Κόβιντ – Οι μηνύσεις στην Ιταλία ξεκίνησαν να πέφτουν βροχή (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ... ΜΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ... ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ)(βίντεο)

Κόβιντ – Οι μηνύσεις στην Ιταλία ξεκίνησαν να πέφτουν βροχή (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ... ΜΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ... ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ)(βίντεο)

8 Ιουνίου, 2023 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:721
Μοίρασέ το

 

Η “Eπιτροπή Ascoltami [Άκουσέ με]” κατηγορεί τους Σπεράντσα και Μαγκρίνι για δολοφονία λόγω ολιγωρίας σχετικά με τις ανεπιθύμητες παρενέργειες του εμβολίου Κόβιντ.

Ευτυχώς που έχουμε τον NIOLAND που με τα άρθρα και τα βίντεο που μεταφράζει, μαθαίνουμε τι γίνεται στο εξωτερικό… γιατί αν περιμέναμε από τα δημοσιογραφικά πετσωμένα πορνεία, δεν θα μαθαίναμε το παραμικρό για την αφύπνιση των λαών…
Στην Ιταλία, οι εμβολιασθέντες, οργανώνονται και δίνουν νομικές μάχες κατά των υπευθύνων για τους θανάτους και τις σοβαρές παρενέργειες που τους προκάλεσαν τα εμβόλια…
Στην Ελλάδα, οι μπολιασμένοι, ψηφίζουν … Μητσοτάκη… Τσίπρα… Ανδρουλάκη… Κουτσούμπα…
Σε ένα θα συμφωνήσω με τον “εθνάρχη” Καραμάν Αλή: “Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ”…
… και θα συμπληρώσω: “ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ”…
Καλλιόπη Σουφλή

Nioland

Η πρόεδρος της “Eπιτροπής Ascoltami [Άκουσέ με]” Φεντερίκα Αντζελίνι ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μηνύσει τους Σπεράντσα (πρώην Υποργό Υγείας) και Μαγκρίνι (πρώην πρόεδρο της AIFA (ΕΟΦ)) για δολοφονία και μαζί της, ορισμένα συνδικάτα της αστυνομίας και η Οικονομική Αστυνομία.

Η Φεντερίκα Αντζελίνι, πρόεδρος της “Eπιτροπής Ascoltami [Άκουσέ με]”, παίρνει το λόγο στο ρεπορτάζ της Τρίτης 23 Μαΐου στην εκπομπή “Fuori dal Coro” στο Ιταλικό κανάλι Rete4, για να καταγγείλει τις κρυμμένες αλήθειες της AIFA.

Η Φεντερίκα λέει στις κάμερες της εκπομπής πώς η Ένωσή της αποφάσισε να καταγγείλει τον πρώην υπουργό Υγείας Σπεράντσα και το πρώην στέλεχος της AIFA Μαγκρίνι.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν από την επιτροπή Ascoltami είναι πολύ σοβαρές, μέχρι και αυτή της δολοφονίας.

Μαζί με τη Φεντερίκα, επίσης κάποια συνδικάτα της αστυνομίας και της Οικονομικής Αστυνομίας (Guardia di Finanza). Ειδικότερα, είναι οι παρενέργειες του εμβολίου που τίθεται σε κρίση, καθώς και η αμέτοχη στάση της AIFA (ΕΟΦ) απέναντι στο θέμα.

“Η AIFA (ΕΟΦ) θα έπρεπε να προστατεύει τους ανθρώπους, αντ’ αυτού φαίνεται να ενδιαφέρεται μόνο για την προστασία του εμβολίου”, σχολιάζει η δημοσιογράφος Marianna Canè, η οποία επισημαίνει πως ο οργανισμός φαρμάκων έκανε τα πάντα για να αποκρύψει τις βλάβες του εμβολίου, φτάνοντας μάλιστα στα όρια του άθλιου, με την απόφαση να μην καταγράψει τους κινδύνους στην 1η έκθεση με κόκκινο γράμματα , επειδή το χρώμα ήταν “πολύ ανησυχητικό”. Και έτσι αποφάσισε να τις κατγράψει με το μπλε χρώμα που είναι πιο “καθησυχαστικό”.

Μαριάνο Μπιτσάρι (ογκολόγος): “Απέτρεψαν τις νεκροψίες και τις θεραπείες και απέκρυψαν τις βλάβες και τις ανεπιθύμητες παρενέργειες από το εμβόλιο Covid. Πού είναι η Δικαιοσύνη;

Ο ογκολόγος, καλεσμένος στην εκπομπή “Fuori dal Coro”, δείχνει με το δάχτυλο τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο γιατρός Μαριάνο Μπιτσάρι, ογκολόγος και αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Πειραματικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου “La Sapienza” της Ρώμης, καλεσμένος στην εκπομπή “Fuori dal Coro, δείχνει με το δάχτυλο την ολιγωρία και τις παραλείψεις στο πεδίο της ακαδημαϊκής επικοινωνίας, όσον αφορά τη θεραπεία των ασθενών που έπασχαν από την ασθένεια Κόβιντ και τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων mRNA.

Ο Μπιτσάρι κάνει λόγο για μια Ιταλία που μαρτύρησε και που υπάρχουν αποδείξεις: “Βγαίνουν στην επιφάνεια”, λέει,

“Γνωρίζουμε ότι αυτός ο ιός και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε και το γεγονός ότι δεν ελήφθησαν τα σωστά μέτρα, έχει ονόματα και επώνυμα και υπεύθυνους που δημοσιεύονται καθημερινά σε ορισμένες εφημερίδες. Το ερώτημα είναι -αναρωτιέται ο γιατρός- πού είναι η Δικαιοσύνη και τι περιμένουμε για να τους φέρουμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, επίσης γιατί πολλά από αυτά τα πράγματα είχαν ειπωθεί εκ των προτέρων από αυτόν που σας μιλάει και από άλλους γιατρούς που είχαν διαπιστώσει πόσο απίστευτα είχαν μπλοκαριστεί οι αυτοψίες και πώς γίνονταν τα πάντα για να ελαχιστοποιηθούν και να αποκρυφτούν οι ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων. Είναι σημαντικό για έναν γιατρό να σώσει έστω και έναν άνθρωπο”.

Ο καθηγητής αναφέρεται στις πρόσφατες αποκαλύψεις του Δρ Παλού που παραδέχτηκε ότι: “Το γνωρίζαμε αυτό, γνωρίζαμε ότι υπάρχουν θεραπείες.”

“Μας εμπόδισαν να θεραπεύσουμε. Πριν ήταν εκείνοι που γνώριζαν τα πάντα, τώρα δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε τίποτα. Ελπίζουμε ότι θα χυθεί άπλετο φως ώστε να μπορέσει να πει τη γνώμη της και η δικαιοσύνη.” καταλήγει ο καθηγητής.

 


Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγές:

  • Fuori dal Coro | Puntata del 23 Maggio 2023 | Rete 4

https://mediasetinfinity.mediaset.it/video/fuoridalcoro20222023/puntata-del-23-maggio_F312336201002001

  • Mariano Bizzarri (oncologo): “Hanno impedito autopsie e cure e hanno occultato danni e reazioni avverse da vaccino Covid. Dov’è la Magistratura? – VIDEO

https://www.ilgiornaleditalia.it/video/cronaca/493319/covid-mariano-bizzarri-cure-vaccini-fuori-dal-coro.html

  • Fuori dal Coro, il Comitato Ascoltami accusa Speranza e Magrini di omicidio per omertà su reazioni avverse dei vaccini Covid – VIDEO

https://www.ilgiornaleditalia.it/video/cronaca/492619/fuori-coro-comitato-ascoltami-speranza-magrin-omicidio-covid-sindacati-polizia-gdf.html

Πηγή https://nioland.substack.com/p/4aa

Προβολές : 721


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα