κι αυτά μας τέλειωσαν... (3 βίντεο και μια ταινία)

κι αυτά μας τέλειωσαν... (3 βίντεο και μια ταινία)

15 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:153
Μοίρασέ το

 

Όταν ήμασταν παιδιά, σκαρφαλώναμε στα δένδρα και κοιτάζαμε μακρυά, φτιάχνοντας όνειρα…

… πιστεύαμε πως θ’ αλλάξουμε τον κόσμο…

… πως θα τον κάνουμε καλλίτερο…

… πως θα τον μάθουμε ν’ αγαπάει όπως αγαπούσαμε εμείς…

… χωρίς δεύτερες σκέψεις…

… χωρίς ιδιοτέλεια…

… απλόχερα, όπως απλόχερη ήταν και η δική μας αγάπη…

Μεγαλώσαμε, πατάμε στην γη και πατήσαμε τα ίδια μας τα όνειρα…

… κι αυτά μας τέλειωσαν…

καλησπέρα… όταν όλα γύρω σου γκρεμίζονται, να θυμάσαι τα όνειρα που έκανες παιδί… και να ονειρεύεσαι και πάλι…γιατί τα όνειρα σημαίνουν πως ζεις…

 

Καλλιόπη

 

ονειρεμένες μουσικές εδώεδώ… κι εδώ

 

η ταινία, εδώ

 

 

Προβολές : 153


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα