ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΣΟΚ: Η Κίνα κυκλοφόρησε άλλο ένα βιολογικό όπλο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων… έναν ιό αιμορραγικού πυρετού… παρακάτω διατροφικές πληροφορίες σχετικά με το τί μπορεί να μπλοκάρει τον ιό στο αίμα σας

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΣΟΚ: Η Κίνα κυκλοφόρησε άλλο ένα βιολογικό όπλο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων… έναν ιό αιμορραγικού πυρετού… παρακάτω διατροφικές πληροφορίες σχετικά με το τί μπορεί να μπλοκάρει τον ιό στο αίμα σας

18 Φεβρουαρίου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,344
Μοίρασέ το

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΚΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

 

Πριν προφτάσουμε να πούμε “Δόξα τω Θεώ”, θα πούμε το … “ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ”…

Δεν τους βγήκε όσο ήθελαν με τον ψευτογιό και προχωρούν σε άλλες σατανικές επιλογές βιολογικών όπλων…

Μας βλέπω να παίρνουμε σύντομα τα βουνά… “ποιά βουνά”, θα μου πείτε, αφού το Κούλι τα έχει κάψει σχεδόν όλα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Σε μια συνέντευξη-βόμβα με τον JD Rucker (βλ. παρακάτω), η πρώην ιολόγος από το Χονγκ Κονγκ και πληροφοριοδότης του ΚΚΚ Δρ. Li-Meng Yan — η οποία είχε δίκιο από παλιά σχετικά με την προέλευση του SARS-CoV-2 και την έρευνα κέρδους λειτουργίας — ισχυρίστηκε δημόσια ότι το ΚΚΚ και η PLA απελευθερώνουν ένα νέο, κατασκευασμένο βιολογικό όπλο σε αθλητές και συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Αυτή η σκόπιμη απελευθέρωση, λέει ο Δρ Yan, είναι προγραμματισμένη να μολύνει συμμετέχοντες από δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταφέρουν εν αγνοία τους αιμορραγικό πυρετό στις χώρες καταγωγής τους, εξαπολύοντας ένα άλλο κύμα παγκόσμιας πανδημίας.

Μεταβείτε στο σημείο 42:00 στο παρακάτω βίντεο από τον JD Rucker, το οποίο φιλοξενήθηκε τόσο στο Rumble όσο και στο Brighteon , για να ακούσετε την Yan να το εξηγεί λεπτομερώς. Ο JD Rucker βρίσκεται στο Substack.com

(διάρκεια 54:24)

H Δρ Yan το εξήγησε επίσης σε ένα δημόσιο tweet ως εξής:

 

Σύμφωνα με το Creative Destruction Media: “Αξιόπιστες πηγές ενημέρωσαν το CDMedia ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, εξαπέλυσαν έναν άλλο ιό στους δικούς τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, προκειμένου οι αθλητές και οι διπλωμάτες να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και να μολύνουν τον υπόλοιπο κόσμο, ιδιαίτερα τη Δύση”.

Το CDM εξηγεί επίσης πώς ο ιός έχει σχεδιαστεί για να παρατείνει τον χρόνο επώασης για μέγιστο παγκόσμιο αντίκτυπο:

Ο ιός έχει αλλοιωθεί μέσα σε ένα εργαστήριο για να κάνει την ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΩΑΣΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ, εικάζεται σε 3-4 εβδομάδες, προκειμένου να επιτραπεί στους επισκέπτες στο Πεκίνο να επιστρέψουν στις πατρίδες τους χωρίς συμπτώματα κατά τη μεταφορά…

Ο ιός λέγεται ότι είναι εξαιρετικά μεταδοτικός, και προκαλεί αιμορραγία μέσω πολλαπλών στομίων του σώματος, ακόμη και του δέρματος.

ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΜΥΕΛΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ “ΑΝΤΙΔΟΤΟ” ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ

Αυτό που είναι συναρπαστικό εδώ είναι ότι, σύμφωνα με την Δρ Yan, το ΚΚΚ γνωρίζει ήδη ένα αντίδοτο στο νέο βιολογικό όπλο του αιμορραγικού πυρετού και συσσωρεύουν ενεργά το φάρμακο Johnson & Johnson που εξυπηρετεί αυτή τη λειτουργία.

Σύμφωνα με πηγές της Δρ Yan , το φάρμακο είναι γνωστό ως Darzalex (daratumumab) και είναι πολύ ακριβό και κάπως ασυνήθιστο. Δεν έχει την ευρεία διαθεσιμότητα της ιβερμεκτίνης.

Το φάρμακο λειτουργεί στοχεύοντας τη γλυκοπρωτεΐνη CD38 η οποία υπερεκφράζεται σε ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα.

Πιστεύεται ότι το κατασκευασμένο βιολογικό όπλο αιμορραγικού πυρετού προκαλεί ένα παλιρροϊκό κύμα παραγωγής CD38 στο σώμα, παρεμποδίζοντας τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και προκαλώντας αιφνίδιο κυτταρικό θάνατο (μεταξύ άλλων προβλημάτων).

Από τη σελίδα Science Direct στο CD38 :

Το CD38 είναι γλυκοπρωτεΐνη μεμβράνης τύπου II που παίζει ρόλο στην κυτταρική προσκόλληση, μετανάστευση και μεταγωγή σήματος.

Επιπλέον, το CD38 είναι ένα εκτοένζυμο που εμπλέκεται στη δημιουργία νουκλεοτιδικών μεταβολιτών, όπως η ADP-Ribose (Lee, 2006).

Η έκφραση του CD38 ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ανθρώπινα πλασματοκύτταρα και ιδιαίτερα στα κύτταρα ΜΜ.

Από τον ιστότοπο NIH / PubMed, ακολουθεί μια μελέτη που περιγράφει πώς το φάρμακο J&J στοχεύει τη γλυκοπρωτεΐνη CD38 και θεραπεύει τον καρκίνο του πολλαπλού μυελώματος:

Το Daratumumab είναι ένα ανθρώπινο μονοκλωνικό αντίσωμα που στοχεύει το CD38, μια πρωτεΐνη κυτταρικής επιφάνειας που υπερεκφράζεται σε κύτταρα πολλαπλού μυελώματος (MM).

Προκλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η δαρατουμουμάμπη προκαλεί θάνατο κυττάρων ΜΜ μέσω πολλών μηχανισμών, όπως η εξαρτώμενη από το συμπλήρωμα κυτταροτοξικότητα (CDC), η εξαρτώμενη από αντισώματα κυτταροτοξικότητα (ADCC), η εξαρτώμενη από αντισώματα κυτταρική φαγοκυττάρωση (ADCP) και η απόπτωση.

 

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ CD38 ΚΑΙ NAD+

 

Αν και αυτό είναι μια απλοποίηση, υπάρχει μια σχέση σε κάθε ανθρώπινο σώμα μεταξύ του CD38 – της “κακής” πρωτεΐνης – και του NAD+ – του “καλού” μορίου. Το NAD+ σημαίνει δινουκλεοτίδιο νικοτιναμίδης αδενίνης.

Για να το θέσω απλά, όταν τα επίπεδα NAD+ είναι πολύ χαμηλά, προκαλείται υπερέκφραση του CD38. Τα υψηλότερα επίπεδα CD38 οδηγούν σε φλεγμονή και κυτταρικές δυσλειτουργίες, ενώ καταστέλλουν επίσης το NAD+, οδηγώντας σε μια αυτοενισχυόμενη σπείρα σε φλεγμονή, γήρανση, έλλειψη κυτταρικής ενέργειας και άλλα προβλήματα υγείας.

Ο Δρ JE Williams, γιατρός συμπληρωματικής ιατρικής και αντιγηραντικής, έχει ένα εξαιρετικό άρθρο που εξηγεί τη δυναμική όλων αυτών. Ονομάζεται, ” Πώς να φτάσετε τα 100 χρόνια ζωής με το NAD+ “.

Καλύπτω το άρθρο και τις συστάσεις του λεπτομερώς στο σημερινό podcast της Ενημέρωσης Κατάστασης (παρακάτω).

ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΟΚΥΑΝΙΝΩΝ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

Μία από τις βασικές στρατηγικές που αποκαλύπτει ο Δρ. Williams είναι ο τρόπος καταστολής της παραγωγής CD38 χρησιμοποιώντας ανθοκυανίνες, οι οποίες είναι μόρια μελάγχρωσης που βρίσκονται σε τρόφιμα και βότανα.

Όταν κοιτάμε φρέσκα προϊόντα και φυτά, σχεδόν κάθε φυτό με σκούρο κόκκινο, σκούρο μπλε ή μαύρο χρώμα είναι γεμάτο με ανθοκυανίνες, οι οποίες ανήκουν σε μια κατηγορία λειτουργικών φυτικών μορίων γνωστών ως φλαβονοειδή .

Το μαύρο ρεύμα, τα βατόμουρα, τα σμέουρα, τα βατόμουρα, το κόκκινο λάχανο, το μωβ καλαμπόκι και άλλα παρόμοια φυτά με έντονη χρωματική χρώση είναι όλα λειτουργικά, φαρμακευτικά φυτά.

Όπως επισημαίνω στο podcast μου παρακάτω – το οποίο είναι πραγματικά ένα από τα πιο σημαντικά που έχω δημοσιεύσει ποτέ – μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε τις δικές σας ανθοκυανίνες χρησιμοποιώντας συστήματα υδροπονικής καλλιέργειας εκτός δικτύου, μη ηλεκτρικά που δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρισμό ή κινούμενα μέρη.

Φυτεύοντας απλώς κόκκινο λάχανο, κόκκινο μαρούλι, μελιτζάνα ή άλλα είδη φρούτων ή λαχανικών, θα επωφεληθείτε από την παραγωγή ανθοκυανινών από τη Μητέρα Φύση, τις οποίες μπορείτε να φάτε ως φυσικό φάρμακο (ας είναι η τροφή σας το φάρμακό σας).

Θεωρητικά – αν και αυτό δεν έχει ακόμη αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές – μια υψηλή πρόσληψη φυσικών φυτικών ανθοκυανινών θα μπορούσε να σταματήσει την υπερέκφραση του CD38 κατά την έκθεση σε ιό αιμορραγικού πυρετού ή επίθεση νανοσωματιδίων, αποτρέποντας έτσι τον θάνατο.

Αυτή είναι μια λειτουργική θεωρία, αλλά είναι μια εύλογη θεωρία που έχει τις ρίζες της στη διατροφική επιστήμη.

Σημειωτέον, δεν υπάρχει αρνητικό στοιχείο στην κατανάλωση περισσότερων ανθοκυανινών , καθώς είναι ευρέως τεκμηριωμένο ότι βοηθούν στην πρόληψη της φλεγμονής, του καρκίνου, των νευροεκφυλιστικών διαταραχών και πολλών άλλων ασθενειών ή καταστάσεων υγείας.

Επομένως, δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα στη στρατηγική της σκόπιμης κατανάλωσης περισσότερων POC (Plants of Color) ως στρατηγική προφυλακτικής (πρόληψης) ενάντια στην πιθανότητα έκθεσης στο νέο βιολογικό όπλο της Κίνας.

Εκτός από τις ανθοκυανίνες που προέρχονται από κοινές τροφές, ο Δρ Ουίλιαμς προτείνει ορισμένα άλλα μόρια φυτικής προέλευσης που μπορεί να είναι χρήσιμα στην καταστολή των επιπέδων CD38 στο σώμα:

Η ταξιφολίνη είναι το φλαβονοειδές αντιοξειδωτικό διυδροκερκετίνη. Αναστέλλει τα καρκινικά κύτταρα, μειώνει τη φλεγμονή και είναι χρήσιμο στη θεραπεία καρδιαγγειακών και χρόνιων ηπατικών παθήσεων.

Η απιγενίνη είναι επίσης ένα φλαβονοειδές αντιοξειδωτικό. Η απιγενίνη διαπερνά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό για να μειώσει τη φλεγμονή, να βελτιώσει τη λειτουργία των κυττάρων, να ενισχύσει την υγεία του εγκεφάλου και να έχει αντικαρκινικές επιδράσεις.

Η λουτεολίνη είναι ένα άλλο φλαβονοειδές που βρίσκεται σε φυτά και φαρμακευτικά βότανα. Μειώνει τη φλεγμονή, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και ρυθμίζει τον μεταβολισμό των οιστρογόνων.

Η καλλιστεφίνη είναι η ανθοκυανίνη, ένας τύπος φλαβονοειδούς που κάνει τα τρόφιμα σκούρα μπλε, όπως τα βατόμουρα και τα οινοποιήσιμα σταφύλια. Και, τα ρόδια είναι καλές πηγές καλιστεφίνης.

Η κουρομανίνη είναι μια ανθοκυανίνη που βρίσκεται στα φύλλα μουριάς, στο χρυσάνθεμο, στον ιβίσκο, στη μαύρη σταφίδα, στα κόκκινα σμέουρα, στα λίτσι και στο περουβιανό μωβ καλαμπόκι.

Όπως σημειώνω στο podcast μου παρακάτω, όλα αυτά μπορούν να αποκτηθούν με το χυμό φρέσκων φρούτων και λαχανικών και την κατανάλωση αυτών των ωμών, ζωντανών χυμών. Να θυμάστε ότι το μαγείρεμα των ανθοκυανινών μπορεί να αποικοδομήσει / καταστρέψει αυτά τα ευαίσθητα μόρια, επομένως αυτά πρέπει συνήθως να καταναλώνονται στην ακατέργαστη μορφή τους. Αυτό είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα ενός τρόπου ζωής με ωμή τροφή (δηλαδή ο David Wolfe, ειδικός στα ωμά τρόφιμα, έχει περάσει δεκαετίες διδάσκοντας στους ανθρώπους αυτά τα οφέλη και έχει δίκιο).

Σημειώστε ότι οι ανθοκυανίνες υπάρχουν επίσης στα μούρα acai και σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες μούρων. Σχετικά μόρια γνωστά ως φυκοκυανίνες βρίσκονται σε τεράστιες ποσότητες σε ορισμένα είδη μικροφυκών όπως η σπιρουλίνα.

Η εταιρεία με έδρα τη Χαβάη, γνωστή ως “Cyanotech” – η οποία προμηθεύει ασταξανθίνη και σπιρουλίνα στη βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής – βασίζεται στην πολύ υψηλή παρουσία φυκοκυανινών στη σπιρουλίνα. (Πριν από πολλά χρόνια περιηγήθηκα στις εγκαταστάσεις της Cyanotech και είδα το εργαστήριό τους όπου εξήγαγαν τις φυκοκυανίνες για να φτιάξουν ιατρικές βαφές που χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές ιατρικής απεικόνισης.)

Η λέξη ρίζα “κυανό” αναφέρεται στο γαλαζωπό χρώμα. Έτσι η λέξη “ανθοκυανίνες” βασίζεται στην ιδέα των μορίων του μπλε χρώματος. Το χρώμα υποδηλώνει πολλά πράγματα για τη λειτουργική του χρήση στην ανθρώπινη υγεία.

Αν θέλετε να διαβάσετε όλα αυτά, ακολουθεί ένα επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύτηκε το 2017 και μεταφέρθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής:

 

Ανθοκυανιδίνες και ανθοκυανίνες: έγχρωμες χρωστικές ως τρόφιμα, φαρμακευτικά συστατικά και τα πιθανά οφέλη για την υγεία .

Από την περίληψη της μελέτης:

Οι ανθοκυανίνες είναι έγχρωμες υδατοδιαλυτές χρωστικές που ανήκουν στη φαινολική ομάδα.

Οι χρωστικές είναι σε γλυκοζυλιωμένες μορφές.

Οι ανθοκυανίνες που είναι υπεύθυνες για τα χρώματα, κόκκινο, μωβ και μπλε, βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά.

Τα μούρα, οι σταφίδες, τα σταφύλια και ορισμένα τροπικά φρούτα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ανθοκυανίνες.

Τα φυλλώδη λαχανικά, οι κόκκοι, οι ρίζες και οι κόνδυλοι με κόκκινο έως μωβ μπλε χρώμα είναι τα βρώσιμα λαχανικά που περιέχουν υψηλό επίπεδο ανθοκυανινών.

Μεταξύ των χρωστικών ανθοκυανίνης, η κυανιδίνη-3-γλυκοσίδη είναι η κύρια ανθοκυανίνη που βρίσκεται στα περισσότερα φυτά.

Εκτός από τη χρήση ανθοκυανιδινών και ανθοκυανινών ως φυσικών χρωστικών, αυτές οι έγχρωμες χρωστικές είναι πιθανά φαρμακευτικά συστατικά που δίνουν διάφορα ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία.

Επιστημονικές μελέτες, όπως μελέτες κυτταροκαλλιέργειας, ζωικά μοντέλα και κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, δείχνουν ότι οι ανθοκυανιδίνες και οι ανθοκυανίνες έχουν αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, βελτιώνουν την οπτική και νευρολογική υγεία και προστατεύουν από διάφορες μη μεταδοτικές ασθένειες.

Αυτές οι μελέτες αποδίδουν τις επιπτώσεις στην υγεία των ανθοκυανιδινών και ανθοκυανινών, οι οποίες οφείλονται στις ισχυρές αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.

Διαφορετικοί μηχανισμοί και οδοί εμπλέκονται στις προστατευτικές επιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της οδού δέσμευσης ελεύθερων ριζών, της οδού κυκλοοξυγενάσης, της οδού κινάσης πρωτεΐνης που ενεργοποιείται από μιτογόνο και της σηματοδότησης των φλεγμονωδών κυτοκινών.

Σημειώστε ότι όλα αυτά τα μόρια είναι υδατοδιαλυτά , που σημαίνει ότι εάν είστε αφυδατωμένοι ή δεν έχετε καλό μεταβολισμό κυτταρικής ενυδάτωσης, το σώμα σας δεν θα μπορεί να διανείμει αυτά τα μόρια εκεί που χρειάζονται.

Η σωστή ενυδάτωση είναι κρίσιμη για την κατανομή αυτών των λειτουργικών μορίων σε όλο το σώμα σας.

Πρόσφατα πήρα συνέντευξη από τους ιδρυτές της Energized Health, John και Chelsea Jubilee, οι οποίοι είναι ειδικοί στην κυτταρική ενυδάτωση και έχουν ένα πρόγραμμα καθοδήγησης υγείας που διδάσκει στους ανθρώπους πώς να βελτιώσουν δραματικά την ενδοκυτταρική ενυδάτωση.

Μπορείτε να δείτε αυτή τη συνέντευξη βίντεο σε αυτόν τον σύνδεσμο. (Αποποίηση ευθύνης: Η Energized Health είναι χορηγός του Brighteon.TV )

Brighteon.com/afa7fb73-a9fe-4b77-9434-13b9242c477d

Αυτό το επιστημονικό άρθρο παραπάνω απαριθμεί επίσης την περιεκτικότητα σε ανθοκυανίνες σε κοινά τρόφιμα, κυρίως φρούτα:

 

Τύποι ανθοκυανίνης και ανθοκυανιδίνης στα φρούτα:

 

Μούρο Acai (Euterpe oleracea Martius) – ολόκληρα φρούτα [43]
cya-3-glu, cyan-3-rut, del-3-gal, del-3-glu, del-3-rut , peo-3-glu

Μούρο (Berberis lycium Royle) – ολόκληρα φρούτα [44]
cya-3,5-dihex, cya-3-gal, cya-3-glu, cya-3-lat, cya-3-rut, del-3-glu, mal-3,5-dihex, pel-3,5-diglu, pel-3-pentoxilhex, pel-3-rut, pel-hex, peo-3-rut

Μύρτιλλο (Vaccinium myrtillus L.) – ολόκληρος καρπός [45]
cy-3-ara, cya-3-gal, cya-3-glu, del-3-ara, del-3-glu, del-3-gal, mal -3-ara, mal-3-gal, mal-3-glu, peo-3-ara, peo-3-gal, peo-3-glu, pet-3-ara, pet-3-gal, pet-3 -glu

Βατόμουρο (Rubus fruticosus L.) – ολόκληρα φρούτα [46,47]
cya-3-glu, cya-3-rutl del, mal, pel, pel-3-glu, peo

Μαύρο φραγκοστάφυλο (Ribes nigrum L.) – ολόκληρα φρούτα [46]
cya-3-glu, cya-3-rut, del-3-glu, del-3-rut

Μύρτιλο (V. corymbosum L.) – ολόκληρος καρπός [46]
cya-3-ara, cya-3-gal, cya-3-glu, del-3-ara, del-3-gal, del-3-glu, mal-3-ara, mal-3-gal, mal-3-glu, peo-3-gal, peo-3-glu, pet-3-ara, pet-3-gal, pet-3-glu

…. η λίστα συνεχίζεται στη διεύθυνση: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC5613902/

Δημοσιεύουμε επίσης άρθρα σχετικά με τα λειτουργικά φυτοθρεπτικά συστατικά στο Phytonutrients.news

Η ΟΥΣΙΑ : ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΚΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Εάν η Δρ Yan έχει δίκιο, ο κόσμος μας πρόκειται να υποβληθεί σε κάτι παρόμοιο με το “COVID 2.0” — αλλά ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΚΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Covid, δεν υπάρχει κανένα απλό, χαμηλού κόστους, ευρέως διαθέσιμο φάρμακο για το οποίο γνωρίζουμε ότι θα αποτρέψει το 80% των θανάτων (ή ακόμα και κοντά σε αυτό).

Η ιβερμεκτίνη έχει σώσει αμέτρητες ζωές στο πλαίσιο του Covid, αλλά η ιβερμεκτίνη δεν είναι αποτελεσματική κατά του αιμορραγικού πυρετού (τουλάχιστον όχι αυτό που γνωρίζουμε).

Αυτό υπογραμμίζει τη σημασία της διατροφικής ετοιμότητας — προετοιμασία του εδάφους του σώματός σας για μια επίθεση επιθετικών, θανατηφόρων νανοσωματιδίων ή στελεχών “ιών” που προφανώς αναπτύσσονται κατά της ανθρωπότητας σε μια κλιμάκωση του παγκόσμιου πολέμου κατά της ανθρώπινης φυλής .

Με τον Covid, εκείνοι που πέθαναν πιο γρήγορα ήταν εκείνοι με παράγοντες συννοσηρότητας όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτης και αναπνευστικές παθήσεις.

Όσον αφορά τις κρίσεις αιμορραγικού πυρετού, μπορεί να αποδειχθεί ότι όσοι έχουν κακή διατροφή και ζουν με επεξεργασμένα τρόφιμα που δεν έχουν θρεπτικά συστατικά μπορεί να είναι οι πιο ευάλωτοι.

Δείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες στο σημερινό ισχυρό, γεμάτο πληροφορίες podcast εδώ:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Join the free NaturalNews.com email newsletter to stay alerted about new, upcoming audiobooks that you can download for free.

Download my current audiobooks — including Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide and The Contagious Mind — at:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

 

Brighteon.com/afa7fb73-a9fe-4b77-9434-13b9242c477d

Brighteon.com/afa7fb73-a9fe-4b77-9434-13b9242c477d

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,344


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα