού στρατού ονόματι Emad Salem.

Ο Σάλεμ ισχυρίστηκε ότι το FBI συμμετείχε στην κατασκευή της βόμβας. Ηχογράφησε κρυφά εκατοντάδες ώρες τηλεφωνικών συνομιλιών με τους χειριστές του FBI».

Το αν οι πράκτορες της Μοσάντ μετέτρεψαν μια ψεύτικη βόμβα του FBI σε αληθινή παραμένει αβέβαιο, αλλά, όπως θα επαναλάμβαναν το 1995, οι Σιωνιστές προσπάθησαν να ενοχοποιήσουν το Ιράκ αλλά απέτυχαν.

Πολλά περισσότερα παραδείγματα τέτοιου διπλού σταυρού μπορούν να συναχθούν από τη λεπτομερή ανάλυση των ψευδών σημαιών του Kollerstrom στην Ευρώπη (https://www.amazon.com/False-Flags-over-Europe-State-Fabricated/dp/0957279973/ref=tmm_pap_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=1662375391&sr=8-1) .

Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ μιας αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που δελεάζει πιθανούς τρομοκράτες να σχεδιάσουν μια τρομοκρατική ενέργεια (μια πρακτική που τεκμηριώνεται από τους New York Times ),[4] και αποτυγχάνοντας να τους συλλάβουν πριν ενεργήσουν σύμφωνα με την υπόδειξη, και η λεπτή γραμμή ξεπερνιέται εύκολα από διπλούς πράκτορες υπό την επίβλεψη της Μοσάντ.

Ένας άλλος τρόπος για να κάνουμε πράγματα είναι να αξιοποιήσουμε ένα πραγματικό έγκλημα και, προτού λυθεί, να το μετατρέψουμε σε έγκλημα κατά του Ισραήλ ή των Εβραίων.

Εγώ ο ίδιος σκέφτηκα την 11η Σεπτεμβρίου ως διπλή διασταύρωση μετά από έρευνα για την υπόθεση Mohamed Merah (Τουλούζη, Γαλλία, Μάρτιος 2012), την οποία ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί παρομοίασε με την 11η Σεπτεμβρίου ως προς το τραυματικό αποτέλεσμα.[5]

Στις 15 Μαρτίου, ένας σωματώδης άνδρας σε σκούτερ πυροβόλησε τρεις στρατιώτες βορειοαφρικανικής καταγωγής.

Οι νεοναζί ήταν ύποπτοι.

Αλλά τέσσερις ημέρες αργότερα, καθώς η έρευνα δεν οδηγούσε πουθενά, αναφέρθηκε ότι ένας άνδρας άνοιξε πυρ μπροστά στο εβραϊκό θρησκευτικό σχολείο Ozar-Hatorah, σκοτώνοντας έναν ενήλικα και τρία παιδιά και τραυματίζοντας άλλα πέντε.

Ο ένοχος αναγνωρίστηκε ως ο Mohamed Merah, ο οποίος στη συνέχεια πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο σπίτι του από μια ειδική αστυνομική δύναμη (RAID) και κατηγορήθηκε για την προηγούμενη δολοφονία των στρατιωτών (αν και δεν ταίριαζε στην περιγραφή).

 

Η υπόθεση έκλεισε.

Όμως, τους επόμενους μήνες, κυκλοφόρησαν αμφιβολίες για την πραγματικότητα των πυροβολισμών σε εβραϊκό σχολείο, με την υποψία ότι ο Saanim χρησιμοποίησε τη δολοφονία της 15ης Μαρτίου ως ευκαιρία για να οργανώσει μια πολλοστή ψευδή αντισημιτική πράξη άνευ προηγουμένου (μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες στη συνεισφορά μου στο βιβλίο του Kevin Barrett (https://www.amazon.com/We-Are-NOT-Charlie-Hebdo/dp/0996143009/ref=sr_1_7?qid=1662309376&refinements=p_27%3AKevin+J+Barrett&s=books&sr=1-7&text=Kevin+J+Barrett), We Are Not Charlie Hebdo (https://www.amazon.com/We-Are-NOT-Charlie-Hebdo/dp/0996143009/ref=sr_1_7?qid=1662309376&refinements=p_27%3AKevin+J+Barrett&s=books&sr=1-7&text=Kevin+J+Barrett), 2015, ή στα γαλλικά εδώ: https://www.egaliteetreconciliation.fr/Affaire-Merah-une-coentreprise-Mossad-DCRI-30336.html ).

Όλα αυτά τα σενάρια διαφέρουν από αυτό που προτείνω για την 11η Σεπτεμβρίου, αλλά υπάρχει ένα αναγνωρίσιμο μοτίβο.

Η κύρια διαφορά είναι ότι καμία άλλη διπλή διασταύρωση της Μοσάντ δεν ήταν ικανή μέχρι την 11η Σεπτεμβρίου να τραβήξει τις ΗΠΑ στην καταστροφή του Ιράκ.

Η μετατροπή μιας ψεύτικης πλοκής βόμβας σε αληθινή, όπως στην επίθεση στο WTC το 1993, προφανώς δεν ήταν αρκετή.

Εξ ου και η ανάγκη των Σιωνιστών να αυξήσουν τη μόχλευση τους στο Κράτος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ υπερθεματίζοντας μια πραγματική ψεύτικη «πράξη πολέμου» όπως αυτή στο Πεντάγωνο στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Στο σενάριο που προτείνω, ο ισχυρισμός ότι κάποια αμερικανική κυβερνητική οντότητα έκανε την 11η Σεπτεμβρίου να έχει κάποια αλήθεια, αλλά εξακολουθεί να είναι ψέμα λόγω παράλειψης, αν δεν τεθεί στην ευρύτερη προοπτική της κυρίαρχης διοίκησης του Ισραήλ. Επιπλέον, όχι μόνο έχει αποσπάσει την προσοχή των αναζητητών της αλήθειας από τα στοιχεία που ενοχοποιούν το Ισραήλ.

Χρησιμοποιήθηκε επίσης για να ανάψει φωτιές στον στρατό και την κοινότητα των πληροφοριών των ΗΠΑ, αναγκάζοντάς τους να συνεχίσουν να διαμαρτύρονται ότι «ο Μπιν Λάντεν το έκανε», μήπως αρθεί το πέπλο της δικής τους εμπλοκής.

Ως εκ τούτου, η 11η Σεπτεμβρίου δείχνει πώς το Ισραήλ επέβαινε στα ψέματα της Αυτοκρατορίας.

Είναι επίσης το δραματικό αποκορύφωμα της αεροπειρατείας του Ισραήλ στην εξωτερική πολιτική της Αυτοκρατορίας, μια στρατηγική τόσο παλιά όσο ο Έζρα (https://www.unz.com/article/zionism-crypto-judaism-and-the-biblical-hoax/).

 

ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

 

Η επίθεση στο Πεντάγωνο και οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους ήταν διαφορετικές από πολλές απόψεις.

Μια κρίσιμη διαφορά έχει τονίσει η Barbara Honegger στην 3ωρη συνδιάσκεψή της (https://www.youtube.com/watch?v=sALa-E56Zms) για την «Επίθεση του Πενταγώνου της 11ης Σεπτεμβρίου» : οι Δίδυμοι Πύργοι είναι ένας πολιτικός στόχος, ενώ το Πεντάγωνο είναι ένας στρατιωτικός στόχος.

Οι συντριβές εμπορικών αεριωθούμενων αεροσκαφών σε ουρανοξύστες ήταν τρομοκρατικές ενέργειες, ουσιαστικά δεν διαφέρουν από τον βομβαρδισμό του 1993 στους ίδιους Δίδυμους Πύργους, που οδήγησε σε 8 άτομα να κατηγορηθούν (https://en.wikipedia.org/wiki/1993_World_Trade_Center_bombing) για «συνωμοσία, εκρηκτική καταστροφή περιουσίας και διακρατική μεταφορά εκρηκτικών», παρά τις προσπάθειες σύνδεσης της επίθεσης με το Ιράκ.

Μόνο η επίθεση στο Πεντάγωνο, επιμένει η Honegger, θα μπορούσε να θεωρηθεί «πράξη πολέμου» με τη νομική έννοια, συγκρίσιμη με το Περλ Χάρμπορ και θα μπορούσε να δικαιολογήσει για τους βουλευτές, τους στρατιωτικούς διοικητές και την κοινή γνώμη, την εισβολή σε μια κυρίαρχη χώρα.

Το στρατιωτικό κέντρο διοίκησης των ΗΠΑ είχε χτυπηθεί: αυτό ήταν ένα αρκετά καλό casus belli για έναν περιορισμένο και, όπως φαινόταν, αήττητο πόλεμο, ακόμη και εναντίον ενός κράτους που αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη και μάλιστα προσφέρθηκε να παραδώσει τον Μπιν Λάντεν σε ένα διεθνές δικαστήριο.

Υπάρχει επίσης μια σαφής διαφορά στην κλίμακα μεταξύ των δύο γεγονότων.

Η εκδήλωση του Πενταγώνου ήταν μια επίθεση σε έναν και μόνο στόχο, από ένα αεροπλάνο που φέρεται να έχει καταληφθεί.

Η ζημιά ήταν αρκετά μικρή, σε σχέση με το μέγεθος του Πενταγώνου, και επισκευάστηκε εύκολα. ακριβώς αυτό που αναμένεται να είναι μια πληγή που προκλήθηκε από τον εαυτό του.

Ο επίσημος αριθμός των νεκρών ήταν 125. Αντίθετα, η εκδήλωση του WTC φέρεται να αφορούσε δύο αεροπλάνα και προκάλεσε την πλήρη καταστροφή τριών ουρανοξυστών και τη μερική καταστροφή πολλών περισσότερων, με τον αριθμό των αναφερόμενων νεκρών να ανέρχεται σε χιλιάδες.

Η διαφορά στην κλίμακα μεταξύ αυτών των γεγονότων ενισχύεται από τη διαφορά στον αριθμό των εικόνων και στους βαθμούς στον οποίο οι Αμερικανοί εκτέθηκαν σε αυτές.

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ της ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ είναι πρακτικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ, ΕΝΩ οι ταινίες της συντριβής στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ , η κατάρρευσή τους και η μετατροπή τους σε τεράστια σύννεφα πυροκλαστικής σκόνης είναι ΠΟΛΛΕΣ και κάθε Αμερικανός τις έχει δει πολλές φορές.

Τα επίθετα «κατακλυσμικός», «τραυματικός», «καταλυτικός», είναι κατάλληλα για τις επιθέσεις του WTC, όχι για την επίθεση του Πενταγώνου. Μόνο η πρώτη χαρακτηρίζεται ως «Καταστροφική Τρομοκρατία» (https://www.foreignaffairs.com/articles/united-states/1998-11-01/catastrophic-terrorism), η περιοχή εξειδίκευσης του κρυπτοσιωνιστή Philip Zelikow.

Στην υπόθεση εργασίας ότι τα δύο γεγονότα ήταν ψευδείς επιθέσεις που οργανώθηκαν από δύο διαφορετικές ομάδες, η διαφορά στη φύση και το εύρος τους γίνεται σημαντική.

Το σενάριο του Πενταγώνου ήταν κατά κάποιο τρόπο λογικό: ένα εμπορικό αεροσκάφος υπέστη αεροπειρατεία και συνετρίβη στο Πεντάγωνο.

Η ζημιά που παρουσιάστηκε ήταν ανάλογη με την υποτιθέμενη αιτία της.

Επιπλέον, η προσομοίωση ήταν ελάχιστη, καθώς κανένα αεροπλάνο δεν είχε κινηματογραφηθεί ή πλαστογραφηθεί, και μόνο γελοία μικρά κομμάτια ατράκτου φωτογραφήθηκαν στον χώρο της συντριβής.

Αλλά μάλλον είχε κριθεί αρκετά καλό για να πειστούν οι Αμερικανοί ότι το καθεστώς των Ταλιμπάν έπρεπε να ανατραπεί.

Στην πραγματικότητα, σχεδόν κανείς δεν χρειαζόταν να τους πείσει, καθώς όλοι μισούσαν τους Ταλιμπάν.

Οι επιθέσεις των Δίδυμων Πύργων είναι διαφορετικής κλίμακας.

Γράφτηκαν από πιο ευφάνταστους σεναριογράφους και παράγονται με πολύ μεγαλύτερα μέσα: όχι δουλειά μιας μικρής ομάδας, αλλά ενός εκτεταμένου δικτύου.

Ο οπτικός και συναισθηματικός αντίκτυπος ήταν ασύγκριτα ισχυρότερος και πιο διαρκής.

Το πιο σημαντικό, δεν ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ τόσο για να πείσει τους ανθρώπους όσο ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.

Το ότι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν αεροπειρατεία σε ένα αεροπλάνο και να το συντρίψουν στο Πεντάγωνο είναι λογικό να πιστέψει κανείς, αν δεν κοιτάξει πολύ προσεκτικά το γεγονός.

Αλλά, όπως γράφει ο Nick Kollerstrom στο “Who Did 9/11?”: «Η ιδέα ότι κάποιος στα απομακρυσμένα βουνά του Αφγανιστάν θα μπορούσε να προκαλέσει την διάλυση των κτιρίων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη είναι προφανώς μάλλον απρόσκοπτη».[6]

Για να υπνωτίσουμε εκατομμύρια ανθρώπους να το πιστέψουν απαιτούσε τεράστια δύναμη και εξειδίκευση στην τέχνη του συλλογικού νοητικού ελέγχου και απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτή τη δύναμη και την τεχνογνωσία. Ήταν μια ψυχολογική δράση πρωτοφανούς κλίμακας, πολύ πέρα ​​από ο,τιδήποτε είχε ονειρευτεί ποτέ να κάνει η CIA.

Περνάμε τώρα στην πιο σημαντική διαφορά: ενώ η επίθεση του Πενταγώνου μπορεί να έχει οργανωθεί μόνο μέσα από το ίδιο το Πεντάγωνο, οι ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ του WTC φέρουν την αλάνθαστη ΥΠΟΓΡΑΦΗ του ΙΣΡΑΗΛ.

 

ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΕΚΕΙΝΟΙ που είχαν τα ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ και τον ΠΥΡΓΟ 7 ήταν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Ήταν σχεδόν αποκλειστικά ΔΙΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΡΦΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ.

Αρχικά, οι τρεις πύργοι ανήκαν στον LARRY SILVERSTEIN, του οποίου η ΣΥΝΕΝΟΧΗ είναι τόσο καλά τεκμηριωμένη που δεν χρειάζεται να επαναλάβω τα επιχειρήματα.

Η συνενοχή του Silverstein δείχνει «εσωτερική δουλειά»;

Είναι ο Silverstein φίλος του George W. Bush και του τηλεφωνεί κάθε Κυριακή; Όχι.

Η Haaretz ανέφερε (https://www.haaretz.com/2001-11-21/ty-article/up-in-smoke/0000017f-dc11-d856-a37f-fdd16fb20000) στις 21 Νοεμβρίου 2001ότι ο Silverstein, ο οποίος έξι εβδομάδες πριν από την 11η Σεπτεμβρίου έκανε «τη μεγαλύτερη συναλλαγή ακινήτων στην ιστορία της Νέας Υόρκης» – «το αποκορύφωμα της ζωής του» – είχε «στενούς δεσμούς με τον Νετανιάχου» και ότι: «Οι δυο τους ήταν σε φιλικοί όροι από τη θητεία του Νετανιάχου ως πρεσβευτής του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη.

Για χρόνια κράτησαν στενή επαφή. Κάθε Κυριακή απόγευμα, ώρα Νέας Υόρκης, ο Νετανιάχου τηλεφωνούσε στον Silverstein. …

Οι δεσμοί τους συνεχίστηκαν αφότου ο Νετανιάχου έγινε πρωθυπουργός».

Άλλοι φίλοι του Silverstein περιλαμβάνουν τον Yitzhak Rabin, τον Ariel Sharon και τον “Ehud Barak, στον οποίο ο Silverstein στο παρελθόν πρόσφερε δουλειά ως εκπρόσωπός του στο Ισραήλ”.[7]

Ο SILVERSTEIN ΕΙΝΑΙ Η «ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ », και όχι η «εσωτερική δουλειά».

Φιγουράρει στην υψηλότερη θέση μεταξύ των 15.000 “saanim” (*) στις ΗΠΑ — σύμφωνα με την εκτίμηση του Gordon Thomas στο Gideon’s Spies (2007).

Το ίδιο και ο σύντροφός του Frank Lowy, φίλος των Ehud Olmert, Ariel Sharon, Benjamin Netanyahu και Ehud Barak, και ιδρυτής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Εθνικής Στρατηγικής και Πολιτικής.

Το ίδιο κάνει και ο Ronald Lauder, ο οποίος, ως πρόεδρος της Κρατικής Επιτροπής Ιδιωτικοποιήσεων της Νέας Υόρκης – ή ήταν πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου – παραχώρησε τη μίσθωση στους Silverstein και Lowy.

Στην ίδια συμμορία των σούπερ-sayanim της Νέας Υόρκης πρέπει να συγκαταλέγεται ο σιωνιστής δισεκατομμυριούχος Maurice “Hank” GREENBERG , ο οποίος ΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, αλλά έλαβε την προφύλαξη να αντασφαλίσει τη σύμβαση με τους ανταγωνιστές.

Το 1993, ο GREENBERG ανέλαβε τον έλεγχο της Kroll Incorporated, η οποία ΠΑΡΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.

Και το 1999, ο γιος του Jeffrey GREENBERG έγινε Διευθύνων Σύμβουλος της Marsh & McLennan, η οποία ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ 93 έως 100 του Βόρειου Πύργου, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΕΝΑ BOEING της American Airlines – ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ (!!!!!!!!!!!!!!!) Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕ EMMY ΑΔΕΛΦΩΝ NAUDET.

Δεν είναι περίεργο που ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ (……..) ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1995, ΟΤΙ «ΑΝ Η ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ», όπως είπε καυχόμενος στο CNN στις 23 Νοεμβρίου 2006 (https://transcripts.cnn.com/show/gb/date/2006-11-23/segment/01) .[8]

Οι «Ισραηλινοί που χόρευαν πανηγυρίζοντας» (https://adamfitzgerald-5924.medium.com/the-celebrating-israelis-who-moved-inside-the-united-states-the-fbi-report-58265080a1c) είχαν επίσης ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ.

Το ίδιο έκαναν όσοι ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Odigo ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ, ή τα στελέχη της Zim Israel Navigational που ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ τους 200 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ τους ΜΑΚΡΥΑ από το WTC ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ – «ΩΣ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΠΡΑΞΗ» (https://usatoday30.usatoday.com/money/general/2001-09-17-workplace-changes.htm), σχολίασε ο CEO Shaul Cohen- Mintz[9], ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ τον «γιαχβέ, τον θεό του ισραήλ» ΜΕ τον ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ.

Δεν υπήρχαν Ισραηλινοί που χόρευαν στο Πεντάγωνο, ούτε ισραηλινή προφητεία για επίθεση στο Πεντάγωνο.

Το να πούμε ότι το χέρι του Ισραήλ δεν φαινόταν πουθενά εκεί θα ήταν υπερβολικό και προσβλητικό για τον Paul Wolfowitz, τον Douglas Feith, τον Dov Zakheim και πολλούς άλλους.

Αλλά καταλαβαίνετε το νόημα: η επίθεση του Πενταγώνου είναι μια επίθεση ψευδούς σημαίας που σίγουρα οργανώθηκε μέσα από το στρατιωτικό κατεστημένο (ή το Κράτος Εθνικής Ασφάλειας) και είχε σκοπό να δικαιολογήσει την εισβολή στο Αφγανιστάν.

Αντίθετα, οι ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ήταν ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, σχεδόν ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.

Δεν είχε σκοπό να δικαιολογήσει την εισβολή στο Αφγανιστάν — η επίθεση του Πενταγώνου αρκούσε για αυτό.

Είχε σκοπό να ενισχύσει την επιχείρηση του Πενταγώνου σε ένα καταστροφικό, κατακλυσμικό, καταλυτικό γεγονός που θα μπορούσε να ξεκινήσει έναν πόλεμο ενάντια στα παροιμιώδη «επτά έθνη» εχθρούς του Ισραήλ (Δευτερονόμιο 7, Wesley Clark https://www.youtube.com/watch?v=iY96Z5Mqn40).

Εδώ είναι μια πρόσθετη ένδειξη από τα αεροπλάνα που φέρεται να κατασχέθηκαν στις 9/11.

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΖΕΤ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (ο Kollerstrom κάνει μια καλή υπόθεση για αυτό στο “Who Did 9/11?”), αλλά ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ.

Η πτήση AA77 φέρεται να απογειώθηκε από την Ουάσιγκτον (αεροδρόμιο Dulles) πριν συντριβεί στο κοντινό Πεντάγωνο.

Θα μπορούσε εύκολα να εγχυθεί ουσιαστικά στα πολεμικά παιχνίδια που διεξήχθησαν εκείνη την ημέρα από τον Τομέα Αεράμυνας Βορειοανατολικής Αεροπορίας (NEADS) της Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD).

Για κάποιο λόγο, το σενάριο περιελάμβανε μια ξεχωριστή εμφάνιση της συζύγου του Γενικού Δικηγόρου των ΗΠΑ με το φουτουριστικό της κινητό, που παρουσίαζε σουγιάδες.

Η εικασία μου είναι ότι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ, αν και η ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ όπως ο Brian Jack (https://www.washingtonpost.com/wp-srv/metro/specials/attacked/victims/v_235.html), ο οποίος, όπως μας λένε, πέθανε στην ακριβή τοποθεσία του γραφείου του στο Πεντάγωνο… επειδή βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην πτήση AA77.

Οι πτήσεις AA11 και UA175 που συνετρίβησαν στους Δίδυμους Πύργους συμπεριλήφθηκαν επίσης, κατά πάσα πιθανότητα, στους πολεμικούς αγώνες, αλλά σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, φαίνεται ότι χρειαζόταν πρόσθετη βοήθεια από τη Μοσάντ.

Και οι δύο πτήσεις φέρεται να απογειώθηκαν από το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Logan της ΒΟΣΤΩΝΗΣ, το οποίο ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ στην Huntleigh USA Corporation, αγοράστηκε το 1999 από International Consultants on Targeted Security (ICTS), μια ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, συμπεριλαμβανομένου του Menachem Atzmon, ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ LIKUD ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ EHUD OLMERT ( 2006-2009).

(Ο Huntleigh ΗΛΕΓΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ NEWARK στο Νιου Τζέρσεϊ, από το οποίο ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ το UA93 προτού φέρεται να συνετρίβη στο Shanksville της Πενσυλβάνια, αλλά δεν θα συμπεριλάβω το UA93 στην εξίσωση για να το κρατήσω πιο απλό.)[10]

Έτσι τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ισραήλ δεν βρίσκονται μόνο σε όλους τους Δίδυμους Πύργους, αλλά και γύρω από τις πτήσεις που αναφέρθηκαν ότι έπεσαν πάνω τους.

(εικ. : πτήσεις στις 09 Σεπτεμβρίου 2001)

Για να ανακεφαλαιώσουμε: η εκδήλωση του Πενταγώνου περιορίστηκε στην περιοχή της Ουάσιγκτον, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου.

Ήταν μια εσωτερική δουλειά, που απαιτούσε μόνο έναν πολύ μικρό αριθμό ατόμων που γνωρίζουν.

Ο σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένα πρόσχημα για την εισβολή στο Αφγανιστάν, η οποία είχε σχεδιαστεί εκ των προτέρων από στρατηγούς του Πενταγώνου και στελέχη του Deep State.

Εκείνοι που προσποιήθηκαν την επίθεση του Πενταγώνου δεν μπήκαν στον κόπο να παράσχουν αξιόπιστες εικόνες βίντεο από μια συντριβή.

Ήταν βέβαιοι ότι οι Αμερικανοί θα εμπιστεύονταν αυτό που θα τους έλεγαν ότι συνέβη, γιατί ήξεραν ότι η ανατροπή των μισητών Ταλιμπάν δεν θα προκαλούσε διαμαρτυρία.

Αντίθετα, η εκδήλωση WTC οργανώθηκε ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ, από το αεροδρόμιο απογείωσης μέχρι το σημείο της συντριβής, ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

Απαιτούσε τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΩΝ “SAYANIM” ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, τόσο εντός όσο και εκτός της διοίκησης.

Είχε ως στόχο να βυθίσει τον αμερικανικό λαό σε μια οργή αρκετή για να τον κάνει να υποστηρίξει —ακόμα και να απαιτήσει— τον ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον οποιασδήποτε χώρας που οι νεοσυντηρητικοί θα χαρακτήριζαν ως καταφύγιο τρομοκρατών.

Ο στόχος ήταν, όπως απλώς αναφέρουν οι Έλιοτ Κοέν και Νόρμαν Ποντχόρετς, ο Δ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ (https://www.commentary.org/articles/norman-podhoretz/how-to-win-world-war-iv/), δηλαδή, το ΤΕΤΑΡΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ (το βιβλικό σχέδιο, όχι λιγότερο).

Στην τέχνη της κατασκευής συναίνεσης για πόλεμο, ήταν σε διαφορετικό πρωτάθλημα από εκείνους που οργάνωσαν την επίθεση του Πενταγώνου.

Με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΤΑΙΡΚΑ ΜΕΣΑ που ΑΝΗΚΟΥΝ στους SAYANIM, είχαν εμπιστοσύνη στη δύναμή τους να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, να ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ και να ΕΛΕΓΧΟΥΝ τις ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους να ΒΑΖΟΥΝ τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΥΠΝΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΑΣΗ με μια «ψυχολογική επιχείρηση» (https://www.youtube.com/watch?v=WCoKYQFruqs) άνευ προηγουμένου.

Εάν η υπόθεσή μας είναι σωστή, τότε θα πρέπει να δούμε, αμέσως μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, μια σύγκρουση μεταξύ δύο ομάδων εντός της κυβέρνησης Μπους: μια ομάδα κλασικών αυτοκρατορικών στρατηγικών που υποστηρίζουν την τιμωρητική εισβολή στο Αφγανιστάν και τίποτα άλλο, και μια άλλη ομάδα που κυριαρχείται από Σιωνιστές που ζητούν προληπτικούς πολέμους στο Ιράκ, το Ιράν, τη Συρία και όλα τα καθεστώτα που δεν είναι φιλικά προς το Ισραήλ.

Αυτό ακριβώς είδαμε.

Αλλά πριν κοιτάξουμε πίσω στον τρόπο με τον οποίο οι κρυπτοσιωνιστές κατάφεραν να ξεκινήσουν τον πόλεμό τους στο Ιράκ, πρέπει να γίνει μια σύντομη παρουσίαση των δύο ανταγωνιστικών ομάδων.

 

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αυτό που συνήθως αποκαλούμε Deep State μπορεί να υπήρχε ανέκαθεν εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά έγινε ΠΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΗ πραγματικότητα από τον νόμο Εθνικής Ασφάλειας που υπογράφηκε από τον ΤΡΟΥΜΑΝ το 1947, με τη δημιουργία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, της CIA και άλλων θεσμών.

Ιστορικά, μπορούμε να πούμε με πρώτη προσέγγιση ότι το Βαθύ Κράτος είναι η μη εκλεγμένη και ημι-μυστική κυβέρνηση της Αυτοκρατορίας, υπό τον έλεγχο παγκοσμιοποιητικών συμφερόντων.

Έχει τη δική του ιδεολογία, την οποία μπορούμε να ονομάσουμε αμερικανικό ιμπεριαλισμό, που έχει τις ρίζες της σε μια παλιά αίσθηση του φανερού πεπρωμένου της Αμερικής.

Ένας από τους παλαιότερους, πιο εμβληματικούς και πιο σημαντικούς θεσμούς αυτού του παρασκηνιακού ιμπεριαλισμού είναι το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων.

Τα μέλη του CFR είναι διεθνιστές που εργάζονται μέσω χρηματοπιστωτικών και πολιτικών ιδρυμάτων.

Εκπροσωπούν τα συμφέροντα των διεθνών τραπεζιτών και επενδυτών, που ίδρυσαν το CFR.

Αν και δεν υπάρχει αυστηρή ομοιομορφία απόψεων μεταξύ των μελών του CFR, μπορεί να ειπωθεί ότι το CFR δεν είναι, ιστορικά, υπέρ του Ισραήλ.

Ακόμα και σήμερα, η παραβίαση των διεθνών νόμων από το Ισραήλ αποτελεί αντικείμενο κριτικής σε πολλά άρθρα που δημοσιεύονται στο περιοδικό του CFR, Foreign Affairs .

Η συνεχής φιλία με τη δυναστεία της Σαουδικής Αραβίας είναι επίσης, μέχρι σήμερα, η προτιμώμενη πολιτική του CFR, όπως φαίνεται από αυτήν ακριβώς την έκθεση, The Case for a New US-Saudi Strategic Compact (https://www.amazon.com/Case-New-U-S-Saudi-Strategic-Compact/dp/0876094523/ref=sr_1_4?crid=1XSYTUNTXLIUF&keywords=the+case+for+a+new+compact&qid=1660828854&sprefix=the+case+for+a+new+compac%2Caps%2C283&sr=8-4).

Ένα εξέχον μέλος του CFR τις τελευταίες δεκαετίες ήταν ο Zbigniew Brzezinski.

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος του βιβλίου του με τις μεγαλύτερες πωλήσεις “The Grand Chessboard” , ο Brzezinski ήταν ένας στρατηγός στην παλιά βρετανική παράδοση του Μεγάλου Παιχνιδιού, που στοχεύει στην αποτροπή της ενοποίησης της Ευρασίας υπό τη ρωσική ηγεσία.

Ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Κάρτερ, ο Brzezinski υποκίνησε την αποσταθεροποίηση του κοσμικού και φιλοσοβιετικού αφγανικού καθεστώτος (https://dgibbs.faculty.arizona.edu/brzezinski_interview) χρηματοδοτώντας και εξοπλίζοντας τους Μουτζαχεντίν.

Το 2001, είχε ενδιαφέρον να ξεκαθαρίσει το χάος που είχε δημιουργήσει εκεί.

Ας επισημάνουμε εδώ ότι ο Brzezinski είχε ήδη από το 1997, αναφερόμενος στην ανάγκη δημόσιας υποστήριξης στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, επισήμανε τη σημασία του «σοκ που είχε η ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ» στο παρελθόν.[11]

Αυτό ήταν τρία χρόνια πριν το PNAC εκφράσει την ανάγκη για «κάποιο καταστροφικό και καταλυτικό γεγονός — σαν ένα νέο Περλ Χάρμπορ» στην έκθεσή του Rebuilding America’s Defenses.

Αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια για την υποστήριξη της υπόθεσης ότι οι PNACers κατέλαβαν ουσιαστικά και κατέλαβαν τη ρητορική και το σχέδιο των Brezinskians.

Στο Αφγανιστάν διακυβεύτηκε το έργο ενός αγωγού πετρελαίου που χρηματοδοτήθηκε από την UNOCAL (Union Oil of California).

Όπως τεκμηριώθηκε από τους Γάλλους ειδικούς Jean-Charles Brisard και Guillaume Dasquié στο “Forbidden Truth: US-Taliban Secret Oil Diplomacy and the Failed Hunt for Bin Laden” (2002) (https://www.amazon.com/Forbidden-Truth-U-S-Taliban-Secret-Diplomacy/dp/1560254149/ref=sr_1_3?keywords=Jean-Charles+Brisard+Guillaume+Dasqui%C3%A9&qid=1661864123&sr=8-3), τους πρώτους μήνες του 2001, η κυβέρνηση Μπους εξακολουθούσε να διαπραγματεύεται με την Καμπούλ, αλλά τον Ιούλιο, οι διαπραγματευτές έχασαν την εμπιστοσύνη τους στην ικανότητα των Ταλιμπάν να σταθεροποιήσουν τη χώρα.

Η ανατροπή τους σχεδιάστηκε, μαζί με το πρόσχημα για αυτήν, συμπεριλαμβανομένων περίτεχνων σχεδίων της σπηλιάς του Μπιν Λάντεν στην Τόρα Μπόρα .[12]

Το γεγονός ότι η επιχείρηση τίθεται σε κίνηση λιγότερο από ένα μήνα μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου αποδεικνύει ότι είχε σχεδιαστεί εκ των προτέρων (βλ. Nafeez Ahmed, The War on Freedom, 2001).

Υπήρχαν, φυσικά, και άλλα εγκληματικά στοιχεία που πίεζαν για την αποκατάσταση του εμπορίου οπίου στο Αφγανιστάν, το οποίο και πήραν.

(εικ.: το οχυρό του Μπιν Λάντεν)

Εκτός από την ανατροπή των Ταλιμπάν, οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές μοιράστηκαν με τους Σαουδάραβες φίλους τους ένα ενδιαφέρον να απαλλαγούν από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο δεδηλωμένος στόχος του οποίου ήταν να απελευθερώσει τη Σαουδική Αραβία από τις αμερικανικές βάσεις και την κηδεμονία και να βάλει τέλος στη διεφθαρμένη σαουδαραβική μοναρχία (όπως αναφέρεται στην Διακήρυξη του Πολέμου του 1996 κατά των Αμερικανών που κατέχουν τη γη των δύο ιερών τόπων ).

Ο George HW Bush, ένας πολύ εκτιμώμενος διευθυντής του CFR (https://www.cfr.org/search?keyword=George+H.+W.+Bush), ήταν ένας διαβόητος επιχειρηματικός φίλος των Σαουδάραβων.

Ως επικεφαλής της CIA υπό τον Φορντ, είχε ευνοήσει τους δεσμούς με τη δυναστεία της Σαουδικής Αραβίας παρά με τη Μοσάντ και ως πρόεδρος, μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών του Τζέιμς Μπέικερ, έστρεψε το Ισραήλ στη Διάσκεψη της Μαδρίτης τον Νοέμβριο του 1991.

Το Ισραήλ είναι, φυσικά, ο μεγάλος αντίπαλος της Σαουδικής Αραβίας για τη θέση του καλύτερου φίλου των ΗΠΑ

Οι Αμερικανοσιωνιστές εργάζονται σκληρά για να υπονομεύσουν τους δεσμούς ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας.

Επιπλέον, σε αντίθεση με τους ιμπεριαλιστές Great Gamers όπως ο Brzezinski, δεν τους ενδιέφερε η κατάκτηση του Αφγανιστάν — αν και ξέρουν πώς να εκμεταλλεύονται κάθε πόλεμο.

Αυτό που θέλουν είναι να παρασύρουν τις ΗΠΑ σε πολέμους αντιπροσώπων εναντίον των εχθρών τους. Η πρώτη τους προτεραιότητα είναι η ανατροπή του Σαντάμ Χουσεΐν και η καταστροφή του ιρακινού κράτους.

Προκειμένου να πάρουν σταδιακά τον έλεγχο της εξωτερικής και στρατιωτικής πολιτικής των ΗΠΑ, οι νεοσυντηρητικοί ακολούθησαν δύο στρατηγικές: προσπάθησαν να κερδίσουν το υψηλό έδαφος και την κυρίαρχη φωνή σε όλα τα αμερικανικά εβραϊκά ιδρύματα, με ομάδες σκέψης όπως το Εβραϊκό Ινστιτούτο για Υποθέσεις Εθνικής Ασφάλειας (JINSA ) και προσπάθησαν να υπαγορεύσουν την αυτοκρατορική στρατιωτική στρατηγική των ΗΠΑ, με ομάδες σκέψης όπως το Project for a New American Century (PNAC), να παρουσιάζονται ως πιστοί στην αποστολή της Αμερικής για τη σωτηρία του κόσμου.

Αν και οι ιμπεριαλιστές του CFR προτιμούν παραδοσιακά τη συνεργασία μέσω διεθνών θεσμών όπως τα Ηνωμένα Έθνη, οι κρυπτοσιωνιστές της PNAC προώθησαν μια μονομερή προσέγγιση, στοχεύοντας ειδικά τους εχθρούς του Ισραήλ.

Παρόλο που απέτυχαν να αναγκάσουν τον Πρόεδρο Μπους Sr. να αναλάβει το Ιράκ το 1991, συνέχισαν να πιέζουν για αυτό (David Wurmser, Tyranny’s Allly: America’s Failure to Defeat Saddam Hussein, 1999).

Σταδιακά, κατάφεραν να γίνουν μια σημαντική δύναμη μέσα στο ίδιο το Βαθύ Κράτος, σε σημείο που σήμερα, σχεδόν θα μπορούσε να ειπωθεί ότι το Ισραήλ είναι το Βαθύ Κράτος της Αμερικής.

Αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

 

– – –
sayanim: Οι Sayanim (Εβραϊκά: סייענים) είναι Εβραίοι που ζουν εκτός Ισραήλ και συχνά έχουν υπηκοότητες χωρών στις οποίες κατοικούν, αλλά που προσφέρονται ή ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.

Η λέξη Sayanim είναι εβραϊκή για «βοηθούς» ή «συνεργάτες». Ο ίδιος ο όρος Sayanim είναι πληθυντικός, με ένα μόνο να είναι Sayan (Εβραϊκά: סייענ).

Ο πρώην αξιωματικός της Μοσάντ, Βίκτορ Οστρόφσκι , έγραψε εκτενώς για τις δραστηριότητες των Σαγιανίμ, όπως και ο Γκόρντον Τόμας.

“Σύμφωνα με τον Ostrovsky και τον Gordon Thomas, οι sayanim παρέχουν βοήθεια διαφόρων ειδών σε αξιωματικούς της Mossad που δραστηριοποιούνται σε ξένες χώρες.

Αυτή η βοήθεια μπορεί να περιλαμβάνει διευκόλυνση ιατρικής περίθαλψης, χρημάτων, επιμελητείας, ακόμη και απροκάλυπτη συλλογή πληροφοριών.

Μπορεί να είναι δικαστές, δικαστικοί υπάλληλοι, ειδικοί μάρτυρες , εργαζόμενοι στην υπηρεσία προστασίας παιδιών, βοηθοί εισαγγελείς, αστυνομικοί ή ΟΠΟΙΟΣΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ (γνωστός ως katsa) ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ Ή ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.”

Οι Sayanim δεν πληρώνονται και αποζημιώνονται μόνο για τα έξοδά τους. [1]

https://wikispooks.com/wiki/Sayanim

(γνωστοί και ως Κρυπτο-εβραίοι και Hasbara)

 

ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ο Κόλιν Πάουελ, μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων για τριάντα πέντε χρόνια (και μέλος του διοικητικού συμβουλίου από το 2006 έως το 2016), ανακοίνωσε μια περιορισμένη επιχείρηση στο Αφγανιστάν.

Στην ίδια γραμμή σκέψης ήταν και ο Μπρεζίνσκι. Το ίδιο και η φυλή Μπους.

Αλλά ο Μπους Τζούνιορ δεν μετράει, βρισκόταν στην κατηγορία εκείνων που ο πατέρας του έλεγε «τρελούς».

Ενώ διάβαζε το “My Pet Goat” (**), ο αντιπρόεδρός του εκτελούσε επιχειρήσεις από το καταφύγιο του Λευκού Οίκου (το PEOC), υπό την καθοδήγηση του κρυπτοσιωνιστή βοηθού του Lewis “Scooter” Libby.

(φωτό)

Αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να απαντήσουμε σε μια νόμιμη ένσταση στη θεωρία της συνωμοσίας διπλής διασταύρωσης: Εφόσον οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους προηγήθηκαν της επίθεσης στο Πεντάγωνο, γιατί στο μεταξύ το Πεντάγωνο δεν ματαίωσε τη δική του επιχείρηση;

Απάντηση: Επειδή αυτοί που είχαν την εξουσία να ματαιώσουν την επίθεση με ψευδείς σημαίες του Πενταγώνου ήταν ο Cheney και ο Rumsfeld.

Το πού βρισκόταν ο Rumsfeld εκείνη τη στιγμή είναι ασαφές – φαίνεται να μην ήταν διαθέσιμος -, αλλά η μαρτυρία του Υπουργού Μεταφορών Norman Mineta, ο οποίος ήταν μαζί με τον Cheney στο PEOC, τείνει να υποδεικνύει ότι ο Cheney είχε την εξουσία να ματαιώσει την επιχείρηση αλλά αρνήθηκε να το κάνει.

Ο Mineta δήλωσε ενώπιον της Επιτροπής 9/11, στις 23 Μαΐου 2003 (https://www.youtube.com/watch?v=QlM8Sui6-X0):

«Την ώρα που το αεροπλάνο έμπαινε στο Πεντάγωνο, ήταν ένας νεαρός άνδρας που έμπαινε και έλεγε στον Αντιπρόεδρο, «Το αεροπλάνο είναι 50 μίλια έξω». «Το αεροπλάνο είναι 30 μίλια έξω».

Και όταν έφτασε στο «το αεροπλάνο είναι 10 μίλια έξω», ο νεαρός είπε επίσης στον Αντιπρόεδρο, «Εκκρεμούν οι εντολές;»

Και ο Αντιπρόεδρος γύρισε, μαστίγωσε τον λαιμό του και είπε: «Φυσικά οι εντολές εξακολουθούν να ισχύουν. Έχετε ακούσει κάτι για το αντίθετο;»».[13]

Παρά τα όσα υπονοεί ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής για την 11η Σεπτεμβρίου, Lee Hamilton , στις ερωτήσεις του, οι απαντήσεις του Mineta υποδηλώνουν ότι η εντολή του Cheney ήταν μια απερίσκεπτη εντολή να μην καταρριφθεί το «αεροπλάνο» που ερχόταν προς το Πεντάγωνο.

Ο Rumsfeld και ο Cheney υπήρξαν μισθοφόροι των Νεοσυντηρητικών από τότε που μπήκαν στη διοίκηση του Φορντ και εισήγαγαν τους προστατευόμενους του Perle, Paul Wolfowitz και Richard Pipes από την κερκόπορτα.

Αυτό εξηγεί επίσης γιατί, μόλις πέντε ώρες μετά τις επιθέσεις, ο Rumsfeld ζήτησε από την ομάδα του στο Εθνικό Στρατιωτικό Κέντρο Διοίκησης να παράσχει «όλες και οποιεσδήποτε πληροφορίες» που συνδέουν τις επιθέσεις με το Ιράκ: «Οι καλύτερες πληροφορίες γρήγορα. Κρίνετε εάν χτύπησε αρκετά καλά τον Σαντάμ Χουσεΐν ταυτόχρονα. Όχι μόνο UBL [Ουσάμα Μπιν Λάντεν]. Πηγαίνετε μαζικά. Σαρώστε τα όλα. Πράγματα που σχετίζονται και όχι» (σύμφωνα με σημειώσεις που έλαβε ο David Martin, ανταποκριτής στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας για το CBS News).[14]

Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής του Richard Perle συναντήθηκε με τον Paul Wolfowitz και τον Bernard Lewis,[15] αλλά χωρίς τους Colin Powell και Condoleezza Rice..

Ετοίμασαν μια επιστολή προς τον Πρόεδρο, σε επιστολόχαρτο PNAC, για να του υπενθυμίσουν την ιστορική του αποστολή: «ακόμα και αν τα στοιχεία δεν συνδέουν άμεσα το Ιράκ με την επίθεση, οποιαδήποτε στρατηγική που στοχεύει στην εξάλειψη της τρομοκρατίας και των χορηγών της πρέπει να περιλαμβάνει μια αποφασιστική προσπάθεια για απομάκρυνση του Σαντάμ Χουσεΐν από την εξουσία στο Ιράκ.

Η αποτυχία να αναληφθεί μια τέτοια προσπάθεια θα αποτελέσει μια πρώιμη και ίσως αποφασιστική παράδοση στον πόλεμο κατά της διεθνούς τρομοκρατίας».[16]

Ο Perle θα συνεχίσει να ισχυρίζεται ενάντια σε όλα τα στοιχεία ότι ο Mohamed Atta, ο φερόμενος ως αρχηγός των τρομοκρατών της 11ης Σεπτεμβρίου, «συνάντησε τον Σαντάμ Χουσεΐν στη Βαγδάτη πριν από τις 11 Σεπτεμβρίου. Έχουμε αποδείξεις γι’ αυτό».[17]

Οι φήμες για σύνδεση μεταξύ του Σαντάμ και της Αλ-Κάιντα εγκαταλείφθηκαν τελικά υπέρ της όχι λιγότερο φανταστικής απειλής που αποτελούσαν τα «όπλα μαζικής καταστροφής» του Σαντάμ, με έμφαση στα βιολογικά όπλα.

Μόλις μια εβδομάδα μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ο Richard Perle είπε στο CNN (https://www.youtube.com/watch?v=0PqU7dXEirU&t=49s) ότι η επόμενη τρομοκρατική επίθεση είναι πιθανό να περιλαμβάνει «χημικά ή βιολογικά όπλα».

Και έτσι έγινε: στις 18 Σεπτεμβρίου και στις 9 Οκτωβρίου, τέσσερεις επιστολές μολυσμένες με άνθρακα εστάλησαν σε δημοσιογράφους και γερουσιαστές (περιέργως, δύο γερουσιαστές που εναντιώνονταν στον νόμο ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ των ΗΠΑ, ο Tom Daschle και ο Patrick Leahy), προκαλώντας 22 θανάτους.

Οι επιστολές γράφτηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να προσδιορίζεται ξεκάθαρα ο συγγραφέας ως φανατικός μουσουλμάνος: «Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε. Έχουμε αυτόν τον άνθρακα. Πεθαίνετε τώρα. Φοβάστε; Θάνατος στην Αμερική. Θάνατος στο Ισραήλ. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος.”

Πριν από την αποστολή των επιστολών, το FBI έλαβε μια ανώνυμη επιστολή που κατηγορούσε τον καθηγητή Ayaad Assaad, Αμερικανό αιγυπτιακής καταγωγής, ως βιοτρομοκράτη.

Διαπιστώθηκε ότι τα στελέχη του άνθρακα προέρχονταν από το στρατιωτικό εργαστήριο στη Γιούτα όπου εργαζόταν ο Assaad.

Το FBI βρήκε τον Assaad αθώο.

Αργότερα αποκαλύφθηκε στο Hartford Courant ότι το 1992 οι κάμερες παρακολούθησης είχαν απαθανατίσει τον Αντισυνταγματάρχη Philip Zack να εισέρχεται παράνομα στη θέση αποθήκευσης του εργαστηρίου και ότι, την ίδια περίοδο, τα παθογόνα είχαν εξαφανιστεί από το κέντρο.

Ο Zack είχε πάρει εξιτήριο από το εργαστήριο μετά από καταγγελία του Assaad για λήψη μιας ρατσιστικής επιστολής που συνυπέγραφε ο Zack .[18]

Το FBI δεν έδωσε σημασία σε αυτή την αποκάλυψη, αφού πιθανότατα είχε προειδοποιηθεί από το αφεντικό τους Michael Chertoff να αφήσει ήσυχους τους sayanim.

Οι επιθέσεις άνθρακα (https://www.amazon.com/2001-Anthrax-Deception-Domestic-Conspiracy/dp/0986073121/ref=sr_1_1?crid=25TJIPI0GCWSI&keywords=Anthrax+MacQueen&qid=1662040133&s=digital-text&sprefix=anthrax+macqueen%2Cdigital-text%2C131&sr=1-1-catcorr) χρησίμευσαν για να δώσουν αξιοπιστία στην απειλή του ΟΜΚ του Σαντάμ.

Ο Cheney και ο Rumsfeld παρέκαμψαν τον διευθυντή της CIA George Tenet, ο οποίος ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ, και ανανέωσαν τη νικηφόρα στρατηγική τους «Ομάδα Β» από τη δεκαετία του ’70, ξεπερνώντας ουσιαστικά τη CIA με μια παράλληλη δομή που δημιουργήθηκε για την παραγωγή της έκθεσης συναγερμού που χρειάζονταν: το Γραφείο Ειδικών Σχεδίων (ΟΣΠ).

Με το ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ «THE CABAL», το OSP ελεγχόταν από τους νεοσυντηρητές William Luti, Abram Shulsky, Douglas Feith και Paul Wolfowitz.

Τον Σεπτέμβριο του 2002, το ανδρείκελο Μπους Τζούνιορ υπέγραψε την έκθεση για τη Στρατηγική Εθνικής Ασφάλειας ( NSS 2002), η οποία όριζε αυτό που θα ονομαζόταν «δόγμα Μπους» — παρόλο που ήταν μια ενημέρωση του «δόγματος “Wolfowitz» του 1992 για τους προληπτικούς πολέμους.

Στις 7 Οκτωβρίου, διάβασε στον τηλεπροτροπέα του ότι, «ο Σαντάμ Χουσεΐν είναι ένας δικτάτορας δολοφονίας που είναι εθισμένος στα όπλα μαζικής καταστροφής», ο οποίος θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή «να προσφέρει βιολογικό ή χημικό όπλο σε τρομοκρατική ομάδα ή μεμονωμένους τρομοκράτες».[19]

Ο Κόλιν Πάουελ βρέθηκε να πιέζεται από αυτούς που αποκαλούσε «ξεχωριστή μικρή κυβέρνηση» που αποτελείται από τους «“Wolfowitz, Libby, Feith και το «Γραφείο της Γκεστάπο» του Feith ».[20]

Στις 5 Φεβρουαρίου 2003, δήλωσε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν έχει βιολογικά όπλα και την ικανότητα να παράγει γρήγορα περισσότερα, πολλά περισσότερα. Και έχει την ικανότητα να διανέμει αυτά τα θανατηφόρα δηλητήρια και ασθένειες με τρόπους που μπορούν να προκαλέσουν τεράστιο θάνατο και καταστροφή».[21]

Αφού άφησε τη θέση του το 2004, χαρακτήρισε αυτή την ομιλία «μια κηλίδα στο αρχείο μου», προσθέτοντας, «και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να αλλάξω αυτό το στίγμα».[22]

Αυτά τα λόγια τα βρίσκω αποκαλυπτικά.

Θα περιμέναμε να σκεφτεί πρώτα την ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ, αλλά αυτό που έχει στο μυαλό του είναι «μια κηλίδα στο αρχείο του» και η πιθανότητα να το επεξεργαστεί.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι εύκολο να αγοραστεί ή να εκβιαστεί. Ο «φάκελός» του (στο Βιετνάμ) βρίσκεται ούτως ή άλλως στα χέρια των εβραϊκών μέσων ενημέρωσης, τα οποία, από τη μια μέρα στην άλλη, μπορούν να μετατρέψουν τη δημόσια εικόνα του από ήρωα πολέμου σε εγκληματία πολέμου.

Δεν είναι πλέον θέμα συζήτησης ότι ο πόλεμος στο Ιράκ ήταν κατά κύριο λόγο μια ισραηλινή δουλειά (John Mearsheimer and Stephen Walt, The Israel Lobby and US Foreign Policy, 2007).

Το CFR (το οποίο αναφέρω εδώ ως εκπρόσωπο της αμερικανικής ιμπεριαλιστικής σχολής) παρέμεινε συντριπτικά επικριτικό για τον πόλεμο στο Ιράκ, επιθυμώντας οι ιδέες των Νεοσυντηρητικών « να βρίσκονται θαμμένες στην άμμο του Ιράκ» (https://www.cfr.org/blog/neocons-and-zombies) για πάντα.

Όμως είχαν χάσει τον έλεγχο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και έκτοτε δεν τον έχουν ανακτήσει.

Όσο για τον Brzezinski, κατήγγειλε ενώπιον της Γερουσίας «μια ιστορική, στρατηγική και ηθική καταστροφή… που οδηγείται από μανιχαϊστικές παρορμήσεις και αυτοκρατορική ύβρι» (Φεβρουάριος 2007).

Πουθενά δεν είναι πιο εμφανής η απόκλιση των στόχων μεταξύ των Ιμπεριαλιστών του CFR και των κρυπτοσιωνιστών της PNAC όσο στην προσέγγισή τους στη Σαουδική Αραβία, τον στρατηγικό σύμμαχο της Αμερικής στη Μέση Ανατολή από το Σύμφωνο Κουίνσι του Ρούσβελτ.

Εβδομάδες μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου , ο David Wurmser, μέλος της PNAC και συν-συγγραφέας της έκθεσης Clean Break του 1996 προς τον Νετανιάχου, άνοιξε τις εχθροπραξίες στο Weekly Standard με ένα άρθρο με τίτλο «The Saudi Connection», υποστηρίζοντας ότι η βασιλική οικογένεια ήταν πίσω από την επίθεση.[23]

Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο του 2002, το ειδησεογραφικό πρακτορείο άρχισε να αναφέρει τις 28 ανανεωμένες σελίδες της «Κοινής έρευνας για τις κοινοτικές δραστηριότητες πληροφοριών πριν και μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001» που διεξήχθη από τις Επίλεκτες Επιτροπές Πληροφοριών της Γερουσίας και της Βουλής.

Αυτές οι σελίδες, που αποκαλύφθηκαν τελικά το 2016, προσποιήθηκαν ότι έδειχναν ότι ορισμένοι από τους αεροπειρατές, 15 από αυτούς Σαουδάραβες πολίτες, έλαβαν οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη από άτομα που συνδέονται με τη σαουδαραβική κυβέρνηση.

Περιττό να πούμε ότι, δεδομένου ότι κανένας Σαουδάραβας δεν απήγαγε κανένα αεροπλάνο την 11η Σεπτεμβρίου, αυτή η έκθεση είναι τόσο ψεύτικη όσο ολόκληρη η έκθεση της Επιτροπής για την 11η Σεπτεμβρίου.

Αλλά σε αυτή την κατασκευασμένη βάση, ο Richard Perle και ο David Frum μάλωναν στο βιβλίο τους “An End to Evil: How to Win the War on Terror” (2003), ότι «οι Σαουδάραβες πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνουν μέλη στον άξονα του κακού» και εκλιπαρούν τον Πρόεδρο Μπους να «πει την αλήθεια για τη Σαουδική Αραβία», δηλαδή ότι οι Σαουδάραβες πρίγκιπες χρηματοδοτούν την Αλ Κάιντα.[24]

Ο γερουσιαστής Μπομπ Γκράχαμ ήταν ο πιο δραστήριος στα κύρια κανάλια που κατηγόρησαν τον Μπους ότι κάλυψε τη Σαουδική εμπλοκή στην 11η Σεπτεμβρίου λόγω «της ιδιαίτερης προσωπικής φιλίας μεταξύ της [σαουδικής] βασιλικής οικογένειας και των ανώτατων επιπέδων της εθνικής μας κυβέρνησης [εννοώντας τον Πρόεδρο]. ”[25]

Σε αυτήν τη γραμμή επιχειρημάτων, έχετε τώρα βιβλία όπως το “The Stealth Saudi Arabian Takeover of America”. (https://www.amazon.com/Stealth-Saudi-Arabian-Takeover-America-ebook/dp/B07TZNF7K5/ref=sr_1_fkmr0_1?crid=1NK573WKYPFPW&keywords=George+Walters%2C+The+Stealth+Saudi+Arabian+Takeover+of+America%2C+Independantly+Published%2C+2019&qid=1662309475&s=books&sprefix=george+walters%2C+the+stealth+saudi+arabian+takeover+of+america%2C+independantly+published%2C+2019%2Cstripbooks-intl-ship%2C127&sr=1-1-fkmr0)

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ

 

Το μοντέλο σκέψης μου είναι πολύ απλό, το ξέρω.

Στην πραγματικότητα, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ ιμπεριαλιστών και σιωνιστών είναι θολή.

Πάρτε τον Henry Kissinger, για παράδειγμα, πυλώνα του CFR από το 1956, ο οποίος υπηρέτησε ως μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου από το 1977 έως το 1981.

Είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς σε αυτόν τον Ιμπεριαλιστή και τον Σιωνιστή.

Αλλά το γεγονός είναι ότι, μέχρι τη δεκαετία του 1970, οι περισσότεροι Αμερικανοί μεγαλοεβραίοι σαν αυτόν δεν υποστήριζαν άνευ όρων το Ισραήλ.

Η μεταστροφή τους ξεκίνησε το 1967, με την προϋπόθεση ότι οι Ισραηλινοί ηγέτες θα αναγνωρίσουν τον κρίσιμο ρόλο τους και θα σταματήσουν να τους κατηχούν στη μετανάστευση.

Σε αυτή τη νέα κατανόηση του «τι είναι καλό για τους Εβραίους», το Ισραήλ και η Διασπορά ενώθηκαν ξανά σαν ένα κοπάδι ψαριών, γεννώντας αυτό που ο JJ Goldberg αποκάλεσε «οι νέοι Εβραίοι» στην Αμερική ( Jewish Power, 1997).

Είναι η αποστολή του Ισραηλινού Υπουργείου Υποθέσεων Διασποράς να διατηρήσει αυτό το σύμφωνο — και τη δεξαμενή sayanim του Ισραήλ. (https://www.gov.il/en/departments/ministry_of_diaspora/govil-landing-page)

“Στο Υπουργείο Διασποράς έχει ανατεθεί η προώθηση της σύνδεσης μεταξύ του παγκόσμιου Εβραϊσμού και του Κράτους του Ισραήλ, μέσω κοινών δραστηριοτήτων και συνεχούς διαλόγου, αφού η ισραηλινή κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι υπεύθυνη για όλους τους Εβραίους παγκοσμίως, είτε ζουν στο Ισραήλ είτε στη Διασπορά.”

Ο Κίσιντζερ, όπως και τόσοι άλλοι, ακολούθησε την τάση και μετά την 11η Σεπτεμβρίου ευθυγραμμίστηκε με τους νεοσυντηρητικούς, όπως και ο προστατευόμενος του Λ. Πωλ Μπρέμερ.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2002, ο Κίσιντζερ πρότεινε ότι, μετά την επιτυχία της αποστολής τους στο Αφγανιστάν, οι ΗΠΑ θα πρέπει να διατηρήσουν την ορμή εισβάλλοντας στο Ιράκ («επειδή το Αφγανιστάν δεν ήταν αρκετό» , εξήγησε αργότερα (https://www.humiliationstudies.org/documents/DannerHenryKissinger.pdf ).

Η προσπάθειά μου να διακρίνω μεταξύ δύο επιχειρήσεων εντός της 11ης Σεπτεμβρίου μπορεί επίσης να είναι απλοϊκή, ειδικά από τη στιγμή που στο Πεντάγωνο διείσδυσαν σε μεγάλο βαθμό από τους πιο ένθερμους μυστικούς Σιωνιστές.

Ωστόσο, νομίζω ότι έχει την αξία του ως υπόθεση εργασίας, τουλάχιστον για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των «εσωτερικών εργαζομένων» και των «Ισραηλινών εργαζομένων» μεταξύ των αναζητητών της αλήθειας της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η επίθεση στο Πεντάγωνο φαίνεται να είχε προγραμματιστεί στην Ουάσιγκτον, ενώ οι επιθέσεις στο WTC στο Τελ Αβίβ και τη Νέα Υόρκη. Η ψεύτικη επίθεση στο Πεντάγωνο ήταν μια εσωτερική δουλειά, αλλά η «ψυχολογική επιχείρηση» των Δίδυμων Πύργων (https://www.youtube.com/watch?v=WCoKYQFruqs) ήταν ισραηλινή δουλειά.

Δεδομένου ότι η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους έφτασε να ορίσει την 11η Σεπτεμβρίου στη συνείδηση ​​του κοινού, μπορούμε να πούμε ότι το Ισραήλ οργάνωσε την 11η Σεπτεμβρίου, αλλά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι θα μπορούσε να το κάνει ατιμώρητα μόνο με τη σύνδεση σε μια επιχείρηση του Πενταγώνου μικρότερης εμβέλειας.

Το Κράτος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ εκτέλεσε μέρος της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό ήταν το μικρότερο μέρος – αρκετά μεγάλο για να ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ για να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

Γι’ αυτό το «11/9 ήταν μια εσωτερική δουλειά» δεν είναι απλώς μια μισή αλήθεια. Είναι ψέμμα από παράλειψη.

Οι αναζητητές της αλήθειας της 11ης Σεπτεμβρίου που συνεχίζουν να ψέλνουν αυτό το μάντρα και να αναφέρουν την “Επιχείρηση Northwood” αντί για το USS Liberty, παραπλανούν ουσιαστικά τους Αμερικανούς και παρέχουν κάλυψη για το πραγματικό αδίστακτο κράτος της Μέσης Ανατολής.

Δεν συμπεριλαμβάνω σε αυτούς τους επικριτές τους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, πιλότους και λοιπούς της 11ης Σεπτεμβρίου που εκθέτουν τις τεχνικές αδυναμίες της επίσημης θεωρίας συνωμοσίας και απαιτούν νέα έρευνα, χωρίς να ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν ποιος έκανε την 11η Σεπτεμβρίου.

Μιλάω για εκείνους που κουνούν το δάχτυλο αποκλειστικά στην κυβέρνηση Μπους, χωρίς καν να υπαινίσσονται την εξωτερική πίστη των Νεοσυντηρητικών.

Μπορώ να καταλάβω τη λογική του να ταΐζουμε τους Αμερικανούς την αλήθεια λίγο τη φορά, αλλά τι νόημα έχει να τους σερβίρω το ίδιο κουρελιασμένο κομμάτι για 21 χρόνια; Γιατί να συνεχίσετε να εστιάζετε στη γωνία «εσωτερικής δουλειά», όταν η μεγαλύτερη εικόνα έχει πολύ πιο νόημα;

Τώρα, είναι καλή στρατηγική για τις εχθρικές χώρες της αμερικανικής αυτοκρατορίας του ΝΑΤΟ να αρχίσουν να αποκαλούν την 11η Σεπτεμβρίου «εσωτερική δουλειά» στον πόλεμο πληροφοριών τους, όπως θα κάνουν όλο και περισσότερο η Ρωσσία, η Κίνα, το Ιράν και άλλοι.

Πριν από ένα χρόνο, για παράδειγμα, το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti δημοσίευσε μια ανάλυση της 11ης Σεπτεμβρίου από τη σταρ δημοσιογράφου Viktoria Nikiforova, με τίτλο «Οι ΗΠΑ αρνούνται να αποκαλύψουν το μυστικό της 11ης Σεπτεμβρίου» (μετάφραση εδώ) και συμπεριλαμβανομένων των εξής: «Εμπειρογνώμονες στο Πανεπιστήμιο της Αλάσκας στο Fairbanks υπολόγισαν ότι η πυρκαγιά δεν θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευση του τρίτου ουρανοξύστη, ο οποίος παραδόξως σπάνια αναφέρεται από τα κύρια μέσα ενημέρωσης».

Μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα από τα ίδια αυτόν τον μήνα.

Αλλά οι Αμερικανοί βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική θέση: αν νοιάζονται για το μέλλον τους, πρέπει να αρχίσουν να ονομάζουν τον πραγματικό τους εχθρό.

Το να ονομάσουμε τους Neocons για αυτό που πραγματικά είναι είναι μια καλή αρχή.

Όταν μιλούσε σε εβραϊκό κοινό, ο μέντοράς τους Leo Strauss δεν εξέφρασε καμία ανησυχία για τις ΗΠΑ εκτός από το τι μπορούν να κάνουν για να προωθήσουν το παγκόσμιο πεπρωμένο των Εβραίων, γιατί, είπε, «από πολύ, πολύ νωρίς, το κύριο θέμα των προβληματισμών μου ήταν ήταν αυτό που ονομάζεται «Εβραϊκό ζήτημα»» (δείτε το άρθρο μου «Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ένα πραξικόπημα του Strauss »).

Ο Strauss δεν σκόπευε να δημοσιευτεί αυτή η διάλεξη, αλλά είναι.

Γιατί τότε οι περισσότεροι αληθοφανείς της 11ης Σεπτεμβρίου συνεχίζουν να βασίζονται σε βιβλία με τίτλους όπως ο “Leo Strauss and the Politics of American Empire” ή ο “Leo Strauss and the American Right” ή ο” Leo Strauss and Anglo-American Democracy?”

Ας το πούμε ξανά και ξανά: οι Νεοσυντηρητικοί του δόγματος Strauss είναι κρυπτοσιωνιστές προδότες που έκαναν την 11η Σεπτεμβρίου για να σύρουν την Αμερική σε πολέμους αντιπροσώπων για το Ισραήλ.

Ας είμαστε ειλικρινείς: όσοι αρνούνται να συζητήσουν, ή ακόμα και να σκέφτονται την εμπλοκή του Ισραήλ στην 11η Σεπτεμβρίου, το κάνουν για τον ίδιο λόγο που οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν να κατηγορήσουν το Ισραήλ, ανεξάρτητα από το πόσα εγκλήματα διαπράττει το Ισραήλ.

ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ: «οὐδεὶς μέντοι παῤῥησίᾳ ἐλάλει περὶ αὐτοῦ διὰ τὸν φόβον τῶν Ἰουδαίων. (Ιω. 7,13)

Ο φόβος για τους Εβραίους είναι θεμιτός, αλλά δεν πρέπει να συγχέεται με την αγάπη για την αλήθεια.

Ο φόβος για τους Εβραίους, θυμηθείτε, είναι το αίσιο τέλος του Βιβλίου της Εσθήρ, αφού οι Εβραίοι της Περσίας έσφαξαν προληπτικά τους εχθρούς τους (σύμφωνα με την αρχή «σηκωθείτε και σκοτώστε πρώτα» ): «Υπήρχε χαρά και αγαλλίαση μεταξύ των Εβραίων, με το γλέντι και τις γιορτές.

Από τον πληθυσμό της χώρας πολλοί έγιναν Εβραίοι, αφού τώρα οι Εβραίοι φοβήθηκαν» (8:17).

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ (!!!!!!!) ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥΡΙΜ.

Και όπως σημείωσε ο Kevin Barrett , «ΤΟ PURIM ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΩΣ Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΣΘΗΡ, η οποία ΑΠΕΚΡΥΨΕ την ΕΒΡΑΪΚΗ της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ για να αποπλανήσει τον Βασιλιά της Περσίας, και στη συνέχεια τον ξεγέλασε πονηρά να σφάξει 75.000 ανθρώπους που θεωρούνται «εχθροί των Εβραίων».

Αυτή είναι η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ της 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ : όπως ο ίδιος ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.

Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΚΗ.

Θα αφήσω την τελευταία λέξη στον πρώτο που είπε την αλήθεια για την 11η Σεπτεμβρίου:[26]

Έχω ήδη πει ότι δεν εμπλέκομαι στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες…

Δεν γνώριζα για αυτές τις επιθέσεις, ούτε θεωρώ τη δολοφονία αθώων γυναικών, παιδιών και άλλων ανθρώπων ως μια αξιόλογη πράξη. …

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τους δράστες αυτών των επιθέσεων ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ.

…άτομα που θέλουν να κάνουν τον παρόντα αιώνα ως αιώνα σύγκρουσης μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού…

Έχω ήδη πει ότι δεν είμαστε εχθρικοί προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είμαστε ενάντια στο σύστημα.

Αυτό το σύστημα ελέγχει πλήρως τους Αμερικανοεβραίους, των οποίων η πρώτη προτεραιότητα είναι το Ισραήλ, όχι οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Απλώς, ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι ο ίδιος ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ …
Άρα, η τιμωρία πρέπει να φτάσει στο Ισραήλ.”

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Εδώ είναι ένα πρόσθετο αποδεικτικό στοιχείο του σεναρίου της προδοσίας. Το καλοκαίρι του 2001, η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών εξέδωσε μια έκθεση που αποκαλύφθηκε στο κοινό από το περιοδικό Intelligence Online τον Μάρτιο του 2002.

Σύμφωνα με αυτήν την έκθεση, 140 Ισραηλινοί κατάσκοποι, ηλικίας 20 έως 30 ετών, είχαν συλληφθεί μεταξύ Μαρτίου 2001 και 11ης Σεπτεμβρίου . Σύμφωνα με την έκθεση της DEA, «η περιοχή του Χόλλυγουντ της Φλόριντα φαίνεται να είναι κεντρικό σημείο για αυτά τα άτομα».

Περισσότεροι από 30 από τους 140 Ισραηλινούς κατασκόπους που εντοπίστηκαν πριν από την 11η Σεπτεμβρίου διέμεναν μέσα ή κοντά στο Χόλλυγουντ της Φλόριντα.

Κατά μια απίστευτη σύμπτωση, αυτή η γεωγραφική περιοχή είναι επίσης όπου είχαν συγκεντρωθεί 14 από τους 19 φερόμενους ισλαμιστές αεροπειρατές.

Αυτό επεσήμανε για πρώτη φορά ο Justin Raimondo στο The Terror Enigma: 9/11 and the Israeli Connection (iUniversal, 2003, σελ. 3).

Τα ονόματα των αεροπειρατών και η κατοικία τους εκείνη τη στιγμή μπορούν να ελεγχθούν σε αυτήν τη σελίδα του FBI: https://archives.fbi.gov/archives/news/pressrel/press-releases/fbi-announces-list-of-19-hijackers
(https://archives.fbi.gov/archives/news/pressrel/press-releases/fbi-announces-list-of-19-hijackers)

Τώρα εδώ είναι μια ακόμη πιο εκπληκτική σύμπτωση: αποδεικνύεται ότι οι μόνοι αεροπειρατές που δεν ήταν μέρος εκείνων που διέμεναν κοντά στο κύκλωμα κατασκοπείας του Ισραήλ ήταν εκείνοι του AA77, του αεροπλάνου του Πενταγώνου.

Αυτή είναι μια τόσο ξεκάθαρη ένδειξη όσο μπορούμε να καταλάβουμε ότι η πλήρης ΛΙΣΤΑ των ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΙΣ: οι ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ των 14 «πειρατών» των AA11, UA175 και UA93 είχαν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ.

Προστέθηκαν στη λίστα που είχαν ήδη ετοιμάσει οι συνωμότες του Πενταγώνου, που περιελάμβανε μόνο τους 5 αεροπειρατές του AA77.

(φωτό των αεροπειρατών της 11ης Σεπτεμβρίου)

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

[1] Rowan Scarborough, “U.S. troops would enforce peace Under Army study”, The Washington Times, Sept 10, 2001, http://www.washingtontimes.com/news/2001/sep/10/20010910-025319-6906r/

[2] Michael Collins Piper, False Flag: Template for Terror, American Free Press, 2013, pp. 86-87.

[3] Michael Collins Piper, False Flag, op. cit., p. 17.

[4] David Shipler, “Terrorist Plots, Hatched by the F.B.I.”, New York Times, Sunday Review, April 28, 2012, http://www.nytimes.com/2012/04/29/opinion/sunday/terrorist-plots-helped-along-by-the-fbi.html?_r=2&. See also Abby Goodnough, “Man is Held in a Plan to Bomb Washington”, New York Times, September 28, 2001, http://www.nytimes.com/2011/09/29/us/massachusetts-man-accused-of-plotting-to-bomb-washington.html?_r=1&pagewanted=all

[5] http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2012/03/30/97001-20120330FILWWW00344-toulouse-la-france-traumatisee-sarkozy.php

[6] Nick Kollerstrom, Who did 9/11, New Alchemy Press, 2021, p. 2.

[7] Sara Leibovich-Dar, “Up in Smoke,” Haaretz, November 21, 2001, http://www.haaretz.com/2001-11-21/ty-article/up-in-smoke/0000017f-dc11-d856-a37f-fdd16fb20000

[8] Transcript on transcripts.cnn.com/show/gb/date/2006-11-23/segment/01

[9] Stephanie Armour, “Firms realize workplaces will never be the same”, USA Today, September 17, 2001, usatoday30.usatoday.com/money/general/2001-09-17-workplace-changes.htm

[10] The link between UA93 and Israel would include evidence suggesting that alleged pilot hijacker Ziad Jarrah was a Deep Cover Operative for Israel, as explained here: israeli-connections-to-911.com/2015/09/06/part-3-8/

[11] “[The American public] supported America’s engagement to World War II largely because of the shock effect of the Japanese attack on Pearl Harbor” (Zbigniew Brzezinski, The Grand Chessboard, Basic Books, 1997, p. 24).

[12] As drawn by the London Times and certified by Donald Rumsfeld, who added on Meet the Press (NBC), December 2, 2001, “And there is not one of those, there are many of those.” Watch on YouTube, “Ben Laden’s Cave according to Rumsfeld,” http://www.youtube.com/watch?v=FGhGHxw0mSo Cave according to Rumsfeld”be, “sky Institute:

[13] Griffin, 9/11 Contradictions, op. cit., p. 22-30, filmed on YouTube, “Cheney gave Stand Down Order”: http://www.youtube.com/watch?v=QlM8Sui6-X0

[14] Julian Borger, “Blogger bares Rumsfeld’s post 9/11 orders”, The Gardian, February 24, 2006, http://www.guardian.co.uk/world/2006/feb/24/freedomofinformation.september11

[15] Bernard Lewis, What Went Wrong? The Clash between Islam and Modernity in the Middle East, Harper Perennial, 2003.

[16] Stephen Sniegoski, The Transparent Cabal: The Neoconservative Agenda, War in the Middle East, and the National Interest of Israel, Enigma Edition, 2008, p. 144.

[17] Gary Leupp, “Richard Perle’s Bombshell in Milan”, Conterpunch, September 10, 2002, http://www.counterpunch.org/2002/09/10/richard-perle-s-bombshell-in-milan/

[18] Lynne Tuohy and Jack Dolan, “Turmoil in a Perilous Place”, December 19, 2001, s3.amazonaws.com/911timeline/2001/hartfordcourant121901.html, and “Anthrax Missing From Army Lab,” January 20, 2002, http://www.ph.ucla.edu/EPI/bioter/anthraxmissingarmylab.html

[19] http://www.presidentialrhetoric.com/speeches/10.7.02.html, Sniegoski, Transparent Cabal, op. cit., p. 155.

[20] According to his biographer Karen DeYoung, as quoted by Sniegoski, Transparent Cabal, op. cit., p. 183.

[21] Sniegoski, Transparent Cabal, op. cit., p. 183.

[22] Steven Weisman, “Powell Calls His U.N. Speech a Lasting Blot on His Record”, New York Times, September 9, 2005, http://www.nytimes.com/2005/09/09/politics/09powell.html

[23] “The Saudi Connection: Osama bin Laden’s a lot closer to the Saudi royal family than you think,”

The Weekly Standard, October 29, 2001. This article is now unavailable on the Internet but is mentioned here: https://www.washingtonexaminer.com/weekly-standard/the-saudi-connection-15045#!

[24] Sniegoski, Transparent Cabal, op. cit., p. 204.

[25] Bob Graham, Intelligence Matters: The CIA, the FBI, Saudi Arabia, and the Failure of America’s War on Terror, Random House, 2004; “Saudi Arabia: Friend or Foe?” The Daily Beast, July 11, 2011, http://www.thedailybeast.com/articles/2011/07/11/saudi-arabia-fried-or-foe-asks-senator-bob-graham.html

[26] Interview with the Pakistani newspaper Daily Ummat, translated by BBC World Monitoring Service, on http://www.globalresearch.ca/interview-with-osama-bin-laden-denies-his-involvement-in-9-11/24697 ; also in Webster Griffin Tarpley, 9/11 Synthetic Terror Made in USA, Progressive Press, 2008, p. 136-8.

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 812


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα