Κορυφαίος Ισραηλινός επιστήμονας προειδοποιεί ότι η ευλογιά των πιθήκων μπορεί να συνδέεται με τα εμβόλια mRNA

Κορυφαίος Ισραηλινός επιστήμονας προειδοποιεί ότι η ευλογιά των πιθήκων μπορεί να συνδέεται με τα εμβόλια mRNA

6 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:315
Μοίρασέ το

 

Ο καθηγητής Shmuel Shapira, MD, MPH, πρώην Γενικός Διευθυντής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας (IIBR), είναι ένας από τους κορυφαίους ιατρικούς επιστήμονες στον κόσμο και από τις παρενέργειες που υπέστη από το «εμβόλιο», έχει γίνει ένας από τους βασικούς επικριτές των εμβολίων για τον COVID-19.

«Εμβολιάστηκα 3 φορές, τραυματίστηκα σωματικά με πολύ σοβαρές συνέπειες, όπως πολλοί άλλοι επίσης έχουν υποστεί παρενέργειες», έγραψε στο Twitter ο Shapira.
«Και επιπλέον, η εμπιστοσύνη μου στη φύση των αποφάσεων και στις διαδικασίες έχει διαβρωθεί σοβαρά».

 

Κορυφαίος Ισραηλινός επιστήμονας προειδοποιεί ότι η ευλογιά των πιθήκων μπορεί να συνδέεται με τα εμβόλια mRNA

Αυτή η ομολογία, θα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις…

Πώς είναι δυνατόν, επιστήμονες κύρους, να εμβολιάζονται και να ανακαλύπτουν τις τρομακτικές παρενέργειες του εμβολίου μετά, στον ίδιο τους τον οργανισμό;;;

Μπορεί να δώσει κάποιος μια λογική απάντηση;

Επιπλέον προσέξτε τι αναφέρει για τον ΜΠΟΥΡΛΑ…

Είναι πολύ σημαντικό και δεν το δηλώνει τυχαία…

Μην ξεχνάτε πως ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πρόσφατα, το Twitter λογόκρινε τον Shapira ότι δημοσίευσε κείμενο «παραπληροφόρησης» αφού ανέφερε ότι το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων θα μπορούσε να σχετίζεται με τα εμβόλια mRNA

Ο καθηγητής Shmuel Shapira, MD, MPH, πρώην Γενικός Διευθυντής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας (IIBR), είναι ένας από τους κορυφαίους ιατρικούς επιστήμονες στον κόσμο και από τις παρενέργειες που υπέστη από το «εμβόλιο», έχει γίνει ένας από τους βασικούς επικριτές των εμβολίων για τον COVID-19.

«Εμβολιάστηκα 3 φορές, τραυματίστηκα σωματικά με πολύ σοβαρές συνέπειες, όπως πολλοί άλλοι επίσης έχουν υποστεί παρενέργειες», έγραψε στο Twitter ο Shapira.
«Και επιπλέον, η εμπιστοσύνη μου στη φύση των αποφάσεων και στις διαδικασίες έχει διαβρωθεί σοβαρά».

 

Το βιογραφικό του Shapira εκπλήσσει.

Ο καθηγητής Shmuel Shapira, MD, MPH, υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας (IIBR), μεταξύ 2013 και 2021.

Είναι ο ιδρυτής και επικεφαλής του Τμήματος Στρατιωτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εβραϊκού Πανεπιστημίου στο Ιατρικό Σώμα IDF.
Είναι επίσης Ανώτερος Ερευνητής στο Διεθνές Ινστιτούτο Αντιτρομοκρατίας (ICT) στο Πανεπιστήμιο Reichman στο Ισραήλ.

Ο καθηγητής Shapira υπηρέτησε στο παρελθόν ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Οργανισμού Hadassah και ως Διευθυντής της Σχολής Δημόσιας Υγείας Hadassah του Εβραϊκού Πανεπιστημίου.

Είναι αρμόδιος στα θέματα στρατιωτικής ιατρικής και καθοδηγεί φοιτητές ιατρικής, γιατρούς, και ομάδες διάσωσης σε θέματα διαχείρισης μαζικών ατυχημάτων, στρατιωτικής ιατρικής, προηγμένης υποστήριξης κ.α..

Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 110 άρθρα και είναι ο συντάκτης των Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents και Medical Response to Terror Threats.

Ο Shapiro έπαιξε κεντρικό ρόλο στην αρχική ανάπτυξη του εμβολίου BriLife του Ισραήλ για τον COVID-19, το οποίο βασίζεται σε μια πλατφόρμα ιών.
Μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης, το εμβόλιο βρίσκεται μόνο σε δοκιμές φάσης 3 λόγω γραφειοκρατίας, είπε στο CTC Sentinel. «Επηρεαστήκαμε πολύ από τη γραφειοκρατία και αυτό μας καθυστέρησε πραγματικά».

Πρόσφατα, το Twitter λογόκρινε τον Shapira ότι δημοσίευσε κείμενο «παραπληροφόρησης» αφού ανέφερε ότι το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων θα μπορούσε να σχετίζεται με τα εμβόλια mRNA.

«Οι περιπτώσεις ευλογιάς πιθήκων ήταν σπάνιες για χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια καταγράφηκε μία περίπτωση στο Ισραήλ», έγραψε στο Twitter.
«Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι τα εμβόλια mRNA επηρεάζουν το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα.
Ένα ξέσπασμα ευλογιάς πιθήκων μετά από μαζικό εμβολιασμό κατά του Covid: Δεν είναι τυχαίο.»

Το Twitter ανάγκασε τον ειδικό στη βιολογική έρευνα και τη στρατιωτική ιατρική να καταργήσει το tweet.

 

Τι αποκαλύπτεται;

Με βάση στοιχεία που αποκάλυψε η America First Legal (AFL) τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συνεργάζονται με εταιρίες κοινωνικών δικτύων για να λογοκρίνουν χρήστες – συμπεριλαμβανομένων διαφωνούντων γιατρών και επιστημόνων – που επέκριναν τα πειραματικά εμβόλια κατά του COVID-19.

Εξέχοντες σκεπτικιστές για τα εμβόλια όπως ο Dr Robert Malone, η Dr. Mary Bowden, ο ιολόγος Adam Gaertner, η φεμινίστρια συγγραφέας Naomi Wolf και οι δημοσιογράφοι Alex Berenson, Emerald Robinson και Daniel Horowitz έχουν αποκλειστεί από το Twitter επειδή εναντιώθηκαν στο βασικό αφήγημα περί εμβολίων.

 

Επικριτικός ο Sharipa

 

Σε ένα από τα πρώτα του tweets, ο Shapira κατήγγειλε το Ισραηλινό Βραβείο Genesis επειδή απένειμε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Albert Bourla το βραβείο.

Στις 18 Ιανουαρίου 2022, ο Shapira τόνισε:
«Το Ισραηλινό Βραβείο Genesis δόθηκε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, τόσο άθλιο.
Αντί να το δώσουμε σε έναν Ισραηλινό επιστήμονα, και όλα αυτά για ένα μέτριο, βραχείας δράσης εμβόλιο που απέφερε στην Pfizer κέρδος δισεκατομμυρίων, είναι άθλιο.

Ο επικεφαλής της Pfizer θα είναι ο νέος βασιλιάς του Ισραήλ. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι το εμβολιασμένο Ισραήλ βρίσκεται στην 4η θέση σε αριθμό ασθενών με κορωνοϊό στον κόσμο.
Πρωτοφανές!».

Στις 6 Φεβρουαρίου 2022, ο Shapira ρώτησε:
«Τι βαθμό θα δίνατε σε ένα εμβόλιο με το οποίο οι άνθρωποι εμβολιάζονται τρεις φορές και αρρωσταίνουν δύο φορές και δεν αναφέρουμε τις σημαντικές παρενέργειες».

Στις 9 Απριλίου 2022, ο Shapira είπε: «Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer τόνισε ότι το Ισραήλ λειτουργεί ως το εργαστήριο του κόσμου.
Από όσο γνωρίζω, αυτή είναι η πρώτη περίπτωση στην ιστορία όπου πειραματικά ινδικά χοιρίδια πλήρωσαν υπέρογκο ποσοστό για τη συμμετοχή τους».

Στις 7 Ιουνίου 2022, ο Shapira ανέφερε:
Ένα εμβόλιο που δεν προλαμβάνει τη μόλυνση δεν προλαμβάνει τη νοσηρότητα, ενώ προκαλεί και σημαντικές παρενέργειες.
Ποια είναι η λογική;
Και δεν λέει ότι προλαμβάνει μια σοβαρή ασθένεια, κανείς δεν το έχει αποδείξει».

Στις 8 Ιουνίου 2022, ο Shapira τόνισε: «Θα συνεχίσω και θα ρωτήσω γιατί να κάνω ένα 5ο εμβόλιο που δεν προλαμβάνει την ασθένεια και προφανώς προκαλεί πολλές σημαντικές κοινές παρενέργειες».

Στις 15 Ιουλίου 2022, ο Shapira παρουσίασε ένα γράφημα των ποσοστών COVID στη Νέα Νότια Ουαλία που δείχνει αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης από COVID με κάθε νέα δόση του εμβολίου mRNA:
«Σύμφωνα με επίσημα δεδομένα από την Αυστραλία, όσο περισσότερα εμβόλια κάνετε τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να αρρωστήσετε καθώς ήδη η τέταρτη ένεση αυξάνει την πιθανότητα δραματικά.
Δεν είμαι κατά του εμβολίου, είμαι κατά της βλακείας, της ψεύτικης επιστήμης και της ανίκανης διαχείρισης».

Στις 31 Ιουλίου 2022, ο Shapira μοιράστηκε έναν σύνδεσμο με τις Αναφορές Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου COVID του OpenVaers, οι οποίες εμφάνιζαν συνολικά 1.357.937 αναφορές, συμπεριλαμβανομένων 170.151 νοσηλειών και 29.790 θανάτων, ο ίδιος σχολίασε: «Ασφαλές και αποτελεσματικό το εμβόλιο»

Ο καθηγητής Shapira επεσήμανε επίσης ένα ανησυχητικό άρθρο στο Genes, ένα επιστημονικό περιοδικό.
Το άρθρο —MRNA Vaccines: Why Is The Biology of Retroposition Ignored που συνέταξε ο Domazot Lozo, ένας Κροάτης γενετιστής, του οποίου τα πεδία εξειδίκευσης είναι η εξελικτική γενετική, η εξελικτική αναπτυξιακή βιολογία, η μακροεξέλιξη και η εξέλιξη του όγκου.
«Δώστε προσοχή σε ένα απόσπασμα από το άρθρο του Domazot Lozo στο Genes», ανέφερε ο Shapira.

«Κυριαρχεί ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια που βασίζονται σε mRNA δεν μπορούν να αλλάξουν τα γονιδιώματα» αλλά αυτό είναι σωστό… έγραψε ο Domazot Lozo.

«Παραδόξως, αυτή η έννοια δηλώνεται ευρέως στη βιβλιογραφία για τα εμβόλια mRNA, αλλά ποτέ δεν υποστηρίζεται με αναφορά σε πρωτογενείς επιστημονικές εργασίες που απαντούν συγκεκριμένα σε αυτό το ερώτημα.

Αυτή η ασυμφωνία γίνεται ακόμη πιο αινιγματική αν σκεφτεί κανείς προηγούμενες εργασίες σχετικά με τις μοριακές και εξελικτικές πτυχές της ανάδρομης τοποθέτησης σε πληθυσμούς ποντικών και ανθρώπων που τεκμηριώνουν ξεκάθαρα τη συχνή ενσωμάτωση των μορίων mRNA στα γονιδιώματα, συμπεριλαμβανομένων των κλινικών πλαισίων.

Πραγματοποιώντας βασικές συγκρίσεις, δείχνω ότι τα χαρακτηριστικά αλληλουχίας των εμβολίων mRNA πληρούν όλες τις γνωστές απαιτήσεις για ανάθεση με χρήση στοιχείων L1—τα πιο άφθονα αυτόνομα ενεργά ρετροτρανσποζόνια στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Στην πραγματικότητα, πολλοί παράγοντες που σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA αυξάνουν την πιθανότητα επανατοποθέτησής τους με τη μεσολάβηση L1.

Συμπεραίνω ότι είναι αβάσιμο εκ των προτέρων να υποθέσουμε ότι οι θεραπείες που βασίζονται σε mRNA δεν επηρεάζουν τα γονιδιώματα και ότι η οδός για την ενσωμάτωση του γονιδιώματος των mRNA του εμβολίου μέσω ενδογενών ρετροστοιχείων L1 είναι εύκολα κατανοητή.

Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε επειγόντως πειραματικές μελέτες που θα δοκιμάζουν αυστηρά την πιθανή επανατοποθέτηση των mRNA του εμβολίου.
Προς το παρόν, η ασφάλεια μεταλλαξογένεσης και παρεμβολής των εμβολίων που βασίζονται σε mRNA είναι ερωτηματικό.

 

Ο Dr Eashwarran Kohilathas εξήγησε τη σημασία των συμπερασμάτων του Domazot Lozo με πιο απλό τρόπο.

«Η αναδρομή, στη γενετική, είναι ένας όρος που περιγράφει την ενσωμάτωση μιας αλληλουχίας από το RNA σε ένα γονιδίωμα DNA», έγραψε ο Kohilathas.
«Το mRNA μπορεί να επανενσωματωθεί στο γονιδίωμα μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται αντίστροφη μεταγραφή.
Στην πραγματικότητα, η αναδρομή παράγει μεγάλο αριθμό λειτουργικών γονιδίων στο γονιδίωμα και αντιπροσωπεύει περίπου 10.000 διπλασιασμούς στο ανθρώπινο γονιδίωμα».

Και πρόσθεσε:
«Εάν περισσότερα στοιχεία συνιστούν το γεγονός ότι η ενσωμάτωση του DNA είναι δυνατή μέσω αυτών των εμβολίων, τότε αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα.
Ουσιαστικά σημαίνει ότι ένα μεγάλο υποσύνολο του πληθυσμού θα μπορούσε να παράγει πρωτεΐνες ακίδας φυσικά και άλλοι μπορεί να μεταδώσουν αυτό το χαρακτηριστικό στα παιδιά τους για πάντα».

Το CDC συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια mRNA δεν αλλοιώνουν το DNA, χωρίς να προσφέρει καμία επιστημονική έρευνα για να το υποστηρίξει.

«Μυοκαρδίτιδα, θανατηφόρες αρρυθμίες, αύξηση 20% στα εγκεφαλικά επεισόδια, έρπης ζωστήρας, εμβοές (βουητό αυτί), γυναικολογική υπερβολική αιμορραγία, ευλογιά πιθήκων, σκοτεινές μακροχρόνιες παρενέργειες», έγραψε ο Shapira στο Twitter στις 2 Αυγούστου.
«Μην ανησυχείτε. Να είσαι χαρούμενος που έχεις τα εμβόλια»

 

Πηγή

Προβολές : 315


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα