ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΙΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΧΙΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ “ΟΜΙΚΡΟΝ”;

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΙΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΧΙΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ “ΟΜΙΚΡΟΝ”;

20 Οκτωβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:820
Μοίρασέ το

 

 

Αλλά πραγματικά, ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Sars-Cov-2 ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΟΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.

 

Μετάφραση blümlifee

Alex Berenson

Τις τελευταίες 48 ώρες, οι άνθρωποι κραυγάζουν την είδηση ​​ότι οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βοστώνης κόλλησαν την ακίδα Omicron στον αρχικό ιό Sars-Cov-2 –

και ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΝΑ ΙΟ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 80% ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ –

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.

ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.

Διάβασα την έρευνα. (https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.512134v1)

Λέει ότι ο συνδυασμός Omicron/Sars-Cov-2 άγριου τύπου που δημιούργησαν οι ερευνητές είναι πιο θανατηφόρος από την Omicron.

Ωστόσο, λέει ΕΠΙΣΗΣ ότι ο ιός Omicron/άγριου τύπου είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΑΓΡΙΟ ΤΥΠΟ. Κανένα από αυτά τα ευρήματα δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Η Omicron είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνη από το αρχικό Sars-Cov-2, επομένως η ανάμειξη των δύο μαζί παράγει έναν ιό με ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τι συμβαίνει τότε με το ποσοστό θνησιμότητας 80%;

Παιδιά, αναφέρεται στα ποντίκια.

Και μαντέψτε. Ο άγριος τύπος είχε ποσοστό θνησιμότητας 100% στα ποντίκια.

“επιβίωση μετά από ιική μόλυνση. Σε συμφωνία με τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους και της κλινικής βαθμολογίας, ο άγριος τύπος (WT) και ο τύπος Omi-S προκάλεσαν ποσοστά θνησιμότητας 100% (6/6) και 80% (8/10) αντίστοιχα.

Αντιθέτως, όλα τα ζώα που μολύνθηκαν με την Όμικρον επιβίωσαν (σχήμα 3c).

Αυτά τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι η S πρωτεΐνη δεν είναι ο πρωτεύον καθοριστικός παράγοντας της παθογένειας στα ποντίκια Κ18-hACE2”.

Ναι, όλα τα ποντίκια που είχαν μολυνθεί με το αρχικό Sars-Cov-2 πέθαναν.

Το οποίο είναι πραγματικά κακό. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ.

Νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το Sars-Cov-2 δεν έχει ποσοστό θνησιμότητας 100% στους ανθρώπους.

Ούτε οι ερευνητές παρείχαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο μεικτός κορωνοϊός Omicron/άγριου τύπου είναι ικανός να νικήσει τα αντισώματα σε άτομα που έχουν μολυνθεί και αναρρώσει από την Omicron.

Που βασικά είμαστε όλοι εμείς. (Έδειξαν ότι τόσο η αρχική Omicron όσο και η παραλλαγή τους διαπερνούν τα m-volια mRNA, αλλά αυτό το γεγονός δεν αποτελεί έκπληξη.)

Επιπλέον, αυτή η εργασία διεξήχθη σε εργαστήριο Βιοασφάλειας Επιπέδου 3, το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο, που χρησιμοποιείται για τους περισσότερους ιούς που δεν είναι Έμπολα/Μάρμπουργκ ή ευλογιά.

Έπρεπε η δουλειά να γίνει σε εργαστήριο υψηλού επιπέδου BSL 4, με θετική πίεση και όλα τα υπόλοιπα; Ενδεχομένως.

Αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ OMICRON, και λαμβάνοντας υπόψη ότι το ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 0,3% – 3 στα 1000 – παρά 30% – ίσως και όχι.

Θα ήταν καλή ιδέα να δημοσιοποιήσετε αυτό το είδος παιχνιδιού με το Sars-Cov-2 ΠΡΙΝ το κάνουν οι επιστήμονες, ώστε οι ιολόγοι και οι υπόλοιποι από εμάς να συζητήσουν τον κίνδυνο;

Ναι, μάλλον έχει νόημα η περισσότερη αποκάλυψη.

Αλλά πραγματικά, ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Sars-Cov-2 ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΟΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 820


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα